goodbye sunshine

Heeei lovers!
Kom nyss hem till pappa efter att ha somnat hos mamma efter en sliten söndagsträning. Igår så var vi bara hemma hos Isabell med några roliga personer. Det kanske blev lite väl sent och lite för mycket av det goda, men jag tog mitt straff idag, japp.


weekend

Hello! Dagen har börjat med att papsen hade gjort en stor frukost till oss med varm oboy och ungsbröd. Mysigt! Sen var det dags att rasta vovven och nu sitter jag här och funderar på att duscha.

Kvällen är fortfarade lite osäker men det blir nog utgång med ma girli-girls


sleepytime

Med värkande knän och illamående så ska jag gå och lägga mig och hoppas på att jag somnar snabbt som blixten, sover bort halva dagen morgondagen, vaknar pigg, taggad, och .. snygg (?) Sleep tight / e

high on life

Äntligen hemma efter en lång dag. Skolan var som en lekis dag idag, multimedia sen 1½-2 timmars häng i skolan innan vi åkte till centrum och tog en fika på BJ. Efter det så åkte jag hem och städade lite innan jag var tvungen att stressa iväg på träning.

Sen avslutades kvällen med lite mys hemma hos bäsiz, love / e


a short story of the day

* Skolan
* The bif city med Izabelle
* Solarium
* Åt kinamat och tog någon öl
med Izabelle och lite senare kom Fridis.
* Hemgång

Haft en supermysig Torsdag ! Imorgon blir det skola, träning sen får vi se vart dagen tar oss, tror att det kommer bli myspys eftersom typ alla har träning till 22.00. Men det är gillart hos mig så jag lider inteom jag har mina närmasta runt mig *lovely* / E


dagens


Back on track (?)

Nu när skolan börjar och vädret blir sämre så kommer man sitta vid datan mycket mer igen, så jag tänkte ge bloggandet ett försök.

Imorgon har jag min första skoldag, och jag har inte en susning om när vi börjar eller.. jag har något minne om 08.15 så det är då jag kommer vara där. Är det så att vi börjar senare än det så åker jag hem och låtsas som om jag trodde att vi började på Torsdag.

Love / e



Jag och Lill' V


RSS 2.0