guzz emla ?



Det är jobbigt att vara såhär snygg ibland.. Men nu vidare till engelskan ! Kramis / e


Flickan från ovan

- Är boken jag har valt att läsa i svenska. Har bara läst ungefär läst lite mer än 30sidor och är helt fast i boken. Den är riktigt hemsk och jag har fått rysningar överdriver mycket. Jag lovar att jag kommer drömma mardrömmar om tramset ! Fy.

Jaja, nu ska jag plugga lite engelska, sen ska jag väl busa lite och sen sova. Klockan börjar ju ticka på ordentligt nu. Och jag ville bara säga ÄT BAJS idol! Eddie och Erik skulle vara dom som blev 1a och 2a, men nej vadå? Dissa Eddie ni, GÖR DET.



/ E


sängen väntar

Börjar bli trött så ska börja röra mig in i badrummet och borsta tänderna och gå och lägga mig. Tror jag börjar 08.45 imorgon men är inte säker (?) Slutar 10 över 2 iallfall, så det är niiiice! Efter skolan tror jag att jag ska åka till stan och kolla lite kläder och kanske till och med köpa något, vid halv 7 ska jag på bio med klassen för att se någon film som inte har kommit ut än, har ingen aning om vad det hette, men han som har gjort filmen är han som har gjort kopps och typ jalla jalla.
Puss / i


Hej !

Jag har ju ny här i bloggen, känns faktiskt roligt att börja blogga igen. Hade en blogg förut men det raderade jag efter ett tag. Kanske jag berätta lite om mig själv, Jag heter isabell är 16 år går i tyresö gymnasium - Media som Cara & Emelie, Jag bor i tyresö. Jag känner Emelie, Cara & Viktoria sen innan. Och här har ni en bild på mig



Med denna säger jag god natt!


dude we need help!?

Som ni kanske märker så är det mycket som händer i bloggen och därför behöver vi byta blogg design. isabell blir vårat nya a, vi sparar annies gamla inlägg så att man kan kolla in lite då och då vad hon har gjort det senaste året snart. Lite snälla kan vi vara men finns det någon gullig människa där ute som vill hjälpa oss?
love / vace


New member in vace oups jag mena vice

Grattis isabell, Nu har hon fått en egen kategori och har nu blivit en av oss!


desiree nilsson

HAHA dessie lägg ner din blogg, annie har skaffat mer än 10 000 besökare från inga alls !

to the gym

nu blir det gymmet med christoffer vi hörs! Later v!


inspark!


ikväll så är det inspark för jensen, själv ska jag inte dit känner inte det där suget känns som om att det kommer vara en fjortis fest så jag stannar hellre hemma, men ska någon av er dit?


and it hurts

så länge som jag har känt dig så har du aldrig behandlat mig så illa som du behandlar mig nu. din attityd och sättet hur du pratar med mig/till mig får mig att må illa. och jag  tycker att det bara är synd vad som händer mellan oss. så ett råd. tänk på vad du säger och fortsätter du hålla på som du gör så kan du glömma mig. jag har börjat tröttna, det är synd men det är ditt egna fel...


gm

Godmorgon!

40 minuter sedan har dushat och allt och e redan klar! Träningen igår var helt ok. Blir bara så sur på mitt böjda ben! Idag ska jag nog bara hem efterskolan för vi har så jävla lång daag. Pallante! toorsdag blir också bara hemmåt kanske plugga matte? You never know. Nu iaf ska jag borsta tänderna så byebye!


tröttmössa



gullisar ! ungefär så här sött kommer jag sova snart *längtar* GODNATT


Träningsmode!

snart så är det träningsdax och jag hoppas att alla kommer idag!? jag kommer iaf dra på mig vinter jackan för att det är så jäkla kallt ute! så fråga till er, tycker ni att kan man ha vinter jackan nu?


haha bjuder på denna som jag hitta på datorn som togs typ igår? hehe..


det är inte lätt när det är svårt!


typ

Bella ska någongång, när hon orkar (det vill säga.. aldrig?) göra ett gästinlägg och skälla ut V och A för den dåliga uppdateringen. Tänkte bara förvarna för ett mongo inlägg, typ?

Tja ! / e

inte ok.

Pinsamt djurgårn (alla derbyn, GRATTIS!). Egentligen så skulle jag åkta till IKEA och köpa 2 starka rep och sen åka hem till Linus och hänga mig med honom, men jag märkte att jag inte hade några pengar så det blev inte av. Så nu ska jag hjälpa Belu att bädda om sängen vi ska sova i sen så ska vi kolla på twilight och sova.

godnatt ! / E


im satisfied

blev ingen match för mig alls, får bara hoppas på det bästa, istället drog jag och köpte cola(coca cola) och på vägen träffa jag mr. handsome, var jätte trevigt även om det var i bara 5 minuter så var jag nöjd.
nu blir det my soulmate colan och tv, Later v!

fniss

Haha, ja.. det är ju match (?) Bara det att vi bör ut ölen mot godis, eller va ?


eh, ja.. rubriK!

- Tja mäN! Nu sitter jag, Cara och Bella hemma hos Bella och väntar på att Ann och Paulina ska komma hit och titta på matchen med oss.

Efter skolan idag så åkte jag och Cara in till stan och tog en fika på john chris med Lill'ann. Efter det så åkte vi hem till min papi och hämtade lite saker som jag behöver för en mamma veckan. Jag och Cara har bestämt att bli negrar, så vi drog och solade efter stoppet hos papi! Och nu är vi här, efter en snabb middag hos Mamsi. Fullbokad dag (?) haha, kisses ! / e


Jag & sötis Annie i stan


väldigt slitet hemma hos my biiiitch belu


DEEEEERBY!


MOGET ATT INGEN DJURGÅRDARE SKA GÅ PÅ MATCHEN!!! "#%&/()=)(/&%¤ PÅ ER
DAAAAMPMODE!!


måndag

Godmorgon folket !
Sitter och tittar på vakna med the voice. Det börjar bli lite för mycket snack om bloggarna nu faktiskt. Nu sjunger dom en låt till kissie där ddom säger att hon solar hela tiden ? Nja, det är väl ändå paulina (?) Kissie ancäder bara överdrivet mycket smink =)

Men nu ska jag kleta på lite eget smink i mitt ansikte,m kramis !

okej tjarå!

A har verkligen svikit oss, uppdaterar aldrig? snart stryker vi dig, bye!


hce srb

Vi går på en lagsport töntar! Då kommer man på träningarna fast man är bakis. Har man massor att göra i skolan så får man fixa det innan eller efter, vi har bara träning i 2 timmar. Och man dissar verkligen inte träningarna för tjejmiddagar (HOST) Det går tillräckligt segt fram för vårat lag redan nu, sega inte ner det mer för att .. ligga hemma (?)

  


tja babe


lite smått

Ni vet den där blonda tjejen på 3 reklamen ? Som ba ''eh va? telefonjack? ööh..'', vi var på samma fest som henne igår. Känner mig ask00l (?) nää, för resten av folket där, ja .. vet inte vad jag ska säga. Men när jag klev in så trodde jag att elverket hade flyttat dit, typ.

snippsnappslut så var lördagen slut!

IDAG hmm.. har jag sovit, mått illa, tränat, mått lite mer illa. Och nu mår jag så illa att jag inte vet vart jag ska ta vägen. *stackars mig* / e

home sweet home nästan...

så där ja, kom hem runt två tiden idag. Va ju på udden i går med släkten rätt mys faktiskt. just nu sitter jag och Emla hemma hos Emla och snackar lite skit. Jag sitter på golvet och hon i sängen. Om ni ville veta lixom?

Imorgon ska jag in till stan och träffa Annie för att vi ska byta tbx lite kläder med varandra som vi har lånat över helgen. Vill inte lämna tbx halsduken den e så sköööN! ni förstår inte. Eller vikkan kanske fattar eftersom hon har likadan (a) Efter stan ska jag till brb och sola! Ska bli fett me brun nu inför vintern som e på väg in mot sverige.

nej nu orkar jag inte skriva bye!

träningsmode!

hej alla no lifers! den här dagen har sugit balle jätte irriterad och bråkat med mina päron, är fortfarande sjukt irriterad sen igår. ja ja, ska försöka träna bort den dumma dagen, Later v!

lördag!

Hej bloggen !
Igår så firade vi ju min bror som fyllde 18år och min låtsas pappa som fyllde 30år. Riktigt najs när det stela försvann. Hoppas födelsedagsbarnen hade kul (Erik hade nog så full han blev. Kunde nästan tro att det var hans första fylla och att han aldrig hade smakat på olika alkoholdrycker förut, haha!)

lite bilder från kvällen;

love u brollan !





ny bag i min samling


inte världens bästa bilder och vinklar, men snygg är den, vad tycker ni?


When U cant control your feelings


Dagens..?

ja så här kom jag hem iaf tänkte visa hur snygg jag var!


glamorös frukost at fridhemsplan

hej alla var jätte hungrig så jag sprang in på donken innan jag skulle till kontoret, men  otur som jag har så är det smockat och då menar jag SMOCKAT men små snoriga barn! ush.. jag gillar inte barn typ bara martin ibland? igår kväll så var vi och firade min mi amor (stavfel?) erik och sebsatian som sprang runt i en grön borat dräckt rolig vart det tills jag drog och mötte upp *hemlig* haha, men vi hörs senare, Later v! 


träningen inställd

Hej bloggen!

Sitter just nu hemma hos annie, vi har precis ätit. Jätte gott! Jag ska snart möta upp Lisa och Frida så ska vi dra någonstans får väll se vart vi hamnar. Träningen va ju inställd så.

Ha en trevlig fredag!
/puss C


lalala dax!

Sådär ja =) Nu är jag nästan klar för att röra mig mot lokalen. Har bara ett problem kvar.. jag har inga strumpbyxor ! (och det tycker vikkan är JÄTTE roligt, ja.. ha-ha-ha.) men nu måste jag verkligen grov leta efter ett par, skulle liksom vara i lokalen 19.00 egentligen så är lite sen. Kisses !



Ungefär såhär ser jag väl ut


God morgon bloggen!

Haha Emla, emla, emla.... Sj så gick man upp kl 07.10 så fick lite brott att fixa mig men nu e jag redan klar iaf. Jag ska ta 08.07 bussen, Efter skolan täänkte jag dra med mig Emla hem till hennes Mamma så jag kan hämta min jacka. För jag måste få hem den jackan först innan jag får en ny jacka. Och de e bara 4 grader ute just nu, känns som att de börjar bli dags för en tjock gosig vinter jacka. Tror jag ska köpa en peakjacka! Aja iaf efter det så ska jag hem och slappa säkert och sedan på träning! NAAAAAAAAJS.. och efterträningen ska jag ut och träffa lite kompisar. Så byebye!


Så ser den ut, fast man spänner åt den i midjan så blir den mycket snyggare!
Puss / C


fredag

Godmorgon folket ! Sovit gott ? Det har jag *smile* Gick upp runt 6 eftersom Cara sa att jag var tvungen att ta den tidiga bussen, men hon ljög satan eftersom vi inte börjar för än 08.40 idag (?) Jaja, än så länge har jag hunnit duscha, klätt på mig lite halvt, ätit lite frukost, och fått 30 sms av Mr.M där det står vakna vakna vakna vakna vakna ! Men jag var ju redan, så han väckte mig inte som han gjorde igår den skurken. Haha, men nu ska jag upp och borsta tänderna. puss

De e baaaaara o klicka o bli medlem! :)


kvar i fyra

Godmorgon people! Nu ska jag gå upp och fixa mig lite, sen ska jag röra mig mot Haninge där jag ska möta bella. Vi ska sola, sen köpa hem lite godis som vi ska smaska upp samtidigt som vi myser i hennes sköna säng. Bella är lite småförkyld, eller ja .. tillräckligt sjuk för att stanna hemma från skolan, men jag har väldigt bra imunförsvar så jag klarar mig =) hihi.

kramis! / e



hur smäx som helst, singel också.


dags att röra sig hemmåt!

Issa hade godis hemma så de blev inget åka och handla :) Nu har vi precis kollat på bruce den allsmäktiga. Den e fan bra. Fast nu ska jag börja göra  mig i ordning och börja röra mig hemmåt. Då ska jag hoppa in i dushen! Fett skönt. Aja, Hejdå!


hahaha!

(Fast issa e ju blond igen inte brunett)
Men vadå issa har inte förendrats ett dugg vad tkr ni?;)

Nu vet jag!

Nu vet jag vad vi ska göra, Eftersom att vi ska ligga inne hela dagen så ska vi kanske med helene och handla (Alltså tigga godis och annat gott) Sen ska vi hem igen och glutta film. Bus va?

Måste bara få upp issa först så hon kan snacka med hällän!












???

Vad ska man göra idag då?


Har glömt att säga att småhundarna har åkt hem till sin husse och matte!
dom gjorde det igår. puuhu!

Godmorgon!

Igår var vi på bio, Vi såg ''prinsessa'' Den va riktigt bra faktiskt! För er som gillar bögar och grejer så e de nått o se! ibörjan och nästan hela filmen va sorglig för att hon va så tjock och massa. Sen slutet va riktigt bra! Efter bion åkte Emla hem Emelie s hem och Jag och Issa hem till Issa.

Så nu har jag och Issa vaknat. Vi har ätit pannkakor till frukost för att helene också är hemma. (hennes låtsas mamma) Vi ska nog ligga hemma hela dagen och sen dra ut någon gång ikväll. Vet inte riktigt vad vi ska göra. Ut ska vi iaf!


Här har vi en bild på issa som brunett dessutom! :) wiie!
På första bilden e de huvudrollen i prinsessa..

Issa e störd!

Vi slutade ju som sagt 11.05, Då jag och Issa åkte till centrum och fixa lite grejer på banken sen käka vi. Trevligt nog så åkte vi också till våran gamla skola kunskapsskolan. Haha dom har gjort om fett mycket ju, och lärarna var extra glada att se oss!

Just nu sitter Issa och Bella uppe i vardagsrummet. Bella ska på träning, och jag och issa ska börja fixa oss för vi ska in till stan och se på bio ju. Emla ska med också, kanske sivert också! Man kan ju alltid hoppas ;)

Puss!!
Jag älskar Bella


höhö

gratis saker sitter aldrig fel, registera dig här !


Världsmästerskapen

Vi slutar om ca 50 minuter. Då ska jag hem och sova en stund typ, fast jag blev rätt pigg av colan som jag drack nyss iof. Jag har iaf gjort klart min uppgift, Vi skulle göra en inbjudan till nånting. Så jag och Emla kom på att vi skulle göra en inbjudan för VM i cheerleading. Bara för att jag hitta nånting på Facebook om VM i cheer.

Fin va?



God morgon bloggen!

Idag ska vi ju på bio som sagt, och om en timme har vi matteprov sen datakunskap. Sen slutar vi wiho!


Linne- ginatricot/Issas
Tights - (?)
Stövlar - Spanien
väska - Mammas,

Bra koll va?


lill' lördag

God morgon bloggen !
Sitter och tittar på vakna med the vocie, eller kan man kanske säga att jag vaknar till the voice kanske ? (morgon humor?) Samtidigt som jag försöker trycka i min lite frukost, och lyssnar på min brors gnällignäll.

Pappa har fått tillbaka sin bil, om jag har saknat den! Får tillochmed skjuts som old times.
Nej nu åter till thevoice-vaknandet, frukost-krigandet och nyvakna-sötisbror. Kisses ! / e

puss på kinden

Godnatt bloggen!


Muskelknutte!

Jo, nu ska jag inte skriva som Emla där i inlägget under dårå. asså förstår ni 90 armhävningar! Men jag har gjort samma sak som Emelie. Förutom att kolla på någon tråkig match.

I morgon har vi halv dag i skolan. Slutar typ 11 fett skönt. You wish you where me hu? (ironi) Då ska jag nog hem och slappa ett tag ta en liten promenix med vovvisarna, Sen lite senare möta upp Emla och Issa. För att åka in och fika eller käka middag och sedan kolla på bio. Ni vet typ prinsessan heter den eller något. Hoppas den e bra!


färdig

Nyduschad och fräsch, från en träning i torvalla. Idag fick vi bara göra ca 90 armhävningar va? ''nice..'' Vi alla kommer se ut som män om ett tag. Men nog om cheerleading, nu går vi över till fotboll. Sitter och kikar på matchen. Barcelona leder just nu med 4-0, inte så överlägset, skulle jag varit med skulle det väl kanske typ hum.. stå,., ää.. ehh.. 44-0, ungefär (?)


Missa inte Jimmy Choo!



skit snygg kollection och det här måste jag ha!


Hi bitch!

Snart bär det av till träningen, Vi ska spring 5 varv först och sedan stretcha och grejer själva, Kanske lite gymnastik också. Sen kommer den riktiga träningen e fan taggad o klar. Yeah! Nu ska jag också försöka ta lite roliga bilder på träningen också! :) Pöss!

Hell yeah vad ball jag är!



kläder

Här har ni 2 ganska jätte usla bilder på vad jag hade på mig idag också, enyo! kramis / e



Penkjol - cubus
Tublinne - Spain (i think?)
Sen hade jag på mig en yllekofta också
har ingen aning om vart den kommer ifrån.
Böt min mouli tröja mot den, asbra utebyte!
Tackar sarah, pussinussi


bilder


haha, kolla i bakgruden. Jag råkade sätta fast hans penna i stolen
så det blev lite fiffel med det där men ingen penna kom ut inte.


Ping, lika ful som vanligt *blink*


Issa, jag och stjärtnissen ''one big happy family''


I <3 cola

Äntligen hemma från skolan, nu ska jag lägga mig med ett glas cola och kolla på Gossip girl, och smsa lite. :) P
puss!


Snart fyller jag år, 15 oktober

Jag har sjukt tråkigt. Sitter på svenska lektion. Vi ska göra ett manus till en skräcktrailer som vi ska filma på fredag på Mediaproduktionen. Men de går inte så himla bra för våran grupp. Alla sitter inne på msn och facebook, och grejer.

Idag så ska jag nog med Issa till vårdcentralen. Om inte, så ska jag hem och kolla på gossipgirl/sova och ladda inför träningen. För nu e de ju tisdag igen, och vi ska springa. Emelie sivertsson ska skolka från träningen den jäveln, Så hoppas på att Frida och Lisa kommer. Eftersom att jag vet att Emla alltid går på träningarna, även om hon bara fått 3 timmars sömn.

Äntligen nu slutar vi,  nu drar jag bye!


Annie vbloggar!!



HAHA skönaste! (dock inte så seriös)
/Puss Cara


Dagens


Tröja - Zara
Jeans - Cheapmonday
Halsduk - Annies
Jacka- Hm


Snart skola

Fan jag kunde inte sova igår, Så jag e fett trött nu. Hoppas på att jag blir piggare efter min latte! Ja de e såklart jag blir. Idag har vi skolfoto kul! Nej.. vi har skolfoto vid 13.20, Då har man lixom gått hela dagen. Sen har foto, braaa tid lixom. Aja nu ska jag fortsätta sätta i löshåret. Sen resten av veckan så kör jag på naturligt hår inget löshår! åååh juste jag måste gå förbi Bella också och lämna hennes jeans tights. Blö! Aja pusspuss!


God natt!

Jag har faktiskt pluggat idag, 2 tal wiiiiho! hihi, men nu e jag riktigt trött, ska upp sex i morgon. Dessutom har vi klassfoto orkar inte!! Jag måste få min skönhetssöms nu så godnatt bloggen!


jag vill bli 18

jag vill ta hål i tungan, men jag får inte ta hål i tungan, för det är tydligen äckligt, nu är jag irriterad, för det är min tunga, så det är isåfall JAG som är äcklig, inte pappa, eller hur, det skulle vara en annan sak om jag hade en pojkvän och han sa att det var äckligt, men nu är det pappa, inte någon pojkvän, pappa.

och imorgon måste jag ta halv 8 bussen, så måste börja gå strax efter 7, och det gör inte heller kvällen bättre, nu ska jag besöka min vän Ballkongen, sen ska jag sova, ,,,,, god, natt, vi, hörs, imorgon, hej! / e

3 utvalda



& dom 3 enda ..


emla säger

Hej töser !
Kom precis hem från gårn, gick inte in, hängde bara utanför med FETT COOLA människor! Innan det så pluggade jag, cara och annie hemma hos annie. Sen kom Paulina dit och då försvann pluggandet PUFF. Hinner inte skriva mer nu, men lägger in bilder och sånt lite senare. Kisses /e

Inte skulle väl jag !


nej nej nej inte lämnar jag VACE!


skolfoto is not okej!

idag hade vi skolfoto och blev typ jätteful? och är inte på humör för att blogga, Later v!

gå dö, du sprittla vace.

Postat av: .....

annie att du inte greppar hur mycket du skulle tjäna på att starta en egen blogg och lämna dina ointressanta bloggkollegor.. du skulle kunna bli STOR med hjälp av paulina.

TRO MIG!

2009-09-20 @ 22:51:44

17.00

Nu ska jag börja packa ner lite klädet och andra fiffiga prylar som jag vill ha med mig till pappa, sen ska jag plocka undan lite i mitt rum så det är trevligt att komma tillbaka hit på fredag. Blir en ganska kort pappavecka, stackars papsen. Jag får väl se till att vara med honom lite extra efter arbets tid dom här dagarna då.

puss! / e


Lagar mat!

Just Nu så hjälper jag Mamma att laga mat. Vi ska äta kötbullar, potatis mos med lingonsylt och gräddsås. bus va?


Titta va jag hittade då en gammal bild på mig och Issa!


emlas vecka

Tisdag; heldag - Skolfoto
Onsdag; Halvdag - Prov, Bio
Torsdag; lediga - myspys med vännerna
Fredag; heldag - Stå bartender (kanske hinner med träningen)
Lördag; partaj (?)
Söndag; Träning.

lovely vecka

Och nu kom jag på en till plan, om nån timme så ska jag till Cara och dricka latte och plugga matte. Kanske ska ringa och berätta min braiga plan för henne. Höhö.. kramis/ E


Gossip girl eller The oc ?

Jag va helt beroende av Oc förut. Åkte alltid hem efterskolan och kollade på OC. De e ju så jävla bra asså! Fett synd att serien är slut nu, Skulle så gärna vilja se hur de går för dom på collage och nu när kirsten och sandy hade fått en dotter. Men nae, Nu e serien slut. Så jag har börjat kolla på Gossip girl. Gossip girl påminner mig lite grann om OC jag tänker att Serena - Marissa, Chuck - Seth, Blair - Summer, Nate - Ryan.. Vet inte de bara blir så i mina tankar. Men OC tycker jag ändå är bäst. Vad tycker ni? Gossip girl eller the OC?


School!

Hade ju bara en lektion idag, så nu har jag precis kommit hem. Efter skolan så åkte vi till Tyresö c och tog en fika. Nu ska jag bara lägga mig ned i sängen och kolla på gossip girl.

 Efter att jag chillat en stund så ska jag plugga lite matte. Eftersom att vi har prov på onsdag och jag ska faktiskt bli lite serri i skolan så att jag kan bli något när jag blir stor. Jag vill inte att de ska sluta med att jag jobbar på donken eller ica eller vad fan som helst på nått sånt där när jag blir vuxen!

Bilder från idag:

Dennis och Hedde på Media kunskapen
Issa fett tycker att lektionen är väldigt intressant
Framför allt bilderna man skulle klura ut va de va. (Det ska föreställa en vacker Dam & Typ en häxa?)
Issa, Emla, Annelie. I väntan på bussen.
Issa på EH!

 

 

 


Veckans planer. Riktigt, nice.


My look today!


riktigt skön outfit
Kofta - Åhlens
Tights - Ica maxi (?)
Tubtopp - JC

Facelook, Helt naturlig. Inte ens löshår! Lockigt till och med. Är stolt över mig själv.


Sov morgon!

Träningen va helt okej igår, Körde lite styrka. Snart så får jag min drömmage! Vi körde lite gymnastik, byggde, och körde några hopp (Tråk), Längtar tills vi ska börja med våran keografi. (eller hur i helskotta det stavas) 

Men iaf.. skönt att vi hade sov morgon idag! Börjar 12.20 och har bara en lektion. Känns lite onödigt att gå till skolan. Men den här veckan så ska min närvaro va på topp! iof så har vi ju halv dag på onsdag och är helt lediga på torsdagen. Skönt som fan! Så vi ska på bio på onsdag och kolla på Prinsessan. Har ni sätt den? Är den bra? Dom flesta verkar iallafall tycka det. Nej men hörreni, Nu ska jag dricka upp min latte sen ska jag gå och borsta tänderna. Byebye!


Jag vill åka utomlands <3


Vace, not Vace anymore.

Nu när Annie, har bytt blogg. Och ska köra på egen style. Så ska vi byta namn till Vice (Uttalas Vajse medn engelsktuttal) Då blir de nog Issa som hoppar in och tar platsen. Inte för att jag snackat med Issa, Men hon e en så bra bloggare så vi need her!

 

Den blonda Annie VS Den blonda Issa. Hur ska detta gå? (ironi)


ingen kommentar


så jävla skön


Älskar´t


sovmorgon!

Hoppas ni sovit gott alla läsare! Jag gick och la mig väldigt sent i går så det var riktigt skönt med sovmorgon! Ska börja fixa mig inför skolan nu, börjar ju 12.50!! Lite bråttom har jag allt.


är det verklige lagligt att se ut såhär när man vaknat?


You Can Have Whatever You like


My baby is on her way!

Hej kära läsare! Snart kommer Paulina hit och ska hämta sin väska hon glömde tidigare i veckan. Efter det ska jag springa ner och köpa thaimat till mig. Känner mig lite ensam. Någon som vill äta pling plong med mig?:)


PUSS!


hit/shit list



Taxi. vad skulle världen vara utan taxin? ni fattar bara jag säger taxi, credd till dem!
High heels- högklackat är bara så snyggt och vissa kackar är bara jätte sköna och så blir man länge.
Jimmy Choo & H&M- om ni inte vet så ska jimmy choo göra sin första kläd collektion och sammarbeta med h&m, missa inte för skorna är så snygga i must have!



Köpa kläder på internet - det tycker jag är både bra och dåligt men storleken tar fort slut och man vet inte hur kläderna sitter på en.
Nattbussar visst är det bra att dem finna men att det typ går en gång i timmen och åker runt halva sverige innan den kommer till ens egna hållplats!
Min telefon - den suger på riktigt!

F*N VAD SUR JAG BLIR!!!!!

JAG HATAR MITT LIV, NU NÄR JAG SKULLE BESTÄLLA RALHP LAUREN TRÖJAN SOM JAG VILLE HA SÅ FINNS DEN INTE I MIN STORLEK "#¤%&/&%¤#"#¤%&/(/&%¤#"!#¤%&/(!!!!


Cara skriveeeer..

Gårdagen va nice, Lite problematisk mot slutet av kvällen bara. Vet inte riktigt hur man får tag på dig Emelie så hoppas att du lever! Kommer du på träningen, Vi har iaf med oss mobilen och busskortet.

Idag har jag och Issa legat i sängen hela dagen, I väntan på att man ska käka och göra sig ordning inför träningen. Hoppas alla kommmmer idag! annars dödar jag eeeeeeeeer!Aja ska dra puss

Gallej gallej

Hej alla kära läsare! idag känner jag  min lite småförkyld så därför ska jag  inte träna idag och det tycker inte min mammi heller. Igår var vi hos Robin, det var mysigt men han bor för långt in i skogen så det blev taxi hem, vi badade och jag doppade min klocka men så bra som den är så fungerar det fortfarande, wiie!

Imorgon har vi skolfoto, roligt ? nej! har inte ens något att sätta på mig så jag kommer se ut som styk imorn jag lovar, funderar på att skita i det! jaja slänger in en bild på skolfotot förra året Later/ v


The colours is my heart on a painting for you


With Or Without You


5 saker ni inte visste om V

1. Jag hatar sniglar utan skal, har nog aldrig vart så rädd för något i hela mitt liv.
2. Är jättedålig på att höra av mig, hoppas att mina vänner har lärt sig det.
3. Hatar Cola Light, typ det vidrigaste som finns.
4. Jag är ett år yngre än alla mina vänner alltså född år 1994.
5. Säger aldrig tack om någon säger något snällt om mig, jag säger a jag vet, hihi
 /V 


haha ni måste se!

Pinsamt Kanye!
Pinsamt Kanye!


(klicka på bilden eller texten)


älskling



hoppas du får en halv bra födelsedag iallafall, love u !


igår kväll

Godmorgon! Igår hade jag en jätte mysig kväll med Martina, Issa och Cara. Vi gjorde middag och hade det jätte trevligt, tack tjejer! Efter middagen drog jag mig till pojkvännen.

Caras casa

Caras playboy mansion

Issa sötnos!


hemma

Kom precis hem till mamma i Haninge. Idag så har jag varit i Handen och bytt mitt busskort mot pengar, och köpt en klänning som jag ska ha på mig ikväll *happyface*. Efter det så åkte jag hem till pappa och då ville han pambom åkta till gamla tony's och äta thai mat. Och det bangade inte jag på så dit vandrade vi, sen åkte jag hit. Ska snart börja fixa mig för att åka hem till Cara där hon, Annie och Issa är (?) Jaja, hörs lite senare ! Kisses / E

Pusss

Nu drar jag till Handen med Emla, Hon ska fixa sitt busskort typ. Så bye! <3

nyduschad och fräsh!

Hej bloggen! Har precis kollat klart på filmen Ted Hamilton som jag fick låna av Cara igår, gash han va ju inte lite snygg! Ska troligtvis hem till Cara om ett tag, ska bara reda ut lite saker först.

(handen fungerar som en censur för osminkat ansikte )


lalalal

Nu har vi tittat på film (igen, igen och som vanligt) så nu är det dags för mig att springa över gårn till mitt place och fixa mig en snabbis och sen röra mig mot stan/handen och lämna tillbaka mitt busskort. (både mamma och pappa köpte ett till mig så ena ska tillbaka) Issa och bella är lika lata som vanligt så Cara kanske följer med mig *snelhest* / e


Eyy !

Igår var jag på träning, de va nice. Fett slapp träning. Sen kom jag hem umgicks lite med päronen. Sen gick jag och la mig.

Idag vaknade jag av att alla hundarna ylade i huset. Men de va på tiden, Vill inte sova bort hela dagen. Idag ska jag nog ut tror jag. Vette fabian vad som händer med orkar inte sitta inne. Har fan gjort de hela veckan så, Nu e de på tiden att dra ut en stuund. Nej nu ska jag klä på mig. Byebye!


Färdig

Japp, nu är jag färdig! Vart inte så mysiga kläder, äger knappt några mjukisar och det ena paret jag äger ligger hos far min och dom andra har Izabelle. Så det fick bli strumpbyxor och min stora gosa tröja jag fick idag samt mina wb converse skor från belle. Kanske slänger in en bild sen, men nu ska jag rusa ! Kramis / e

22.11

Kom precis hem från träningen, slappare än vanligt idag. Om ett tag så ska jag hoppa in i duschen, men den är upptagen just nu så jag får vänta ett tag. Sen efter det är det på med myyskläder och en vandrig hem till Belu. Där ska jag bara ta det lugnt med mina babes Bella och Issa, en helt vanlig mysig fredag som vanligt. Men nu ska jag fixa lite med min mobil sen så är det duschsuchsucbsuhcush, PUSSHEJ! / E

efter fredag kommer lördag

Hello! Kom precis hem från Cara, drog direkt till twin efter jag slutat. Jätte kul att träffa henne :)! Vi gjorde inte så mycket, Cara snacka lite med Ian Geire och jag låg mest och tittade på GG. Ska snart hem till min bfriend ska bara fixa lite saker först, smell you later bitches!


Lunch med Emelie, Sebbe och Mattias


love


@bellamus

Som rukriken berätta så är jag hemma hos Bella med Issa, Bella sprang iväg till sin träning för ett tag sen så jag och Issa och tittat på film och hunnit sova i en halvtimme typ (as mysigt) Nu sitter jag och pumpar darin musik och Issa rakar benen, rykterna säger att hon kunde fläta vinterpälsen (?)

Nu ska jag kolla bussen som vi måste ta för att komma itid till vår träning. Är inte alls taggad, mår mest illa och och sjukt trött. Får hoppas på att jag kan peppa mig själv. Kisses ! / E


Sebastian liten kuk Lord

Jaa den där sebastian tog precis bort ett inlägg som jag precis vart klar med och jag orkar inte skriva om det men ville bara säga att jag ska bli bättre på att uppdatera och att den här dagen suger för vi slutar 4 och träning vid 8. efter skolan ska jag väl träffa mina älskade vänner tror jag eller vad säger ni cara, emla och issa? Later v!


back on track

Godmorgon!
Var riktigt seg i morse, kände att jag aldrig skulle orka med dagen men nu väl i skolan känns det helt okej.

Uppdate,
mitt hår är grått/vitt
jag är seg
jag har frukost på min historielektion
jag ska läsa boken Shoo bree (svenska)


Random

De jag gjorde igår var att kolla på idol, och va med issa. Nada mer,
Idag ska jag hem efterskolan och jag har bestämt att jag ska träffa bella då och då ska hon hem till sin mamma, För då ska jag komma förbi med småhundarna och då ska vi leka med Lällen! okej Bella? Sen ikväll ska jag på träning. Fett taggad!


Hemma nu :)

Hellu! :)
Kom precis hem från Martina. Gullungen har fixat mitt hår, hur fint som helst. Lite grått dock.. Men whatever! Väntar just nu på att Paulina ska komma förbi, cozy! Imorgon går jag 8-4 så behöver somna tidigt i dag så jag orkar med allting.

PÅ LÖRDAG BRUDAR, TAGGA TAGGA TAGGA!


17.48

Nu är rummet färdigt städat och myskläderna är på, med andra ord så är jag redo för att rusha upp till Belu där jag ska sova ikväll. Självklart så ska jag komma ner igen och säger hej och gosa lite med mormor innan jag springer upp igen. Dessutom så kommer mamma hem med pizza till mig lite senare / Fetto emla



älskar den här bilden på min sötinos!


hemma

Borta bra men hemma bäst (?) Kanske.
Nu är jag iallafall hemma. Efter skolan så åkte jag och issa till centrum och mötte vikkan för en fika uppe på EH. Där satt vi ett tag och pratade om allt och ingenting egentligen. Sen efter ett tag så kom Frida och Jasmine också, trevliga flickor med massa skvaller (eller inte..) hihi.

Nu ska jag börja städa mitt rum för mormor kommer hit på besök ifrån Spanien, min gulliga mulliga mormor. love / e

Hemma hos Martina nu

Hello! Sitter just nu hemma hos Martina. Vi ska snart till maxi med moppen och handla lite :) Var och käkade lunch med några killar från våran klass och Emelie, sen mötte vi Martina i Slussen. 

vi håller just nu på att titta på stugor till Åre eftersom vi planerat att vi ska dit med våra boys, hur mysigt låter inte det? Aja, nu ska vi kila. Puss

Söta, right?:)


Drar nu

Ska äta lunch med Emelie idag och hennes små vänner! Sen ska jag ha tyska sen är jag klar med skolan för idag. Duktig! Ska direkt in till stan och träffa Martina också, jätte mysigt! Vi hörs mer sen. Love ya

skolan nu

hej vänner! Sitter nu på historian ska snart ha MT. Håller på att jämför olika fakta på olika hemstidor. Jätte kul!
Puss


helt enkelt

bäst


Nej nu stänger jag igen datorn! Godnatt (på riktigt nu)


blö

Nu säger min data typ ''Emelie, det är dags att gå och lägga dig nu! Skoldag imorgon.'' och segar satan. Så jag får väl lyssna på min data och säga godnatt till er få besökare vi har och gosa ner mig själv i min gosiga säng.

Ha det braj så hash vi !

 


love

Vi har typ känt varandra ganska länge.
Issa har jag känt i ca 12år och Jocke i ca 10 va?
Ni smarta förstår nog att dom är mina äldsta vänner
& helt underbara typer !


någon?



Ja allihopa.. Bamse undrar om någon vill odla strutsar med henne ?
Någon som har lust med det kanske ? Hon skulle bli väldans glad ..


sådärja

- Nu har jag tvättat bort sminket, borstat tänderna och bäddat sängen så nu är allt packat och klart för att jag ska krypa ner under mitt stora varma gosiga täcke och sova för 3dje gången idag (inte för att jag tror att jag kommer somna innan klockan slår 00.00, meen..)

Jag skrev ju innan att jag var på humör för att göra någonting, så jag tvingade med mig Cara till donken, fick också med mig Emelie, Issa och Izza, men Izza dissade oss för Martins dagiskompisar *fniss*. En stund innan vi åkte hem så fick vi sällskap av Anna som kom lagom lökig ifrån gymmet och efter det Jesper som kunde Idol utantill. Haha, en paj och gullig sällskap så kan en tråkig lill'lördag ändå bli ganska mysig. / E

Jag vet att ni saknar mig

Hej vänner! Förlåt för dålig uppdatering från min sida men gårdagen var väldigt stressig. Efter jag vart i stan osv åkte jag iaf till stallet senare hem till min pojkvän.

Idag har jag vart hemma från skolan, skönt! Har vart barnvakt åt kidzen också. Men nu ska jag äta, puss på er. Vi hörs mer senare!


lalala

Saknat mig ? Jo jag vet, förlåt.
Men min dator ligger hemma hos pappa så jag har inte kunnat blogga eftersom mamma och Erik gör om data/gästrummet så den datan är ur funtion också ..

Klockan har precis tickat över 18.00 och nu ligger jag halvdöd hemma hos Cara, vi har väl ungefär precis vaknat från våran andra skönhetssömn (men inte blir vi snyggare för det) Har ingen aning om vad vi ska göra, men någonting har jag lust med iallafall! Vi får ju se om Cara är på samma humör.

Kisses! / E



När blir detta av igen? VA?VA?VA?


Coool grej va?


Söta va?

Här är hundarna jag pratade om i förrförra inlägget som vi är hundvakt åt, Söta va?


good morning!

Vaknade vid halv sju, För att jag vakna inte av väckarklockan. Då gick jag upp och käka frulle, sen drack jag min ''berömda'' latte, Emla skulle ju hit, Tror ni hon kom hit eller? NAAAAAAAAAAAAAAJJJ!

Men iaf, jag är helt rutten idag, men ská ju bara till skolan sen ska jag ju hem och gosa med sötisarna. Sen ska jag äta, sen ska jag sova. Sov inte riktigt ut inatt. Kom hem runt 11 igår och dusha och allting, Så somnade väll runt 1. Och jag måste få min skönhets sömn för att orka med en helskoldag. Dessutom e de vår längsta dag idag, Börjar lixom 08.15 och slutar 15.20!!! Fyfan, Nu blev jag deppig och ska borsta tänderna bye'!



07/10-08 föddes vace, så snart är det ett års dag! yey


så där.

Idag va jag i stan och mötta upp Annie paulina, och yousef (Stavfel?) Sen vid fem tiden så åkte jag in till gamlastan och åt middag på vapiano med Min syster och Mamma.

Så nu har jag precis dushat. Riktig slapp träning idag. Har den där jävla räkningen i huvudet fortfarande, Justeja! imorgon ska Emla tydligen komma hem till mig klockan sju på morgonen. Tror ni att hon kommer göra de? Hm, De tror faktiskt inte jag. Hon ska komma till mig för att hon ska platta håret. NAAJJJ, Emelie hos mig kl SJU! går inte riktigt ihop, Så TJO EMLA KRULL WETTERHOLM i skolan i morgon mouahha! Den här vekcan är vi hundvakt också. mys!

 


Latte house

Jag, Steffi, Yousef och Martin (?) tror han heter det, drog till Lh idag efter jag slutat min första lektion. Paulina var duktig och satt med på Naturkunskapen. Haha, vi va ute och lekte i skogen! (????) Aja, lite pics.


Darling!


bad bad girl

Hello beautiful! jag har vart riktigt dum idag, den där j*vla emelie breime fick med mig toll donken idag, men det är okej eftersom att det är träning ikväll. Enligt Nils Gabriel och resten så räknar jag kalorier haha! men iaf efter skolan mötte jag upp nils sebbe och gabriel vi tittade på fotbolls match det var kärrtorp och värmdö gymnasium som spela. kärrtorp vann och rullade vi mot medis och gled hem. nu ska jag äta något och sedan tagga in för träningen, Later v!


östermalm!

hej vänner! Sitter just nu på en nagelsalong på östermalm och väntar på att Steffi ska bli klar. Cara är på ingång så vi ska ta en fika sen :) Vi hörs senare, love ya


jag ser ut som en riktig hej kom och hjälp mig men whatever har ju trots allt bara vart i skolan...


in to the city

Nu har jag äntligen hittat på något! Jag ringde annie och fråga om hon ville fika med mig. Självklart ville hon det!  Hon bjöd ju igår, Så jag bjuder idag. Så jag ska in och möta Annie, Paulina, och steffi (?) Sen lite senare ska jag möta upp morsaaaaaaaaan. Och äta middag sen skla jag vidare på träning. Puss på er!


Bilden e från helgen!


Vace rules!

Igår åkte jag och Emla in till stan efterskolan, Och mötte upp Annie och Emelie B. Först kolla jag och emla igenom lite affärer sen va vi tvugna att möta ruben och lämna lite saker till han. Sen så drog vi och tog en fika på EH. Sen efter fikan så åkte jag och Emla till torvalla och hängde där hela kvällen, och kolla på våra cheeeeeeeeerleaders!
Sen åkte vi hem. Tråk,

Idag är jag ledig, Fett skönt! Jag håller på att fixar mig för absolut ingeting. Vetefabian varför jag fixar mig, Vet inte ens vart jag ska. Jag funderar på om jag ska in till stan och byta mitt bankomat kort. Men jag har inga pengar så de blir så tråk att åka in till stan då, JAG VILL HITTA PÅ NÅGOT! Grr Bye!


lite bilder från igår

 


hemma med Paulina nu



Idag har jag haft en heldag på stan. Shoppade med Emelie sen fika med Cara och Emelie. Efter det mötte jag upp Paulina, Yosef och Steffi. Sen fikade vi med Kissie och Amir. Inte mycket mer med det. Nu sitter vi hemma hos mig och Paulina håller på att fixa mitt hår :)

Puss


nils älskar vace!

nu sitter vi här på våran coach tid och gör inte mycket alls, idag ska jag hänga fett med nils, vi ska luncha lite sen har han antagligen träning(?) så jag kommer vara helt lonly. Jag tror att det blir gymmet senare så mig hittar ni där, Later v!

we <3 weekends











underbart

Sådär ja, nu har ni läsare fått en inblick i vad jag har haft för mig idag. En sexy Emelie, godis, saft, dator, plugg! Mums på en söndag som denna. Ni får även smaka på min välbäddade säng som inte använts på hela helgen (hur fan kan den se ut sådär??) och ett stökigt nattuksbord. Kul!



Emelie och jag

Känner mig duktig idag. Direkt efter att jag kommit hem från min pojkvän kom Emelie hit och hjälpte mig att plugga! Haha vi båda sitter inne i mitt rum med varsin data och är jätte focuserade. Kan inte låta bli att lägga ut bilden. Så jävla snygga, love




yeahhhh

Hejhejhejhej och hej igen ! Cool som jag är sitter jag i Caras säng och steker hårt. Martina Bella och Issa är också här, men dom är dock inte lika coola som är är, tyvärr .. Nu låste Bella ut våra vänner, ojoj iväg fick hon springa ja. Och nu kom Vikkan också, oj va ni får veta mycket. Hejdå / E



coolaste krukan hemma hos stinis.


Klart man hjälper sina läsare?

Vem vill inte tjäna pengar på sin blogg?
En jätte bra sida och man tjänar faktisk en hel del, bli medlem idag du också!
Klicka på bilden för mer info, love


älskling!


facelook


Vaknade upp hemma hos pojkvännen morse. Mamma va så snäll så hon hämtade mig där :) Senare åkte jag in till stan och träffade min babe. Shit vad länge sen måste jag ju säga. Vi tog en fika och träffade Daniel, mys! Hon berättade om sin spontana tripp till Estland samt en hel del gossip om hennes lover. Saknat dig lillen!


its helg bitch!

blev inget jobbande för mig idag gick upp för sent, så jobba ska jag göra imorn, ska då försöka vakna tidigt imorn eftersom att vi har träning. även jag ska börja på cheerleading, roligt? javisst. ska äta snart och sedan rulla till min baby C. orkar inte skriva mer Later v!


jag har inte torr humor ?

Ett medelålders par från norra USA längtade en kall vinter till värmen och bestämde sig för att åka ner till Florida och bo på hotellet där de tillbringade bröllopsnatten tjugo år tidigare.

Mannen hade en längre ledighet och åkte därför ner en dag i förväg. När han checkade in upptäckte han att hotellrummet hade en dator och beslutade sig för att skicka ett mejl till hustrun. Han missade dock en bokstav i namnet. Mejlet hamnade hos en prästänka i Houston, som just hade kommit hem från makens begravning och skulle kolla om det kommit e-post med kondoleanser från släkt och vänner.

Sonen fann henne avsvimmad vid datorn och läste på skärmen: Till: Min älskade hustru! Rubrik: Jag har kommit fram! Jag vet att du är förvånad över att höra ifrån mig. De har datorer här numera och man tillåts skicka mejl till sina nära och kära. Jag har just checkat in. Allt är förberett för din ankomst i morgon. Jag ser fram emot att träffa dig då. Hoppas din resa blir lika problemfri som min. PS. Det är verkligen hett här nere! DS.

såsåsåså

Jag behövde inte gå upp till issa, hon kommer och hämtar mig här istället så snäll som hon är. Så nu sitter jag här i min ensamhet helt ensam i mitt jätte ensamma hos och känner mig allmänt ensam, som tur är så har jag en rolig sms kompis (Cara) som håller mig lite sällskap iallafall.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, ska iallafall sova hos min sms kompis (om jag får, men jag är ju så snäll så det borde jag ju få)

Och nu är pappa påväg till stan för att titta om hans nycklar ligger på kontoret, alla håller tummarna på att som gör det. Såg att han hade laddad upp våran shoppingtur med massa pengar när jag skulle ta en lapp till maten. Så nu vet jag vad jag gick miste om, det svider lite i hjärtat .. HÖHÖ nu ringde izza, hej! / e

hihi

Snart ska jag trilla upp till Isabell, vi har ju alltid bott nära varandra så det är asnajs. Vi ska upp till allé och handla bröd, grönsaker och trams till min pappa eftersom han inte har någon bil så det blir tugnt att bära (stackars gubben..) hihi. Sen så ska vi hem till Cara (?)

Men nu måste jag plocka upp lite i mitt rum sen springa till Isabell! puss på er / e

Så jävla roligt men fy vad tragiskt


loerdab

god morgon folket ! fy va skönt att få sova bort dagen!
Pappa har fortfarande inte hittat sina nycklar så jag ska ner och hjälpa till och leta snart. Det kostar typdligtn ca 15-20 tusen och fixa en ny bilnyckel om man har tappat bort borta (?) Ganska mycket pengar va ? Det skulle man få massvis med tjejgrejer för istället. Hihi

¨Men hhaaaaaaaare / e

godmorgon!



Idag är jag mycket gladare! Ska ringa min mate sen in to big city.


random

Nu ska jag med martina, till han´den och dricka chai eller till ica maxi och köpa kyckling, har inte riktigt hajjat än ;O Så byebye<3


Rest in peace

Vaknade för ett litet tag sen, Har iaf precis dushat. Just nu väntar jag på Martina ska komma hit, Vi ska leka lite nyttiga och göra en god sallad! Venne varför men vakna upp och va heltaggad på sallad när jag kolla i kylskåpet.

Måste bara säga Rip Bellas arm, Hon ska rönka (stavfel?) sin arm, För att den e knasig. Stackars liten fågel!


Ftt sexii min bella

gäsp

nu är det nog dax för mig att försöka sova, natti ! love / e

lalalalallallalalalalalalalallalala rubrik

yoyoyo, kom hem för en liten stund sen. Har varit hemma hos bella och tittat på en film men ja.. Bella, eftersom issa somnade och Cara åkte hem med martina. Efter filmen var lilla Bella så trött att hennes ögonlock bara föll igen liksom, ni förstår va ? Men .. eftersom min buss inte gick fören om ca 40 minuter så bjud jag med henne på 10 härliga och romantiska minuter ute på ballkongen *naaw*

Men sen PANG så ville hon också sova. Så jag läste mina stammisbloggar och sen fick jag för mig att jag skulle sminka mig för att få tiden att gå lite snabbare. Så det gjorde jag, lite puder och mascara sitter ju aldrig fel tänkte jag. Massvis med tid trodde jag att jag hade också, men NEJ! För när jag har segat klart mig så börjar jag gå ner mot bussen, och det är klart att den åker förbi mig (4minuter för tidigt!) höhö.. Så jag trodde att mitt liv var över, jag skulle aldrig komma ifrån Haninge. Fast.. 24an mot trollbäckens c kom, min nya bff.

Sen fick jag vandra och vandra och vandra hela vägen hem, uhh. Sen när jag kom hem fick jag leta och leta och leta efter pappas bilnycklar han har sumpat. Men jag gav upp hoppet efter ett tag, kan nästan sätta pengar på att han har lagt dom i något plagg (men det vet att tydligen att han inte har gjort, men han vet inte vart som ligger?) Om vi inte hittar dom tidigt imorgon så försvinner min shoping tur med honom .. Stackars mig.

Hihi, om du orkar läsa hela vägen ner hit så är du värd en applåd *klappklapp* / E

Ville bara säga

Jag är verkligen jättegrinig. Har vart det sen ja kom hem för typ 30 min sen. Bloggtorka, kalla det va ni vill men jag skriver mer i morgon när jag är på bättre humör. Love u


Random

Igår åkte jag hem direkt efterskolan! Låg o kolla på oc hela daaaagen sen somna jag och vakna sju. Då vare middag! Donken vare. Fan de e riktigt sliskit med donken har jag märkt. Mycket hällre, typ Burgerking.

Just nu sitter jag och lyssnar på Här kommer pippi långstrump.. Den e asbra ju!  Jag har iaf fixat mig nu inför skolan. Har inget löshår idag, Känner mig rätt duktigt asså. Ikväll ska jag nog vara med tjejerna och ta de lugnt. För ska träna till 22, Och då blir man trött och då måste man dusha och fixa sig om man ska ut då kommer man ut vid typ 1 tiden. Och de pallar man inte? Då e de lixom sovdag haaaaaaaalllååååå?!
Hoppas Issa, Annelie provar på idag då! E fett taggad. Juste lillvikks ville också, Men hallå hon kommer banga uuur! Den bangarn asså..

´MIN CCAM FUNKAR INTE!

godkväll friends!


Tat lugnt! (Posen är inte seriös!)
Såhär såg jag iaf ut idag!


the day before friday!

God eftermiddag, har precis ätit och jag gjorde maten själv grattis till mig som inte kan laga mat! Dagen har vart ganska lång började med att vi gick på postmuseum jätte tråkigt och sedan lunchade jag med Ida Gabriel och Nils de fick mig att skratta så att jag började gråta riktigt kul var det. Men nu ska jag umgås lite med min mammi och avslutar men en konstig bild som jag bjuder på, Later v!


Det kostar att ligga på topp


trams

är det bara jag som irriterar mig bamsemycket på fb's nya trams listor ?


give the sun a reason



Jag är egentligen för trött för att blogga. Idag har jag vart i skolan sen hälsat på la Familja i Hagis och direkt hem till min käresta. Ja, det är de ja har hunnit med. Ska upp tidigt så sängen nu! Vi hörs mer i morgon, love!


från en lång historia ..

.. till en kort berättelse (?) Haha, tänkte skriva lite om min dag.
Den började som vanligt med skolan. Egentligen så skulle vi ha fotografering idag, men fotografens bil krånglade så det blev icke av. Men själv så tycker jag att det var ganska bra eftersom jag har en väldigt elak hy just nu!
Men efter en lång lång och ännu längre skoldag så åkte jag och bella hem till mig och bakade, om kakan blev god! *tjockis*

Sen åt vi tacos, och sen skulle bella träna, så jag joinade henne och skulle kika lite MEN (att det alltid ska finnas ett men) dom tränade med väggen nere så jag fick kika lite på när JRA tränade istället, fast jag klagar inte, det var kul det med. Men började känna mig lite ensam där uppe på läktaren .. Fast då smsat Cara mig och frågar om jag ska med till IP och kolla på match. Och PANG så var jag pigg som en lärka och åkte dit på momangen.

Där hängde jag iof inte så länge, eftersom när jag kommer dit hinner jag väl sitta i 10 min innan dom där issa och cara ska hem. Så jag fick gå min ensamma väg hem med gråten i halsen (skämtar) HEJ / E

jag är snäll(ast)

Egentligen så orkar jag inte skriva, men .. eftersom lilla emelie är sjuk så ska jag väl buga och bocka och skriva ett inlägg så ungen blir glad. Fast hon har inte så mycket tid på sig att sluta vara sjuk nu, eftersom hon ska på träningen på fredag, det är redan spikat och klart. (tvingad? nej..) På fredag ska Jeffa, Issa och Annelie också testa. Vi börjar bli hyffsat många nu (om vi jämnför med när vi bara var 4st i laget) Vi är typ 11 om alla fortsätter - Jag, Cara, Jessica, Sandra, Issa, Emelie, Frida, Lisa, Issa, Annelie, Jeffa, Random, nemen ! Vi blir tillochmed 12 st, asnajs. Då kanske vi kan börja träna på riktigt snart *happtface*



Gamla laget på SM <3


short or long?

 
klippningen blir nästa måndag, ska jag behålla långt eller klippa mig kort?


we all like my big ass!


typ dagens outfitt, sry att den kom ut så sent,
Jeans-Nudie
Linne-weekday
Klocka-Guess


haha shake some rompa


Todays song!


and i like this pic!


Det ryska feta bröllopet

Satt och tittade på lite bilder från Ekaterina Oudalovas bröllop nu mera Cronstedt. Stefans syster för er som inte förstår eller vet. de var redan gifta med ville köra lite mera 1700-tal Russian style så då gifte dem sig igen och hon är höggravid också, lite roligt faktiskt. Grattis!

Söta mamma irina i mitten


Ekaterina dansar


Det söt paret Carl och Ekaterina

Sist men inte minst pappa Alexander Oudalov

bilder tagna från http://elle.se/kinaimoskva 


Annie i will kill you..

om du glömmer mitt puder! nu har sytt in ett par jeans skit slarvigt med det duger, ska ta och äta något och fixa mig. Later v!


vace

7oktober, glöm inte babes

godmorgon

Godmorgon! Har legat och kollat klart SATCs filmen nu när jag vaknade i morse. Ska snart börja fixa iordning mig och sen direkt till skolan. Börjar kavrt i 1, så jävla skönt! Slänger upp en dagens eller ngt liknande sen, puss!


Richard hjärta Annie

Underbart att ligga och prata med pojkvännen innan man somnar.
Allt blir så mycket bättre då, love u


träningdax


Random

Woho! Slutade efter lunch idag, Fett skönt. Problemet var bara att först hade vi två lektioner sen hade vi rast i en och en halv timme. Sen fick vi reda på att vi slutat, Alla typ hoppa upp av glädje. Moaha hoppas hon e sjuk i morgon också. För då slutar vi tidigare igen. Tror jag! Nu ska jag gå o laga mat, vet inte vad jag ska laga. Men nånting måste jag äta innnan träningen iaf. För idag ska vi springa igen somsagt. Frida har iaf bra kondis och hon e ny! och så kommer jag där som gått en ganska bra tag nu och typ dör bara av att springa några varv. Piinit!

I morgon är de skolfoto, Asså inte klassfoto. Utan bara på ansiktena ni veet? Undra vad de blir för frilla i morgon då. Blö, Jag suuuuuuuuuuger på hår verkliiigen! Grr.. Kanske skippar det? Nej jag skoja då skulle mamma och pappa bli ledsna. Nej men nu sriver jag bara massa knas. Hejdå!

ps. Jag fyller år ganska snart! 15 oktober glöm inte!


dagens




Lite tråkig oufit men men
Kavaj/jacka - Zara
Underbar halsduk - Hm
Leggings - GT
Klocka - Celisor


cara som vet allt

Hon är så mobbad att jag inte kan göra annat än le.


tänktänk

När jag tänker på hur kissnödig jag är, så blir jag bara ännu kissnödigare.
När jag tänker på hur irriterad jag är, så blir jag ännu mer irriterad.
När jag tänker på hur sugen när jag på att träna, så blir jag ännu mer sugen.
När jag tänker på hur lycklig jag är, så värmer det.
När jag tänker på varför ni så viktiga människor ska lägga er så dyrbara tid på mig så blir jag bara så arg

Random

Nu har jag laddat in massa nya låtar på min söta mp3. SKÖNT! Inte haft den på åratal känns de som :) Jag är iaf pigg idag. Men de kommer försviinna under första lektionen för det är matte! Emlas ska faktiskt skutsa mig till skolan, Eller inte emla.. Hennes morsa ska de faktiskt, Sen efter skolan ska jag hem och slagga fett, Sen upp käka. Sen blire träning, Vi ska springa. Och de verkar som att frida har bra kondis? De har däremot inte jag! kommer typ dö idag igen som förra tisdagen.



''Issa kan faktiskt sminka sig''


great flakis!

Jag har en vän, en väldigt cool sådan. Hon heter Frida, Frida Flakstad. Idag har hon varit duktig, så tyckte att hon förtjänade att vara med i denna balla blogg. Vill ni veta var hon har gjort ? Klart ni vill !

Hon har sprungit 5km, gjort situps och strechat. Efter detta så åt hon sallad, och drack ramlösa när det fanns Cola hemma. COLA ?! Hallå, hon förtjänar ett riktigt stort *WOOOW!*


Amor vincit omnia



hahaa, snygg bild vaa ?


070909

Nu börjar klockan ticka för läggdags säger mina ögon. Börjar bli riktigt pömsig (inte sexuellt utmattad, utan trött okej ?) Innan jag åka till Cara så satt jag vid allé och snackade skit med min twinie (Lill'v) härligthärligt, alltid lika mysigt att prata med henne, fast vi bara snacka blajja *höhö..*

Sen blev hon tjockis och ville hem och äta så jag åkte hem till Cara utan mobil oc iPod eftersom båda var helt urladdade .. hatar när det blir så!  Menmen, jaa.. sen har jag väl bara legat hemma och degat hemma hos Cara med henne och sötis Martina.

Nu fick ni veta vad jag har gjort denna intresanta dag, kul va ? men nu ska jag allt ladda min mobil så skriver kanske lite senare.  kisses ! / E

tack mami!



Fick en ny klocka när jag kom hem idag! Jätte fin, tack mamma!


Hemma från skolan nu

 Fick sällis på väg hem av min snälla boyfriend. Ska försöka plugga lite annars bara slappa, håller på att ladda ner lite filmer så blir något åt den vägen. Vi hörs senare, love Annie.

Jag och Vikkan är fett coola på den mentalaträningen

Vikkan försökte göra "Lill Vikks" på pedagogiska promenaden

Jensen people, dom 3 första är shteekare. Kanske inte Mathias då...


random

Kom nyss hem, Vi slutade tidigare idag. Typ 12.40, Fett skönt! Så jag och Issa spanade på en skitsnygg kille i TG! Sen åkte vi hem till Issa och chillade lite där, Sen kom martina och olivia dit. Olivia har jag inte träffat på länge.. Aja sen s¨å åkte vi hem till mig så nu sitter jag med martina och vikks och emla kommer snart med bussen. Så vi hörs senare bye


Ny vecka

Kom precis hem från Richard, blev en sleepover där inatt! Börjar skolan kl 1 och innan de ska jag troligtvis luncha med Sebastian. Måste börja fixa mig, skriver mer senare! Love


Random

Nu sitter jag och väntar på attt tiden ska gå fortfare så att skoldagen kan ta slut snabbare. Har inte ens börjat än lixom?!Fast skönt med lite sovmorgon. Så har lixom tagit de lugnt hela morgonen. Asskönt! Helgen har varit nice. I fredags så hade jag träning, Sen efter drog jag till martina, Där issa också var. Sen sov issa hos mig. På lördag så började vi kvällen hos annie men vi splittrades upp mot kvällen så jag och Emla drog till Mackan i strand. Han bodde asfint ju! Där träffa vi Mkt folk som vi inte träffat på länge, några som gick i kunskap förut och så. Sen åkte vi till oliver.

Idag vet jag absolut inte vad jag ska göra? Får väll hitta på nånting med mina homies om jag inte bara drar hem och slaggar. Längtar till träningen i morgon. Emelie & Frida har ju börjat så de e asnice! Jeffa och Annelie ska också börja. Värsta gänget ba! De blir skit kul, Aja ska gå pusspå er!



Vet att jag har flätor, De e bara för att de ska bli fint vågigt sen!


trafik stopp

Godkväll alla kära läsare, sitter i bilen fast vid kungenskurva 2 körfält är avstängda men snart så nån gång kommer jag hem. Later v!

back to stockholm

Hem igen, nu ska vi åka hem igen, skönt att komma bort från landet. Massa kossor och får överallt men det är ganska cozy. Är hemma runt 10 tror jag. Later v!

motala

Hej alla jag mår as dåligt och åker bil i 2 timmar nu, inte okej att åka bil efter en lång och rolig natt, skaffade mig en ny bff vi hade det jätte roligt och ville bara säga att jag lever later v!

lalala2

Herreminjesus va långt inlägg det blev där under, hoppas ni orkar läsa allt =) inte för att det är någonting intressant att läsa men iallafall..

Nu är det mitt stora feta grekiska bröllop på Tv som jag ska se på innan jag fixar mig inför träningen. Måste åka hyffsat tidigt eftersom vi ska till öringe och hämta Emelie och Frida som ska vara med och testa idag. Hoppas dom fortsätter nu och inte bangar som en viss annan *HO izabelle ST* gjorde. Fniss / e

bästa lördagen på länge

Kvällen igår vart jävligt lyckad måste jag säga. Hade as kul med mina babes! Vi var först hemma hos mig med några vänner sen drog vi vidare till kulan där det var lite grabbs. Kvällen slutade i kortspel och too much alkohol. Sängen var min bff när klockan började närma sig 6..

Sötnos!

Max va på topp

Frida Bella och jag

Vikkan såg man inte så mycket av, hon va inne på toaletten hela kvällen med hennes nya bff Viktor Kraft, haha!


lalala

Nu har klockan passerat 15,00 och mitt huvud är fortfarande väldigt elak mot lilla mig .. förstår inte vad han/hon vill mig egentligen ! Dumma dumma huvud. Jamen nog om det.

Igår så började kvällen hemma hos anniebunniehoney, där satt hon, jag, bella, emelie, vikkan och cara och prata lite, ganska segt men roligt att vara med jensenflickorna för en gångs skull. Efter det så åkte vi hem till Markus i Gimmersta, där var det ett antal pojkarman inte hade träffat på ett tag så det var näääjs. Fast alla blev utslängda för att han skulle sova (?) Taskigt värre.

Men vi klagade inte och åkte hem till Oliver som fyllde år (GRATTIS BRYYSH) där var vi och sjöng lite för honom, lyssnade på Charlies snygga röst och gitarr-spelade osen så lekte vi lite med Olivers DJ-grejs, det var allt roligt ska ni veta *hihi*

MEN SEN så åkte cara och isabell (som vi mötte när vi gick ifrån markus) hem och jag träffade Miiiiiköö, vi gled runt i tha carrrr medans han skulle fixa några grejer. Åkte förbi energikällan, såg ut som att det var drag där. Elverket för stora männskor kanske ? mjaaoauuu höhö.. Men efter ett tag så blev mikko tråkig och jag ville ha lite färskare köött (skämtar) så han skjutsade mig till statoil där jag mötte Christian, vi gjorde väl inte så värst mycket, men vi satt utanför min port och pratade tills klockan tickade över 5, sen tog han taxi hem och jag gick in och la mig.

snippsnappslutt, så va sagan slut.
(och klantig som jag är så hade jag som vanligt inte lagt in minneskortet i kameran så kan inte lägga in bilderna från igår .. ) / E

en utav dom bästa


kvällens


halsduk-hm
klänning-hm
skärp-gt
leggings-gt

Har brådis nu! Ska möta Emelie, Breime, Bella och Cara vid bussen nu sen ska vi köpa käk och dra till mig, love


Plans for the next week

Måndag- tandläkar besök 13.00
Tisdag- Frisören efter 17.00
Onsdag- Fixa naglar kl 10.00
Torsdag - skriftligt prov i ekologi -.-
Fredag - Förhör på företagsekonomi

im busy all week, så om ni vill vara med mig så ring och boka tid! haha Later v!


my love


Ett sent inlägg!

Har ju fått en ny mobil så nu blir det mer bilder i bloggen, kul va? Detta inlägg är från i torsdags!



Så här ser det ut när jag pluggar matte :)

Vikkan är focuserad till 1000

Efter skolan drog jag och Emelie in till stan och mötte upp Martina och Olivia på en fika

jätte mysigt, har saknat chai hela sommaren nu

Sen drog jag och Emelie till gymmet och körde på jävligt hårt. Sen gick vi hem till mig och slagga. Världens bästa Torsdag! / Annie



problem i hög nivå

jag hade ett problem, ett väldigt stort problem..
såhär var det :
Jag skulle ringa mikkolikko, men eftersom jag bara har 4.28kr kvar på mobilen så får man lyssna på ''hej du har .. lalalalalla'' och det orkar inte jag lyssna på så jag skulle använda våran internet telefon, MEN den hittar jag självklart inte. Och vad gör man i det här tillfället ? Ja.. Cara var tyvärr tvungen att komma hit med sin mobil. Så nu är dagens problem löst *wie*

Good song


Klicka på HD ljudet blir bättre
Later v


Guess what?


Den som gissar rätt får en länkning, Later v!


lalala stel

Ja, om man inte stretchar ordenkligt efter träningarna så blir man ju se stel som man förtjänar. Och OM jag är stel idag, i armarna, låren, ryggen och ja, nästan överallt. Så den som kommer och marserar mig för en riktig bamsekram *blinkblink* Någon som är taggad ? Inte ? Nehe, okej ..
/ e



UTZ UTZ


eeeeeeeeeeeee

Jag har tråkigt, har precis suttit och tittat på 320 bilder på min gamla tränare och suttit och längtat att bilderna skulle ta slut. Varför inte bara sluta titta (?) Bra fråga emelie! Jag är rätt rastlös men orkar ändå inte göra någonting, livet kan vara rätt så jobbigt ibland..

Ikväll så håller vi tummarna på att det blir fullt ös, är ganska så jätte taggad med lite huvudvärk på sidan om.
kisses / em


Ü

Bästa hämnden (förutom dubbelmord) är att leva ett liv utan sorg


martinmarcus?

lalala, kolla vilken fin ring jag fick av min lillebror ! 8)


världens absolut bästa <3


jag älskar dig


bara för att -

- jag är så mätt så lägger jag in en låt till er bryyyysh


emelei

Ni ska bara veta hur trött jag är just nu!
Mamma kom nyss in med en bulle till mig.
Jag har mina pyamasbyxor på mig.
Jag ska ut och busa efter detta inlägg.
Sen har jag planer på att sova innan middan.
Jag har blommigt täcke.

Där fick ni lite info, lalalla =)


hihi

FROSTIES kondomer: Den väcker tigern inom dig
GEVALIA kondomer: När du får oväntat besök
OLW kondomer: För att du älskar det goda
McDONALDS kondomer: Livet har sina goda stunder
LÄTTA kondomer: När du bestämt dig
STATOIL kondomer: Det du behöver, när du behöver det
MARABOU kondomer: Mmmmm...
YOGGI kondomer: Nya smarriga smaker i ny fin förpackning
WHISKAS kondomer: Om katten själv får välja
NICORETTE kondomer: Hjälper dej att klara det.
PRINGLES kondomer: Once you pop, you can't stop

Ja.. jag har tråkigt.


jiha

lalala, nu är jag hemma igen. Har haft äran att passa på JRB's träning *mallig* Haha, sen så hade jag äran att massera Madde och Jessie också *ännu lite mer mallig* Det är väl vad jag har gjort ikväll, inte så märkvädrigt men kul :)

Imorgon så har jag träning också, astaggad. Efter den så får vi se vad som händer faktiskt, det beror ju helt på hur trött jag är och vad man blir inbjuden på. Kanske kan vara med mina jeansen barn ? 'blink'

Fick precis reda på att lilla Alice börjar i Tyresö gymnasium imorgon också! treeeevligt.


lalalala

Nu ska jag iväg till skolan och hämta lite böcker, vi hörs sen. Kramis ! / e

klant

Klantig som jag är så missade jag bussen för att komma itid till svenska, och jag tänker inte komma försent till sista lektionen för dagen och ba '' Jaha, slutar vi nu ? jag som nyss kom hit .. '' näe, stannar nog hellre hemma. Fast det är inte alls kul, börjar bli riktigt rastlös och alla jobbar eller är i skolan så ingen vill vara med mig heller </3

Nu ska jag iallafall gå ut i tystnaden och tycka lite mer synd om mig själv, kramis / emlis

dagens kläder






Inte så speciellt, men färgglatt iallafall.
Jeans - HM (som mamma och jag precis gjorde sönder)
Linne - Caras
Kofta - zara/spanien
Skärp - Rosettskärp från HM (har bara stt rosetten däör bak)

 

pussar ! / emla


lite kort från skolan

Hej vänner, sitter på matten och fattar inte så mycket faktiskt. Om 10 min har jag lunch ska luncha med Sebbe och hans vänner. Jävligt bra eftersom ja annars brukar vara helt själv, mobbad i know. Ska sen till stan med Emelie, Martina, Vikkan och Cara! Hörs när jag kommer hem, love

sch

Jag var precis ute och busa lite, och OM det var tyst ute på min gård. Jag har nog aldrig varit hemma när det har varit så här tyst alltså. Det enda jag hörde var min hemtelefon som ringde, absolut ingenting annat ! Ganska ballt om jag får säga det själv.



/ en jätte ofixad emla

 


Torsdag

Hejhejhejhejhejhej!
Just nu ligger jag i min jätte sköna säng och har sjukt ont i mitt huvud! Mamma tyckte att jag skulle ta 2 alvedon och röra mig mot skolan iallafall, men jag tycker för synd om mig själv och äter inte äckelpäckel medecin. Isabell tycker att jag ska skynda mig till skolan också *poppis* men näe, vi får se om jag åker dit efter lunchen för då har vi bara svenska och metorstid kvar (så det känns lite onödigt iallafall) hm, aja puss !

time for school

hej alla balla läsaren inlägg, ! just nu skiver jag  mitt morgoninlägg. förlåt för den dåliga uppdateringen från min sida men har faktiskt inte orkat eller haft tid som vanligt, just nu har vi historia lektion men våran lärare maria är sjuk så just nu tar våran coach han om oss hihi. annie och sebastian är nere och hämtar data och fixar med inloggningsuppgifter osv. men nu ska jag plugga, Later v

01.48

Eftersom jag råkade somna vid 5 idag och vaknade för ca en halvtimme sen så har det varit dålig uppdatering från min sida. Det kommer också bli väääldans jobbigt för mig att somna om. (och det är ingen vaken som kan göra mig sällis *ledsengubbe*..) Dessutom så har jag ont i magen (och nej jag har inte alltid ont i magen längre) så det är lite extra synd om mig. MItt huvud är inte heller på min sida..



Härlig kväll! men mitt huvud var dock inte på min sida den kvällen heller / E


you will always have a special place in my heart


mamamamarkus



Grattis lillen !


den nya flick idolen?

själv tycker jag att den här killen är jätte gullig och har jättesöt röst och han är 94a precis som mig dåra, men fyfan bra sjunger han iaf, här får ni ett smak prov, vad tycker ni?




vi ses ikväll!

Hej vänner, tänkte bara blogga lite snabbt innan jag drar till tyresöskola. Ska hämta kidzen sen hem med dom osv. När ja är klar med allt ska jag svänga förbi min bfriend.



Vad hände med oss? Saknar alla mina vänner så enormt mycket


DAA

Coola som vi e så har vi just nu Datakunskap. Vi lär oss att göra Tabeller , Och färgar dom typ venne riktigt vad vi gör. Man behöver iaf inte tänka. Surfa inne på FB och kolla bloggar kan man också göra. Så de e väll nice, Lunchen är kl 11.05 Det är Hamburgare, Blö! Men har no money till att köpa nått annat o äta. Känner mig riktigt rutten idag, Jeans tights och Pappas stora tröja. Har inte orkat ta av den har ett linne och en kofta under. men de e lite kyligt. Nu ska jag fortsätta med de jag höll på med bye!


godmorgon!

Var verkligen jätte trött igår, men låg ändå och väntade på att Cara skulle ringa upp (vilket hon inte gjorde som vanligt!!) Fick iaf prata lite med min boy, han är mys.

Idag slutar jag 12 sen ska jag vara babysitter runt 3, kanske hinner med lite shopping där imellan? Just nu är det lite för mycket på min inköpslista, love anji


lilalooo



Nej, nu ska jag faktiskt stänga av datan. Eller inte direkt, ska sätta den på viloläge iallafall. Jag stänger aldrig av min data, lite korkat kanske ? Min mini datas fläktar lär ju behöva vila lite då och då (?) Fast jag vet inte, han mår iallafall bra nu. Min lilla bebis.


GANT

haha, idag så hade vikkan på sin gant-tröja så hon såg ut som några andra i våran skola. Men jag diggar tröjan, så det var väl inge fel på det. Kanske bara såg lite roligt ut. lövelövelöve u vikkstrix / E


2½ men

Sååådär ja! Nu är jag redo att lägga mig (eftersom jag sitter upp just nu) Som vanligt så är det 2½ men på tv3, som vanligt är lika bra som alltid. Så det ska jag gotta mig själv med innan jag somnar. Tror nog att jag kommer somna ganska fort ikväll eftersom jag är rödögd och har varit så trött idag att jag har haft sjukt ont i mitt huvud *stackars mig!* Och imorgon så har vi 2 långa DAA-lektioner så behöver sömn nu så att jag inte somnar under dom. Jaja, nu ska jag sluta skriva skit som ni alltid läser (jag är snäll, vill inte att ni ska få fyrkantiga ögon..) Godnatt sötisar ! / E



Jag och annie bäääib


duschdax

yoyoo, kom hem från träningen för ett tag sen. Har varit på skattjakt efter Bellas nycklar. Jag fann då skatten, Bella var dålig på det där, stod typ bara i hallen och trodde att nycklarna skulle hoppa in i famnen på henne (?) *snilleblixt*

Nu är det dax för duschen, ska bara tjata lite mer på Frida att hon ska börja i vårat lag som VERKLIGEN har behov av nya medlemmar. Taggade människor som vill göra någonting med sitt liv kan väl ändå komma och testa ? Ingen tvingar er att gå kvar. (Vikingaskolan på fredag klockan 20.00)

Puss ! / E



mina taggade snyggingar !


jahaja

När jag sliter mig från datan och går och pratar lite med bella en stund så säger hon ''cara kommer hit'' och jagba ''whaaat?!'' honba''ja'' ehm, så nu bjuder man bara hir folk va? och nu kliar det SATAN på mitt ben ska ni veta! OJ va skönt det var att klia på det *hhmmm* haha, fast jag har inte någonting emot att Cara kommer förbi föresten! ciaaao / emla

''dagens outfit''



Dagen tränings outfit. Riktigt riktigt sääääxy! You like it style ha?

(Ironi)


Sitter här i min ensamhet med hund

Nu sitter jag här med min vovve i min säng. Kom hem runt 4 tiden från skolan då hoppa jag direkt i säng och satte på O.C men somnade på en gång så jag sov till halv sex då jag hoppa ur sängen pigg som en kråka (ellervadmansäger) Ringde mamma och fråga hur man gjorde ris. Men dubbelt så mkt vatten ska de va! Nu vet jag. Blandar alltid ihop om man ska ha dubbelt så mkt ris eller dubbelt så mycket vatten. Men iaf.  Nu har jag bytt om också till my trainingclothes. Så om en timme ungefär ska jag på träning.  Taaggaaaa, Bye!

p.s Jag är en snäll kompis idag. Gjorde Issas engelska. *proffs*

Emelie sivertsson

Här har vi en bild på Emelie Sivertsson som döpte om dig själv till Emelie BANGARE Sivertsson nyss



Men jag får väl tycka om henne iallafall ..


hejhejhej

Nörden här, riktigt mätt och väldigt trött. Tänkte egentligen sova vid den här tiden, men icke.. Har man en lillebror är det klart att man måste passa honom på min middags-sömn tid. Isabelle är här också, så har en plan ( och nej det börjar inte på K ) Funderar på att ''råka somna'' så kan hon titta på hajar som hajar ensam med min lillebror, hur låter det ? Bra i mina öron iallafall! *höhö..*

jensens äckliga tider

Kom precis hem från skolan. Tänkte skippa Tyskan eftersom ja skulle fått rast själv i typ 1h 30min!! Men vid bussen träffade ja på några tjejer fråm min klass så va lite med dom och så. Kul att få höra lite "news" om klassen eftersom ja inte umgås med dom tjejerna annars. Vikkan, i tell u later! ;)

Ska snart förbi gymmet med Emelie sen stallet, love


Blont eller brunt vad tycker ni?



Jag ska bli brunett, hade jag tänkt. Så trött på att färga utväxten hela tiden och massa. För de e ju så fult att ha utväxt håret ser så smutsigt ut tycker jag. Antingen tycker jag att man ska ha en naturlig blond färg. Eller Brunt. Men mitt e fan inte naturligt och mitt riktiga hårfärg är ju typ svart. Eller jag vet faktiskt inte. När jag va mindre så hade jag typ ljusbrunt. Men vetfabian nu. Typ råttfärgat brunt hår. Haha! Nej men typ, Jag ska iaf färga i oktober, För då fyller jag år och jag har önskat mig ny hårförlängning.


Media kunskap

Vi e så coola så nu ska vi ha media kunskap (typ) Vetefabian vad vi ska göra. Idag slutar vi kl 15.00 Då ska jag hem och sova sen upp vid 6 då ska jag äta sen ska jag till torvalla och jogga 2 km sen träning! Emelie sivert ska ju med o träna idag så det blir kul! Hon blir säkert topp mouaha! Hon kommer dö :) Ne skoja nu börjar lektionen byebye!


historia lektion..

hej bloggen, sitter här med fet huvudverk på historialektonen ska strax på på pp( pedagogisk promenad) så vi hörs sen, Later v


RSS 2.0