ssssssstök (!?)

jag har ALDRIG sett min lägenhet så här stökig. Pizzakartonger och disk på hela bordet, pizza, godis, chips och bränd kladdkaka på mattan, kläder här och där (det har jag iof sett) Våffeltrams i köket, mm. Så nu ska jag stor städa en snabbis innan jag måste hoppa in i duschen och börja röra mig mot mitt utvecklingssamtal. Wish me goo luck. Puss / e

Spain!

Ja, igår kom jag och Cara på att vi ville åka till Spanien och Spanien blir det, redan på Tisdag! gillart! Och idag så komer Martina och Emelie på att dom ville med oss ner, så det gör dom! gillart! Haha, random. Aja, ska bli riktigt jävla skoj ska ni veta, fast vi bara är där nere från Tisdag till Lördag så kommer vi hinna med massor. Kanske ska ringa mamma och berätta att det inte är bara jag och Cara som ska bo i lägenheten längre, hehe ..

Love / e

haha kuuul

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Min bikini

Har designat min egen bikini på nelly.com, rösta på min bikini där! snygg va?

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


ba måste

Måste bara länka Jaysons inlägg om sin mamma. Känner verkligen inte honom men när han i inlägget verkligen ber folk länka så måste jag, känns elakt annars. Hans mamma har ju dött..


tjabalo

Idag fick man ju hem alla breven från skolan, jag visste redan vad jag skulle få så det är lugnt. Fick "arbetar inte aktivt" för att jag glömt lämna in en uppsats dårå. Somade i min säng med massa kläder på för några timmar sen, jag var inte mysig när jag vaknade! Smink och grejer, usch. Nä nu ska jag berätta för min pappa om min frånvaro. Jag har utvecklingssamtal fyra dagar innan min b-day, kul! Efter det ska jag kolla på some film, mysmysmys! Puss

Visste väl att jag aldrig hade vart snyggare i dräkten än vad jag var i lördags! (mitten framåtvänd på första bilden & bakperson på andra bilden är jag dårå) för er som inte vet, topp är ju martina snuffsen!

Haninge c

Idag var jag i haninge centrum med Mamma,
Jag hittade abolsut ingeting förutom ett par glajjer och brun utan sol.



haninge cheer elite


BIG love. Tror att jag pratar för hela vace när jag säger "our hearts will allways bleed blue"

Mars 29, 2010

dm silver igår som sagt, skit nice! Blev så jävla taggad på att träna idag. Men nej inte träning fören på fredag.Då blire nog svårare grejer. Eftersom vi faktiskt har 1 och en halv månad på oss att träna på detta. Så jäkla nicenicenice! Efter Dm igår så kom Seaaaaani hem till mig vi satte på en skitskum film? Another gaymovie hette den och de va typ värsta gayporr filmen haha! inte nice! ;)



Världens bästa lag!


Jag kan verkligen inte laga mat

Hej, snart kommer jag elda upp den här jävla lägenheten, mackorna var bara en början. Idag tog jag steget till eld. Pappa sa igår: Den här tål 100 grader i ugnen. Då lyssnade ju jag på min pappa, men han hade ljugit för mig.. För när jag hade satt på ungnen så la jag in den och gick jag kissade lite fort. När jag kommer tillbaka och ska kolla vad ser jag? Jo det brinner såklart. Jag får PANIK och öppnar och det brinner ut ur ungnen, jag kunde ju inte stänga av den ens! Så jag springer till diskhon och fyller en kastrull med vatten och kast/häller vatten in i ungnen. fy FAN. läskigt.. Jag är inte menad att laga mat.

Förutom det är jag pisstrött och typ sjuk (därför är jag hemma). Har busat med ischi också, visar vad det är när det är genomfört hhuhuu!

Här är juniorstunten som tog guld! Jätteduttiga! Puss


DM SILVER!

SÅ JÄVLA BÄST! DM SILVER <3 ( fast vi fick 6 poäng avdragna för ''visade underkläder'' )
ÄLSKADE LAG, SM NÄSTA!


Love / e


dfghjklöä

Hej hej hej!
Har allt jag ska packa ner i en väska på sängen som antagligen snart kommer åka ner på golvet .. Eller nä, orkar inte springa runt som en toke och leta efter allt imorgon, då vi ska TÄVLA. Är äckeläckeltralalalallalalala nervös, dumbo på TVn nu som jag ska försöka sova till, men vi får ju se hur det går när min mage är taskig, min hjärna brinner och balbalablblallbalblbalb hejdå

DM

Tjaa, idag har jag tävlat DM, det var jättekul och jag är sjukt nöjd med våran instats med tanke på att vi satte ihop våran stuntgroup för två månader sen och att vi har tre tjejer som precis kommit upp från blag vilket är jag, martina och jenna. Vi satte allt. Vi kom fyra men jag är sjukt nöjd ändå! Juniorstunten vann GULD, JÄTTEGRATTIS så jävla grymma! Juniorlaget var grymt bra också. Jättegrattis till eagles också som vann guld och Mvp, sjukt bra var dom! Film kommer upp så fort den kommer in på youtube vilket den borde göra snart. Snart kommer Martina hit och vi ska spela spel och sova, imorgon ska vi åka och kolla på resten av vace - ellebazi. Jag är så sjukt taggad, lyckalyckalycka till tjejer! Jag kommer inte ha någon röst efter imorgon haha! Pusss!

Sminkningen (hade blåglittrig eyeliner också men har dragit bort den haha) och vår jättesnygga frippa!

Film kväll!

                


Hello bitches just nu ligger jag på en soffa & Frida på en annan, Emla & Issa gick för ett tag sen vi har haft film kväll vi kollade på Djävulen bär prada och nu satte Frida på nån annan film. Jag e skit trött och ska snart gå och lägga mig vi måste upp tidigt imorgon det e ju DM vi ska vara i Kista klockan 11.00 nice.

Idag har jag varit i skolan & sen åkte jag och shoppade med min syster, det jag fick med mig hem var en skinjacka solglasögon & lite baskläder i like it! Men nu ska jag & Frida kolla på film sen blir det läggdags vi hörs imorgon.


Tja lovers

Tja allesammans! Nu är jag hos Izza sov hos Sean men nu e jag här och ska fixa mig. I övermorgon är det DM! Hjälphjälphjälp! Ikväll blire trning också och då ska vi sätta allting 58 gånger i rad. Det här klarar vi tjejer? CMOON!

Godmorgon fredag

Godmorgon fredag nu ligger jag i min säng & har pricis vaknat ska snart gå & möta Cara, hon ska hit och göra sig iordning inan skolan. Idag ska jag bara chilla och imorgon vet ni varför? för att mina kära vänner har DM som jag ska titta på lördag & söndag as taggad!


 


I am on top of the world


Cry a river, build a bridge and get over it!
Nu känner jag att nu jävlar börjar the good life, god natt!


Love you babyboo


Saknar min superfina vän. Jag älskar dig


huvudvärkpmsirriteradallt!

Tjaaaaaa, humöret var piss dårå. Någon langar PMS? - aaa. Imorgon är det fredag, äntligen, äntligen, äntligen! Ekonomiprov också, måste plugga lite på det sen ska jag lägga mig och kolla på film och SOVA. Så jävla trött. Ska ba slå issas rekord på ett fb spel. TJA

Jag och cp't i somras, pusseee

Grattis Emla

Grattis älskling, jag älskar dig!


Jag & Emla i Spanien 08!


GRATTIS VACES ALLDELESS EGNA EMLAAA

hAAA, bild från 07! lalalalalalalove you 4ever and ever and ever and ever and ever and ever and ever and ever and ever and ever osv... ni fattaar vinken! Nu ska jag fixa mig och åka till skolan! hörs!


Hello bitches!

         

Shoo bitches kom hem för ett tag sen, jag har varit ute och gått runt lite med min kära vän Frida jag försökte få ut Emla men det gick ju inte så bra. Just nu ligger jag i min säng med datan i knät och för över nya låtar till min mobil sen ska jag kolla på Andra Avenyn som börjar om 10 minuter, efter det är det läggdags ska ju upp till skolan imorgon, skolan <3 mig = SANT NOOOOOT!



Inna - Hot


Här finns de två bättre bilder på mina ögonfransar som Annie fixat åt mig =)



Hihi surpuppa på första bilden? (inget smink alls dessutom)


onsdag

Hejhopp!
Ligger här i min ensamhet och schteker, snart står det en biff på köksbordet och väntar på mig *smaskens*. Jaja, idag så .. har jag, varit i skolan, lika underbart som alltid. Hängt i Haninge centrum och köpte ett par klackar, lägger in bild senare. Solat, snart DM vill inte springa runt som en blekis ju.

Det var väl det! Love / Emla



Lite brun har jag väl blivit ? :)


Cool klass


Säger bara, ha inte hög volym på vaaaa

Its a shame

That you left me hanging like you did
These things are all so typical
These things are unforgivable
You've caused enough of my suffering

Min dag

Fan va duktigt jag varit idag. Kommit i tid hela dagen, förutom Engelskan men då var jag ba 5 min sen typ? Men de var på grund av den dumma bussen. Men gjorde de jag skulle iallafall och hann klart.
Jag har tagit med mig alla plugg grejer för jag har prov i morgon. Och jag måste klara det! Dessutom har jag fått alla papper så jag inte ska få IG i mediakunskap också. Som jag måste göra, men de blir nice. I can do this!

Efterskolan ska jag hem på en gång, och börja plugga förmodligen. Om jag pallar? Annars får de bli lite senare. Sen vid 6 tiden ikväll ska jag åka och sola sen hem och ta en dusch och efter de va´med min seaaaani. Vi ska se på Vampire diaries som vi missade förra veckan. Coolt? I KNOW.


kommentarspammmmm

12 kommentarer om mitt lilla typ meningslösa inlägg haaa! Coolt ju.

Svar till Nowna: Nej jag är inte från Italien, jag är svensk

Sitter iaf just nu och kollar på en film om ideologier på samhälle men det är om kommunism nu och vi ska typ inte kolla på det ändå (?). Dessutom är vår lärare och betygpratar så det är min klass, ensamma i ett klassrum. Ser ut något i den här stilen:
Micke: TYST, HITLER PÅ TV!
Henke, Jesper osv: Sjunger
David: Klappar händerna
Nicke: Sätter på boten anna på telefonen
Haris: Skriker
Dragana: sminkar sig
Viktor: Sitter tyst och ler med sina vackra ögon och sitt heta fejjs

aa ni fattar grejen. Nu kom Viktor in och jag sitter ju vid hans data så jag kanske ska flytta på mig om knappt en stund! Höres!


Martina och jag @roadtrip till borås!

<3


FINAAA VÄÄÄÄÄN

I hate u, no I don't, yes I do, No I don't..

Tja, dålig updaaate.. Idag har jag lärt mig att det finns människor som är brutalt dumma i huvudet och att jag inte passar bra i köket. Vissa människor är helt enkelt inte friska, inte mitt problem iof.


CArais

I helgen firade vi Emla. Det blev en lyckad kväll med mkt prat. Söndags hade vi träning, Träningen gick skitbra. Efter träningen träffade jag Sean, Så sov han här. Igår var jag i skolan, Då åkte jag dit och va där typ 9 och då hade vi håltimme fram till 12.20 KUL! Nej..  Efterskolan gjorde jag mina fransar hos Annie, Sen vidare hem till mig och kolla film med Emla.. Sen drog vi och sola, och sen träning. De va chill!

Idag så ska jag till skolan, Sen kankse sola? och sen Träääääääääning. Wiie :) Efter de ska jag nog bara hem och sova. Så himla sena träningar, =( från 8-10 lixom, Men som tur e så hämtar min mamma/pappa mig så jag e hemma kvart över ! Aja nu ska jag till skolan hejdå! PUSS


Haha vet att bilden e skit ful, men kolla fransarna :)


Bazi


Hej alla coola, just nu sitter jag hemma hos min mor och väntar på att min syster ska hämta mig för vi ska till centrum och göra några ärenden, sen ska vi hem och baka rulltårta, efter det ska jag möta upp Annie så ska vi äta ute. Sen vill jag säga till mina andra älskade vänner som bloggar i våran blogg, kan ni blogga mer? tack! puss


Ellebazis söndag

                              


Hej alla sötnosar idag är det söndag och just nu ligger jag i sängen med datan i knät. Annie gick för cirka en timme sen hon har gjort ögonfransförlängning på mig & min mamma, det blev jätte bra jag e as nöjd! gårdagen var skit bra lördagar <3 mig. Men nu ska jag packa min väska och åka hem till min pappa och sova med min syster.


Här är resultatet. fint va? i like it!


cool tjej 16 vårar

snart 17..
Jaaag ska upp tidigt imorgon, så ska sova..
God natt..

SOMMAREN ÄR PÅ VÄÄÄG!

ska ut på äventyr

Hellu just nu sitter jag hemma hos pappa med min syster, vi ska iväg och köpa present till pappa han fyller år imorgon sen ska jag hem & umgås med min kära mor och väänta på att minas vänner slutar sin träning. Vi hörs senare tjarååå!


Dm

TJa allihopa, Sov hos Emla igår. Vi kollade på film och snacka om allt mellan himmel och jord, HAHA skoja. Nej men idag ska jag till skolan och sen efter så har vi trräning halv fem till typ 9 ? Ne men vi ska ha genrep för hela föreningen för vi ska ha DM NÄSTA HELG SHIIIT!


En bild från kryssningen så jävla grymma visst?

Torsdag

Kom hem till papi för en stund sen, ska städa lite innan jag åker in till stan och letar efter någonting jag kan ha på mig ihelgen efter lagkvällen. Pallint egentligen, men .. ja, det är stökigt. Speciellt i mitt rum .. Bläää, varför hänger jag aldrig upp mina kläder när jag kommer hit (?!)

aja nu kom mamma med en rödlapp till mig, moneymoneymoney <3 mig.


Ellebazi


Hej alla glada, kom hem till min mamma för ett tag sen för att jag ska packa lite sen ska jag åka hem till Emla. Men nu ska jag kolla på film med mamma & äta daim tårta, vi hörs väll nång gång!



Såhär såg jag ut i skolan idag, naaaaaw!


"I don't remember u looking any better

- But then again, I don't remember u."

Tja, idag har jag vart i skolan och jag har typ PMS så ni vet. Var jättetrött och irriterad i skolan, förlåt allaa! Sen åkte jag och mor och jobbade på våran hudcancer - solariet.. Käka räkmacka, handlade gotte (fy bella). Orkar inte bry mig om vad jag äter AAAH!

Igår fick jag frågan "Asså Bella, äter du på donken varje dag eller?" när vi satt just inne på donken och jag svarade "Nää, igår åt jag barnmeny 15 (chickenbits) i torvalla.. två... gånger.." FAIL JAG ÄR! Cool ändå.

Sitter och emellan åt stirrar på den sista toffifeen i asken, är inte ett dugg sugen men det ser så ensam ut. Nej ska INTE äta den nu. NEJ! Ska hämta ett glas vatten och sätta mig och plugga NK, jippiiäää!


Fett taggad till DM! 2 veckor kvar nu typ! Helt sjukt!


Hehehe, åt precis upp den ändå..


asdsadasdasd

tjotjahej! kom nyss hem från träningen, panikslagen för att jag trodde att jag hade tappat min mobil men den låg här hemma *puhh...* Det hade ju inte varit så kul att komma hem på mamsis födelsedag och ba '' hej mamma.. jag, eeh.. har tappat min andra mobil för det här året, GRATTIS!'' nä.

Sitter och äter lite sallad iallafall, vill att sötsugen ska försvinna som jag alltid får efter träningar men det går inte så bra .. Efter salladen ska jag lägga mig, måste lära mig att sova på nätterna ^^

Jaja, hejdå!  / Emla



sötis


It's ellebazi bitch!

                               

Hej alla sötnosar, kom hem för ett tag sen från skolan & frisörsalongen Frida klippte till min mittenbena & lockade mitt hår, och nu sitter jag och pratar med Emla på msn och väntar på maten sen ska jag kanske gå ut och gå med Lina. Eftersom ALLA mina andra kompisar tränar idag sen ska jag nog till Frida och sova vi får se vad som händer.



Såhär såg jag ut idag!


Lyckorus

Solen skiner genom mitt fönster, jag har världens finaste vänner, jag går på världens bästa sport med också världens bästa människor och lyssnar på grym musik! När jag känner mig nere knarkar jag mina vänner och det är det bästa som finns! Alla vänner som helst, dock saknar jag mina tjejkompisar men det är så mycket träning och där ses vi ju! Vi har bara inte setts mycket på veckan som vart typ men de e inget konstigt kanske iof.. Iaf igår åkte jag med Anna till stan för hon skulle köpa skor, vi ba äägde stadium personalen haha! Sen gick vi på Alice i underlanden den får väl typ 2,5/5. Efter det åkte jag på träning!

Idag har jag har jag hängt i skolan, Max och Bajram kom och hälsade på! Sen gick jag och Viktor till donken och där träffade vi på Möller och Sebbe, senare kom Felicia. Nu sitter jag hemma och ska plugga sen blir det träning!


Viktor, jag och Anna i fredags. Ni e brrrraaa

hjsgdaföasdgf

Jag har en töntig vän. Vi kom nyss hem till papi som vi ska sova ensamma hos ikväll, och hon skulle ta en snabb dusch men vågade inte öppna toadörren, så det fick jag göra. Kolla ut på balkongen och i skåp samt bakom dusch skynket också, så hon visste att vi var ensamma. Och nu skrek hon * EMELIE * Jag: *jaa?* Hon: Jag skulle bara kolla att du levde* Ibland orkar jag inte ..

Hej! / E

måndag

Tja brollor, nu har jag och Izabelle precis ätit en halv billypizza var (vi vill bli som dessie och paow så ska sluta äta) Izabelle plockar undan som den städnissen hon är nu innan vi ska tralla hem till mor min i Haninge innan träningen. Snart kommer Cara också, det gillar vi. Och PUFF så ringer Izabelles mobil, hej ! / Emla



*konsentrerad*


Lite pics från helgen




Sådärja

Missat bussen för jag hittade inte mina nycklar. Sean ligger fortfarande och sover... Lyckos han! Dagen kommer att börja med Engelska. Sen Samhällskunskap, yes! då kommer jag få reda på vad jag fick på provet. Vilket är riktigt nice. Hoppas jag fick G iaf! och dagen kommer att avslutas med träning som vanligt. har sen träning idag så den slutar kl 22.00 -.- Jobbigt värre. Fick en ny skinnjacka igår förresten wie vad glad jag blev, Tack mamsen!


ha, ägd

Jag hänger hemma, tränat x2 idag. Najsfan! Nu ska jag typ sova, fett trött. Jag hade en grym kväll igår det var så kul! Imorgon äre skola, helt okej förutom att jag börjar åtta men ska bli fett aktiv i skolan nu! Måste ta igen aaaaaallt! Efter skolan ska jag till stan med anaa..

Jag och Anna på tåget i fredags, coola tjejer!

(Y)

Träningen gick bra, idag byggde bara. Och vi satte alla våra bygg skönt o va pigg på en söndags träning för en gångskull. (Efter melodifestivalen åkte jag hem o sov igår) Nu har jag ätit en prima vagina middag tsm med min familj. och nu väntar jag på att Seeaan ska komma hit och sova här. Myspys. Aja nu ska jag gosa med min vovve. tjarå! Puss


tuffing bild, på mig och vikks från förra helgen.


Buh, vår helg. Typ?

Hejsan allesammans! sorry för den alldeles för braiga uppdateringen. Känns som jag har haft en lång helg. Var ju lediga i torsdags och då va jag med sean och sen åkte jag hem till Frida och sov där med Izza också. Vi käka massa godis och kolla film. Dagen efter åkte vi alla till skolan tillsammans, Eller aa Frida åkte till praktiken. Efter skolan så åkte jag och klippte mig hos Frida. De blev skit bra! Nu känner jag mig fräsh i håret igen.

Sen åkte jag hem till Emla och städa lite i hennes hus, Sen åkte vi till C. Köpte lite grejer jordgubbar hallon, och hallon soda och grejer. Sen åkte vi hem till Annie efter att vi varit där ett tag så åkte vi hem till en kille vid rackethallen. och chillade galet?! nej..

I lördags så blev det en tidig morgon eftersom att vi skulle på genrepet av melodifestivalen så de va kul. fick ju se min måns (a) hihi! Aja efter det åkte alla hem till sig själva och efter att sovit någon timme hemma så åkte vi alla till Emla och kollade på melodifestivalen igen.. Jävla äckel de va som vann asså. De skulle ju va SALEM AL FAKIR ! Han va ju gryyyym! pch jätte söt (a)



Snygga ? ;)
 
Inte dom bästa platserna. Men de va nice!


I want u 2 want me

Kan ju passa på att jag är en sån där som skulle göra allt för att spola tillbaka tiden ett år ungefär även fast jag har allt det där som emla skrev men en grej som är så betydelsefull saknas.. Men ändå så nää för it can't get worse than this, typ så KOM DÅ! ha. Snart ska jag sova och komma upp hyfsat piggie imorgon. Börjar halv tio istället för åtta, sköönt! Idag var jag i skolan, stannade kvar och väntade på idrottsmänniskorna och drog till donken jag Anna, Sebbe, Haris, Tjoffa, Lange, Elin och Viktor sen så gick jag och Anna och träffade på Issa och Cara. Efter det lämnade Anaaaa mig, då åkte jag och Issa och promenerade med Emla sen vet ni ju!

Baaa puss för du e så braa! Hade inte klarat den här veckan utan dig u know!

everyday is a daydream

Det är rätt många som säger att dom skulle kunna göra nästan vad som helst för att få tillbaka en viss tid av deras liv. Stackarna. Jag trivs med mitt liv, starkt. Ifall ni undra liksom. Jag kanske skulle kunna säga att jag nästan skulle kunna göra vad som helst för att låta tiden stanna nu, men det tänker jag ju inte, tänk om livet kan bli bättre liksom ?

Men, att ha världs coola vänner, komma bra överens med familjen, gå på en sport man gillar, och att det går hyffsat i skolan, kan man begära mer? Inte jag. Gillart ! / Emla



Det enda som saknas är, att alla ni, mina närmsta, skulle må precis lika bra som jag gör.


dagens



stencoola bilder på vad jag vandrade runt i today.


Torsdag

Hej g33ks!
Här kommer min dag (som ni alla har väntat på att jag ska skriva om)
Det började med att jag sov, väldigt länge. Sen åkte jag till Centrum där jag mötte upp Jasmine, Frida, Izabelle och Annie. Vi åkte till Frida där vi kolla tv och slöa, sen mötte jag Isabell och Isabelle och tog en tripp sen fatsna vi på donken och ja .. tog en muffin. Sen åkte jag och Isabelle och sola, och här är jag i min ensamhet hemma hos papi. Han jobbar för mycket. (men jag gillar det. Mycket jobb = Mycket pengar) He-he..

Love / e

dream of ways to make u understand my pain

Så där ja 3,5 timmars träning fick mig att tänka på annat. Jag behöver inte terapi, jag behöver folk runt omkring mig och träna sen så fixar sig allt till slut. Det måste det göra. Det gör det.
Lyssnar på John Mayer, tycker han är grym ju. Ska sova nu det behvös starkt. Snart är det helg fyfabian vad skönt! Helt random, har inget att skriva! God natt

Micke, Emelie, jag och Phillä i lördags.. Let's rewind back to this moment right?

ups

He-he, tabbe .. Har ju 3 bröder *generad*
Minsta Marcus, som dock har blivit stor nu.


en stund av glädje

Jag har vart med underbara vänner, jag har solat solarium så är lite brun, men framförallt SOLEN SKINER! As long as I'm not alone I know I'll be fine.

Träning snart!


dagens


onsdag

Godmorgon! Eller?
Ja, nu är jag nästan klar för skolan. Fast ska inte ta bussen fören den som går 37 ifrån Cara så brottom är inte der jag har, gillart. Det jag inte gillar är att vi har en låååångtråkig vanlig skoldag, fast öööh, vilken dag är inte en lååångtråkig skoldag föresten ..

Nog om skolan, EFTER skolan så ska jag hem till mami och fira lilla Martin som fyller år idag och efter det tror jag att jag ska få med mig en vän på en långpromenad.

Grattis gubben



en dålig bild på mina 2 favoritbröder (ehm, mina 2 enda bröder?)


jkabfkajdbsfjka

Tjobaloba, kom nyss hem, huset är tomt, känns ensam, mörkt och lite läskigt *stackars mig* Fast det kanske är lite mer synd om papi som måste stanna kvar på jobbet i några timmar till för att bli klar med en sak (?) Nä.

Iallafall, efter skolan åkte vi hem till Cara. Där chilla och svulla (som vanligt?) Sen träning, och efter det mötte jag sötisen Sandra som fyller år idag.

grattis babe!


Viktor Åke Hansson

Hej bloggen :-) läget då??? idag har jag skrivit en uppsats om Avatar, det gick så där asså :'(

belle e ledsen :'(

Nicke e glad :D mick med:D

nu ska jag va snäll mot bella  hej då bloggen puuuuus pusssss





  // Viktor snygg hansson

feeling better

Känner mig bättre idag, jag klarar det här. Det känns så för tillfället, hoppas det inte ändras för det känns som om det kommer gå nu.

Bild från i lördags, söta. Det ser ut som att Ellans händer är mina händer!

en bild kan säga mer än 1000 ord

fast jag gillar ordet: bäst och namnet: emelie.


dagens


knappen och hakim

jag gillart


jihi

Yoyoyo, kom nyss hem från skolan och ska snart göra mellis innan jag somnar till en film (behöver ju lite nya krafter efter första skoldagen LIX) Juste, ska tvätta mina träningskläder innan också. Inte ok. Aja, här för ni dagens:


PUSSSSHÄÄ

nu ger vi Isabelle en klapp på axeln *klappklapp*


fight for this love

Skjut mig, ingenting är rätt nu. Vill ha påsklov, förra årets påsklov. Vill att det ska vara samma sak som då och att det aldrig ska ta slut. Allting var rätt då, jag har någon konstig tanke om att allt kommer bli rätt om det blir påsklov. Jag kommer bli så besviken om det fortfarande är så här då. Jag kommer inte klara av det, kan inte. Har inte ens ord för det här. Jag trodde aldrig att jag i mitt liv skulle bli så här illa behandlad, som sagt skjut mig.

måndag, gäsp ..

Hejhopp! Eftersom jag är hemma hos pappa så har vi ätit frukost tillsammans, gått en morgonpromenad och spelat playstastion en stund. Eller .. nä, min morgon har väl sett ut lite mer åt det här hållet : Vakna, duscha, dusca, duscha, väääääääälja kläder, smink+hår, och allt det här gjordes i snigelfart.

Men nu är jag klar och ska gå till bussen, utan musik .. (cara har mina hörisar) Love / e

Just thought you were the one

önskar att den här kvällen aldrig existerat, men det har den. Jag kommer absolut inte blogga på ett tag. Hej.

Hihi

kom hem kl 2 igår bara. Blev lite tjaffs med föreldrarna. Vi hade varit långt ut. Jobbigt att ta sig hem, Men fick sällskap av annelie och jasmine som tur va. Vi va med några jag aldrig träffat förut. woooh! Sen fick jag prata i tele med Emlutt halva natten. Mer me de va de fakitkst inte. Eller jo början av kvällen började hos Emlutt.

ikväll blir det träning i 3 timmar och i morgon blir det en tidig morgon då jag ska upp typ 10 för vi har träning från kl 11- 17 alltså sex timmar. Hajar ni ? 6 TIMMAR! Aja jag klarar de här. Jag e biff! hihi



Srb<3


suck

Är nya trenden på facebook gamla bilder eller? För såna kommer in hela tiden.. Risiga bilder må jag säga. Nu ska jag nog pallra mig till min telefon och ringa jonnisen. Sen vetafan vad jag ska göra. Är fett trött och har lite ont i halsen, ska nog äta frukost. TJA!

Inte gammal bild men vafan (?)

..

När man vart med vänner hela tiden varje dag ett tag och helt plötsligt ska vara ensam en natt så känner man sig.. Ensam. Sitter vid min brors data och lyssnar på gammal musik och tänker på människor som jag umgåtts med som jag vart dålig på att höra av mig till. Tänker på i somras typ, folk som behandlat mig bra fan. Jämför med nu. Det är då det är dags att sova innan man gör något dumt.

Lanmode on!

Tja alla kolla katter sitter hemma med Frida och lanar, fett coooolt bror!


Byebye see ya soon!

Nu åker jag hem till Emlatremla, vi ska äta och fixa oss sen får vi se vart kvällen leder oss! Puss!


haha tuffing me nada smirre


haha!

Filmen var skit bra igår! i love it! Hoppas det kommer ut en två! Percy jackson var de vi såg. Åååh han va så gullig huvudrollen! Efter bion tog vi iag pendel tåget till handen och sedan bussen därifrån till Per. När vi är utanför så har vääktarna och grejer varit där och grannarna klagat så festen var slut. Då vare ba o röra sig hemmåt! Kul va? nej.. Stackars dom våra tyresö bo kompisar som vatvungna att åka in tills tan igen för att byta buss. haha!

Hahahah man måste bjudapå sig själv






sötisar

hihi, emelie och sebbe


yeah

Tjohotjohej!

Sitter här och har precis ätit frukost, hehe.. aja.
Har inte så mycket att skriva men här får ni vårat lags lov-schema:

Fredag: träning
Lördag: lediga
Söndag: träning
Måndag: träning
Tisdag: träning
Onsdag: lediga
Torsdag: lediga
Fredag: träning
Lördag: träning
Söndag: träning

+ måndag&tisdag träning 


biotime

Nu bär de av på bio vi hörs senare!


haha sommreas när issa och izza drog sönder mina jeans.


.

Ska åkaom en timme, är helt klar ser ut så här:


nämen va snygg du


in my head

Tjabaa, Idag vaknade jag typ halv två. Så skönt att sova ut helhelhelt. Träningen igår gick väl okej. Nu blire inge mer träning förns på måndag, naaajs! Väldigt bra tajming eftersom att jag börjar bli sjuk typ! Jag håller på och gör nudlar.. jag tror dom kokar.. men jag orkar inte kolla än.. jag gör det snart.. tror jag.
Idag skulle, med betoning på skulle, jag åkt till skolan och hämta böcker för att kunna plugga till alla tusen prov som vi har precis efter lovet men så blev det icke. Ikväll blire bio med vetefan vilka snurre och marit iaf! Sen efter det blir det väl hem och sova elleeer? Aja tja! helvete nudlarna hejdå!

Vill ha sommar och min sissie


Slappkväll igår och bio ikväll!

Sådärja, Träningen i går gick asbra! Vi börjar verkligen komma frammåt nu. love it! Efter träningen stannade jag emla emelie s, och annelie och drog en frenchi på kebabkiosken (?) I Brb. Så vi satt där ett tag och chillade. Sen åkte jag hem dusha och allting sen kom seaaanniiii, och gjorde mig sällskap natten lång. Vi somnade rätt fort. vi vaknade runt 12 typ. Och nu har han precis gått för han ska iväg till gymmet. Och jag tänkte äta och lite sånt sen ringa Issa my baby boo. För vi ska på bio ikväll. Vet inte riktigt va filmen heter men ni vet den här WB harry potter filmen? Den ska vi se. Så de blir riktigt nice ska ni veta. Wiie!


så snygga! old pics


Till pappa

Hej sitter i min säng hos min mamma och har packat alla mina kläder, ska hem till min pappa i några dagar fyfan.
Igår firade jag en kompis som fyllde 18år det var kul men jag åkte hem tidigt för att jag skulle möta upp c som skulle sova hos mig. Idag ska jag hem till Emla efter deras dumma träning! vi ska mysaaaaaaaaaa men nu e pappa här vi hörs!


träning idag igen bröder

Idag ska jag träna lika samma som resten av tjejerna, kvart över 8 till 10. Sen efter det har jag inga fler träningar på lovet, hääärlans! Skönt faktist att ha lov, lov riktigt lov. Vad jag ska göra under lovet då är en gåta. Issa har lagt in massa gamla bilder på facebook. Jag var jätteliten, jag var kortare än emla då, ganska mycket kortare. Hade lite annorlunda stil också kanske. Snygg var man.

Min ursprungliga hårfärg, lika liten som våran jättelilla vän bamse, typ lika liten som Cara ännu större glugg mellan tänderna. Emla var också snygg! Saknar att ha min riktiga hårfärg och att vara liten!

Mitt lov hittils

I lördags firade vi Niklas at Bellas place. De va nice! I söndags så hade jag träning, träningen gick bra fick bygga med Emelie hela träningen och sen efter de så va jag med Sean. Igår vaknade jag upp hos Sean va kvar en stund sen åkte jag hem och käkade lite innan mina träningar. Först hade vi en från 16.30 - 18.30 sen hade vi två timmars rast typ och fick käka middag och grejer. Så jag Jessica, Issa drog till subway och köpte en varsin macka sen drog vi till donken där resten av laget satt och åt så vi gjorde sällskap med dom.Första träningen gick faktiskt riktigt dåligt fö r mig hade typ inga krafter i armarna fyfan! Aja efter träningen åkte jag hem till Martina och bakade maränger, som smakade ägg och kollade på Bert med Issa Emelie och Lillmarri. Sen drog jag mig hemmåt vid halv tre tiden. Höll på att somna men de fick jag ju inte eftersom att en viss Sean skulle hem till mig. Och kom vid sex -.- Aja som tur e är de lov och jag kan sova resten av lovet om jag så vill de. Förutom när jag har träningar dårå, Som jag har ikväll. Haha!

Ikväll så får jag se va jag hittar på har ju träning till kl 10, Så de blir ingeting ut o härja eller nått direkt. och i morgon är de lill-lördag får se vad jag hittar på då. Bio eller pardey? Hmm.. De är frågan. Nej men a, nu ska jag spela the sims tror jag pusspuss!


Liiiiiniiiisssss!

TJA alla cooooollaaaa kattterrr, sitter hemma med Lina nuu coolt va? mm jag vet! Vi ska snart till centrum och äta sen ska vi fira en kompis vi hörs!


RSS 2.0