Tonight

Idag har jag & Emla legat på alby hela dagen, sen så drog vi till skanstull och käka donken och mötte upp Annie. Efter de drog jag och Emla till centrum och köpte lite grejer sen  gick vi hem till Annie igen. Nu så står båda två och fifflar med kläder och grejer. Ingen av dom vet va dom ska ha på sig. Säger bara en sak  ''jag har BARA sega kompisar!'' haha, Ikväll ska vi bara vara här. Kanske bjuda över några snoppar, Man vet ju aldrig. Nej men nu ska jag väll vara lite social good bye!


tisdag!

hej vänner! Vakade halv 9 idag (!!) Vet inte riktigt varför men ändå. Igår var jag och Emelie hos Adam med lite folk och hade det lite smått trevligt! Idag har jag vart med min älskling och hans vän Ian i smeduddsbadet och solade oss. Mys. Inga bilder idag men blir mer i morgon puss puss

my love


wie

- sådär ja, nu ska jag ner till centurm och möta min mamma. Håll tummarna med mig att hon skjutsar mig till Alby sen! Puss. / e

emla säger ;

 Fortfarande helt ensam hemma hos annie. Cara och issa är redan påväg ner till Alby, där dom tänker hänga fett utan mig ett tag .. för jag är tvungen att vänta på min mamma, hur 'ovanligt' är inte det (?) haha, som min mamma brukar säga ; Hur tidigt hon än kommer, så kommer hon ändå alltid försent. Det kanske jag kan börja skylla på när jag är försenad till lektioner nu när jag kommer få det för första gången på .. 4 år - alltså, min mamma är alltid sen, så det är hennes fel! hihi.

alby

Nu bär jag issa emla bella av till alby i några timmar, sedan drar jag annie emla vidare till tjejmiddagen (efter att vi fixat oss dårå) seee ya!



Och så här ser jag ut!

breakfeast

Nu har jag och Issa precis vaknat, Vi håller på o gör toast och byter om. för att göra oss klara för alby. Bella ringde mig jätte tidigt har jag för mig? Om  jag inte drömde det bara. Så nu är toasten klara. hörs snart!


smile

Hej vänner ! Nu sitter jag här helt ensam hemma hos annie eftersom hon har dragit iväg med sin pojke till något trevligt bad i stan *turturduvor* hihi, nä. Men nu vill jag faktiskt att Cara ska vakna så vi kan börja röra oss mot tha alby, annars kommer vi knappt hinna vara där, vi måste ju fixa o greja innan tjejmiddagen och det tar en stund att gå hem till den där flickan ''fniss'' Men nu ska jag ut en snabbis. puss på er ! / emla

snygging!

Det blir Tad hamilton filmen istället. för herbie. och ååh jag dör för honom han e så snygg!!  Issa sover så jag blir väll lonely med mobilerna & tad (A) under natten då med denna film Kanske ska kollla lite kläder till i mrogn, Fast nää.. då måste jag ju tända och de blir inge bra. Aja vi hörs i morgon eftersom att jag förmodligen kommer somna till denna film. hihi pusspuss!


kanske någon?

Juste en fråga till er alla, Någon som vill fixa våran design kanske? :)

Fulltankad

Nu ska jag och issa kollla på herbie om hon nu inte somnar.
Fast de vore bra om vi sov, Ska upp tidigt i morgon! Först sola en heldag på Alby med Vännerna. Sen framåt kvällen gå på tjejmiddag med natta och co: De blir säkert mys! Men problemet e väll bara som vanligt vad ska man ha på sig? :) aja det kollar jag upp i morgon! Pusss på er vi höres imorrn!


Yoo

Vet att jag knappt uppdaterar men sitter inte vid datan så mkt, De e ju förfan sommar! :) va ute runt 11 tiden och man kunde fortfarande gå barbent. Jag älskar det! Idag så åkt jag och Micke till alby tsm och solade lite efter ett tag kom Issa och Bella också. Så vi va med dom och massa andra, Badade och allt. En sak måste jag bara säga. Issa blev islängd av stjärtis med kläderna på hihi! efter en lång varm dag, så åkte vi hem och käka. Sen skulle vi gå ut igen, Och jag har aldrig haft så ont i magen på vägen till alby. Fyfan höll på o dö visste inte vad jag skulle ta mig till. Men sen iaf så efter en timme bara så åkte vi hem igen för att jag var döende (tycktejag) Aja nu har vi iaf kollat på förtrollad och jag orkar inte skriva nå mer tjarå ! Puss :) / C






paradiset here i come



Åker nu redan på Lördag!! :D

hemma tidigt ikväll


Efter en lyckad chillkväll hemma hos Marcus med trevligt folk. Blev lite randoms bilder men kan ju iaf bjuda på en. Blev lite brun idag tror jag allt. Jeppe blev bara fräknig som vanligt och fick olika smeknamn under kvällen som tex. Kalles kavjar pojken eller "Dennis" ni vet killen på korvpaketen, haha! Sry jeppe.

nu drar vi ut


Är hemma hos Paulina nu med Jesper. Vi ska hem till mig sen till micmac! Pussen!!

solsolsol


Richard sov här igår, vi ska ner till notholmen och möta Jeppe strax. See u there!

yesterday

Hej vänner! Gårkvällen va gr8! Jag och Paulina mötte upp Robin i centrum sen träffade vi på Jesper som bjöd hem oss på förkrök i strand. Självklart ville vi hänga med en stund innan vi skulle dra till klubberiet. I strand va bla. Grelle, Kimmy, Jesper och alla dom andra coola grabbarna.. Efter ett tag drog jag, Paulina och Jesper iväg till universitetet och lekte lite. Sen blev det hemgång!

Jag och Paulina innan utgång

på bussen till gullmars

slussen

puss gurkor(?)!

Ryssland breeeee

hej alla, det var ett tag sen, jo som ni kanske inte vet sa ar jag  i ryssland och  har ej  tillgang till dator, sitter pa ett cafe nu, ja idag vakna jag sen akte jag  in to te big city och ar har ett tag sen ska vi ga och fika och sedan vet jag  inte, imorn aker vi till landet igen, det bli slita dar med den forbannade grasmattan, men  kanske skriver mer sen, jag nas alltid pa mobilen i think, puss n' later! / v

video


back on track

jag har tyvär inte kunnat uppdatera på grund av att min data har varit sönder för att issa råka hälla ut ett glas vatten på min älskling när hon låg o sov. Nu såt riaf Emla brevid mig och plattar sitt hår jag e redan klar för att dra ut. Men nu iaf så kan jag uppdatera igen för jag har fått en ny data!! mkt snyggare och mkt bättre you know. I love it! Mkt bilder i framtiden lär de ju bli också har ju cam i den också! :) Puss på er


så jävla skönt väder

Jag och min liten har vart på notholmen idag och solat oss lite. Blev lite brunare faktiskt. Ikväll får vi se vad som sker. Ska iaf sova hos mr R. Imorgon blir det Emlas land, TJOHO!

jag gick upp 8!

Paulina väckte mig imose och sa ayy hon hade hade en tid hos tandläkarn vid 11. Så vi loda runt i centrum och Paulina drack massa cola. "Måste ha cola, annars blir jag våldsam" Tänker bara på Vikkan när man tänker på det där. Saknar henne som fan.


spaaaaaaaaaanien ?!


.

R.I.P. Michael Jacksson, vem blir inte ledsen ?

hej hå

hej ni som slösar bort ert liv på att läsa våran blogg :) hihi, denna vecka kommer ni nog ine höra från mig så mycker för jag glömde som vanligt min data hos mamma och nu är jag hos pappa denna vecka, fast min fader kanske åker till landet denna helg så jag kanska kommer till min data lite snabbare ään tänkt, fast det vet vi ju inte än.

Idag så har jag bara legat hemma och solat (om jag är bränd, hej kräftan ba) sen så har jag varit nere i alby med några, där träffade jag folk som jar inte har pratat med på ett tag och det är ju alltid lika roligt, väääässt ? hihi, men nu ploppade mina mackor. (eftersom jag äter och tycker om mat *till dig som säger att jag inte äter och klagar på min kropp hela tiden) PUSS ! / emla

klockan är för mycket för att jag ska fungera


papso

köpte kläderna till mig Ü och om 3 dagar så ska jag få mina älskade skor av mamsi också, livet leker *fniss*
Ni får se vad jag klickade hem för något när det kommer fram, puss !


blööö

Min mamma är seg, väldigt seg. Hon tycker att det är viktigare att glassa runt i Farsta centrum istället för att komma hem och sen skjutsa mig till Alby där alla mina vänner ligger och steker ? Vad är grejer med det ? hhi *flörtgubbe* Men nu har jag iallafall gjort lite sallad och skickat klickat hem lite kläder från HM, det är bara det att pappa ska acceptera det först .. Håll tummarna med mig att han gör det !



Här har ni iallafall dagens outfit och dagens lunch/middag smile / e

haninge cheer 1337 baa

Nu har jag tittat så mycket på klipp ifrån SM så jag börjar få sjukt ont i ögonen. Blir lite smått irriterad på att dom som vann JRB klassen inte har lagt ut ett klipp på deras program .. Men jag bli ännu mer irriterad på att jag inte köpte SM-filmen, klantigt. Men det var inte det första jag tänkte på när alla i laget var kalas deppiga.

Jag saknar vårt lag.



hihi

Hej där ! sämst uppdatering, vet. (förlåt vace älskare)
Men iallafall, igår så fyllde ju frida år. Nu får hon överningsköra *coolt* så jag och några firade henne lite smått nere vid hästhagsbadet (inte hästdagsbadet) sjukt kul kan jag säga er, kanske inte i början utav kvällen men lite senare, hihi. Badade gjorde vi också, kalltkalltkallt. Felix knuffade i mig så jag typ höll på att dö. Sen så badade jag igen, och jag fick med mig Daniel men han hoppade upp ganska fort. Och nu har jag sår och grejer lite här och där .. men ja, det kan  bli så ibland. Skoj var det iallafall, lägger upp bilderna när frida har skickat dom till mig. HARE / emla

liten

hej vänner,
älsklingen sov hos mig inatt, gick upp rätt sent och sen har jag bara degat. Väntar på Cara som ska hit sen ska vi till något bad, solen skiner ju föfan. Mer uppdatering sen när Carisen kommit fram, pussen

Nu ska jag ut i nån timme eller två o käka.

LANDET va grymt nice faktiskt! Aldrig haft så kul på ett landställe asså haha, Partyyyyyyyyy!! Vi va där med Tim, Bella, Issa, Annie, Andre''RunkARNe'', Robin. Bilderna kommer senare. Eller hur ANNIE?!

Frida fyller år i morgon, så ska förbi en sväng och säga grattis idag! Men Isabell och Bella. Sen ska vi hem till mig och ta de lugnt typ :) Innan så ska vi till Alleplan och äta lite, sen möta Dennis danne och robin ett tag. Sen vidare..

såhär ser jag ut jusnt nu! Puss på er/ C


 

stök



känner att det börjar bli dax att börja fixa iordning mig och mitt rum nu faktiskt, eller vad tycker ni ? hihi.

richard

jag och co är på caras land. Stört nice må jag säga. Saknar min boy som fan. Älskar dig

Ü

än så länge så har jag inte tittat på filmen, tror nog inte att det blir av ikväll heller. För nu ska jag och mitt smuttsiga hår gå ut på en promenad och sen när jag kommer in så ska jag plocka undan i mitt rum och sen se på CSI som börjar 00.01, haha varför inte 00.00 (?). Men jag lär ju hinna se den filmen imorgon bitti eftersom jag lär vakna innan min vän izabelle, eller vad tror ni ? hon vaknade runt 4 idag. *fniss* / e


buhu

det känns jätte tomt utan mina vänner här .. så nu tänker jag slänga ner allt som ligger i min säng, hämta lite smått och gott och sen titta på thrillern ''berätta inte för någon'' och tycka lite synd om mig själv i min ensamhet.. Vi hörs efter filmen snyggve, puss.



min säng just nu . .

-.-

dum emelie, klant skalle, Andra gången jag klantar mig idag. Nu har jag liksom spillt oboy på min nalle </3

nemen titta vad katten släpade in !

Klicka f�r att st�nga bilden

Jaa ! jag får vara med i vace.bloggen *happyface*

-

God morgon folket ! Blev väck av min mamma för en stund sen, sen när jag tänkte gå upp och säga god morgon på riktigt så var hela visa släkten borta (?) så jag gjorde mig ett glas oboy och gick in på mitt rum igen, och som vanligt vid den här tiden på dygnet så är det bara skit pogram på tvn .. Men nu ska jag gå ut och busa lite, hörs senare sötisnosar

och ingen bryr sig längre

n, det du sa va riktigt jävla fittigt. Kommer ta ett tag för mig att fatta att du faktiskt sa det du sa. Du vet att ja inte hade ett piss med det där att göra sen beter du dig så mot mig? TACK!

igår kväll


Igår var vi tjejer nere på notholmen, riktigt kasst faktiskt. Mycket tjafs och bråk. Självklart var "centrum hängarna" inblandade i det hela. Ingen eller iaf jag tycker inte om dom och speciellt inte den lilla fula snuff som Dessie säger. Skön brud det där.

Måste bara säga att man aldrig ska döma folk innan man faktiskt träffat dom. Se på Paulina och Dessie. Jag vet inte vad jag tyckt om dom men inte mina favoriter hela klart. Sen igår träffade vi dom där nere vid badet. Det visade sig att tjejerna var rätt sköna och helt klart trevliga.
Skriver mer sen, pussen

dax ..

.. att försöka somna, så nu ska jag dricka upp min oboy och sen borsta tänderna och tvätta bort sminket sen efter det ska jag lägga mig i min älskade säng och titta på min älskade tv och ta min skönhetsömn. Puss på er stjärtnissar ! / e



sommarväder, tack!



 


Torsdag

Idag så åker mitt umgänge till Caras landställe där dom ska mysa med myggorna och kasta grodor på varandra. Fick precis reda på att andré och tim åker med dom istället för att åka med räkan. Men iallafall, så nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra imorgon ? Izabelle lär vara kalasbakis, och sandra, ja sandra, vad ska man säga ? föruom ''tuuut tuut tuuut .. abonenten du söker kan tyvärr inte nås förtillfället ..'' ska iallafall hem till pappa en snabbis och hämta lite kläder, skor och min plattång medans han är på jobbet eftersom han är en liten surpuppa mot mig just nu. Fast jag är en ängel och världens snällaste ? alla säger WHAT ? i kör på 3 . 1..2..WHAT? höhö .. / emla

bild

tyckte att bloggen började bli tom på bilder så jag bjuder på en bild  på mig och kevin när vi var vid ''Skrubba festivalen''



hihi, ser vi inte lyckliga ut ? (a) / emla

Midsommar

Nu är det bestämt, jag stannar kvar i tyresö på midsommar. *smile* då jag ska umgås med 2 flickor jag inte har varit med på ett tag, izabelle och sandra. Vad vi än gör så kommer vi antagligen ha kalaskul, eller det är iallafall vad jag hoppas. Hihi, eftersom vi inte pratar så mycket längre så kommer vi säkert sitta och snacka och snacka och snacka och snacka lite mer tills solen går ner. fniss / emla

ööh ?



1. Sluta läs om det då.
2. Jag har nog aldrig nämt min kropp i denna blogg (?)
3. Pinnsmal är jag inte, men inte heller smällfet.
4. Vi gör massor förutom att ''festa''
5. Vi har väldigt roliga liv, som jag är väldigt nöjd över.
puss på dig gullunge '', / emla

ticktack

tjatja! Idag har jag väl sovit bort hela dagen, nästan. Inte för än .. 10 började jag röra mig mot Tyresö för att möta upp annie och sen vandra ner till slottet där vi skulle möta Izabelle. Där hängde vi iallafall fett ett tag, ''jag ska slå sööönder henne!!!!!!!!!!!!!'' hörde jag väl minst 20 gånger, men jag såg inget slagsmål (?) hihi, mycket snack, liten verkstad. Men det kan ju vara en posetiv sak ibland, som denna gång. *smile* Men nu är jag iallafall hemma, och ser ut som Ronja rövardotter i håret, inte nice. hejdå / eeeeeeemlahahahahhaha.

jaha (?)

- Kan jag få den?
- Nej, hitta en egen
- jo ge mig den!
- nej hitta en egen
- akta jag har en snorkråka där.
- mmh, hitta en egen!
och du håller på att tappa håret .. HITTA EN EGEN.
- och inga nypmärken till midsommar..


hipp hipp

HURA, till födelsedagsbarnet Marcus ! Grattis brähähä.


hihi

kolla vilken söt bild jag hitta på annies dator



och jag saknar min lilla izabelle ..

@ annie

tjollahopp, nu sitter jag helt ensam i annies rum medans hon, hennes mamma och cara äter. Själv är man kalas mätt säger jag då bara ! hihi, jag har varit väldigt fet idag .. kanske kommer se ut som Bert Karlsson snart ? Men ni är väl ändå mina vänner ? Eller ? .. ;$ hihi. Ikväll så har vi inte så stora planer om vad vi ska göra, men som jag brukar säga så är klockan inte ens 8 än. Men vi kommer hitta på någonting skoj, hoppas ni också kommer göra det! pussisar / emla

ögon godis

Fett smäx.


;s

vad är grejen med att busringa ? vad är det roliga liksom ? det är någon tönt som terrade cara som ville ha annies nummer men hon gav mitt, som jag kommer mörda henne för imorn eftersom jag har klickat bort dom 11 gånger, nu 12 och låtit dom prata med sig själva typ 3 gånger. Jag som trodde att jag inte hade något liv.

Skaffa vänner ni kan ringa och ha ett socialt samtal med istället, hejdå.

ksab

Jag kommer sakna kunskaps skolan typ sjukt mycket.

Men jag saknar redan min skitunge.

midsommar

Landet eller Notholmen ?


välkommen

hej emelie ! hihi. Kom nyss hem från Robin, där vi har suttit och kikat på film. Tråkig måndags syssla ba. & det är inte mitt fel att jag inte har up´pdaterat så bra, eller ja jätte dåligt utan det är faktiskt hmm .. min datas fel, den har ju bara degat i min garderob hos mamma och jag har ju varit hos pappa .. Men nu är jag tillbaka *jippie*

abo

Hej hej! Vi är fortfarande hemma hos Annie,men Annie ska till sitt jobb så jag och emla blir utkastade i det fria. Vi vet icke vad vi ska göra men nånting kommer vi säkert på..Kanske sandra? Nae om hon svarar dårå vilket jag skulle bli förvånad över om hon gjorde faktiskt haha!

Ska gå nu puss puss/C

peace out

Hej vänner, vakna precis. Cara och Emla sov här igår så dom ligger utspridda i lägenheten nånstans. Dom hade oc kväll igår men jag var bara för sur för att va med så jag gick och slagga istället. Ska nog börja dra mig upp och kolla om det är någon som är vaken. Man kan ju alltid locka Emla med cigaretter.


lite snabbt

hallå allihopa ! nu sitter jag här och väntar på att mamma ska skjutsa mig till allé. Där ska jag möta cara och annie som jag ska med hem till dennis och titta på film :) mys, men nu kommer mamma så jag måste rusa. puss på er! / emla

sommarlov

Ursch kass uppdatering. En lite lista för att förenkla det hela.

* Allas kära Vikkan har flytt landet. Hon kommer dock tillbaka om 5 veckor. Miss u biatch!
* Vi tjejer har planer på att fira midsommar tsm på Caras land, cozy!
* Emelie har blivit en riktig stan hängare.
* Cara är som en räddare i nöden för folk som gjort sig illa mitt i natten.
* Annie är bara as snygg (som vanligt)

Vi tjejer fick då sommarlov i fredags och det firade vi lite smått hemma hos mig med vänner. Sedan fortsatte vi vidare ut i natten. I går skakade mina tjejer rumpan medans jag var hemma med boyen. De var det. Keep it g







älska


en bal på slottet









lägger upp alla bilder från balen sen!

Hej vänner! Åkte en snabbis till stan med Emelie idag. Hon är på väg hit btw. Gillar hennes små besök här i mitt krypin. Vi ska fira alla nior som slutar skolan idag (dock inte vår skola). Skit väder är det ute också, är så himlans trött. Vill egentligen bara ligga hemma med boyen men han ska ut.

tyresö

Nu bär jag av till Tyresö igen. Jag ska hem till Issa och sedan för de jag skrev i förra inlägget. Får se vad vi hittar på.. Puss på er!


Sovit gott

Nu är jag vaken igen, Vakna för ca en halvtimme sen och då hoppade jag in i dushen och tog en snabbdush. Nu e jag in smörjd på hela kroppen med bodylotion och snart ska jag gå ner o äta nånting har fan inte ätit nått på hela dagen, E verkligen skit hungrig nu. Efter det så ska jag mot typ granängsringen och hämta pengar av bamse, Sen vidare till c och ta ut lite pengar sen möta upp emla och sedan gå o möta D och lämna dom. Skyldig från i går you know. Mouaha, Men nu ska jag ner och äta hare bra så länge / Puss C

im back

Nu är jag tbx igen, Gud så trött jag är också. Ska nog sova ett par timmar sen upp och dusha o slänga på sig mjukisarna och sedan kolla på balen i tyresö centrum, sen till notholmen tror jag.  Fast problemet är, Det regnar ? hur kul e de o va ute när de regnar? Blö. Nu ska jag gå o lägga mig i några timmar. Pusspuss / C


Här har vi lite bilder från igår på vårat hår. Som Natta & Ella fixade! Tack så mkt!




Bilder lånade från nberglund.blogg.se


See ya soon!

Nu ska jag förbi Annie och hämta min plattång och grejer! Grr så joooooobbbigt. Puss puss!

Balen

Balen va faktiskt roligare än va jag trodde att den skulle vara faktiskt. Fast jag fick typ sitta längst bort från vace, :( och lära känna ''nya'' i min skola. Förutom bamse jasmine o teddan o co: dom kände jag redan. och bilderna från balen kommer förhpnningsvis in lite senare idag för att de är från Annies kamera och alla vet att hon kan vara lite seg med sånt där tyvär. Efter balen drog jag och några vänner ner till Notholmen o typ drack lite gott o så. Va rätt chill faktiskt förutom att dom flesta frös eftersom dom fortfarande hade bal grejerna på sig! :o Mamma kom iaf med ombyte till mig! vilket va najs. så jag slapp frysa. Men min balklänning stinker iaf champange ursh va den stinker. undra om man kan tvätta den i tvätt maskin haha! Joo jag tror man kan de.

Men min comviq mobil försvann igår eftersom att Annies väska blev stulen när vi va på balen. Så Emlas mobil min comviq och annies mammas dyra väska och lite grejer i den blev stulet tyvär.  FAST NU VETTNI, Nu fikck ajg reda på att min comviq låg hemma hos annie vilken tur att dom hade glömt den!! Då slipper jag använda min tegelsten till mobil. puhh.. Idag har Alla andra tyresö skolor bal så vi ska dit o glutta lite på dom andra när dom gjort sig fina och sedan vet jag inte vad jag ska göra.. Kanske bara ta de lugnt eller något. Vi får se, Men jag återkommer! Pusss på er!


Balen tonight

Sitter o snackar lite med hultman om ikväll. gick upp kl 10 typ för satt hoppa in i dushen och grejer. Måste ju va fräsh inför ikväll! Nu väntar jag bara på att Martina & Annie ska bli klara så vi kan åka till tyresö hem till Annie och börja fixa lite smått typ som håret o grejer. Vi har ju inte sytt vårat löshår än?! :o omg.. Nen nu måste jag säta till dom o skynda sig! puss på er!

 Och bilder innan vi drar till balen kommer kanske ut eller i morgon dårå! Puss!


Lärarna vs Niorna

Fotbollsmatchen i skolan, Blev nice niorna vs lärarna. De blev först 5-5. Så de va första mål vinner och gissa vem som gör målet? JO våran vikks gjorde det. Så vi blev väldigt stolta över henne. Thih, Efter de så åkte vi inte till stan gick runt från kl halv två till 6 utan att köpa nånting sen kom mamma in till stan då jag köpte löshår och en  kuvertväska och lite smycken till balen som är nu i morgon.. Läskigt, Har också varit i gamla stan två gånger idag och hämtat money. Först av Mamma till donken, Sen med Emla dit igen och hon fick pengar av sin Pappa. sen efter vi köpt massa grejer så åkte jag till Alleplan med Mamma och åt på kinaresturangen. Sen nnu är jag hemma! :)

I morgon har jag mkt o göra, Jag måste köpa lösögonfransar, sen måste jag sola, och Natta&Annie ska fixa håret på mig, Måste dusha, fixa naglar och allting! sen bestämma mellan mina två klänningar vilken jag ska ha på mig :o! jag får ångest, Fast inte mer ångest än vad emla får mouaha!! Sen ska jag träffa dennis en snabbis typ. Kanske, nja aah får se vad som händer med det.. Sen sist men inte minst BAL. lite läskigt men de e nog lugnt kommer bli skit sexi :) Puss /C



Good morning

Vakna upp hos Bella för en halv timme sen, Ska snart gå mot bussen. Igår va vi först i stan Annie köpte en bh och jag ingeting. sen va vi på ''fest'' HAHA. Eller ah vi blev bjudna på fest så vi drog dit och de va en som drack där men de va massa folk så de väll typ som att dra till gårn eller något. De va iaf alla centrumhängare där. Fast vi stod väll hela tiden med Jocke & Robin. Tills vi fick sjuts av Stinko till alleplan. Mouaha skitläskigt o åka bil med ungdomar ^^.. Sen gick vi till statoil och köpte gott sen vidare till bella o kolla film o sov.

Idag ska jag efterskolan åka o sola, Sen Till stan, Sen träffa en vän kanske! :) Mihi buus /Puss C


helgen

Sry för den kassa uppdateringen från min sida i helgen! Bilder kommer imorgon för kamran är helt urladdad.

Fredag: Inget jag vill minnas. Vi var iaf hemma hos Emla med en hel del folk sen drog vi till Jocke i Gudö.  fel.

Lördag: Bakis och äcklig. Var med R medans mina tjejer va i skrubba och skaka rumpan.

Söndag: Känner mig fortfarande sliten och jävligt trött. Har varit i stan med hela VACE idag. Vi drog till en snubbe i strandbadet runt 8 tiden. Säger bara 1234...

Helt okej helg med andra ord. Sista veckan nu, sen är jag fucking klar med grundskolan!!!

puss på er

Nu åker jagin  till stan och möter Fjortisbazi och Emla vi hörs sen! / Puss C


Dagens låt som alla andra dagar - Cara mia

Gårdagen var ju nice.  Jag va ute o träffa några, Aspackade hela bunten. Sen åkte vi o kolla på film!  sen börja bråka med päronen för att jag kom hem 20 min försent och jag ändrar planer hela tiden? Snällaaaaa, så farligt va de inte och jag dog inte på vägen som jag sa!

Vakna för en timme sen ungefär, har hunnit med o dusha, mördat en spindel och traskat runt i huset & pratat med Emla i telefon. Yeah! Nu ska jag smörja in mig med bodylotion och lite sånt där, sen klä på mig, med de ser varmt ut ute idag men de e bara 12 grader så jag vene om de blir sommarkläderna eller något tråkigt som jeans och en tröja eller mjukisar och en tröja vi får väll se och sen äta nånting och låta håret torka av sig själv.

När allt detta är klart så ska jag möta upp Emla. Om hon är kvar i stan så åker jag dit annars möter jag upp henne någonannanstans om hon int ekommer hit för mina päron kommer inte hem förens om några timmar. Dom är på landet o tråkar hihi!


 

(Så här ser jag ut just nu + blött hår och röd i ansiktet venne varför men jag såg iaf röd ut på bilden)

fredag :)!

Hej vänner! Fredag idag och jag ska vara med mina tjejer ikväll, kommer blir kalas bra som alltid! Nu ska ja dra och klippa mig sen hem och fixa iordning mig efter det blir det hem till min kära vän T. Auf wiedersehen!


HAHA kommer ni ihåg brudar?


Student

Hej alla svennebananer! Kom hem för en stund sen FRÅN SKOLAN. Kollade på filmer från sexan typ när alla inervjuade varandra o grejer haha as kul. Fan va små alla va visste inte att man kunde vääxa så mkt och förendras och shit dom pipiga rösterna haha vafan gick fel lixom ?!

Nu ikväll ska jag först på studentskiva min syssling tar studenten, Sen ska jag hem till Emla och chilla lite med dom där coolingarna typ? kanske sova (a) Fett taggad påsova nu asså! inte mycket sömn inatt inte.. Aja puss på er! <3


hej bloggen

Nu ska vi i vace hem till Fredrik sandin. Vet inte riktigt vad vi ska göra där, ska iaf träffa korre och han typ, Sen lite senare får vi se vad vi gör.. Idag har vi bara suttis på donken ''somvanligtnuförtiden'' haha! Sen drog vi förbi mig och hämta plattång sen vidare till annie där vi är nu och har varit här i ett par timmar. Aja vi hörs senare puss puss!

doinkie

SKA TILL DONKEN JAG ANNIE OCH EMLA PUSS HÖRS SEN HAR BROTTOM

lite snabbt bara

hej vänner! Är hemma hos Richard nu. Ska snart dra hem eftersom han ska på studentmottagning lite senare. Vädret suger så jag har ingen aning om vad man ska hitta på idag.. Kanske skulle va med Cara? Skulle va rätt kul eftersom det va ett tag sen. Puss!

-

Själv så somnade man med SO-boken i famnen, haha skratta lite åt mig själv när jag vakna mitt i natten för att jag har någonting hårt mot min axel. Men nu sitter jag här igen, med SO-boken, igen. blöö, ska snart till skolan och försöka bli godkänt på VG. Om inte jag blir det så kommer ni få träffa en riktig surpuppa idag. hihi SMILE ! / emlis


HAHA

när i fanskapen har vi skrivit det här ?
''mickson'' har man ju inte varit med sen 7 typ.


..

jag måste verkligen plugga, men jag hittar ingen ork.. Vart kan den ha gömt sig ? Jag tycker att jag börjar bli lite för gammal för den leken så jag tycker att det är dags för orken att komma fram nu .



och nu tänker alla säkert ''varför ska hon plugga när betygen redan är satta ?'' Men nu är det så att om jag visar VG-kunskaper för mig lärare imorgon så kommer våran rektor öppna hela systemet igen och ändra så att det står VG istället för G, så .. nu vet ni. tjarååå

<3

nu var det faktiskt länge sen jag skrev om dig, I really miss you honey.


annelie tyckte om dagens strumpor


blööö

tjo brollor! kom nyss hem från tyresö. Där har jag och cara hängt lite vid Hanvikens skola och kikar på när pojkarna spelade lite boll. Sen bar det iväg till donken, MAT. höhö .. och sen åkte vi hem och nu är jag hemma *nääähää* och jag ligger i sängen, eller nåt & orkar verkligen inte sträcka mig mot kontrollen .. någon som vill ta en tripp förbi och hjälpa mig kanske ? inte .. ne okej. hejdå då

MOT HANVIKEN

Nu ska jag emla och vikkan till hanviken och spela fotboll med korre och co: , Eller vikkan kommer säkert spela jag och emla håller oss nog undan från bollen hihi (a) 

Sen ska jag försöka få tag på issa också, så issa smsa mig sen när du vet! Puss


Belu är jobbig

Hej bloggen! Nu sitter jag hemma med Emla, Vikks & bästa Bella som jag är så avis på tyvär. Jag sluta havl tolv idag o åkte hem och sov jätte skönt! För jag blev ju klar med spanskan tillslut. Så nu när betygen e satta vafan ska man göra iskolan då lixom? I morgon är de nån hjärt o lung räddning. Men om de inte påverkar betygen så kan man ju lika gärna ligga hemma och sova. Så tkr iaf jag. För om de nu e någon som ligger och e döende så kör vi på de bella sa till mig ''då kan man ju lika gärna säga till någon som gick på den där jävla saken o göra jobbet'' eller så ringer man 112 helt enkelt eller så ah låter man dom dö.. Sajk!

Ikväll ska jag sova över med Issa vet inte vad vi ska göra riktigt kanske till gårn och ragga på den snygga ''J'' Mouaha! Vi ska antingen sova hos mig eller hos henne, de vet vi inte öän för hennes släktningar är där också.  Juste en sak till Vad är grejern med vädret? Jag tycker att aningen ska de va värsta stormen så man inte får ångest på o gå ut så kan man ligga inne med vännerna och kolla film ellre så ska de va soligt och inte blåsigt så man kan ligga ute o sola. Men nu ör de sol och typ vindstorm och jätte kallt! haha.. Så när man sitter inne får man ångest för att de ser ut som att de e fint väder men de inte är det. Nae nu blie jag sur nu ska jag ner itll dom andra! Puss på er så länge


jag saknar våra tisdagar snuttan! :D

känns så jävla bra

 
Nu är betygen satta och jag har ingenting kvar nu i skolan, så jävla skönt! Idag har jag bara varit hemma med Summer och ska snart iväg med mamma en sväng till nacka. Sen ikväll ska jag hem till min älskling ♥


läggdags

Nu ska jag lägga mig i sängen i hopp på att bli jätte trött jätte fort så jag kan sova så jag sedan kan va i skolan till kl 9 och jag måste verkligen ha typ 9-10 timmars sömn alltså lägga mig vid tio tiden för att hålla mig på humör. Annars blir det kaos och jag bara fräser åt allt och alla. vilket nog ingen vill så godnatt på er gott folk och ni i vace! Puss

ego



mouaha hitta dessa bilder på dom här egosarna på min data igår! haha,

  

Anti skola

I morgon, Hmm. Vad händer då? JO betygen sätts. Och jag är ännu inte klar med min jäkla spanka. Ska redovisa den kl 9 i morgon bitti så jag får väll gå upp runt typ halv 8 tiden. och köra på mjukis dressen, Efter som i morgon kan jag ju gå i mjukisar kunde inte de idag för jag hade bara mina sandaler för mina gympa dojjer ligger hos Issas mamma och hon är hos sin pappa. Så mamma köpte två par nya skor till mig idag. Tack mamma!  Och efter skolan ska jag nog hem och sy. Har massa byxor och sy in och tjolar att sy upp (För att jag e så kort) Och kjolar som har gått sönder lite o grejer. Jag hatar igentligen o sy, De e så pillrigt, och jag blir så lätt sur på sånt. Jag har inte direkt nå tålamod förutom när de gäller o tjaffsa emot då ger jag mig inte. Haha lite små töntig e jag.. Jag vet!

Och nu jäklarns ska jag bli nyttig så man kan få en fin kropp till efter sommaren 09 i af?! Nångång måste de ju ske. Så under denna sommar ska jag hålla mig i form har jag bestämt. Cykla mkt, Ut o springa, Bada som betyder simma. Och helt enkelt bara vara aktiv. Eftersom de inte är nå träningar i cheerleadingen nu under sommaren. Förutoim om jag söker till A-laget så blir det nått läger. Eller hur de va. Men nu iaf ska jag fortsätta chatta runt lite med folket. Pusspuss

titta här då!


Isabelle stylar lite för mig och kameran. woohoo! (hon e kär i mig)

och här filmar vi underifrån nångång efter träningen haha!! några veckor sen typ :)

tjockisar i laget

kom hem från en mkt trevlig promenad nyss med Isabelle Wihlborg. Vi prata om allt mellan himmel och helvettet. Träningen var riktigt chill, Vi käka glass och jag byggde bara två bygg våran vi fick gå när vi ville också men vi stanna till kl 9 fast jag låg bara på mattan och käka glass hade både ont i magen och tyckte jag va så snygg som posade lite för kameran också. YEAH!

Jag kirrade lite filmer också, När man kör lite kast med liten martina & lite bilder på Zoe. Puss på er!



 


towwdaayy

Vanlig tröja från we/sc och dessa skor,
(Lite problematiskt nu när det regna ute eller rättare sagt kallt!)

Och skinnjacka och min vöska jag börjat använda
 igen efter flera år. (ursäkta smeten på tröjan)

söt som 17

fyller mickis idag! ett stort grattis till våran kalas söta vän.


lite bilder från i lördags :)





@ issas place

Är hemma hos Issa just nu, vi har lagat socer kaka och ätit toast. Så just nu har jag jätte ont i magen. Vi slutade typ vid halv ett idag jag och Issa och fyfan va kallt de va o åka moppe och gissa om jag var rädd? Hatar att åka moppe när de är blött ute för de blir så halt. Ni har säkert inte hört om min crash eller några av er kanske har de men..

I sommras så brukade jag låna issas moppe, En morgon när hon låg o sov så skulle jag låna den och åka runt lite så håller jag och martina på o racear lite (eller hur de stavas) För martina lånade Emelie breimes moppe. Men galen som jag va så stannade jg inte vid stoppskyltarna så plötligst kom en stopp skylt där de stod en bil också och jag vet inte hur snabbt jag åkte så stod bilen o så BAAAAAAMMMM så krocka jag pinsamt värre så kom polisen dit o grejer nyckel hade gått av och hela framdelen av moppen va sönder och på bilen kom de en buckla. Så de va typ som på film jag tyo gled mot rutan haha. Men jag gjorde iaf inte illa mig som tur var haha fick bara en liten fläskläpp för jag råka bita mig i läppen när jag krockade. Men som tur var så var jag bara 14 då. Alltså inte straffmyndig än. Så fick ju inge skit av polisen och bilen var försäkrad. och vi köpte en ny moppe till issa :) några veckor senare blir issa påkörd av en bil på samma ställe exakt samma ställe! Haha, De va därför hon fick sin söta ställning på benet och gick på kyckor typ under hela vintern. stackare!

hihi de va den sagan. Puss


Stackars lilla isabell! och i oktober ska hon ta ut spikarna som höll ihop hennes ben då ska hon gå på kryckor igen!

SNART KLAR...

... Med spankan, Fan va skönt. Eller de e jag inte alls där ljög jag lite men nästan jag kan ganska mkt mer än Issa iaf! Mina vänner klagar på att JAG inte uppdaterat så jag får väll fanimej ta o göra de nu tycker dom. Idag ska jag bli nästan klar med spanskan så kan antingen kan ta en lång sovmorgon i morgon eller sluta tidigare. Efter skolan idag ska jag ? hmm i donno! (i donno = I dont know) Det fucking regnar ju fan, Inge alby idag. Jag som var astaggad på de. Och vi som tänkte grilla på fredag men nae så blire inte häller för de ska va dåligt väder resten av veckan? Taskigt säger jag bara.

Snart e de lunch, De e kyckling med nudlar i skolan idag. Och Issa vill också säga att hon hälsar till alla som läser våran blogg. Hon sitter och busar brevid mig, Jag undrar vad hon har för fuffens på g. Det ska jag ta reda på nu så vi hörs lite senare puss på er!



och här av vi en bild från helgen när vi va vid bansjön, jag och issa och våran bög kompis Thainiklas!

Ü

- jag är en tönt *happyface* hejdå / emluttsihihi

Jaha ?

Mamma kom nyss in i rummet och sa '' Nu är det nog dags för dig att gå och lägga dig stumpan'' & jag baa WHAAT ? kanske inte direkt, men ungefär .. ja. God natt ! :) :) :) :) :) :) :)


alla <3 hce



imorgon så har vi avslutning med cheerleadingen, så .. jag kommer inte kunna ta sånna här sexiga bilder på hela sommaren & efter sommaren så går nog inte alla vi i samma lag. Jag kommer sakna vårt gölliga JRB lag </3 Funderar å att bli en liten 95 så jag får fortsätta gå där. Ser jag ut som en 95a kanske ? *smile* / emla

viktig info

Alltså lyssna nu .. Jag kanske verkar lite mobbad här i bloggen, men jag är inte det egentligen. Jag är ganska tuff om man säger så. (jag brukar faktiskt få sms, och nu är det 2 st som skriver till mig på msn) Men jag vill provisera lite, som alla stora kändis bloggare gör *wannabe* Tänkte bara säga det, oki tjarrååå. /////// e


*naaw*



Är inte jag och min söta bajs-nisse jätte söta ? *ängel*
och jag har sovmorgon imorn föresten. pussgurka ! / e

(?)



Jag har för mig att vi hade 2 andra nördar som är medlemar i denna k00lish-blogg,
men .. namnen ser man rätt sällan. Förtjänar dom ett kryss över sig själva på header'n ?
Dagens fråga baaa, vad tycker ni ? lovelovelove !  / emli

mihi del 2

- Ja men ja, efter alby så åkte jag, cara och storens dotter annelie ek ut på brevik med några coola filurer vid namn - emelie-orkar-icke-skriva-alla-namn, som skulle fiska. Men det ska ni då veta, att det gick åt skogen. Hah ! Dom såg allt roliga ut dom. Fast dom fick ju faktiskt upp 2 små tramsiga fiskar, om ni undra liksom. Hej. / eeeeeeeeeeeeeeee

mihi

heeeeeeiiiy ! vet ni vad ? jag var inte vid hästhagsbadet idag *o-gubbe* jag var faktiskt vid alby med några fjollor & vet ni en ännu coolare sak ?! inte ? nehe .. hiih, men jag tog faktiskt mitt första dopp idag! säg att jag är ball - ''emelie du är så baaaalll ! '' höhö.

 


säg grrr, GRRR !

.

what i did to you was hurtful


RSS 2.0