Instängd, inside, MEAN GIRLS

Kom hem runt 2-3 tiden igår. Vi köpte godis för 500 kr. Haha skulle vilja sätta ut bilderna i bloggen men nu e de så att jag glömde ju minnes kortet. Igen...  Vi kollade först på instängd, FYFAN VA ÄCKLIG FILM! Trodde på riktigt att jag skulle dö asså, Sen Mean girls så att vi skulle bli lite 'orädda igen' Och sen kollade vi på Inside, Som också e asäcklig. Så jag och Martina drog hem under tiden den filmen va igång. Inte okej filmer asså! Eller jo mean girls e iof fett bra! haha

Just nu ligger jag i sängen och väntar på att mamma och pappa ska komma hem. Om dom ens kommer hem innan jag ska vidare på träning, Men jag är verkligen fett sugen på typ chips och godis. Vilket jag igentligen inte borde vara eftersom vi köpte och åt så jävla massa igår. Men nu e de så att jag faktiskt e det. Vi har glass i frysen men e inte sugen på de. Vill bara ha goooodis! Aja får väll leva utan de då. ikväll ska jag på träning som sagt. Typ första söndagen på länge som jag faktiskt är pigg och heltaggad på en söndag. I morgon har vi sov morgon också ännu mer nice. wiie!


update

Igår var vi hos Sean några stycken och chillade. Tog lite bilder, Men de e klart att jag glömt mminneskortet typiskt? Så vet inte hur man får in dom på datan nu. De va iaf trevligt. Just nu så sitter jag med martinas skol data hemma hos martina, Ska gå o hjälpa henne med middagen snart. Stackarn står i köket helt själv. Aja, Sen ska vi iaf hem till Bella och chilla GALET! Wiie, Aja vi hörs bye!


helt seriös bild


Haha hittils ser min bild ut så här (Vet jag e inte proffs på PS)


Lektion

Sitter här på graf lektion och chillar. Vi slutar om typ 20 minuter eller nånting. Jag har varit så jävla inne i mitt arbete så jag typ har fyrkantiga ögon eller de känns som det iallafall. Ikväll ska jag ut med Martina, Vart vi ska får vi väll se och vilka som hakar på får vi väll också se blir säkert min party pingla Emla Hoppas jag (?)




puss

Hej allesammans, fick sovsällskap i går eftersom att bussarna knasade pga snöäcklelpissstormen blää.. Men sov bra endå. Skolan gick fort eftersom att jag har hittat en bra bok och läsa, Helt skumt ofta jag läsa böcker lixom? slutade runt 11 , Men va kvar i skolan typ en timme till iaf. Sen åkte jag hem med issa och råka somna, Sen drog vi på bio tsm med Emelie annelie och issa dårå :) De va mys men trodde iof att filmen skulle va bättre än den va. :(




trams

Tralalala har precis beställt hem 4 bilder från extrafilm som jag ska rama in och hänga upp i mitt rum hos papi. Snart ska jag väl börja plugga lite, känner att det behövs .. Men innan ska jag fortsätta snackis med min lill´v!



en bild på min och izza från förra helgen, då jag började min fredagskväll hos Greman med några typer och avslutade den med 10 minuter på ellas överraskningsfest. Och på lördagen så började kvällen hos cara, sen drog jag med mig izza och frida till skogås där vi umgicks med Ronnie och några, sen åkte vi till Raksta och umgicks lite med robin, micke och några, sen hemgång. Hihi, Love / e


jävligt jobbig händelse

Jag hatar mina vänner ibland. Idag satt jag och kollade på skol dm i innebandy i torvalla.
När det var slut torkade sebbe gränd av lite svett på mig - ÄCKLIGT. Då tänkte jag "aja nu är der värsta över".
Då bestämmer sig Tim och Sebbe för att bära in mig i duschen, så det gör dom. Jag kämpade emot som fan men det gick inte! Sen så drar sebbe in mig i duschen och hela akademilaget sitter ju i omklädningsrummet men det var inte så jättehemskt. Det hemska var att jag vart dyngsur.
Ännu mer hemskt är nu att min hår är krulligt vilket betyder att jag måste sätta upp det i en bulle, mina kläder gick inte att gå runt i för att dom var så blöta så jag satte på mig kunskapmjukiströjan som jag hade med mig, fick låna ett par stora mjukisar av Julia också.
Så här sitter jag, som en hängare, skitful. Har ångest över att ens behöva lämna min hemvist så här. Ska sätta på mig mina jeanstights igen innan jag åker hem såklart men.. LID MED MIG!!!


DÖ! (den som orsakade mest).

Robin Tranberg <3


Här är min vän Robin, han är jättemysig. Och snygg, jag har en läxa, måste skriva minst tio rader. Robin sitter och pluggar (skriver av en bok) jätteduktigt! Robin ska förmodligen lämna sweden i sommar, springa iväg och bli fotbollsproffs typ. Vet att han kommer sakna mig jättemycket! Robin är mycket seriös, singel och kommer i framtiden tjäna f1 med cash så det är bara att kontakta honom på facebook eller liknande. Snuttis med!


Ensamt

Vi slutade 20 över 1 idag. Hade ingen media kommunkation, Det var bra för jag va så jävla hungrig och hade jätte ont i stackars magen. De kändes som att någon typ slet isär magsäcken och allt! Inte så skönt. När jag och Issa kom hem så lagade vi pannkakor, Som vi käkade på och kolla på stepbrothers någon random film. Riktigt rolig film iof, Men lite för skum.

Just nu så ligger Issa och sover bakom mig. Jag ska väcka henne halv för hon har lovat mig en sak då. Sen kanske martina kommer lite senare vet inte har inte kollat på mobilen ifall hon svarat. Sen ikväll ska jag va med s. Treeeeevligt!


Gullig tjej


Bazi gästbloggar

Det är så dålig uppdatering i den här bloggen så nu ska jag gästblogga lite, cara sa att jag fick göra det.

Tråkig dag i skolan i dag har haft hemkunskap & media, snart ska Frida komma hit & klippa mig vi får väll se hur det blir hihi sen ska jag in till stan med pappa och köpa löshår för jag ska klippa av halva mitt hår. Men nu ska jag sova ett tag inan frida kommer. Puss puss // www.itsbazibitch.blogg.se



Cara frida & Issa i skolan idag!


Cara skriveeeer..

Slutade träningen för en timme sen, vi har bara matat vårat program hela träningen sen lite gymnastik. Sen har jag varit i skolan också fick vg på mitt engelska test wiie. Annars har jag bara hängt med Martina och Issa hela dagen, Inte direkt gjort så mkt. Vi har typ sovit hela dagen. Haha så nu kommer jag aldrig kunna sova ikväll kuuuuuuuul! Nej..




Skola på g! Bye

Kom hem runt tolvtiden igår. Satt hemma hos s, och kollade på paradise hotel. Vilka tyckte ni skulle åka ut? Stefan eller Jackie? Jag vet faktiskt inte vem jag skulle vilja.. Båda har ju varit med från första början. lite konstigt också att Andreas kom tillbaka (?) Haha fick ett samtal av dennis fortsamfan när han såg de hahah. Tönt han e ! :D Nej men nu ska jag slänga upp en dagens sen vidare till skolan. Puss


'haha yeah'
Hoppas fan att Emla sitter på bussen nu annars halshugger jag den j*veln


Jag och kryckan

Idag slutade jag vid 12 för vi hade 2 håltimmar. Så jag åkte till centrum och käka lite lunch på eh med issa, Sen kom dennis, Izza & Varin och gjorde oss sällskap. Efter de så chillade vi runt lite och kolla lite i affärer. Haha!! Sen Köpte vi en tåårta och åkte hem till mig käkade, Sen vidare på träning. Nu e jag klar och ska åka till tyresö. Så
bye!


Kryckan, Varin, Izza

Izza med tårtan

Kolla mina linser dom e gråa typ! :D


Caras helg

Hejsan! Min helg har varit helt okej. Fast i fredags vill jag inte ens bli påmind om. Sen i lördags så hade jag lite folk här på förkrök. Sen drog nästan alla åt olika håll. Jag och Sean gick iaf hem till Dennis och träffa lite folk.
Igår så slappade jag i sängen hela dagen, Sen åkte jag på träning, tränade, Sen hem igen och gick o la mig typ.

Så nu sitter jag här precis vaknat eller nästan iaf, Har fixat mig och allting också! Efter skolan blire träning sen har jag ingenaning. Blir väll o bara chilla hemma.

Såhär ser jag ut idag. PUSSS

jiha

så, nu har jag målat klart mina naglar (rosa med glittertoppar) och ska lägga mig i sängen och lyssna på darinlåtar, favoriten just nu är helt klart - breatfin' your love (acoustic) ! Den låten är .. för bra, 1a på topplistan jiha ! Haha *nörd* det här blir nog sista inlägger för ikväll. Gonatt / emla


hmm



Jag måste bara fråga om det kanske är någon som förstår hur det kan vara sexigt att måla naglarna (?) Typ som om jag skulle fråga en kille vad han gjorde och han sa '' sätter på mig strumporna, sj?'' och jaba ''mm, nasty gullis!'' eller va? Vart är världen påväg ? ..


juste

glömde helt att jag skulle visa vad jag fick med mig hem för någon dag sen när jag var och handlade med mamma! men ja, nu så *bättre sent än aldrig* PUSS ! / E



lite snyggare i verkligheten så ni vet, och sen så fick jag med mig lite smink också
men det orkar jag inte ta bild på i min urkassa web cam


onsdag

Hej bloggen! Idag så hade vi ju prov i skolan, det gick hur bra som helst (ibland lönar det sig att plugga?) Hehe.. EFter vi hade slutat så åkte jag annelie cara och bella till haninge centrum och åt på McDonald's *tjockisar* Fick med mig lite saker hem också:



förlåt för dom kalas dåliga bilderna , men har inga batterier till min kamera .. Love / emla


00.02

siså, nu har jag pluggat lite till provet som vi har i MDK imorgon + skrivit lite elaka kommentarer på FB *fniss* och nu börjar klockan ticka på och jag ska upp om mindre än 6 timmar. Min kropp förtjänar lite sömn efter kvällens träning, fast det kändes som att vi tränade i ca 20 min (?) Jaja, här fick ni ett onödigt tråkigt inlägg utan bilder av underbara mig. PUSS / e

cheer

Ligger här i sängen med träningskläderna på. Eller aa förutom shortsen men ska springa och sätta på mig dom snart. Ska va vid Emla busshållsplats 20 i. Så sen ska vi ta 24an tillsammans till träningen. Vi har styrka kondition som uppvärming. Sen hoppas jag på att träna både programmet och byggen. yeppyepp! Ska ta lite bilder på träningen idag hade jag tänkt också faktiskt. Lite roligt va?



OBS!



hihi *skämt osido*


tjoho

Tajjt vecka asså
Mån: skola, snabba cash med klasskompisar, stephanie och Angelica
Tis: skola, har pluggat ska snart hem till mor och käka
ons: skola, plugga sen träna
tors: skola, träffa något mongo
fre: skola, trääääna sen hitt på nå kul
lör: hitt på nå kul
sön: träna

Helt dead vecka iof. Meeeeeen det händer nog något i mitt liv snart, snart. Eller?

Haha älska bilden på gollnosarna, vill ha aprrrrrril!


Update: DET ÄR PISSKALLT HEMMA HOS MIN FARSA!

gode morgon

Vaknade för en halvtimme sen, börjar kvart över 12. Så sköööönt! Försov mig lite men det är lugnt ska gå till bussen om tio minuter. Hörs, Tja!

GRAAATTIS ERIK! :D


på riktigt..

God natt! Snabba cash, får inte så högt betyg som jag hade väntat mig att sätta på den men den var väl bra. Min boo Joel Kinnaman var snygg, såklart som faen. Förväntansfull inför "aldrig fucka upp". Good night.

Hihi jag och Viktor idag i skolan, sweeet!


hoho



Vad tror ni jag nyss klickade hem ? Det tänker iallafall inte jag berätta för er innan det har droppat in på posten! Hihi, love / emla


blöhöhöhö

HELLO! Kom precis hem från haninge centrum med mamsi. Där köpte vi några leksaker till martin och några sötis saker till mig (bilder kommer) sen efter det så åt vi, så nu är jag mätt som en pannkaka (?) Hihi, men nu ska jag väl sätta igång och städa mitt rum så jag kan somna snart - är riktigt jekla sleten! Love / emla

dagens



love / emla


annies fdag

''chacha bitches!''
tänkte bara lägga in lite bilder ifrån igår. Puss / emla


annie och linn


linn och jag


annie


pojkar


linn


partypeople

det fanns typ bara dräggbilder, men jaaa dom har jag lovat att inte lägga ut.


be mine


Satans jävla snygg snubbe den där..
Träning snart, eller om typ två timmar. 4-8, naaaajsanbajsan. Det betyder att idag har jag absolut inget liv men det är lugnt, som vanligt. Igår var jag med vixtrix mycket mysigt må jag säga! Aja har inget att skriva om kände bara att jag ville visa att denna snubbe på bilden ovan är brutalt snygg typ. TJABA!


Jag vill säga något

.. Men vad ska jag säga?


fredag

Ni kanske tror att bara för att rubriken är fredag så har jag haft en bra dag, ni tror ganska rätt men inte helt. Men mest rätt! Jag kom till skolan klockan 9 fast jag började 8, försoov mig. Men jag kom på att eftersom att jag kom en timme för tidigt igår så borde det vara okej att jag kom en timme försent idag. Det tyckte inte min svenskalärare som är finsk (?) Marja-Lisa.

Sen slutade jag 12, töng! Emelie kom till min skola sen åkte vi till haninge c, träffade viktor där sen kom Sihihihimpa sen kom Sebehehehe och sen johohohon. MYS! Ska träna klockan sex, fett k00lt. Sen vet jag inte, snackar lite med sebbe och emelie, vi får se vad som händer, mys med dom tror jag! Simon fyllde ju ååår igår, som ni redan visste men ändå.. TJAAAO


Jag och min Emelie i somras lalalalalove!


bebo2

Sötitösen Fanny fyller också år idag, stort grattis till henne !


bebo

Och idag fyller våran sötitös Annie år! Tyvärr blir det inge firande för lillen ikväll (träning) men vi får hoppas på att hon får en toppen dag iallafall! Love u biatch.


fredag

Äntligen fredag! Någonting jag verkligen har längtat till, inatt blir det sovasovasova. Hittade ett team på FB som hette ''vi som älskar att sova men ändå är uppe hela nätterna'' hur perfekt passar inte det in på typ .. alla (?) Haha.

clothes:


Love / Emla


helgalen unge


awio


GRATTIIIIISSSS BEBI IMON OCH JONTE! 17 BARRE NU JUU!

Förutom att typ världens bästa tvillingar (enda tvillingarna jag känner typ hehehehh) fyller år idag så kom jag en timme för tidigt till skolan, alltid najs! Simon vill ha något för 500 kr minst annars skulle jag skita i det! Väljer nog det andra alternativet, fan man skiter ju inte pengar..

Först var det ett misstag men sen så kom jag på att det var fett smart av mig för då kunde jag ju skriva klart min uppsats som ska vara inne typ förra terminen men har inte med mig rätt block till skolan hähähäh smaaart. Fast nu börjar jag om typ 25 k00la minuter. sååå nu ska jag hänga lite med en vän som går i tvåan i min hemvist som säkert vart här fett länge hihihi!


blä

Testar ny grej - ordentlig frukost. Pissäcklig, jag mår illa.. Men det ska ju vara viktigt så man kan ju ge det ett försök. Ska gå till burken nu! CIAO

kaf

ahfadhfåjsdfsdkjfuigfsdhgåuifdsäfouigjioaeirhygAÖRIHAĨHJMUASÅOFDIÄHaogäaosf

gå snett i gula snödrivor tramsiga blogg läsare som babblar MASSA BLÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖJJA ! ksadfkagfåosdngfoisdgoisdoisdnhoigsonhjfsdöfoihgsdofignsdåoiösnhoifdhsofdfojkfd Puss !!!!!!!!!

!!!! VIKTIGT !!!!

MIN JC TUBTOPPP EFTERLYSES BLAND MINA VÄNNER!
SOMEBODY MÅSTE JU HA DEN! :)


ISSA H*ÄR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hejjjjjj snyggis här ni har saknat mig aa vet. men ska gå herrå


hihi


onsdag

Godmorgon bloggen ! :)
Dags att springa iväg till skolan nu, tänkte bara lägg in en bild på dagens helt vanliga kläder! Pussen / Emla


sommar 2010

USA med sra (kommer nog bli mer träning än att chilla på stranden, men ändå)


Spanien med tjejerna (med dom som får åka) helt underbart!


och gotland på stockholmsveckan med emelie (än så länge), galet (?)


OM jag längtar tills i sommar alltså, kommer ha så sjukt kul på gotland, usa och spanien och självklart alla sjuka Tyresö nätter med alla små alkolister på 12 år. Aaaaah, vet itne vart jag ska ta vägen, går nog och lägger mig för annars kommer jag skutta runt hela natten! PUSS / emla


yeah

Haha, har precis pysslat lite med mitt gamla dockhus. Söta små saker det där, men allt ska bort - iväg! Pappa hoppas på att få det sålt, men jag tror nog mer att det kommer hamna i papperskorgen om jag kanske inte giver det till Isabelles lillasyster Elin. Love / e


medlidande, kärleksfull mor

Nyss hemma at my place:

" Bella: HEEEEEEELVETE (skriker väldigt högt)
Mamma: Vad göööör du!?
Bella: GÅR I TRAPPAN, (har olagligt mycket träningsverk)
Mamma: Sluta klaga, du ska ju iväg och träna snart
Bella: Om jag inte hade vetat att man inte kunde dö av träningsverk hade jag legat i min säng och trott att jag var döende nu!
Mamma: Det hade ju inte spelat någon roll, det låter redan som om du är det. "

SCHYSST!

Hon kanske ser snäll ut men ni ska bara veta! OND.


vill vill vill !

här gööörrrls, typ 2500 för tha biljette!




home

jag tror att Isabelle ''smartie'' Wihlborg la ut den där bilden på hennes fåniga schema bara för att hon vill brottas med mig på träningen ikväll, eller (?) (det blir nog så, fast hon inte vill + att jag kommer vinna, stort.)

aja, kom nyss hem från skolan och ska snart sätta på mig mjukisar över mina lackleggings och sen gå ut med vovven så han också ska få pi-pia. Efter det ska jag plocka undan lite här hemma sen ta det lugnt innan det är dags att röra sig mot haninge för träning. Love / emla

dagens hullakläder mannÄN!


i er


Bättre än emlas och caras, nu ska jag rusa till bussen! tjaaa

hejdå

Nu ska jag packa ner lite plugg sen ska jag börja vandra mot bussen *gäsp* / emla


tis

Godmorgon bloggen ! Inatt sov jag verkligen inte bra, så idag kommer jag gå runt som ett lik , någon annan också kanske ? + att idag är vårat schema inte alls min vän, fy bubblan. Så efter skolan är det nog raka vägen hem och ta en powernap innan träningen klockan 8, puss / emla


puss

Imorgon börjar min dag med naturkunskap 8.15, mysigt va ? Nja inte så värst. Kom nyss på att jag måste ladda min iPod, men jag har ingen aning om vart laddaren är! Så nu ska jag springa iväg och leta efter den sen ska jag nog sätta på en film som jag kan somna till så jag kommer upp imorgon. Pyssgurka / emla


jiha

Det är någon som är efterbliven och ringer mig från dolt 723465728430652084765023847650 gånger, och jag börjar bli något irriterad på den fjanten. Dessutom så är min 'mobil' (lite mer ät skräp-hållet) helt sönder, man hör ingenting när man pratar i den, man kan inte ha ljud på och laddaren/headsetet glappar satan och det är också lite jobbigt eftersom min mobil håller på att dö. Jag har ett jobbigt liv! *hehe*

Fick iallafall den här koftan och en svart blus med mig hem idag,
och på Torsdag så ska jag iväg och handla kläder med papsi - då ni!
love / emla


bobby long



Såg nyss klart på den här filmen, helt underbar! Klart värd att se, enligt mig iallafall (och pappa, tihi) 


Filmen handlar om Purslane (
Scarlett Johansson) som efter sin mors död återvänder till sin barndomsstad. Huset hon växte upp i och som hennes mor lämnat åt henne efter sin död, var redan bebott av två alkoholister, Bobby Long (John Travolta) och Lawson Pines (Gabriel Macht). Alla tre hävdar att de har rätt att bo i huset och de tvingas att bo tillsammans och lära känna varandra. Purslane eller "Pursy" som hon också kallas, har inget jobb och har hoppat av skolan, Bobby hjälper henne att börja skolan på nytt och både Lawson och Bobby hjälper henne med studierna. Deras relation blir allt starkare och de börjar alla sakta men säkert trivas i varandras sällskap. Purslane får senare reda på att bara hon har rätt att bo i huset, och hon slänger ut sina vänner. Hon packar ihop alla sina saker och bestämmer sig att sälja huset och flytta. När hon packar ihop alla saker hittar hon brev skrivna av hennes mor som var till Purslane men aldrig blivit sända. Hon får då reda på att hennes pappa är Bobby Long och tar därmed kontakt med honom igen. Purslane ger Bobby en andra chans som far och de alla flyttar ihop igen och börjar om på nytt.

lite sugna blir ni väl på den här filmen ? *smile* / emla


heh

Saker som gör bella en smula irriterad:

  • Man får ett sms, svarar asfort med en fråga men får inget svar tillbaka
  • Folk ringer, man ringer upp men dom svarar inte
  • Man har precis fått ett sms, man orkar inte skriva så ringer man så svarar dom inte, man får heller inget sms som förklarar varför personen i fråga var busy.

Livet är hårt


aj

Ni vet att jag var slut igår.. Fick världens träningsverk sen så tänkte jag måndag - idrott, idrott - jobbigt. Vad tror ni vi har på idrotten idag då? STYRKA! helvete, 3 gånger på 2 dagar hur pallar jag? Svar: okänt. Träningsverk i varenda liten muskel, kan knappt gå BUHU. Ska träna med srb imorgon också och SPRINGA men min träningsverk fett najs. Annars dåå? behöver plugga men har allt i skolan - synd. Vill sova men kommer inte somna inatt då, livet suger och vad gör man då? - äter. Sen ringer man Emelie hihi. TJA!

mitt (inom kort) framtida jag..


emla säger

Fick vara framperson på träningen idag, så har inte så värst ont i mina handleder *ler* Fast idag hade Nattis lust att pumpa varenda liten muskel vi äger och har, så ordet slutkörda passar ganska bra in på vårat lilla party-lag! He-he .. Och på Tisdag så ökar vi varven på uppvärmningen, spelar ingen roll om vi ökar varven till 30 vi kommer ändå inte bli varma - det är ju 20 minus ute ! *o-gubbe* / emla


Slut som fan

Tja, idag har jag ju bara tränat hela dagen. Från klockan fyra till klockan sex. Trevligt, ha styrka två gånger på två olika träningar är aldrig fel. Kollar på Johan falk men det är avbrott för nyheter så jag tjillar här istället ett tag. Ska spela lite bubble struggle nu, hejdå!

Skola imorgon med dessa urkula individer! Hörs.


godnatt



Nu har jag bestämt mig, jag stannar hemma ikväll. Har bytt om till någonting skönare och håller på att värma mjölk - jag ska dricka varm oboy och titta på Heartbreak kid under en varm filt i soffan, låter inte det rätt mysigt ? He-he *g33k* Imorgon hoppas jag på lite mindre ensamhet vänner ! Pussen / emla


fredag



Ikväll så skulle jag egentligen vara med Annie och åka hem till Dennis där vi skulle umgås med lite gamla vänner, men Annie dissade mig för sin snopp så nu sitter jag här ensam och övergiven (och har fixat mig i onödan!)

Fast Izabelle vill att jag ska åka hem till henne och sova, så vi får se om jag gör det eller om jag stannar hemma ikväll / Emla


blööö *grön gubbe*

Håll tummarna med mig att lite köttbullar, potatisklyftor och en energidricka får bort mitt illamående! Mår kalasilla och det är knappt en halvtimme kvar innan jag ska röra mig mot haninge centrum där jag ska möta upp laget och handla en present till Nattis (vår tränare)

aja, maten kallar! Pusss / e

gröna ögon <3

Jag vet inte hur många gånger jag har klagat över att jag har fått det mesta av min pappa, FÖTUOM det jag verkligen vill ha - gröna ögon ! Det har jag velat ha sen jag var .. liten, haha. Men nu tänker jag slå till, (tror jag) det skulle ju vara roligt att testa iallafall. / e


helg igen

Rise and shine ni som fortfarande går som zombies! Sitter och äter en mandarin och kikar på cheer SM07. Taggar inför träningen (?) Eller så kan det vara så att jag har sätt på alla filmer under ungkarlsveckan här hos papsi med alla tjejer ? haha.



Visst ser det ut som om jag har haft noll liv och ritat dit mitt tuggumi ?!
 Haha, men jag lovar - så är det inte.
(plus att det inte är ett n-tuggummi) Love / emla


2010

Hejsan! Nu sitter jag här i skolan, har redan slutat igentligen. Men Issa är seg och har inte gjort klart uppgiften än. Efterskolan så ska vi till centrum och kolla runt lite. Sedan hem byta om och äta o grejer för att sedan åka iväg på träning. Första träningen på hela 2010 FETT COOLT! Efter träniingen ska typ jag och Issa hem till henne och chilla lite och soooova. Sen i morgon ska vi LANA! Tufft va? bye



haha random


Nyheter man ser (av människorna jag har brukat nämna här): mig, stephanie och martina! Jonna är där bakom någonstans :)
http://svtplay.se/v/1834625/abc/4_1_19_20 spola till 05:30 (helt kort och ointressant)


pfft

Min dag har vart lite coolare än Caras. Vaknade vid 10 av att martinas städerska hade sönder en tavla och sen lät hon som fan så somna om fick jag inte göra. Jag vågade inte strosa runt i huset när städerskan var där så jag tog mina saker och drog hem. Sen ringde jag och väckte mongo som tydligen var "morgonpigg" (väckte honom klockan ett).. Han hade igår tyckt att jag skulle komma till honom klockan 10 på morgonen, då påpekade jag att inte ens gud är vaken om han inte behöver klockan 10 men ändå vaknade jag klockan tio, förjävligt. Sen gick jag inte till skolan utan kollade lite på "det regnar köttbullar" filmen, grym rulle! Sen åkte jag till mongohoho och hängde lite med honom, typ somnade. Sen åkte jag och bowlade med Stephanie, Michaela, Martina och Jonna vilket var najs fast donken efter var bästa!
En kille utanför står och säger "TJEEINA" till alla som går förbi sen när vi sitter där inne så kommer han in och börjar städa helt frivilligt (han jobbade inte där) och pratade med oss genom kroppsspråk. Vi garvade en deel!
(jag ska inte till skolan imorgon, så resten i vace vet det helt säkert :D )
Bilder:

hela dagen i bilder ju typ (inte klickbara)
1. filmen 2. mongo 3/4. söta på bowlingen 5. gulle! 6. haha hon garvade så mycket att hon ramlade av stolen och låg där på golvet!


Har varit riktigt cool idag!

Hängt i skolan med Emla och Issa asså. Vi har bara glidit runt och scheeekt. Ne skoja, Men efterskolan åkte vi till centrum för att hitta nånting till Nattis. Men allt knasa sig så vi satta oss på EH och käkade en macka. Efter åkte vi hem. Sen åkte jag tillbaka dit igen för att jag hade lagt undan ett par uggs. Men dom va förstora, Och ni vet hur fula dom blir när dom viker in sig på kanten? Ena skon hade redan gjort de. Så jag sa nej,

Istället så drog jag upp till kicks och köpte lite hårgrejer, köpte t.ex bobbys nya shampoo och balsam. Man måste ju testa visst? Ja. Sen drog jag hem käka spela  the sims och nu sitter jag här. Wiee


torsdag

Första skoldagen - avklarad! Den var långt ifrån okej, lååångt ifrån. Jag mådde illa, var trött, skämdes, och hade allmänt skoltråkigt ni vet (?) fast som Cara skrev - bara 96 dagar kvar *längtar*

men nu ska jag sätta på Hata göteborg och dricka ett glas oboy, fick med mig pappa på en ''shoppa mat-tur'' och då är det klart att oboyen följer med ! Pussen / Emla



jag ska bättra på min bränna ..


Jag vill ha sommar!

Tjena! Nu är det bara undefär 96 dagar kvar till sommarlovet härligt vaaa?


Längtar som faaan!


los emelieos tengos problemos.

Hon tror inte att jag är vaken så hon spammar min telefon, skitmuppig.. Orkar inte svara då så hon får tro att jag sover hah. Ska duscha typ nu. Emelie om du läser detta är det så jävla i dig för jag har vart vaken sen klockan 10 trlalala! :D

En gårdagens dagens haha, jag måste sluta leka outftbloggare!


skola imorgon

Nu är det ca 5 timmar tills jag ska upp och börja fixa inför första skoldagen, not cool. På fredag börjar cheerleadingen igen, hur kul som helst! Känns som allt börjar gå tillbaka till det vanliga nu. Men vi tänker posetivt - en dag närmre sommarlovet! God natt / Emelie



SMÄX!


happyface

Våran ''vinka lovet hejdå-kväll'' blev lyckad ! Massa trevligt folk, musik och dans. Men jag fick lite för mycket av det goda i slutet av kvällen, haha. Menmen, ringde papsi så kom han och hämtade mig så jag kunde somna i min egna säng - skönt!



Jag och Liza


jimmy eat world - sweetness

Nu har är jag nästan klar, eller jag är så klar jag kan bli för det jag ska ha på mig ikväll ligger hos Izabelle. Vi ska på något roligt ute på krusboda, vi får hålla tummarna på att våran ''vinka lovet hejdå-dag'' blir lyckad. Love / e


tisdag

Godmorgon people !
Har precis fyllt magen med lite frukost (lunch?) och nu ska jag höja volymen och börja städa mitt rum. Eller vad tycker ni - behöves det ? He-he ..



Love / e


måndag

Nu ska jag fixa lite med mitt barr, sen bär det av till Tyresö! Pussen / e


jkahrkdjahskrdjhaskd

yoyoyo, ikväll så ska jag äta ute med en del av dom vanliga flickorna.
Ville egentligen att vikks skulle med för henne har man ju inte träffat
på ett bra tag, men hennes pojk fyllde år så hon kunde icke *ledsen*
Haha, men men har trevligt sällskap iallafall ! Love / e




hänger, bildbomb!!!!!!!!!!!!!!!!!

Med Murra och Jonnisen, vi har lite kul med kläder. Här är några snygga outfits (mest mysoutfits, vi myser alltid så här, hähä) Jonnas är mest praktisk, slipper man leta efter bhn på morgonen:


Over and out for now, XoXo LOVE YAH! // ER SMARTIEW

I'm not broke, I'm just a broken hearted man

Har sett det emelie men har inte numret, sry. Vi borde skriva en telefonlista som ett utkastinlägg så man har mamma, pappa, syskon, mormor, morfar, farmor, farfar, moster, faster a ni fattar hela släkten så kan vi aldrig vara ifrån varandra. Du får ringa mig, trodde du kunde mitt nummer utantill, snyft. annars har jag skrivit det på msn, cool. Jag kan inte sova och det är pisskallt i mitt rum. Jag har såna i-landsproblem ikväll. Bara för att det är vinter och bara för att jag är helt själv. Jag borde kanske sova men vad ska jag göra åt saken liXx? det går inte.


kan någon göra så för mig? kanske? inte? nähe. Jag vill ha en egen man who cant be moved.

rubrik



Haha här har vi en sötsak! Men hon kanske ska passa sig när träningarna börjar igen (?) Fniss /E


du har numret!

Bella ring mammas tele när du ser det här!


nu räcker det

Det är inte värt det längre, inte om jag ska må så här. Skiter heldre i det.

operation sluta röka

Japp, jag ska sluta röka och pappa ska sluta snusa. Har aldrig haft orken till att ens försöka sluta innan, men nu kör vi. Det kryper i hela kroppen och jag gråter utan anledning (?) knasigt, men det är värt det (fast det inte känns som det nu) Vi får se hur det går, nu ska jag iallafall gå och göra sönder mina sista cigg så att jag inte tänder dom. / emla


RSS 2.0