nästan fullkomligt normal

Kollade i Linns blogg och hon undrade vad jag höll på med på alla bilder, ett svar: är snygg. Elelr jag vet helt ärligt inte själv riktigt..

bild 1. jag lite jonna och idah, bild 2. ehm jag, bild 3. Jonna och jag typ, samma på bild 4, skitsnygga.
Ni kanske förstår henne, det gör inte jag (?)..Jag skulle säga att det var meningen men då skulle jag ju ljuga och det har min mamma lärt mig att det är fult att göra, så jag låter bli.


sweet

Lite kort om helgen:

Fredag:
Vi var lediga från skolan, nice! Från 6-9 så hade vi träning, och sen så åkte jag hem och fixade mig för vi skulle på lokalfest i Tyresö, men när vi hade tagit en taxi för att komma dit snabbare så började alla röra sig därifrån (kul?nä.) Så vi började festa på efterfesten hemma hos Harre och Adam och där stannade jag och Sandra ett bra tag, sen skjutsade Johan hem och till Carro där vi sov.

Lördag:
hmm, jaa.. sov väl typ hela dagen och sen åkte jag hem och sen gick jag upp till Bella och tjocka mig till några filmer, och nu är jag hemma Ü

Har inga batterier till kameran så blev inga bilder :/ Love / e

men seriöst

VAR DET NÅGON AV ISSA EMELIE ELLER CARA SOM FICK MED SIG MINA SVARTE JEANS-LEGGINGS FRÅN KRYSSNINGEN? FÖR JAG HAR DOM INTE!

jag kommer sakna dig

min vän emelie lämnar mig i en hel vecka, dum som hon är så ska hon till Turkis!


kulturhuset

Om fyra minuter ska jag gå till bussen och åka till kultur huset på någon grej typ tjejmässa och vara snygg och leka i min heta dräkt, missa inte det! Åk till kulturhuset i haninge centrum istället! Mina läppar är spruckna också, livet suuuuuger. Mina vänner är förmodligen inte ens vakna, tutor. Nä nu behöver jag gå och knyta skorna!


tjarrå

HAHA


Tvåan är bäst


jag again

Idag förlänger vi vår träning med en timme, najs. Så jag ska träna samtidigt och i samma hall som resten av den här bloggen dårå och det är ju sweet! Jag är taggad vilket är bra! Idag skulle jag vart på expressen med skolan men nä. Jag åkte till sjukgymnasten och fick övningar på en boll, jag har inte så jättebra balans kom vi fram till. Sen kom vi fram till att man inte kan göra alla övningen med fet träningsverk i magen. Tänkte dela med mig av att skolans potatis som har en touch av diskmedel i smaken, falukorv men rosa och en stark röd kant och ketchup är inge vidare. Speciellt inte diskmedelpotatis och ketchup, det funkar inte bara, går inte ihop liksom. Sen som alltid informerar jag om väder - det är kallt ute, inga rekemdationer att sitta ute i bikini!
(Vill ni köpa helt vanliga 3-kvartsstrumor eller vilka strumpor som helst 10-pack för 150 kronor, eller sportbh eller något så ska ni höra av er till mig, jag kirrar myke bili myke bili!)
Nu: nudlar, sen: TRÄNA!

Exclusive taken from mappen "mobilskit runt aug 2007" Saknar timpen! Ciao!


snygga människa!


Skulle inte gråta om jag såg ut som denna daam.
Ska klä på mig nu och sen åka till sjukgymnasten!


23.48

Hej bloggen! Kom precis hem från en ganska sysselsatt dag tillsammans med min tös Sandra.

Hanvikens julmarknad, där sprang det runt massa söta små barn i tomtedräkter.


självklart så träffade vi den riktiga tomten också!


När vi hade knoddar som bara nådde upp till våra magar så kom barnen inom oss fram..


kikade på Martin Stenmark i som uppträdde i Tyresö centrum, snyggve!


+ att vi först var på vårdcentralen för att kolla Sandras hals, sen åkte hem till Tina (Sandras sis)
och gick ut med hennes vovve & efter vi hade varit i centrum så åkte vi till vårat älsklings ställe ute
på brevik och sen så åkte vi hem till Sandras tillfälliga hem och tittade på Hannah montana. Love / e


Facelook and outfit for today!



God morgon!

Vakna precis, gick inte till skolan idag för vi hade bara en lektion. Ska plugga tillsammans med Issa istället. Igår fixade vi vårat lös hår och grejer. Men vi köpte ju ett långt och ett kort. Asså du ska se hur långt de långa är asså de e överdrivet långt :o typ ner till rumpan så de ser lite overkligt ut men som tur är så är issas mamma frisör och ska klippa av lite.

Nu håller jag på att fixa mig, ska till issa snart. och vi ska plugga fixa håret och sen ikväll kanske vi ska gå på bio och kolla på new moon. har reserverat 8 platser, så om de e någon som vill haka så ring oss! :)

jkjbkjb

tjenare g33ks! ligger i sängen och kikar på OTH, alltid lika mysigt. Min bror höll mig sällskap under 2 avsnitt men nu ville liten gå till sitt egna rum och försöka sova (fast han typ inte ska till skolan imorgon ?) Imorgon så har vi bara en lektion, känns lite jobbigt att behöva kriga upp klockan 6 för att sen åka hem igen efter typ1½ timme, eller ?

aja nu är det OTH som gäller igen, love  ! / e



lite nytt till lilla mig;

en svart och grå pälskrage från lindex 200kr st
en gullig hårknippa från HM ca 40kr
och ett vanligt sidenband (alltid bra att ha) 18kr m
riktigt billigt halsband från HM 30kr
(gulligt, men köpte det bara för att det var så billigt)




:)

Nu sitter jag på mediakommunikation, med min grupp. Vi e tydligen klara nu, så vi sitter bara och kollar på massa äckliga videosar på skalbaggar som slåss. Blä!


hoppsan!

Mihi, har verkligen inte orkat uppdatera. De e bara så jävla tråkigt o blogga nuförtiden. Tröttnat på det helt, Har ju ingen kamera häller och cam bilder suger. I helgen va vi på kryssning och de va fett nice. Ska nog på kryssning på jullovet igen så de blir nog kul.

Just nu sitter jag och färgar håret på mig själv. haha bra va? Hoppas de blir bra iaf. Aldrig färgat mitt egna eller någon annans hår förr.. Så vi får väll se hur detta går.. Efter jag fixat mig och allt så ska jag träffa min vän issa :) Vi ska antingen baka här hemma eller så ska vi åka in till stan och kanske köpa dom första julklapparna? Och sen löshår till oss själva! :)










livet e hårt

När man glömmer sin älskade stora halsduk hos sin farsa.. Vafan gör man när sånt händer? Nu ska jag vara klar om en kvart och har inte duttat consealer eller plattat håret, pallante. Allting känns helt plötsligt jobbigare utan halsduk, tro mig. En halsduk kan vara en bästa vän, varm, sviker dig inte, osv. Visste att jag skulle sovit hos farsan igår. Fryser redan som en pig! Aja, idag slutar jag egentligen 13.00 men ligger man hemma och är sjuk så är det möjligt att missa en svenskaredovisning, då får man göra den på resurstimmen, halleluuulja! Nu ska jag platt mi hå.

HALSDUKEN!!!!! :'''


lill lördag

dagens:



Hej bloggen! Nu är det mindre än en månad kvar tills julafton, och jag har inte ens börjat köpa julklappar ! Not good. Försökte komma på någonting jag önskar mig, men kommer bara på att jag vill fixa mitt rum hos pappa och ha en lyckad jul + en extra jul med mina vänner. Vad önskar ni er ? pussis / e


¨,



Svar:
Jadu, vi startade ju den här bloggen som en gemensam ''vänskapsblogg'' men nu är den helt huller om buller och ingen uppdaterar längre så jag kanske borde skaffa en egen? Bryr mig inte så värst om vart jag uppdaterar men det skulle vara kul att ha någon egen på sidan och slippa alla föräldrar (sorry.)

Love / e


hjärtattack

Min älskade frisör som jag har klippt mig hos i evigheter har slutat arbeta som frisör *jättekrossat hjärta!* Så imorgon så ska jag ta det jobbiga stora klivet och klippa mig hos någon annan. Mamma har hört att det finns en jätte duktig homosexuell frisör i Tyresö som jag få ta hand om mitt hår. Gör han inte som jag säger, då ni.



ONT I HJÄRTAT :'''''''''''''/


tisdag

God morgon bloggen !
Har precis blivit klar för att röra mig mot skolan. Vi har inte våra två sista lektioner idag så vi slutar efter (eller ja, innan) lunch, skönt! Efter det så ska jag nog bara åka hem och packa upp mina kläder här hos mamma, kramis! / e



Ni får bättre bilder efter skolan, men nu måste jag rusa!


00.00

har precis nördat mig lite bakom bubble struggle 2 och crazy cabbie, men nu är min dator knaskalasvarm så ska låta den vila. Så nu ska jag tvätta bort sminket, borsta tänderna, och sen somna till how I met your mother. Kisses ! / e



bild från kryssningen


typ



ja, låt bilden tala för sig själv. Fast vi inte uppdaterar så håller sig många av våra läsare sig kvar (no lifers?) hehe.. Men ska försöka fixa lite uppdatering nu. Puss ! / E


FREDAG

Godmorgon bloggen !
Igår så var vi och kikade in Dennis nya lägenhet, nyinflyttad säger jag bara ! haha .. Sen tralla jag hem och började packa och efter det slockande jag innan jag hann tänka hej.

Men nu är jag vaken, och har tagit ett bad och valt kläder. Vill egentligen inte alls ha på mig det här men jag har packa ner det mesta som var rent 8) Jag är grym på att packa ! nja.. Och kameran är också ner packad så ingen bild kommer heller, men det här är väl vad jag har åp mig:

Lång vit kofta
Långt puffigt linne med paljetter på ''tuttkanten''
+ tights&sycken.

kisses / e


jhgfhluk

Tjatja, nu sitter jag på mentorstiden och är klart med allting och får egentligen gå men mina vänner är nördar och sitter och spelar något bilspel på FB.

Första dagen i skolan gick bra och var inte alls för långtråkig, men nu är jag väldigt kissnödig så nu ska jag springa iväg. KRAMIS/ E¨


skriva av mig

Ni vet när ångest tar över situationen helt? När man har en klump i magen som är ivägen, när man har massor att tänka på, så mycket att det knappt får plats i huvudet? - Vet ni det så vet ni hur jag känner och har känt ett tag. Jag känner att efter jag har vart sjuk så har jag hamnat efter i skolan, jag har inte sovit jättebra på länge, jag oroar mig över massa saker, jag har ingen tid för mina vänner så jag glider ifrån dem. Allt det här staplas upp och idag bara rann det över. Cara tjatade på mig massor om kryssningen och jag verkligen vill men isåfall missar jag träningen på fredag och jag vill inte göra så mot mitt lag. Men jag vill ändå inte heller sätta allt före mina vänner för det är så långt ifrån rätt man bara kan komma, mina vänner och min familj såklart är det bästa jag har, det som alltid kommer finnas. Och jag håller på att glida ifrån de som alltid finns där. Jag har kommit till ett tillfälle då jag har svårt att värdera, svårt att tänka "är det värt det?". Som med kryssningen, är det värt det? Jag skulle ju verkligen behöva åka iväg med mina vänner och liksom visa att jag finns kvar, men laget då? Jag vet att jag kommer ångra mig om jag inte åker men vad gör jag? Jag vet inte. Sen är det att få ihop pengar till resa, det är en stor summa på sju månader, hur lyckas jag med det är frågan då. Skolan, jag har pluggat på spanskan nu men inte öppnat naturkunskapboken, inte så jättebra kanske. Det här springer i mitt huvud varje kväll innan jag somnar. Det enda jag tänker är: Hur ska jag lösa detta? För allt går att fixa, man behöver bara hitta rätt sätt vilket jag håller på och försöker göra.
Nu vet ni det, var bara tvungen att skriva av mig.


Vänner/familj..? Cheerleading..? Skola..?

aehfahflas rubrik



Imorgon så kommer min dag se ut så här istället för sovmorgon till ..1-2 och sen en heldag med OTH *ledsen* efter skolan så har jag en plan med my homies (hemligstämplat, hehe) och sen kommer jag vara helt slut och åka hem och sova. Blir ju trött av att sitta upp i en kvart så vi får se hur jag klarar mig imorgon. Love / e

fu

comviq är inte omtyckt för tillfället, fy!

FAAAAAAAAAAAAAAAAABO

Samtalet gick väl som väntat massa snack om komma itid, inte hålla på¨med musik och mobil under lektioner, blablabla, ni vet?

Och nu är jag ensam hemma och mitt hus spökar. Min msn krånglar, jag kan inte skicka sms, min ugn var på när jag kom hem och ja, buhuuuuuuu vart är spökerna ? Det är ju dom jag vill se.

Onsdag

Känner att det lönar sig lite att vara sjuk ändå, får massa saker av mormor och mamsi för att det är så synd om mig *ängel* Mormor kom precis hit med en pälsjacka till mig (en sån som Cara köpte bara för att vara dum + att hon aldrig använder den, skitunge.)

Haha, så den ska iallafall invigas idag när jag ska på utveclingssamtal! Sen så ska jag nog hem till mamsi och färga mitt hår mörkare. Kisses / e


tisdag

choooooooooooobalala
har väl egentligen inte så mycket att skriva, förutom:
Hej bloggen vakna nyss! Nu håller jag på att koka ägg som frukost

hihi, love / e


långtråkigt

Jag tycker om mina sötisar i klassen, börjar bli lite långträkigt att vara ifrån alla såhär länge faktiskt! Finns ju ingenting att göra här hemma, och nu vibrerade min mobil men jag orkar inte sträcka mig efter den, börjar jag bli emo här borta eller ?



Sämst bilder men hittade precis det här pappret i mitt rum, sweet ha ? / e


i think i chose to not belive it ..


fy..

.. Säger jag bara! Dags att bli frisk snart. Orkade inte ens vara kvar hela SH-lektionen ..
Hostar, halsont, lock i öronen, illamående, ögoninflamation och klen är vad jag är just nu.
Så för att tycka lite synd om mig själv så ska jag sätta på ett avsnitt av OTH. Love / e



Satte på mig någonting skönare
Issas mammas kofta från Lindex och ett sidenband
(bara för att koftan skulle/ska vara så stängd som jag vill ha den,
så tro inte att jag springer runt och försöker vara snygg när jag är sjuk)


måndag

Godmorgon bebisar! Är egentligen inte frisk än, men känner att jag iallafall orkar ta mig till skolan dom 2 lektionerna vi har idag innan vår lilla tripp till stan för en undervisning på Sita. Love / e

morgonens bilder:


Cara skriveeeer..

Hej bloggen!
Ifredags drog jag annelie & Issa till björkhagen och träffa några vänner efter träningen. Vi åkte hem tidigare än planerat eftersom de kom lite skumtfolk. Så vi ville bara springa därifrån igentligen. Och Igår åkte vi först till Emla där massa tjejer va sen vidare till krusboda. Vi va inte där särskilt länge. För sen åkte vi hem, Och vi fick inte sjuts och ni ska bara veta hur kallt de vA!

Nu iaf så har jag och issa degat i sängen hela dagen, sen lite senare ska vi faktiskt på träning. Och nästa helg vet ni vad som händer då? :D Jo! Vi åker på kryssning, Jag Emla & Issa. Dåå jävlar blire röjj asså!


update från matrosvägen

Här är det som vanligt, lugnt och stillsamt om man inte räknar med vinden utanför. Mina kompisar svarar inte på fb och skiter i mig (issa och cara) mupphuvuden. Idag gick jag upp elva dum som jag är. Nu är jag astrött och astaggad på myskväll men har ingen att ha den med förutom mig själv. Någon, ja någon skulle till sin "boyfriend" inget förhållande bekräftat men dom gör allt tillsammans, allt *host*homo*host* (jag har absolut ingenting emot homosexuella). Cara och issa var ju muppar. Annie är ju as usual SKA HEM TILL RICHARD, ovanligt nej. Vem finns kvar? Sen så räknar jag med att hela ligan e hos marit som jag kanske ska ringa elleeeh? aja tja ska till cara nu.


uppdate från the big city

N springer jag runt här på stan och väntar på att klockan ska bli halv 2, då bli jag insläppt på Jimmy choo, dem har ett speciellt kö system så att det inte ska vara för mycket folk. Jag sk ha mina skor så önska mig lycka till och hoppas på att dem finns kvar. Puss!

IDAG SITTER JAG HEMMA OCH TRÖST ÄTER!


JAG HATAR MITT LIV JUST NU!!!!


MITT LIV GÅR UNDEEEER!


DETTA HÄNDER INTE!!!!!!!, får inte jag mina skor så kommer jag gråta resten av mitt liv!!


tihihi

Jag har skapat en kategori till mig själv "smartie" / BELLAAA

Men va?

Vaknade av att jag grät, drömde att min moster hade fått hjärnpropp! Hon hade glömt mig. Alltid när hon kramar mig så gör hon det nästan för hårt och säger "mosters prinsessa!". Jag skulle till mormor och morfar för att hälsa på henne, sen så skulle jag krama henne så kramar hon mig jääättelöst och säger bara "eh, hej". Då gick jag iväg och grät massor. Sen vaknade jag. Gud vad hemskt. Förutom det så mår jag bra idag! Alltså bra bra, bara lite snuuuvi men det är ju ingenting. Gissa om jag är lyyyyyyyyyyyckckca nu? Torvalla ikäll och jag vet att ni saknat mig! Sitter och lyssnar på loba - shakira, den spanska verisonen av shewolf. Nu ska jag äta något och vara lycklig! Jag vet varför jag blev bra idag! Hade fått ett sms av carisen när jag vakna och det stod "Krya på dig nu, börjar faktist bli orolig <3" Hon är så söt!

ääälskar mit hår, om det får kallas för det?
- HCE! <3


friday

Godmorgon bloggen! Nu sitter jag och väntar på att mitt vattenkockare ska säga att mitt vatten är klart för användning, haha. Frukost - te+knäckemacka. Sen ska jag in till stan för en liten klass utflykt, skoj va!? Kanske inte, skulle jag inte haft träning ikväll så skulle jag nog hellre ligga kvar hemma och tycka synd om mig själv .. Aja, that´s sucks! =) Vatten klart, emelie checkar ut!

sorry mates, att jag inte uppdaterat

Ikväll ska jag ut med Annelie och Issa! Wihooooo, Har varit med dom hela veckan och träffat på Issas älskling Andrej. Trevligt trevligt! Mer har vi inte gjort föruto´m att issa har tagit svninis sprutan. HAha, Stackarn!


Dagens outfit.
Lack tights-gina tricot
Kofta-Åhlens


01.33

Så, nu har jag sett klart på hela sesong1 av one tree hill. Man kan verkligen inte sluta titta när man väl ha börjat ! Puh, nu ska jag bara fixa sesong 2 tills imorgon kväll efter träningen.

Jag ska ju till skolan imorgon (idag) så om jag inte vill se ut som en zombie är det nog dags för mig att försöka nanna kudde nu. Love / e

sad

kollade i min blogg, hittade en sån där lista. Kom på att jag knappt förändrats ett dugg på ett år. Den enda skillnaden är att nu kommer jag i tid till skolan vilket jag inte gjorde förut. Annars är jag same same, samma saker gör mig glad dvs cheerleadingen, vänner och familj men så ska det vara! Däremot har jag ju utvecklats inom cheerleadingen ganska mycket haha såg en bild på när vi byggde extanion (stavning?) haha vad vi kämpade! Bas var jag också. Vad jag ville komma fram till är att jag kan sakna 2008 så jääävla mycket, det knyter sig i magen! Fan var bra det var ändå nu när jag läser om det - anledningen till att jag bloggar (Vissa saker saknar jag dock INTE ha-ha)


Hittade den här på min snorunge och mig också. Snorungen som btw inte ringde upp mig idag även fast jag sa att jag aldrig skulle prata med henne igen om hon inte gjorde det, cp hon äääär! Aja den där Issa hilton assss.


Hittade också denna, älskar den fortfarande! KLOCKREN! (texten)

"Mer värt än guld: Vänskap"

Tredje viktiga saken
/ Bella, okej jag tänker skapa mig en egen kategori för nu känner jag mig som hemma här!


Beslutsångest!



Mitt problem är att om jag ska ha en ny telefon så måste jag göra mig av med min gamla men den är så liten och söt så jag vill inte, men andra sidan så är ju de nya telefonerna mycket bättre, hjälp mig att välja ut en snälla!! dem på bilden vill jag ha men vet inte vilken!


<3

Jag saknar mina bebisar


typiskt

Min söta lilla bästis ringde mig precis och berättade allt jag hade missat nu medans jag har legat i koma i 3 dagar, och jag hade tydligen missat en hel del alltså ! Varför ska allt det roliga hända när jag inte är i skolan ? ..



Vem tycker inte att hon likar Dessie på den här bilden ?


fniss

haha stackaren !


mjau

Det bästa med att vara sjuk är när man börjar bli bättre
(och självklart att man får skämma bort sig själv!)



/e


nytt

Lite nya grejer jag har inskaffat som sjukling :

Min nya väst



Ny kofta (den är mycket snyggare på)


Ny mobil, (stackarn som stod i kassan igår när mobilen egentligen skulle vara inne blev nog lite rädd för bittra mig och min papi så han ringde för en timme sen och bad om ursäkt och sa att mobilen hade kommit, haha!)


Love / e


free falling


världens gulligaste mamma

Okej idag mår jag faktist bättre, nu går det åt rätt håll iaf. Min mamma ringde mig den söten och frågade om portkoden till pappa för hon skulle lämna lite saker. Jag tänkte mamma=medecinfreak. nejmen typ, hon har medecin mot allt. Så jag förväntade mig några varma koppen typ. Och vad kommer sötet upp med? Två stycken B&J och tre skvallertidningar, jag bara älskar min mami! Ibland är hon så bäst! Sen är det folk som gillar min status "svinfluuue" på fejjan, vadå gilla? OGILLA! Aja nu har jag suttit upp för länge, måste lägga mig igen.
Tjingeling/ Svinisbella

Lillasyster och morrhan så sötaså!


HAHA

Hitta en gammal inspelning, någon busringer till mig och victor pratar hihi! 


Original Video - More videos at TinyPic

jag har med största chans svinflue

Symptomen är:
1. Feber och frossa
2. Hosta och halsont
3. Snuva, rinnande näsa och nysningar
4. värk i kroppen och huvudvärk
5. diarré och kräkningar
6. trötthet



Nu ska vi se vilka som stämmer in på mig; 
1. Jag har hög feber, hur hög vet jag inte men hög är det. Och jag fryser hela tiden, igår var det tights, tjocktröja, full värme på elementet och två duntäcken, idag är det två par byxor + det förra..
2. Hostar gör jag hela tiden och i halsen har jag också.
3. Snuva ja, rinnande näsa nej, nysningar ja.
4. Värk i kroppen som satan, samma sak med huvudvärk.
5. Nej varken diarré eller kräkningar, men då vet jag vad som väntar mig eller?
6. Trötthet, ja med tanke på att det är först nu jag stiger upp ur sängen idag.

Det är orättvist, jag som så astaggad låg för att bli frisk så blir det värre. Jag typ ligger och gråter för att jag mår så dåligt emellan åt! Vi skulle ändå volta och bygga idag och jessie har svininfluensan (min topp) så bygga skulle det ändå inte bli så mycket av men jag ville träna på mina volter dock. Nu ska jag gå och dö igen, jag är frisk på fredag, jag ska vara det.


För på fredag ska jag träna


jag lever

typ, är fortfarande ''sjuk'' eller jag blir aldrig sjuk så vet inte riktigt vad jag är, min kropp spökar lite bara. Aja nu är pappa iallafall uppe och badar, för han tyckte att det var viktigt att vara fräsch när man gick ut (?). När han är klar så ska vi åka och äta och hämta min telefon, lovely! Är ganska hungrig, varken jag eller pappa har ätit nåt på hela dagen, lever han så här ? stackarn, mat som är så gott. / e

tack för omtanken..

JA, jag lever tackar som frågar emelie! Jag åkte hem från skolan, satte på Alexander den store (kollade på filmen) he-he det där kunde ju misstolkas.. SEN! SEN..! ÅT JAG MAAAT!!! Nu ska jag sova igen. Sen hade Emelie fel om mina bilder, de ser ut så här innan jag redigerar dom:

brukar dock inte vilja visa min tanighet, men här har ni natural me. Visst e jag söt? *tihihihi*


one tree hill

älskade älskade serie, one tree hill är vad jag kommer ha mina ögon på imorgon.



Fast dom här 2 filmerna har jag redan sett sjuhundraelva gånger, men nu har jag skaffat bitcomet! Måste skaffa ett virusprogram också för nu kommer der forsa hem massa one tree hill avsnitt. Jag följde den här serien förut, men nu har vi träning på söndagar så jag missar det och det finns inte på kanal5play så enda lösningen var ju det här *blinkblink* / emla


23.08

Va som sagt och tittade på vår träning idag, och oj va gulligt lag va har alltså ! Ville nästan bara gosa sönder vissa när dom var så söta efter/innan dansen, hur sweet som helst. Nu har jag iallafall ätit soppa med papsi, jag vet att det är sent men det är det första jag får i mig idag (förutom fikat) eftersom jag har mått pyton, tror inte att det blir någon skola för min del imorgon .. <3 / emla

match.com

Jag har en vän som heter Emelie, hon är 16 vårar och väldigt söt+het. Hon tycker om att massera fötter och träna cheerleading, det är väl vad hennes liv går ut på + skolan såklart, Tyresö Gymnasium IV09. Hon söker ett långvarit förhållande utan gränser. Så om du har långt svart hår, är kort och går i gröna byxor eller dylikt så kontakta mig på [email protected] !



*fniss* / e


tjockisbella ?

Jag - Hej bella
Bella - Hej emelie
Jag - jag har hostat upp mitt hjärta
Bella - Jag har smärta i bröstet aslänge efter att jag har hostat !
Jag - fy !
Bella - Ja, och jag har inte ens varit sugen på mat idag ..
Jag - njä, det brukar bli så när man är sjuk bella ..
Bella - *ledsen*
Jag - *suck*
Bella - Jag som älskar mat !


Såhär ser Bellas bilder ut när hon inte redigerar dom ..


urs

Hostar som bara den, vet inte vart jag ska ta vägen. Kommer inte kunna vara med på träningen ikväll, men jag kommer självklart dit och hjälper Nattis att passa vålter (som vi skulle hålla på med hela träningen ikväll?) Har iallafall varit i Nackaforum i med Izabelle och lagt undan ett plagg som hämtas imorgon sam tagit en fika.

Känner att det inte var världen bästa plan att åka dit, skulle varit hemma och vllat istället ! / e

@ Waneys


Kläder:


ingen ide att skriva i min egna blogg

Så jag skriver här. Jag tror jag (precis som emelie) börjar bli riktigt sjuk. Det värsta är att jag tror jag har feber, det ännu värre är att man måste ringa innan klockan nio till skolan om man ska vara hemma och jag har ett grupparbete att göra på spanskan och en muntlig redovisning på engelskan sen slutar jag. Jag ska gå till bussen och 20 minuter och jag hostar och när jag gör det så är det en två minuters lång smärta i bröstet! Jag tycker synd om mig själv. Men nu säger vi att jag är frisk.. ellee? aja, stackars mig, ingen matlust idag heller :''''''''

jag vill ha sool och falun just nu


Tisdag

God morgon bloggen ! Pappa och jag råkade försova oss lite idag och jag börjar typ bli sjuk, så när han kommer springandes upp för trappan och låter som en toke så kändes det som om mitt huvud skulle explodera, fy. Så nu ska jag ligga och ta det lugnt ett tag sen se om jag mår tillräckligt bra för att åka till skoln efter lunch. Love / e


dagens



served icecold (?) / e


emlas vecka


?

Mina inlägg bara försvinner, vad händer ?

love

Darin skickade precis ett mail till mig (höhö) Jag kommer sitta bänkad framför melodifestivalen 2010.



och jag ska så bli kompis med honom på FB ! Stalker ? näe.


21.52

Vi skulle promenera men hamnade utanför skolan ett bra tag innan vi tog bussen tillbaka till centrum och sen bussen hem .. MEN vi gick ju iallafall från centrum, till gårn, förbi ringen och sen till skolan, det är väl ganska höm bra ? 8) / e



Ibland är det jobbigt att vara så snygga som vi är ..


eller ?



Jag tror att han diggar den där posen, vad tror ni ?


emelies nya "bfriend"


MH, BABY! JAG E AVIS.. Cara kommer inte vara ;)
// Kvinnan av stål, super B


söndag

tjatja ! Igår så hängde jag hemma hos Cara med lite roligt folk. (glömde kameran hos henne så bilderna kommer ikväll efter träningen) Vi gjorde väl inte så värst mycket, lyssnade på musik och körde lite kortspel. Haha, vi hade roligare än vad det låter.

och igår fyllde Andreas 20, stort grattis till den nya gråhåringen ! ;D


love / e


M is for Music


Igår fick jag med detta hem!


tjingeling

- Nu springer jag ut och släpper loss med mina snyggingar, ha en underbar Fredag! love / e


cheer är inte töntigt

& det ser värre ut i verkligheten *snyft*


rosa

I nymålade naglar ska jag sätta på mina vantar och sen börja vandra hela länga vägen i det här fina vädret upp till allé där jag ska hoppa bussen som min vän Emelie sitter och längtar efter mig på! Kanske slänger in ett inlägg efter träningen, annars får ni ha en mysig fredag ! puss / e

stressad

Fredagar är verkligen sjukt stressiga, fast man inte gör så mycket så tar det tid att vänta på folk och sen åka och gå hem. Så nu har jag väl näst intill slängt i mig min middag och sprungit halvnaken som en tok och letat efter mina träningskläder. Men nu är jag klar, typ. (och har självklart massvis med tid kvar innan jag ska gå till bussen..) love / e


Sean Kingston - Wrap You Around Me


stress

Hej! idag börjar dagen med idrott på sats i globen och sedan har jag rest i 2 timmar och efter det skola till 5. Efter skolan har jag & alla andra muppar i världen träning och vi ska få kära oss halva vårat progra idag (happyface) ska bli sjukt roligt! men nu måste jag fixa mig så att jag inte blir sen, later/ v
bjussar på denna fuling


Nu ska jag drömma mig bort!

Det är helt konstig! Jag kan inte sova längre, förstår inte va de e förnått som e knas. Jag tänker väll för mycket innan jag ska sova och de e fett me jobbigt. Tänker ju inte på nått spec. Bara att jag vill åka till torvalla på direkten för att träna. E fett taggad. Hoppas alla kommer imorgon, Pallar inte gå igenom grejer tuuuusen gånger! Radan gjort de hela terminen. Blöööööööö, Så cmon bitches ni måste! ;)


Så här såg jag ut idag. E jag inte lite cool?


Idag!

Idag har jag, emla & bella degat hos bella hela dagen. Käkat gurka och dipp, och chips (Hemligt) Ne skoja. Men iaf, så de har vi gjort. Resten av dagen har vi väll ämnat oss till ämnet *...* och pratat NONSTOPP om det. fan va konstiga vi är igentligen haha!




halv 1

Nu är det nog ändå dags för mig att bara röra mig mot sängen! (ska bara.. hihi)
Men god natt på er nattugglor ! Kramissssss / E


6 november

Grattis gubben, hoppas du får en jätte bra 18års dag!


big hug



Underbar sida  som jag nörda ett bra tag nu. Kisses / e


23.05



Morgondagens planer
 skola
 fixa inför kvällen (?)
 träning
 lokalkalas(?)

Jag har inte riktigt bestämt mig för om jag ska stanna hemma efter träningen och bara ta det lugnt eller om jag ska åka till lokalen i Tyresö och släppa loss med mina gamla Homies. Är sugen på båda sakerna just nu, så vi får ju se vad jag bestämmer mig för efter 3 timmars träningen imorgon. Peace / e


dagens


öhm

Nathalie gnäller på våran uppdatering ? bull va, vi är bäst på att uppdatera! (eller va? ljög jag nu?)


brist på annat

intressanta saker att veta:

 
När folk pratar om sex så tänker Bella på städning
 Min bror har fått ölkagge
 Min lärare slänger sig på golvet när hon inte orkar med oss
 Issa avgudar killar över 20år i röda tighta byxor
 Jonas hjärta blev krossat idag ..

love / e


bilder jag har lovat

http://www.facebook.com/album.php?aid=132514&id=672681890&saved#/album.php?aid=132514&id=672681890

kika hur mycket ni vill bebisar !


segt

Hej bloggen !
Imorgon är det Fredag, som jag har längtat alltså! Den här veckan har gått segt men ändå inte, hur går det ihop (?) Haha. Nu har vi iallafall problem med våran TV, inga kanaler fungerar *ledsen* Inte för att det är någonting speciellt på TV jag vill se ikväll (vad jag vet) så jag bryr mig inte speciellt mycket.

love / e



Dags att börja sola kanske ? ..


haha

killar är som :
Toaletter, antingen är de upptagna eller fulla med skit.
Bin, de sticker hela tiden.
Vulkaner, sprutar när de är heta .
Bakelser, först kladdar dom sen blir man tjock.
Bebisar, skriker när de vill ha tutten .
Golfbollar, rullar från hål till hål .
Bussar, det kommer alltid nya.

min favorit är bakelser-meningen, och din ? :) / e


darin



Helt jätte bäst, lätt morgonens låt! Jag är jätte sugen på att ha den här på mp3n, men min youtube sida som jag alltid snor låtar ifrån verkar ha blivit busted och nerlagd .. och det är bara där ifrån jag brukar ta låtar eftersom jag inte har något nerladdningspogram på min lilla data. Får helt enkelt åka hem till mor min och ladda ner den ifrån min gamla data ! yesbox, love / e


Tihi *stolt*

De va någon som frågat vem som va längst av mig och Annie
SVAR
Det är fakstiskt jag som e längst men inte mycket :)


Nu rusar jag till busseen bye!


Nyss varit på träning!

Provet gick bra idag! Annars så hade bara varit en vanlig tisdag. Jag och Issa åker hem till mig och sover sen är det träning. Det gick jätte bra idag!

I morgon ska jag tvinga med mig annie på en fika i stan. Sen ska jag möta upp min Mamma lite senare för att shoppa lite grejer. Typ bh och sånt som man behöver. Sen när jag kommer hem från staden så ska jag fanimej ut och springa måste få upp kondisen verkligen!


tjoho

Pluggm0de, bella skriver idag igen! Jag tänkte dela med mig av min nya pluggmetod här i vace eftersom att jag vet att den behövs! Som nu, jag pluggar historia för att jag har prov imorgon. Det smarta jag gör är att dela upp det jag ska läsa i tre delar eller egentligen fyra; först läser jag första delen, sen första och andra, sen första. andra och tredje och sen gör jag något annat ett tag sen läser jag allt igen! Jättesmart tycker jag! Sen har jag annan information att dela med mig, det blåser mycket ute idag så om ni inte vart ute något idag så avråder jag er från att gå ut! Hejdå :)

mycket lycka från moooi!

asasasasas

tja people !
nu sitter vi i en data sal och ska göra klart alla våra rester i sv / eng, men på våran sida så ser jag ingen som pluggar (förutom jag *thihi*) Den här ''lektionen slutar om 45 minuter, då är det bara schiiish till bussen och åka hem till papi. Där ska jag hämta lite tränings kläder och sen åka hem till mami där jag har resten av mina träningskläder. Sen är det .. inga planer och efter det träning!

Kisses / e

Mitt avslut för kvällen bye!

Nu har jag kollar på desperate housewifes i typ 4 och en halvtimme. Nu måste jag verkligen sova! Har fortfarande inte ställt tbx dygnet sen lovet, Men de fixar sig nog. Har prov i morgon också i matte, Men de klarar jag jag kan de spikat även om vi haft lov. Hörs i morgon!


prov imorgon

Har försöka sova, men kan inte somna så tänkte skriva ett inlägg så länge. Idag har jag inte gjort något speciellt bara vart hemma och tagit det lungt. Var tvungen att åka hem till mamma och packa alla min kläder för jag ska skulle hem till pappa idag. Imorgon har vi matte prov, känns ganska lungt faktiskt kan typ allt. Nu ska jag försöka somna igen. puss!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Haha Falun förra året...

glömde säga!


Fick min jacka igår som jag beställt. Fin va?

Fast på bilden ser den lång ut fast den är kort!


Idag!

Förlåt för att jag inte uppdaterar. Men de e för att jag hatar att blogga utan bilder, Vill verkligen ha en kamera. Men jag orkar inte spara pengar till det. Vill ha kul för pengarna på en gång inte spara dom. Måste önska mig det i julklapp. Men de e långt till jul. Långt till mitt barnbidrag kommer också. Blö! Någoooooon som har en gammal kamera och sälja billigt eller? (Bara den funkar och e rätt så hyffsat bra)

Idag iaf, så skulle jag igentligen träffat Annie. Men min mobil har varit urfackad. För att ping råkade komma åt några knappar så att pinkoden slogs två gånger, Och sen skrev jag sista gången och då skrev jag fel, Men nu eden igång igen.. sen så jag hookade ihop med Emla och kolla på en film och käka pizza. Sen drog hon hem den jäveln! Ne skoja. Dessutom kan jag inte sova för jag måste bara se ett till avsnitt av DH, Men den e inte helt klar än så måste vänta. Livet e hårt ibland asså!

Bild från någon dag i skolan, Haha kolla Issa!


TPL emla

Är det bara jag som börjar bli riktigt tröt på dom här bubbleroom grejerna som är emellan alla våra inlägg kanske? Jag tycker att det är dags för lilla Isabell att klura ut hur man fick bort dom ! *smile* / e 


samsung



Jag vill verkligen ha en ny mobil! Den här mobilen kanske är lite för stor för min smak men den är väldigt billig och dom som har den verkar bre nöjda med den. Skulle sitta perfekt nu iallafall, sen om det skulle vara så att jag inte tyckte om den så är det julkul snart ! Och sen så fyller jag ju år i Mars så så länge skulle jag nog inte behövalida med den om jag verkligen inte tyckte om den. Är det här en mobil jag ska testa ? love / e


tyfft

Vi funderar på att försöka kvala in som medlemmar i ''Tyresös yngsta tyngsta tjejer'' 
be en bön för våran skull!



/ emla


2 november

Hej bloggen ! Nu är jag hemma hos pappa och latar mig framför datorn medans min bror letar efter en laddare till en lite finare mobil som vi har här hemma än den jag har just nu. Men pappa hade tydligen slängt minst 2 kassar med olika laddare så den är nog försvunnen .. är SJUKT trött på den jag har just nu, urs. Pinsamt ful



Något sliten Emelie, eller vad säger ni ?


kvart i 8

chacha!
har bosatt mig själv i Marys säng (Caras lillasyster) och nördat Facebook och olika bloggar i evigheter. Jag och cara har kikat på lite jätte gamla bilder också, shit va vi har sett ut! Inte ok. Fybubblan alltså, vi hittade massa bilder på kändis PAOW också. Kanske dags för oss att starta en skvallerblogg kanske ? (skojar med dig Paulina!) Haha, jag tyckte om dig i rosa hår *fniss* love / e




känner så här

Uppdateringen här är dålig, därför hoppar jag in! Vet att alla i vace älskar mig så mycket så dom kommer älska mitt överraskande inlägg. Jag har 5 helt onödiga saker att berätta, eller egentligen två men jag gör dom till fem bara för att..
1. Jag älskar låten whatcha say.
2. Jag har tränat hårt idag och är helt slut men ett bad och några glas cola gjorde mig gott.
3. Jag har en del ont i ryggen och har ingen aning om varför
4. Jag åkte till tyresö centrum helt i onödan i lördags
5. Jag slutade tolv idag eftersom att jag inte hade någon historia (lycka)
Där hade ni mina fem ointressanta saker, Kanske ska göra det tredje mitt liv går ut på; att möta emelie eller helt enkelt det andra; plugga för jag har ju gjort det första nyss; tränat.. Jag måste skaffa ett liv. Men som Pernilla så fint sa "erkänn bara att du inte har något liv, det blir mycket enklare så" Vet inte riktigt alltså. Jag skulle verkligen behöva städa mitt rum, det var ju typ 3 månader sen hehe, ska göra det nu (jag kommer förmodligen inte göra det). Hejdå små!

En bild på min babe, sen en på mig, en snygg en från skolan!

thomas gibson

nu är det dags för mig att försöka sova om jag ska orka upp imorgon.. Love / e


padda

nu är lovet slut .. är det nu man ska börja uppdatera igen eller ? Hmm, jag pall int.
Ni får en bild ifrån igår istället, fler kommer ! / E


RSS 2.0