asdfasdfsdfsdfsd

Min data är pajajajajajja! Så det blir nog rätt sunkig uppdatering här om inte min lilla papi fixar den ikväll..

rghjklö

Yäääääähej! Kom hem från Hästhagsbadet för ett litet tag sen. Så sjukt mysigt att bara sitta ute med alla vänner och ta det lugnt hela dagen, eller ja .. inte för att vi kan säga att vi har varit lugna, men ändå.

Nu sitter jag iallafall och pumpar musik så hela spritskåpet klirrar, he.he.
Med strumporna fyllda med sand väntar jag på att min data ska reparera klart sig själv sen kommer bilder från dagen in och gårdagen in.
Love / E

hehheheheeh

Hejhejhej! Fick en liten komentar på att vi skulle uppdatera, men eftersom alla andra har skaffat egna bloggar så finns det inget vi *krossat hjärta* Så nu får jag ta saken i egna händer helt enkelt.. Wish me good luck!

Idag var jag och Issa och hejade på Bella, Martina och resten av HCEs stunt group A, dom kunde bättre men kände inte för att visa det. Men dom är sötizar iallafall!

Glömde kameran i Issas väska så det får bli en bild på Bella och Lill'Marr från DM. Love / e


tore

Hej andra hem, du gör mitt liv stressigt!

Skriver om dagen efter träningen,
nu ska jag packa och trams sen springa upp till bussen igen.
''KRAMIS'' / E


tisdag

Godmorgon tihihisdag! Ska strax börja röra mig mor skolan för en timmes matte och en timmes engelska innan lunch. Idag lär man ju få höra Caras gnäll om att vi alltid har så sen lunch *hihi*. Lägger in dagens lite senare för nu ska jag upp och fixa håret. Love / E


juste, dagens


natt

Imorgon börjar vi 08.15, fy. Next stop : Sängen, annars lär jag ju gå runt som en zombie imorgon eftersom jag inte har någon musik .. Någon som kanske har sett min iPod ? / E


home

Hemma igen. Jag gillar att Sandra har lärt sig att klicka på den gröna knappen när man ringer så man kan göra sånna här myspys grejer med henne!


drop it like it´s hot, hihi. Love / E


måndag

Om ca 3 minuter så ska jag börja sätta på mig mina ytterkläder och sen tralla och möta Sandra, som jag har tvingat att följa med mig till Badstigen och myspys lite. Känner att jag inte klarar av att sitta inne en hel dag längre. Och varje gång jag känner så så blir lilla Sandra mitt ''görarandomsaker-offer'' Fniss / Emla


Hej!

Fredag: Träning, godis+film tsm med papi culo.
Lördag: Tjejmiddag, partaj hos Gre, eftergrejs med viktorkorre oc, sen nanna kudde.
Söndag: Blöööö, träning.

Ja typ ungefär så, niz va? *smile* Och idag ska jag inte göra någonting speciellt tror jag, förutom att jag kanske ska hämta min mobil om segistramsarna ringer att säger att allt är klart och attt vi är välkomna.


Jag och söte hos Gre. Love / E

dööö

Jag är sämst, sähähähämst. Kan inte ens hålla reda på en mobil i ett halv år, hur lyckas man ? Så nu sitter jag här i min ensamhet utan mobil, utan nummer, utan tv, utan någonting gott eller lust till någonting. Ska snart leta reda på polisanmälan till min förra mobil jag sumpa så pling får man en ny. Men som jag sa till Emelie: i den här röran kommer jag nog endast tappa bort mig själv ..
/ E

djlgbhäajldg

Hej bloggen!
Idag så började inte vi fören halv men var i skolan klockan 10, lite onödigt sisådär. Direkt efter skolan så åkte jag och mamsi och åt på en jätte mysig resturang här i Haninge! Hur mysigt som helst.
Sen åkte vi med stora fulla magar till Farsta och shoppa en massa sommarkläder. Och nu ska jag till Tyresö och möta tjejerna, sätta mig vid en strand och göra en brasa tillsammans med dom.

<3 idag! / Emla

TOR

Godmorgon! Eftersom jag är så sjukt jävla bra och inte har omprov i SH så fick jag sovmorgon idag (höhööööhö, i er) men nu är jag klar för att vandra till skolan och har varit det ett tag nu, cool.

Efter skolan så ska jag försöka få tag i min moder , shopping på g! / E

puss

Nu åker jag in till the city och äter lunch med Issa och Caris, ''love yah'' / e


onsdag

Såg nyss klart på sista delen av filmen som jag inte orkade se på igår, alla ba dog R.I.P.

Idag så ska vi till SVT med klassen, gu va roligt vi ska ha det! Sen efter det så blir det middag och bio ute i stan eftersom lilla bebo Issa fyller år idag (Grattis bästis!<3) Gu va tråkigt vi ska ha det..

Pusse / Emla
 

haha, smäx.


inte okej.

p 2048 1536 0C19F931 691B 4D41 9F17 AFC865EB411E  Prövar mobilblogga..

vad är grejen med den här idén ?! (hehe ..)


hejdå tisdag

Hello, kom nyss hem från träningen och har precis satt på en film som jag ska kika på innan sängdags. Den här filmen verkar HEMST, H-E-M-S-K. Det är en krigsfilm där dom bär sina döda vänner med hopp om att få dom i liv igen och blöö, jag gillar det inte..

/E



moi innan träningen


jag är 17, inte 12

En och en halv timme var jag ute och vandrade med Sandra, som vanligt fick man höra massa nytt! Hihi. Vi trallade runt i trollbäcken / fornudden. Favvis stället poppelvägen vandrade vi förbi också, det är så sjukt mysigt när det är mörkt ute!

Men nu sitter jag och lyssnar på Mariah Carey, haha. Ska försöka sova strax, ska bara lägga in lite musik på min mobil först. Ciao! / E



Jag och favvisen för evigheter sen


massa saker som de flesta redan visste

1. Jag är 1.70 lång
2. Jag heter Bernhardina i mellannamn
3.jag snöt mig nyss
4. Jag lägger ner större delen av mitt liv på cheerleading
5.Jag kommer lätt överrens med killar och har många väldigt bra killkompisar
6. Jag tycker det är ganska svårt att komma överrens med tjejer men har mina favvisar som jag funkar oftast asbra med!
7. Jag har vart kär en gång i mitt liv
8. Jag har blivit riktigt sårad en gång i mitt liv
9. Mina mamma och pappa är varandras raka motsatser
10. Jag är klantig, går in i avgasrör, springer in i dörrar, ramlar osv.
11. Jag är oskuld
12. Det enda som gör mig riktigt arg och ledsen är lögner
13. Jag tycker inte om att åka in till stan ensam
14. Jag har sjukt höga krav på killar, men de jag fastnar för fyller inte ett enda av kraven typ
15. Jag stör mig på dumma frågor och folk som pratar mycket när jag är irriterad
16. Jag kan aldrig vara tyst när jag är med folk, mitt rekord är fem stolta minuter
17. Jag drömmer samma dröm varje natt nu för tiden
18. Den drömmen är min största hemlighet som ingen förutom jag vet om
19. JAG HATAR FÖTTER!!!!
20. Jag får väldigt lätt dåligt samvete
21. Jag har dåligt tålamod
22. Jag städar vanligtvis ca 3 ggr per år själv, sen städar mina kompisar för de står inte ut att vara i mitt rum
23. Jag tycker själv att jag ställer upp väldigt bra för mina kompisar, gör nästan vad som helst för mina närmsta
24. Jag och min bror är bra polers
25. Jag ogillade min brors flickvän starkt innan han blev tillsammans med henne men hon är mucho trevlig tycker jag
26. Jag orkar inte komma på mer

puss

Nu är papi och bror ute och grillar, ska väl ut och hålla dom sällis om ett lite tag. Efter middagen ska jag försöka få med mig lilla Sandra på en promenad så jag kan få umgås med pollen lite extra ikväll, låter mysigt! Visst ? Men ja, det beror ju på om man får tag på tönten också .. / E



Här har vi då en tönt som jag inte skulle kunna få med mig ut och gå..
*men hallå? kan vi vända snart? ååååh ..*


instead of making me better u keep making me ill

Tja! Jag börjar alltid mina inlägg med tja, vet inte varför irriterande ju! Aja, jag är iaf döende. Sängbunden, bli inte förvånade om jag imorgon ligger i koma. Okej, kanske överdrev lite.. Men bara lite, jag är förskyld och jag SNORAR, jag HATAR snor, det är äckligt och jag HATAR att snyta mig det är också vidrigt, barnen i afrikas situation är ingenting jämfört med min just i denna stund..
Jag upptäckte till min lycka att man kan förlustanmäla acesskort om man har ett sl konto, mitt är ju borta så jag skaffade mig ett konto, hade kvittot kvar där kortnumret står och helt enkelt förlustanmälde mitt så om cirkus 4 dagar dimper det nog ner ett nytt i brevlådan. Medans ska pappa köpa en bussremsi, tummen upp för acesskorten för oss klantar! Fast.. jag är inte så klantig igentligen, kanske lite, men inte så jätte.. eller?

Saknar min mysiga fultröjja som alltid ställer upp när jag är sjuk som Cara snott, eller aa jag lämnade den där rå.. Bilden är från sista falun när vi är busfrön och är där man inte får va.. FKB!

blöö

Jag tror jag är allergisk mot pollen, inte ok. Min ögon är både röda, svider och rinner som fasiken! Min snok rinner nog lika mycket som Bellas och sen som ett litet plus i kanten så har jag lock i öronen .. Stackars mig.

Aja, imorgon har vi 2 nationella *tjohotjohej!* Sen är det raka vägen hem och ta det lugnt innan träningen sen ja - träning, en helt vanlig dag sisådär. Love / E

hej

ja er k00l


don't let me get me

Tja jag älskar vädret men inte mitt mående. Baaajs, jag hatar att vara sjuk. Jag hatar att snyta mig. Har typ snytit/hostat/nyst sönder min rygg så den gör också ont och jag klagar som en liten jag vet inte vad när jag mår så här! Ha micke räknade när jag hade klagostund och kände efter vart jag hade ont, 11 ställen blev det ba en sån sak! Jag har sovit från 12 till för en halvtimme sen, bort med bassiluskerna! Aja nu ska jag typ kolla på film men jag vet ingen bra just nu, dilemma, dilemma, dilemma!

Gammal bild ansiktshår..

in our family portrait we look pretty happy

Lyssnar på family portrait med pink, den var på typ min första skiva så.. får värsta flashbacks från när jag var liten. Lyssnade på den hela tiden när mamma och pappa höll på att skilja sig. Jag tyckte och tycker att typ hela låten stämmer in helt på mig som det var då. Fyfabian, inte helt kul faktist. Sjukt ändå att jag förstod den låten redan 01, nio år sen nu. Jag mår inte alls dålig över det längre men flashbacks i massor! Kommer ihåg att jag fattade typ hela låten och lyssnade på den varje dag om och om igen då. Stackars mamma, hon måste hört det och fattat att det fanns en anledning till att jag lyssnade på den. Aw. Mina föräldrar pratade alltid engelska med varandra för at jag och tie inte skulle fatta och vi kollade på engelska filmer och pappa läste texten högt plus att jag lärde mig läsa väldigt tidigt så därför fattade jag engelska så tidigt he-he..

Sen lyssnade jag mycket på m!zzundastood, dear diary och alla andra låtar på den sönderlyssnade skivan :)


for sure

You can push me out the window
I'll just get back up
You can run me over with your 18 wheeler truck
And I won't give up
You can treat me like a slave
I'll go underground
You can run me over with your 18 wheeler but
You can't keep me down

nej det var jag icke

Jag var inte full när jag skrev inlägget igår hahaha? Iaf, snart ska jag på träning!

Bilder från igår, haha bjöd på mig själv ganska mycket nu ju det vart många fula bilder kulkul. HAHA issa på andra bilden "VEM VARE SOM KASTA!?" klickbara pics
TJA


valborg har ju vart

Nu kommer emelie döda mig men jag säger det ändå, valborg anses av mig helt oviktigt. Fattar inte grejen, det var skitkul när man var liten och gick till brasan och åt sockervadd typ. Nu är det typ ovärt att fira tycker jag, vad firar man ens? DET ÄR VAKBORG WIIE? NÄÄ. Helt vanlig helg hehe men snar dör min data och laddaren är hos pappa, får hämta den imorgon men iaf jag gjorde inte mycket igår jag.

Idag har vi vart hos issa och grillat och myst, väldigt trevligt vare ju. Men nu ska jag sova ska upp tidigt imorgon och jonna jag vet att du läser det här, blev på dåligt humör, du hade inte velat sova med mig ändå <3
Bilder från idag tog robin i massa kommer nog upp imorgon eller något! HEJRÅ

RSS 2.0