random sisådär good stuff

Hello! Hemma från la spaaiin ..
(Kliver av planet)
Jag: ''ooooh my fucking gud!!!!!!!''
Piloten (?): ''its not so bad ..''
ööh va? tja 6 grader :s 
men hade tydligen blivit brun *stolt chey*

Aja, träna idag - 
det gick a-w-e-s-o-m-e.
Nu NCIS, sen DUSCH,
sen FÖNA HÅRE efter det:
läggdags. Love / e


If you are going to clap your hands when they are in your pockets, you´ll crush your nuts ..

Sista dagen - gone..

Vi låg på la playa tills solen gömde sig bakom lägenheterna sen trallade vi upp för snabb duschar innan vi skulle iväg till el shopppppppping centeruum. Fick med mig mer fett på magen efter en fet middag på KFC,en svart kavaj (går alltid hem) och en pälsväst- s-s-s-oft.

Nu har jag packat det mesta och nu är det dax för nattinatti grejer så jag hinner upp itid för att hinna steka lite vid poolen innan det är tid för att dra sig mot planet ..

Love / e


bränd räka..

.. det är preis vad jag ser ut som, men det är ja .. färg iallafall.
Nu ligger här i sängen med datan i knät och fläkten i största hugg plötsligt kliver det in en hårig kille och frågar om jag vill ha en likör43. Det va ingenting jag sa nej till, lite smutt får man väl ha på en söndagkväll ?

Så jag, den hårige killen, antonio och en blekis emelie skålde för Erik som fyller 31 idag (GRATTISSS) men han va tyvärr inte här när vi tillbringde en skål för honom .. Fast vi är generösa och kan skåla för honom igen när han kommer hem ! Love / e

lääängtar



snart ligger jag där igen, längtarlängtarlängar !


cheerleading

Bara ett litet stopp hos mamsen för mellis innan jag drar iväg till Torvalla och tränar småttingarna.
Missade första lektionen idag, eftersom jag inte kom upp itid .. Så det blev bara en lektion med filmkunskap för mig innan vi slutade, skönt.



hurricanes <3


Dålig uppdatering ?..

.. kan man kanske säga. Har ändå inte så mycket intressant att skriva, förutom ni vet det gamla vanliga - jag äter, går i skolan, äter, äter, äter, tränar - thats my life, yesbox.

Men jag gillar det *smile*
Ska strax hoppa in i min jätte sköna säng, för imorgon ska jag komma itid! Ska ska ska, måste lära mig gå upp när klockan ringer, inte vad jag är bäst på ..



Love / e


schleten

Idag kan man allt säga att schemat har varit fullproppat! Tog bussen direkt från skolan till Haninge centrum där jag och några andra från laget åt middag innan vi var tvungna att springa vidare hem till Coach Malin som skulle skjutsa oss raka vägen till inventringen som jag inte kom hem från fören en lite stund sen ..
Men äntligen ligger jag i min säng och ska strax slänga täcket över huvudet och sova, sova, sova.


tråkis ANNE


Juste, Bella fick håret fixat innan vi rusa åt Malins håll

Love / E


RSS 2.0