yes

grattis pissmyran!


lalala

Nu så har jag pillat med min iPod ett bra tag. Satt och la in 51 låtar var för sig eftersom jag lägger in låtar på min iPod ifrån anapod explorer. Men det programet verkade inte vilja vara på min sida, för när jag hade lagt in alla låtar så var dom dom enda jag kuna lyssna på (eller ja, jag kunde lyssna på mina gamla låtar i ca ..2 sek, snällt (?)) Så jag var tvungen att skicka alla låtar till min stora data och sen lägga in dom där.

Nu ska jag bara ladda ner Inna-love och lägga in den också, sen är det time for bed! Ska hinna med halv8 bussen imorgon, önska mig lycka till! Natti / emla



haha, adda våra peawz !


Movie time


Hahaha jag dör så jävla rolig, efter filmen så blir det sleepy time, Later v


hmhmhmhm

Nu ska jag bara lägga min iPod och mobil på laddning (+sätta på väckarklocka) sen så ska jag lägga mig och titta på Lipstick jungle och försöka sova. Fast nu kom jag på att jag ska lägga in lite nya låtar som jag har fixat nu på min iPod innan jag lägger mig bekvämt också.

Blev ingen solning för min del ikväll, men direkt efter skolan så ska vi (jag och cara) sola, sen ska vi hem och sova, vakna, äta, träna ! Imorgon så har vi träning i torvalla *wiiee* Happyface, där är det roligast att träna typ. Mitt andra hem förra terminen, men nu har vi fått sämsta ställerna att träna på. Tränar bara en timme i veckan i torvalla (

Ja må hon leva!

älskade syster fyller 20 idag! Världens bästa syster jag älskar dig





19.16

mitt största problem nu är att jag inte har några vänner, eller ja .. ingen som vill följa med och sola iallafall *ledsen gubbe* Tycker dom att jag ska sola själv ? Det är väl inte så snällt (?) Eftersom jag inte tycker om att gå själv till brb c och sola. I trollbäcken går det bra, men inte här & jag orkar inte åka till tyresö heller .. vilket problem </3

Todays song


Bloglovin

För er som inte prenumenerar på våran blogg, Gör det!
bloglovin


Todays shopping

Hej alla kära läsare, kom försent till skolan, största trafikstoppet innan globen. dagen var väl ganska skön sen rullade jag in mot t-centralen var tvungen att gå och köpa en kalenden/almenacka (?) sedan sprang jag  förbi Gant och hitta en tröja men vet inte om jag ska behålla den eller inte för den är helt vanlig och kosta ca 500, är det värt? rösta? :) Later v


meeh !



Vad tror folk om mig egentligen ? ;o

1. Alla har varit intresserad utav mig (a)
2. Jag är BÄST på att hålla hemligheter
3. Trekant ? Jag ? urs nej.
4. Vadå jag inte är bra på att kyssas ?
( ska allt skaffa 128 silvermynt och kika vem det är som jag ska ge en reedig kyss *hihi* )

17.44

Kom hem till mamma för ett tag sen. lagom sliten och lagom trött så ligger jag i min nubäddade säng som knappt är nybäddad längre eftersom att min lillebror har hoppat i den så lakanet typ är skrynkligt .. (skitunge? Vad skulle han säga om jag hoppade i hans säng liksom?)

Ska inte göra så mycket ikväll, förutom att sola. Känner att det behövs och det låter kalas skönt ! / emla



Dålig bild, men nu ser ungefär vad jag har haft på mig idag.
( eftersom att ni bryr er sådär jäääääääätte mycket så la jag självklart upp en bild )


i hate this part

Har vart en riktigt seg och sliten måndag för mine del. Har haft världens PMS humör hela dagen tror jag. Min pojkvän gjorde den inte bättre för fem öre heller. Blev en hel del tjafs från min sida under eftermiddagen. Men sånna dagar har alla rätt att ha enligt mig. Kanske blir man lite mer förstående när dagar som dessa attakerar en själv?

Hur som helst så kom min ipod idag! Jätte glad att slippa åka buss utan musik (det värsta som finns) så ska nog bara fixa med den och ta det lugnt ikväll, vilket verkligen behövs.

(min kamera har gått sönder, därför brist på bilder från min sida)


pinsamt roligt


måndag

God morgon ni där !
Sitter och äter gröt (haha..) hade glömt hur mättande det var, jag är redan kalasmätt och har inte ens ätit halva tallriken. puhhh.. Efter frukosten så har jag bara håret och att gå ut med hunden kvar innan jag är redo för skolan. Vi slutar ju hyffsat tidigt idag så vi (jag cara och issa) ska springa förbi kunskapsskolan, löve. Jag kanske får med mig mitt får hem (mina mycklar)

PUSSSSHEJ

Cheerleading

Förresten alla läsare, Vi behöver folk till vårat lag. Någon som kanske är intresserad? från 93 och uppåt.
Kom på tisdag kl 20.00 och börja springa, sen 21.00 börjar träningen i torvalla :)


Puss

Helgen va nice, i fredags tog jag det bara lugnt på grund av att jag va så jäkla trött för vi hade kört styrka på träningen. På lördagen började vi hos Emla sen drog vi vidare till gifting, Sen somna hos bella i några timmar sen hemmåt och sov runt 10 på morgonen. För att vi hade träning på kvälllen så man kunde sova ett par timmar innan man skulle käka, Sen åkte vi på vår träning hade en liten skoj träning bland annat att jag fick prova att va topp haha snacka om att jag dog, och dom riktiga topparna provade på att basa. Sen körde vi bara vanlig gymnastik och grejer. Sen hem käka grillat sen hopp i säng blev det

Nu sitter jag här precis fixat mig och druckit upp min latte. 'Igentligen blev jag klar för typ 20 minuter sedan, och min buss går lixom 09.07 Fett tråk har absolut inget o göra. Jag orkar inte plugga matte häller, Det får jag göra efterskolan. Fast ska också färga utväxten, känner att min utväxt e typ längre än en meter nu typ. Fast i oktober ska jag bli brunett! Det visste ni inte va? Nej men är verkligen trött på att vara blond nu. Vill ha brunt!!


goodmorning

Hej alla nu har jag  bråttom ska gå till bussen egentligen men jag  försov mig lite, Later v

en blid från våran film inspelning i skolan, Hah!


llalala

Nu har jag nördat mig tillräckligt mycket bakom datan tycker jag faktiskt. Så nu ska jag ut och kika på vädret en sista gång och sen gå och lägga mig. Imorgon så börjar vi 09.40, men jag kommer vara tvnugen att ta bussen och sen så ska jag packa med mig lite saker eftersom jag åker till mamma imorgon, så det blir ingen sovmorgon för min del .. Menmen, kan sova efter skolan eftersom vi inte har någon träning imorgon. PUSS / e

Bilder från igår!



// Godnatt, Annie


to fridhemsplan

nu blir det hard work work! vi hörs senate Later! v


musik torsk

Hjälp! Jag har blivit en riktig cascada tönt sen den nya låten evacuate the dancefloor kom. Börjar fundera vad som hänt med min musiksmak när ja kommer på mig själv lyssnandes på "Everytime we touch" Ursch, fy, blä. Behöver en Vikkan som hjälper mig ur denna fas.


alla måste ha en isabell som jag har!


isabell och pappa anders på sjukhuset


söt med deg i ansiktet


isabell jag och belu baby


HJÄLP?!?!?!

Är det bara jag som inte förstår varför man inte kan klista i låtar längre det blir ju bara en ruta med ett litet kryss i, om dem har tagit bort ''video inläggen'' från youtubue då kommer jag seriöst sluta blogga!


tight med tid på denna dumma söndag

Vaknade precis och märker att klockan är strax över 2, jag  har väldigt ont om tid idag så jag  vet inte om jag  hinner göra allt men jag måste åka och jobba vid fridhemsplan sen måste jag åka bort till torvalla för att gå på cheerleading, så jag  vet itne om jag  hinner på 4 timmar och at jag precis har vaknat kanske bara är klar om 1.. inte bra för min del.



Igår så började kvällen hos emelie, när jag kom dt så vad hon och cara där , vi tog det lugnt och väntade på mikko som är efterbliven!!!! Då ringer max mig och tycker att vi ska åka till anton sjöberg tror jag det var blandar alltid ihop dem där. då rullade vi dit och sen kom min bitch elina emelie larsson och bells dit, jag blev ganska happy. Senare så gick emla till gifting, ca 40 min efter gick jag med orkade inte vara kvar var lite torrt ändå, jag åkte iaf hem, emla och resten gick tillbaka till sjöberg sen vet jag inte vad som hände, intressant? javisst hihi

emla säger

''hej jag är fjorton år och kommer från förorten'' känner jag mig som just nu. Väldigt översminkad (långt ifrån snyggt) och en vanlig vardagsklänning har jag på mig. Menmen *jag är snygg iallafall* höhö..

Nu är iallafall Cara här, hon håller på att laga mat för hennes mage var tom (stacakars magen..) Vi har inte riktigt bestämt oss för vad vi ska göra än. Bio eller fest iallafall.

Tim burtons filmer är kärlek






det här är mina 3 favoriter, men älskar alla hans filmer, LOVEEEEE


17.38

Ska strax iväg och möta Cara som är påväg hit. Har precis ätit köttbullar med makaroner (en liten ksab vana kanske?) haha men nu måste jag rusa ! pusspuss


hit/shit list








Pendeltågen.
Sista pendeln går 01.40 från västerhaninge. sätter man sig på tåget mot nynäshamn som jag  och emelie gjorde så får man gå tillbaka och ta bussen som tar en omväg. och nu har jag ett sår på benet kan knappt gå på benet efter att ha gårr på spåren.

Sporify. visst gillar jag musik och jag gillar min playlist men att spotify inte har alla låtar tycker jag är dåligt, men jätte stort musik bibliotek så finns det gammal skitmusik och massa covers istället för orginalet?

Det hämska höstvädret? Credd till den som uppfann paraplyet! jag hatar att det ska regna när man har fixat sig och springer runt i high heels eller att det ska regna över huvudtaget men däremot jag älskar doften när det precis har regnat hihi.



The weekends. efter en tuff vecka i skolan med hår arbete så kommer den efterlängtade helgen! då man  kan vara ute och sova bort hela dagen. Mjaou!

Halv dagar på jensen! Super skönt med halvagar! ena vecka börjar man tidigt och slutar tidigt då har man hela dagen framför sig, men man får slita med att gå upp tidigt. den sena veckan börjar man sent skönt med sovmorgon men sen slutar men sen och då orkar man typ inte göra någon så man går hem och sover!

Dsquared. Jätte snyggaklänningar men också jätte dyra kanske inte är lika bra, men de har alltid skitläckra klänningar, i just love it


kvar i ett

nu har jag gjort en sida i matteboken, mer fick det inte bli för det är ju lördag (?) Då ska man väl inte plugga, haha fast jag har 6 sidor kvar som ska vara klart på måndag. Men det fixar vi imorgon innan eller efter träningen tycker jag nog.

Ikväll så får vi se vad som händer, annie har bjudit med oss till hennes systers kalas så vi får ju se om vi följer med dit. Det skulle ju vara kul eftersom det ska bli stort och att jag inte har träffat annie eller vikkan på ett bra tag. Det jobbiga är bara hemvägen från hagis mitt i natten.

/emla

lööördag!

Godmorgon!
Idag ska jag till min sis som fyller 20 ! Ska blir riktigt roligt faktiskt. Men ska fixa mig lite nu, puuss

(Cara, Emelie! Ring mig på mitt cp nr eller hem så fort ni ser de här!!)

haha (?)



Min lillebrors största idol är väl spindelmannen och min storebror Sebastian.
Han gör väl nästan allt Sebbe visar honom, t ex. slänga runt mat vid matbordet,
tugga med öppen mun, öppna hela munnen och visa sin nertuggade mat, ''dansa'',
stå dom på bilden, och ja.. sparka och slåss. Men jag tycker om dom iallafall (ibland)
fniss..

jag saknar mina babes



Twinie & Bunniehoney

yoyoyo

Kom hem från träningen för ett tag sen. Har ätit donken, har blivit ganska överdrivet onyttig ( men jag tycker om skräp mat .. ) Ikväll så stannar jag nog hemma, är ganska trött och kommer int ekomma ut för än typ halv 1 om jag ska någonstans, så stannar nog hemma och kikar på fotboll med boysen (barcelona vann nyss någon match) Och jag har lärt mig att USAs president heter barack obama *coolt* och att Usain Bolt har tagit 2 nya världs rekord i friidrott, VILKEN KÄMPE ! höhö ..

Men nu ska jag hoppa in i duschen brysssshor ! / Emla


utgång bitches

Hej vänner!
Ska snart röra mig mot Emelie. Ikväll blire röj för våran del. Vikkan kommer säkert dit och Martina slutar klockan 7 så hon kommer dit senare. Ska bli riktigt kul att dra ut med dom där brudarna. Va ju inte igår liksom? Ska kila nu, lovee

Emelie sötaste

fredag

Äntligen hemma. Eller ja äntligen och äntligen, skoldagen har inte varit så jobbigt men jag har varit jätte trött hela dagen. Har dessutom gårr runt som ett ''hej kom och hjälp mig men ingen kom'' offer.

och nu pratar jag med izabelle som ska följa med på vår träning och tycker att det är jätte läskigt eftersom hon är så dåålig att hon inte kan hjula eller göra en kullibytta (haha) Nejmen det går säkert asbra lillen.

Men nu ska jag sova lite inna jag måste börja fixa mig, puss på er !


HELT RÄTT


Stort grattis till er !

hihi jätte glad igen

- Där lurade dom mig allt, väldigt taskigt faktiskt! Men nick är kvar, och det är det som är det viktiga Ü

JKHETOHAEGOISD

JÄVLA ANGFÄJABDGJKASBGF VAD HÄNDER ?  VADÅ NICK ÅKER UT ?!?!?!?! VAD ÄR GREJEN MED DET HÄR !? *LEDSEN/ARG/BESVIKEN-GUBBE* HAN SKULLE JU VUNNA DET HÄR! prutt också

tjoho

Igår så hann jag somna innan paradise hotell, absolut inte okej. Men nu är jag vaken och nu börjar det för sista gången den här veckan. Egentligen så är paradise hotel värsta skitprogrammet, men det är väl därför jag har fastnat för det eller någonting (?) Haha, dessutom så är nick handsome! *fniss*



puss / emla

cutie


hih

Kom nyss hem från Handen. Där har jag varit och tittat på när JRB tränade lite, jag gick ju där förut så det var lite kul. Fast det går bara kvar 4 st som gick där samtidigt som mig resten är nya och jätte små. tiniwini baa !

och nu gnäller min pappa (igen) så jaguppdaterar lite senare, PUSS !

DAGENS HAHA!


hahaha söt säger jag bara !

im trying to komma tillbaka

Hej bloggen och alla kära läsare där ute! hur är det? med mig är det toppen och ska snart gå och lägga mig ska upp tidigt har ju idrott imorn kl 8 men det kommer bara vara teori typ. idag så har jag vart i skolan och shoppat lite, runt 7 tiden sprang vi runt på gamla S och letade fik/mat ställe paulina ville ha sallad jag var sugen på donken men vi stannade vid kladdkakan och salladen där är jätte god, så jag rekomenderar men lite dyrt! och nu är jag jätte trött och ska sova, natti natti!

i behov av!


dutch language

Godmorgon! Har precis käkat frulle och ska börja fixa mig snart. Idag börjar jag tidigare än alla mina vänner sen när dom börjar har jag håltimme på typ 1h och 30min.. Paulina och Amir kanske skulle hålla mig sällskap, annars drar jag down town och kolla kläder i think!

l,l,love

mysig kväll

Hej bloggen! Slutade skolan runt 5 sen åkte jag direkt hem till Paulina. Vi tog det lugnt ett tag och sen drog vi ut och käkade lite. Träffade Amir och hans kompis också, cozy! Börjar 11.20 imorgon så blir sängen för mig nu. Godnatt!



Datorkunskap

Sitter just nu på Datakunskap. Vår lektion slutar om ungefär 10 minuter då har vi lunch. Läskigaste grejen på hela dagem de e lunch, Man träffar folk varje sekund och alla e så stora gemfört mot lilla mig. Sen träffar man folk man inte vill träffa för de e pinsamt och massa. Man vågar knappt äta haha! Jag som inte e ett dugg blyg av mig. Men nu när 2orna och 3orna börja så e de jätte pinsamt! Hih, Nu ska jag återgå till de jag höll på med. Tjarå! <3



PING ÄR BÄST! <3 / Ping

(sajk)

Ge mig en vinterdrog ge mig sommarsnö

Jag känner verkligen hur bloggtorkan smygit sig. Skriv gärna en komentar till detta inlägg med lite inspiration och vad ni är sugna på att läsa, tack!

Läste precis Malin Westens blogg. En riktigt bra blogg faktiskt. Hon skrev iaf ett inlägg om vintern och jesus så taggad jag blev. Jag älskar verkligen vintern. Inte den slaskiga delen men tänk er att få vakna upp med ett vitt Sthlm igen. Nästan som att man blir unge på nytt. Värmen från jackan, de mörka kvällarna, pälsen, pepparkakor, chailatten åååh kan det inte bara bli december snart? Vädret den här veckan har ju bara vart jobbigt och varmt och nu idag regnar det?
I love Svensk sommar, not.


:)

Hoho, dubbelavsnitt ikväll! Underbart.


jaalllaabaahoo

HAR INGENTING ATT SKRIVA OM MEN TÄNKER SKRIVA MED STORA BOKSTÄVER HELA INLÄGGET! COOLT VA ? TRÄNINGEN IDAG VAR INTE CHILL, EFTERSOM JAG VAR DEN ENDA HUVUDBASEN SÅ FICK JAG BYGGA HELA TIDEN MEDANS ALLA ANDRA LATADE SIG, SCHYSST ? NEJ.. MEN LIVET ÄR ORÄTTVIST IBLAND *HÖHÖ*

NU HAR JAG IALLAFALL BADAT OCH SI OCH SÅ, VÄNTAR PÅ ATT PARADISE SKA BÖRJA. MISSADE DET IGÅR SÅ MÅSTE HINNA IKAPP. OJOJOJ SE PÅ FASIKEN ! DET BÖRJAR NU! TJINGELIGENGEN


hipphipphura

Idag fyller Nathalie år, stort grattis till henne !


hemma

Hejhopp, nu är jag hemma med issa, bella och cara. Vi har precis ätit toast *mums*

Ikväll så har jag och Cara träning från 9-11, så jag kommer hem perfekt för att hinna duscha och sånt innan Paradise hotel börjar ! ;D Haha *nörd* Men innan träningen så funderar jag på att ta en liten powernap faktiskt, låter ganska skönt. Men nu ska jag fortsätta kika på Diseny channel, puss hej ! / emla

första skoldagen på 4 år med lektioner en heldag

Måste ta halv 8 bussen idag så jag gick upp kl 6! Inte sovit mkt i natt eller jag somna nångång mellan 12 - halv 1. Vilket e en bra tid om man ska upp vid 7-8 tiden inte kl 6. Just nu sitter jag och lyssnar på massa sköna låtar att vakna upp till. Dricker latte här på sidan om också! Snart ska jag sminka mig och sen sen e de skoldax bye! Puss

haha skön


dagens kläder



(hade ett svart midjeskärp också, men jag ville ha luft så tog av det. *höhö..*)

hos cara

Hejhejhejhej! Idag hade vi bara en lektion (samhällskunskap) så vi slutade klockan 11, skööönt ! Idag var ju också första dagen för 2orna och 3orna, och jag träffade nästan alla jag inte ville träffa *stackars mig* haha, jaja.

Efter skolan så åkte vi till centrum och åt lunch. Jag och cara delade på en nathcotallrik (ingen aning om hur det stavas) men strunt samma ! Sen efter ett tag så kom saknde martina och mötte upp oss. Hon var också hungrig så Cara fick stanna med henne medans hon åt och jag och issa gick upp till issa och hämtade hennes nycklar innan vi åkte hem till Cara. Och nu är vi här. Fast jag funderar på att åka hem och sova, för jag är förjävla trött alltså .. Och idag är det ju Paradise hotel klockan 12 så då måste jag vara vaken !

Puss! / emla

måndag!

Godmorgon vace lovers!
Gick upp typ 8 imorse? Det va några snubbar som skulle komma och fixa elementen så deras fel att ja sitter här. Börjar iaf skolan 12.50 idag, vilket ska bli så jävla skönt faktiskt! Efter skolan ska jag troligtvis in till stan vi hörs mer senare, love


bild på mig och Paulina från helgen !

jävla cam

Min webbkamera på datan funkar inte!! Får damp..
Min buss mot skolan kommer om en halv timme till min buss hållsplats så jag ska ungefär gå om 20 minuter. Idag börjar 2orna och 3orna. Undra hur de blir! Efter skolan ska jag nog in till stan me issa tror jag men får se. Puss

dags att rensa msn listan!



vem fan gör så? haha!

grattis

mikko


nu så -

- har alex oxh mikko slutat, jag har lagt min iPod på laddning, kollat vädret för siste gången idaag och borstat tänderna. Så n är det väl perfekt för mig att försöka somna. Fast det gör jag väl om 8 minuter när jag har sagt grattis till mikko som är jätte glad över att fylla 19. Sjä´lv så tycker jag att 19 är en skitålder :) hihi. / emlis

mm

så fort jag orkar lägga min iPod på laddning, alex slutar logga in och ut och mikko slutar skriva ''JAG FYLLER ÅR SNART!'' på msn så ska jag sova. Tog en lite powernap vid 6-10 men jasg är fortfrande trött så det blir nog inte så svårt att somna. Och lär ju vara väldigt utvilad imorgon.


Imorgon så börjar vi 09.40 så jag behöver bara ta 09.04 bussen härifrån, great ! Och imorgon ska jag icke missa bussen för jag vill inte vandra runt som ett ufo helt själv när 2orna och 3orna har börjat. Tyckte att det var skönt utan er !


hihi / mla


helgens slut



Hej vänner och sry för en kass uppdate! Är hemma hos Cara med Bella och Issa nu. Vi hörs mer lite senare, love!

cara jag glömde min klänning hos dig igår!

bara så ni alla vet så glömde jag min klänning hos cara igår kom på det imorse :) jag ska snart börja fixa mig och åka till jobbet. bjussar på en låt också, later !


i must have you


mihih jag ska så ha dig, snart så är du min!!

Me and Issa

Vaknade precis hos Issa, Eller nästan  precis. Igår körde vi eye toy, fixa naglarna, singstar, och fillm.
En liten tjejkväll helt enkelt. Så de var riktigt mys. Har sovit riktigt skönt också vilket e jävligt bra. för de har jag inte gjort på länge känns de som. Vi ska iaf åka till slussen snart och möta vinne. Sen ska vi till ica maxi och köpa lite mat och grejer. jag & issa alltså. Så vi höörs lite senare men bilde också! Puss



Sötis marri!

nu..

.. så är min plan att gå på toa (promenera är väl alltid bra?) sen gå och lägga mig.

Ganska härlig plan va ?

ja.. vart försvann hånglet Kina ?

Könssjukdomar tecken på manlighet hos vissa killar

Klamydia och kondylom som skrytfaktorer och tecken på manlighet.

Så väljer vissa killar att hantera sina sjukdomar, visar ny forskning.

Unga som får könssjukdomar reagerar olika. Vissa blir försiktigare, andra tycker att de bara haft otur.

En tredje grupp, med bara killar, lyckas förvandla sjukdomen till ett tecken på manlighet. Kompisarna klappar på axeln och säger saker i stil med "inte konstigt, du som har så bra hand med tjejer".

- Det finns ju ingen tjej som gör så. Tjejer ska fortfarande skaffa sexerfarenheter i skymundan, säger Kina Hammarlund, barnmorska och forskare vid Högskolan i Skövde.


"Var tog hånglet vägen?"
 

Hon har intervjuat kvinnor och män mellan 16 och 30, med attityder som gör henne besviken.

- Var tog hånglandet vägen? Vart tog pettingen vägen? Sex är inte längre en stor grej för unga. Det är något tjejer gör för att skaffa pojkvän, medan killarna vill ha erfarenheterna.

Studien ger fler exempel på könsbundet rollspel: Tjejen som vill känna sig spontant utvald, och killen som låter kondomen ligga kvar i fickan för att inte spräcka den illusionen.

- Samtidigt trippar vuxenvärlden på tå. Vi är rädda för att moralisera och erbjuder inget bollplank, konstaterar Kina Hammarlund.



see ya guys!

Nu åker jag till farmor biatches sen till mina vänner får s
e om jag uppdaterar ikväll annars hörs vi i morgon bye!


Min dag!

Haha tipspromenad på skolan var det i morse. Riktigt tråkigt men vi fann ju Sebbe W (Emelies bror) Så vi tog alla svar av honom för han har ju gått i den skolan i typ 2 år så han borde ju veta. Förutom dom frågorna som han inte visste dom gissade vi bara på. Men värst av allt va de ju första skoldagen då vi käkar i skolan och vet ni vad de blir? Jo FISK med SPENAT blev det. Asså första skoldagen? Vad händer med världen?
Men efter lunch så blev de rätt roligt ändå vi blev uppdelade i grupper och gjorde filmer. Vi gjorde Rödluvan, Jag va rödluvan issa var mormorn som rökte på, Ping va ''vargen'' igentligen alkisen som va full och rökte på, Och sen va han mamma som sniffade. Emla var ''jägarn'' som vi bytte roll till rödluvans brorsha istället som slog ner alkisen efter att alkisen typ vet inte vad han gjorde med oss. han slängde iaf in oss på toan. Haha! Sen va de någon Josefin jordgubb som filmade allt.
Efter dorg jag och åt i c, med issa och emla. Sen nu e jag hemma vid 19.00 ska jag vara hos farmor för hon fyller 82 år. Sen ska jag träffa issa o dom så får vi se vad vi hittar på.


Frida och Emla i matsalen!

Issa i under lunch!

Vi tog en paus under vår filmning. hihi,

Wiie!

'


http://Mlie.devote.se

00.07

Det blev ingen nattmacka för min del. Utan det blev en nattcigg, med ett glas cola samtdigt som jag skrev ett grattis sms till lilla emelie som fyller år idag. (grattis igen gullunge!) Vi också en chock när jag kom in igen och såg hur mörkt mitt hår var, kanske inte så smart gjort utav mig för nu kommer jag aldrig kunna somna och kommer vara lika trött imorgon som jag var idag .. Inte okej ! men, det gör inte saken bättre att jag sitter vid datan. Så nu ska jag titta på 2½men och försöka få mig själv att bli trött. Önska mig lycka tilL! PUSS / EMLIA

jeppjupp

Jag börjar bli lite pömsig nu. Men eftersom min mage är sugen på en nattmacka så kommer jag inte kunna somna innan jag har tagit en macka .. Jobbigt läge, eftersom jag inte orkar gå och göra någon macka.

Men nog om min mage tha ''knubbsäl'' (hihi). Idag så somnade jag ett tag innan middagen eftersom det inte blev så mycket sömn igår natt. När jag vaknar så får jag ett par Peak.jeans av mamsen, och sen är det middag. Efter middagen så åker min bror och köper hårfärg till mig tillsammans med Erik (snälla som dom är)

Mitt hår blev näst intill svart, men det är coolt. Men vill icke se ut som en emo för sånna äter man ju tydligen (enligt mig) haha, ibland kan man göra bort sig själv.


Men nu får det nog bli en macka iallafall, skriver nog ett godnatt inlägg lite senare *smile* / Emelie


jävla tvättmaskin

Våran tvätt maskin är sönder
Vad i helvete ska jag ha på mig?
Jag får damp!

SÅ JÄVLA SKÖN GRABB HAHA!


Tomorrow is another day

chillade hos mig idag, som jag sa förut. Issa käkade hör va precis ute och träffade Martina som jag typ inte träffat på hela sommaren. Så vi hade mkt o prata om allt mellan himmel och jord. Hon måste ju va min kompis som jag faktiskt har hållt i hop så länge med. Sen typ vi va 4-5 år eller va de va? Nått sånt. Hon har ju börjat i design gymnasiet nu om de va någon som undra! :)


I morgon börjar vi 09.30 och ska tydligen göra massa ''lekar'' kuuul vi går ju i värsta reetard klassen. Till och med en kille som inte ens visste när han fyllde år. Han hade glömt bort.. HAHAHA! Fyfan, förjävla kul asså. Juste de e ju Fredag i morgon. Jag ska sova över med min Ischi och Bellish då, Vi ska nog inte göra något speciellt tror jag. Eller jo först ska jag ju till farmor, för hon fyller år sen måste man ju svänga förbi nånstans där Emelie sivertsson håller hus eftersom att hon fyller ju år! Grattis i förskott säger jag eftersom att jag förmodligen kommer sova vid 12 tiden. Hihi, Aja våra ''trogna'' läsare får väll ha det så bra. God natt!

text från hjärtat

Jag känner att jag håller på att förändras, jag håller på att förändras inombords och framförallt sättet jag tänker på. Jag tänker tillbaka på mitt förflutna och helt ärligt så mår jag verkligen piss. Hur jag betett mig mot dom som verkligen betyder mest i mitt liv, min familj och mina vänner. Jag tror vi alla når en sån fas där ångesten sakta kryper fram och slukar en själv. Jag har lärt mig att alltid vara mig själv fullt ut och att stå på mig och säga vad jag verkligen tycker. Det tjänar man på i längden. Jag älskar verkligen mina vänner och min familj är det som jag har närmst om hjärtat och ni kommer alltid gå i första hand vilket som. Avståndet mellan familjen är jobbigt men det löser sig alltid. Det viktigaste för mig att veta att jag har er vid min sida vilket som. Jag skriver det här enbart till mig själv och inga andra. Starten på den här terminen har verkligen varit skit. Jag har mått riktigt dåligt inombords och verkligen inte fungerat som den person jag brukar vara. Jag trodde det här skulle bli en bra start men för mig kan jag säga har det bara vart ett rent jävla helvete.


drar mig hem

Är hemma hos Cara, ska rulla mig hem om en liten stund. Hörs mer se, love

woooooooohoooooooo Caraaa

inna - love


jasså ?


Ü



Stäng ner din blogg lillen (hihi, kanske inte)
Någon blogg som kanske vill försöka få ner
hennes blogg ? *fniss*

jag är

helt ensam hemma hos Isabelle. Hon lämnade mig nyss för att åka till Haninge centrum och äta sallad med Sebastian, taskigt va ? *mobbad* Jag ska bara se klart på Fighting sen ska jag nog tralla vidare hem till mig och försöka ragga med mig mamsen till centrum och köpa min jacka samt hårfärg, hoppas hon går med på det. Fick ju iof kläder för lite mer än tusenlappen igår/förregår (?) MEN jag behöver en jacka, och vill färga håret. smile

Men nu tillbaka till filmen ! ciiiaaaaoo / emla

After school

Kom nyss från skolan. Eller vi käkade i centrum också.. Idag började ju vi skolan som sagt, Fyfan vilken random klass seriöst hahha! De lär väll bli Jag issa emla pontus och ping som kommer vara med varandra hela tiden. haha, Har fått vårat schema och allting, I morgon börjar vi halv tio. Så måste ta 9 bussen blöö

Just nu sitter iaf mina jensen vänner Vikkan och Annie och min klass´kamrat issa med oss och sitter på altanen och chillar. Ganska nice asså! Senare vet vi nite riktigt vad vi ska göra. Vi får väll se, sitter iaf nu och pratar massa skola. Haha!



07.12

är klockan just nu, Gick upp kl 6 i morse och hoppade in i dushen. Trodde fasktiskt att jag aldrig skulle somna igår konstigt kon så somna jag framför msn vid ungefär 12 tiden. Gud så duktigt! Om ungefär 20-25 min så ska jag röra mig mot trollbäcken. För att Helene, Issas låtsas mamma ska sjutsa mig emla issa & robin till skolan och om ni inte vet så tror jag emla och issa att vi ska börja i samma klass och linjen är Media i tyresö gymnasium. Hoppas de blir kul,

Idag så ska jag in till stan efterskolan och äta lunch med min anjii. Får se om Issa & Emla följer med. Issa tror jag följer med men Emla e lite tveksamt. Hmmm,


bara jag som är vaken..

Godmorgon! Ska snart röra mig mot skolan. Slutar 12.40 idag och efter det ska jag möta upp min älsklings Cara. Ska bli mysigt! Men nu måste ja fixa klart mig, love anji


blööö

nu är klockan snart 2, ska då upp om 4 timmar .. fast jag är inte ett dugg trött. Men väldigt uttråkad är jag iallafall, har tillochmed varit inne på playahead.se, haha det var ett tag sen. Hade helt glömt bort att jag och Cara ändra min press lite när vi var på flummhumör hemma hos Ann, haha. Värsta fjortispressen ska ni veta ! (;

en gång ksab, alltid ksab. Visst ?



(plus alla andra gullisar som gick i ksab)

hihi

klockan har tickat lite efter 01.00 och egentligen så borde jag väl sova vid den här tiden för att orka gå upp klockan 06.00 för att hinna fixa mig och hinna med bussen som går halv 8 (jag har aldrig tagit bussen mot skolan vid halv 8, never) Men jag har legat hemma hos Isabelle och degat och tittat på en film med massa snyggingar i, så jag klagar dock inte.

Imorgon efter skolan (urs va tråkigt det var att skriva så) så har jag och Isabelle planer om att jag ska komma dit med en Vaniljlatte till henne, och se på ännu en bra film med massa snyggingar i. Men vi får ju se hur det blir med den där latten alltså ..

.

Jag hatar det här, jag hatar oss

skola i morgon

Så nu har jag varit på ica maxi också, va nyss ute och träffa issa en snabbis. Från ica maxi fick jag med mig en foundation och ett puder också.. Shiat i morgon börjar skolan. Undra vilka som ska börja i min klass de blir nog spännande. Förutom sen när man kommer in i pluggandet de kommer bara vara sååååååååååååååå trist! :( Puhuh...

Puss'



Juste köpte skorna som jag skrev om längre ner i inlägget :)

sleep tight

Känner mig lite som Cara idag. Vi måste ju gjort exakt samma saker, haha. Fick med mig lite små grejer hem+ en jacka. Ingen telefon dessvärre. Käkade preeeecis middag, helt jävla slut i kroppen. Nu ska jag sova, ska ju upp halv 6 imorgon godnatt!


Måste rusa!

Har precis varit i stan köpte en jacka, ett par skor, & ett puder och strumpbyxor.. Tänkte köpa en väska men va tvungen o fundera på om jag vill ha den väskan elelr den andra.. Hmm! Nu ska jag iaf till ica maxi och köpa lite grejer har fan inte ätit middag än så måste köpa middag. Kommer komma i sängs sent ikväll känns det som. Nej shit måste rusa bye!!

timelina

Slutade 12 idag, jävligt skönt. Imorgon börjar jag dock 8 får sällis med sebbe till skolan, trevligt! Väntar just nu på att mamma ska sluta. Vi ska iväg till nacka och köpa lite nödvändigt kanske en mobil om ja hittar någon jag vill ha! Vi hörs lite senare, love


hahah wft??!


Detta fält måste fyllas i



Jag måste ha dessa! Lite flört med morsan så blir dom mina idag! hihi,


breakfeast

Vakna precis, Satte på alarm så att jag skulle gå upp tidigt så jag kan somna ikväll eftersom att skolan börjar i morgon.. Sorgligt! vårat tjejgäng kommer splittras helt till olika skolor, hoppas vi fortsätter umgås!

Igår så var vi hos molle, Men ett par st det var väldigt trevligt tycker jag, Vi satt mest där och bara chilla ute på altanen sen gick vi in och satte på mtv och satt där ett tag. Dom skulle lixom til skolan idag och vi drog där i från vid typ 4. BRA!

Idag ska jag in till stan runt 5 tiden och möta upp Mamma för vi ska shoppa lite. Det är så mkt jag behöver, Men de blir rätt dyrt om man skulle köpa allt. Får väll ta lite itaget. Men jag måste verkligen ha en klocka har hittat en skit snygg som va på rea förut ochsen blev den inte de och nu e de de igen! Måste ha den innan jag begår saamma misstag igen. JUSTE Mina mackor i brödrosten shiat. TJarå!

världens gulligaste


baaaazzzziiii

hjhejhehejeejjeehejhejhejh, nu är jag hemma hos ellebazi atp' ba! Henne ska jag vara med ikväll (om jag vill, jag bestämmer) hihi, sista utekvällen innan skoldax så ikväll ska vi allt ha kul !

och om ni undrar så står izza bara i en tröja *porr* eller ?

och juste, när min mor skulle skjutsa mig så råkade hon äka på en sten, så halva bilden var i luften ?! smidigt mamsi.. undra om dom har fått ner den (?) Och medans vi står där som små fån så kommer snyggaste killen och frågar om vi behöver hjälp, och där står jag och tappar hakan med en gråtandes martin i famnen .. (höhö)

Farsta c here we come bree

Nu är vi äntligen klara! Nu ska vi börja traska oss mot bussen som går 50, Vi hörs väll när vi kommer hem eller något! Puss på er läsare


Grönt lila gult grått vitt

Gick upp för ett tag sen, Mitt löshår e fortfarande lila grönt och grått och blont! Så nu har jag silvershampoo i mitt hår också. de kliar, men blir ju helt kladdig om jag kliar. Grr, Vi ska försöka skynda oss lite så vi hinner in till farsta till en rimlig tid. Ska sova hemma idag. Kommer bheöva ta sömnpiller för att somna! Måste ju lägga mig tidigt och gå upp tidigt i morgon så jag kan somna tidigt imorgon för på tors börjar skolan! :O Gaah!

Nej nu kliar det för mkt ska kila puss på er!


Issa är mid modell kompis!

Ge mig sömn

Klockan känns som 20.00 och jag skojar inte. Är så jävla trött. Alla 1or på jensen hade nån form av ute dag i hellasgården. Slutade för drygt 30 min sen. Vikkan skjusade hem mig, vilket var riktigt skönt! Nu ska jag lägga mig och dra på en film, hoppas ja somnar...

The sims wtf!

nu kollade vi nyss klart på den andra filmen, Jag som va fett taggad på att spela the sims. Men då hittar vi de såklart inte. *Ledsen*

Någon mer som älskar the sims? Fast de va fettt länge sen jag spela måste börja igen de e ju så sjuukt kul!



måste skaffa trean också!

Ny film på g

Nu har vi sköljt ur silvershampot ur löshåret. Vi glömde att de satt i så nu e de typ LILA! Ni får se bilder sen jag orkar inte leta efter en usb kamera + min mobil. Så ni får vänta tills i morgon..

Ikväll så kommer vi förmodligen somna tidigt, eftersom att vi kom hem vid 5 inatt och sedan inte sovit i många timmar och varit vakna hela dagen plus att vi bara suttit hemma hela kvällen och gluttat film. Shopaaholic var en riktigt bra film förresten.. Men iaf då ska vi upp i rätt rimlig tid i morgon så vi kan gå upp och fixa oss och sedan åka o sola och sen dra sig till solariet och sola sen till farsta c och leta SKOR + väska. Sen till flex och möta upp vikkan. (Kanske gymma) får väll se om man orkar.

Nu ska vi se på en annan film bye!


gick upp halv 7, känner mig som en död fisk

Första skoldagen för mig och Vikkan idag. Kändes stabilt. Åkte en sväng in till stan efter vi slutat sen så åkte ja hem och träffade min älskling en stund. Runt 6-7 åkte ja in till stan igen och träffade Paulina, Tomaz och Vikkan. Vi åt middag och tramsade oss som vanligt. Blev inga bilder eftersom alla glömt kamera (hur händer detta?)  nu blire sängen och telefonsamtal med min älskade, hörs i morgon !


baby boo <3

måste man?

Idag så var jag och Issa i stan, Först åkte vi till östermalm till hennes mammas salong. Sedan åkte vi till burger king och käka lite. Tack issa som bjöd! Sen efter ett par timmars letande runt hela stan efter ett par vanligt svarta ballerina skor. Så hittar vi en då inga, SÅ vi drog hem till mig och käkade middag. Sen åkte vi och sola o köpte godis så nu har vi kollat på en halvfilm, Ni vet den här a shopaholic? tog precis paus från den och kolla på massa bilder på när Issa och Emla va små! Fula ni va! nej skoja så söta så. Nu ska jag göra issa sällskap som tvättar mitt löshår Byebye!



Gulligt!! Längesen nu!! saknar mitt hår!

WTF

JAG FÅR FUCKING HORDAMP! VAD GICK FEL MED STATISTIKEN ?

hihi

Börjar bli lite rastlös så nu ska jag iväg till haninge och möta upp bellamus som också känner sig ensam och vill promenera med mig, gosigt va ? Vi har värsta planen, och bella kan en massa trix. Nu ska jag bara klä på mig normala kläder och fixa och trixa lite snabbt med mitt underbara trollansikte *smile!* / emlis

huh



är det okej att vara såhär sliten?
Maraton t-shirt
Gårdagens smink
lockigt hår.

Det kanske är den rätta dressen för första dagen i gymnasiumet (?)

fulast vinner

Lägger in fler bilder lite senare, hoppas du hade en bra dag igår bamsiiiii !


isabell isberg

Issa är världens gulligaste tjej och jag älskar henne jätte mycket puss på henne! Hon är väldigt snygg också så ibland blir jag lite små förtjust i henne (a) hihihi..



Eyy

Förstår verkligen inte vad som gick fel med besökarna.. Det måste vara något fel på blogg.se, Detta kan inte stämma! Blir fan sur asså. Aja nog om det,

Just nu ligger issa och izza i min säng bakom mig, Jag och issa ska in till stan och möta annie och vikkan. För att lämna Annies nycklar som jag har. Sen ska vi till Issas mamma frisör för issa ska göra sånna här najsa hårförläningsgrejjs. så hon ska bränna in dom typ. Det vill jag också göra!! Men nä för jag e fattig. Går dagen va nice också tror att de kommer komma en massa bilder från Emlas kamera också. Aja nu måste jag hoppa in i dushen. Vi hörs senare puss!



jag kan inte ringa dig

jag har inte ditt hem nummer emla! ska skynda mig till skolan nu!  later

suigfösaiudgfösui nr2

Och juste, om ni vill mig någonting så ring hem till min far. (vill att vikks och ann ringer efter ni har slutat första dagen i skolan )NLOVE U


psodfjaoihfaois

hejhopp, kom nyss hem. Min mobil' är helt jätte död. Och jag hittar inte min laddare. Bilder och uppdatering kommer lite senare idag, när jag har vaknat igen.

(men WAHATA FUCK har hänt med våra besökare ?! :s)

bilder från igår!

The voice, babes!

Mina älsklingar!

party people

Älsklings Amir och Amilia

imorn ska jag och annie till skolan


annies tid

min tid


helt slut

Förlåt för en riktigt kass uppdatering från min sida! Igår var jag iaf en stund på The voice sedan raka vägen till Krille där det var lite trevligt folk. Sen åkte jag, Pauina och Amir hem till Paulina och sov. På morgonen åkte vi hem till Paulinas mamma sen in till stan och tog en fika. Kom precis hem! Om typ 1 timme kommer min älskling hem från sitt land så ska åka dit en stund senare men måste va hemma tidigt eftersom jag börjar skolan  morgon! Gaaash!!


Emla våran frågestund väntar!

det är pinsamt så långsamma vi är, så emla svara på alla frågor och skicka dem till mig, punkt slut!

Puss

Igår efter darin så åkte jag och emla hem till Emla, Och efter ett litet tag så fick vi sjuts upp till alle plan för vi skulle in till stan igen pch när vi nästan e vid gullmars behövde vi inte lämna nycklarna längre. Skönt, Slippa åka till fridhemsplan typ! då åkte vi till statoil och mötte upp Mikko och Viktor så vi drog hem till viktor och va där och chillade. Sen runt 2-3 tiden fick vi sjuts hem till Emelies pappa så vi slapp gå. Tack mikko!


Tuffa va?

bebis

Jag fick se min babe igår *ler*

Jag äkte in, väntade på att Darin skulle sjunga, tittade när Darin sjöng, sen gick jag därifrån. Haha, kände att det är med The vocie/ung08 inte är min grej längre. Folk som springer runt med SL eller COMVIQ stämlar över hela sig själva fanns det tusentals av igår. Jätte tuffa *avis*


fråga


Söndag

huhu, vaknade för en liten stund sen. Och lilla Cara sov hos mig inatt, men hon har lämnat mig. Eller snarare dissat mig för att vara med sin mamma, schysst (?!) Hihi.

Ikv'äll fyller ju som sagt Bamse år, så vi ska vara med henne en stund.  Hon ville att vi skulle följa med henne och Teddis till något vatten som dom brukar gå till ibland (?) Ingen aning om vart det där vattne liggen, menmen det går säkert goodie iallafall. Hoppas bara på att det inte börjar regna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! /////////////// EMLISLISLSILSISL

16 augusti

 


ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år.
grattis på 16års dagen älskling ! hoppas du får en kalasrolig kväll / vace



på språng

Det vart inte så att papsi köpte hem min sallad, utan nu ska vi iväg och äta istället ! pusspuss


jallajalla

Nej nu måste jag faktiskt hoppa in i duschen ! Vill hinna åka förbi centrum innan jag måste röra mig mot Kungsan också. (jag ska klacka om mina Spanien - heels, inte hänga. Okej ?) Det var typ ett år sen (?) jag använde dom, lite förstora, men helt vanliga svarta klackar sitter aldrig fel!

Men nu duschen ! PUSSSSSSSSSSSS/ EMELIE ANNA THERESA WETTERHOLM


in mot stan biaaatch

Efter en långtids fixande så är vi äntligen klara. Eller nästan iaf. Annie hjälper mig att sätta i mitt löshår. För jag e sämst när det gäller hår! Finns ingen sämre serri!Jag måste ha nån kille i mig någonstans. Brukar sitta som en man också slåss som en man. Haha skoja!

Nu ska vi in till stan och käka nånstans sen gå ner till kungsan och börja prejja oss fram mot scenen! Darin emlas idol haha. Men nu ska vi röra oss pusspuss

izzaizzaizza

Juste, det här var vad jag köpte till lilla Izabelle ! :



och det här köpte snuskhummrarna Annie och Issa till henne:



hihi fniss / emlis

kamera strul ?

Haha det verkar som om alla har lite jobbigt med sina kameror ?
Min ligger hos lilla Bunniehoney. Om du ser det här så vill jag
gärna ha tillbaka den ikväll, puss på dig ! / emlis


Darin Zanyar

Vem tycker inte om Darin ? ojoj, jag ska få se honom ikväll * jätte glad * Hihi. Ska åka in med dom gamla vanliga flickorna, alltid lika mysigt! Vi får se hur länge jag stannar vid fjortisfyllda kungsträgården, för det enda jag vill göra där är att se min babe, punkt slut om den saken.

Igår så var det Fredag, en väldigt tråkig sådan för min och Izabelles del. Först så mötte jag henne och hennes kusin samt en av hennes vänner. Då stod vi och hängde as coolt utanför Pressbyrån. Efter ett tag så gick vi och mötte Wettes mor och sen åkte jag och Izabelle hem och åt chips och tittade på film tills klockan blev halv 7 ? En riktigt onödig dag om man frågar mig !

Men nu ska pappa åka och handla en sallad till mig medans jag ska duscha, puss på er / Emla

The voice

Hej allesammans! Nu sitter jag här med Issa hemma hos Annie. Annie är inne i dushen, Jag ska hoppa in efter henne. Idag ska vi på the voice men jag är fett taggad på tacobar också, så jag måste käka det idag. Busigt? Jag vet.. Jag vaknade runt två idag, har börja tycka att de är så jävla skönt att sova asså. Lite knas eftersom att skolan börjar ju snart. Min Issa ska också börja i min klass wiiho! Fett nice och Annie & Vikkan börjar redan på måndag jag och emla och issa på tors. Haha känner redan halva klassen som ska börja vilket e lite tråkigt man vill ju lära känna nytt folk också närman börjar i en ny skola. Eller hur eller va tkr ni? Aja nu ska jag gå och ´banka på badrumet så annie kan skynda sig lite hihi. Pusspuss!

(Har ingen usb kan inte sätta in bilder från igår de får komma senare)

I HAVE NO KAMERA

Tyvärr så jag  jag  inga bilder och ingen kamera för att den blev stulen igår ikväll. HEJ DÅ

underbar kväll

Godmorgon! Ligger i min säng med en sovandes Cara brevid mig. Alltid lika mys, men nu tycker ja hon ska traska upp!

Igår åkte jag hem till Paulina men det hände lite saker så hon var tvungen att åka till sin mamma så ja va med Amir en stund sen mötte jag upp Cara. Vi drog till tacobar och käka sen träffade vi Issa, Vikkan, Tim och Adam. Vi gick runt på stan och tramsa oss (som vanligt) Runt 8 dog vi oss ner mot kungsan för att se alla sköna deejays som spelade, Grattis Stefan! Efter det blev det hemgång med ett stop i gullmars med Annelie, cozy!


Bild från balen, me and Stefan. (Vikkan har bilder från igår kväll)


mamsi

Hejhejhej, kan du läsa det här ? Haha. Nu sitter jag iallafall hemma hos mamsi och väntar på att middagen ska bli bli snart ! Vi ska äta någonting gott som en ''avskedsmiddag'' till Eriks föräldrar som åker hem till Chile imorgon. Förlåt men det ska bli lite skönt faktiskt, äntligen kommer man få lite utrymme. Men dom är trevliga, och städar bra (hihi)

älskade kunskapshäng / Emlis


 


friday i'm i love

Godmorgon bloggen! Vaknade precis och har inte hunnit göra så mycket alls. I natt sov Cara hos mig och nu när ja vaknar upp är hon helt borta, scary! Enligt ryckten så kommer hon tillbaka hit snart :D

Saker ja hann med under gårdagen/kvällen.
- Var på "Julia" grejen.
- Åkte hem till Izabell och åt massa tårta samt drack hallonsoda, mums!
- Träffade min baby innan han åker till sitt land (idag alltså)
- Mötte upp mina vänner och fortsatte firandet av Izabells dag!


läggdags?

jaja god natt people, orkar knappt blogga, ni kommenterar ändå inte?
so whats the point?

Byebye see ya soon!

Hej på er! Igår så tog vi de lugnt @ annies place sen åkte jag och issa och träffa ping och pontus sen åkte vi hem. och kollade på Ice age 3. Men issa somna såklart på en gång. Vi vakna runt 2 tiden idag. Så åt vi frukost sen kollade på en skräckfilm, Passande nu nöär de oskar o grejer. Nu ska vi åka till kyrkan där det är samling för julia. Ni har säkert hört vad som hände.. Mormor fyller år idag också, Så Vace - C Ska fira henne medans jag ska fira mormor min. Fast jag får säkert äta godare än dom (6) iaf. Kanske träffar dom efteråt (omjagfår) Nej nu ska vi åka! Ha det så bra!

Pussss


mamma säger att man inte får leka med maten?


men det är jag ändå! min mamma är söt kom på att hon köpte glass till mig igår :)

det är f*cking torsdag

tjo bloggen, nu sitter jag  hemma och äter lite, det gick bra på exeminationen, fick 1 fel på provet känns skönt att vara klar med det. ska bya om, sätta på mig lite varmare kläder för att det är sämst väder ute, senare ska jag på ''samling för julia'' med Annie, men nu ska jag  äta klart, later


Grattis tjejen!

 
Som alla vet så fyller Izza 17 idag!! Hoppas du får en bra dag, love u

NU DRAR JAG


Ska ta mitt körkort nu och kanske träna efter, later!

på kvällar då jag har tråkigt


haha stackars desiree

haha jag dör!


haha fan var roligt, källa: DN

ryska sjalar

jag skojade bara, inte läggdags än, min huvudvärk är nästan över, tänkte baar berätta om vad jag  hittade i min garderob längs upp i en låda, jo jag hitta 4 stycken ryska sjalar, det är ganska många som vill ha såna har jag hört? vissa är dyra vissa är lite billigare. ville bara tala om för er att jag har såna hemma, kände mig ganska cool för de är minst 20 barre. fina är de också! later

God natt sverige!

har sjukt ont i huvudet, så ska gå och lägga mig har fullt upp imorn, vi hörs later!

uppdate från sängen

Vikkan, Bella, Issa och Cara va hemma hos mig en stund ikväll. Riktigt cozy faktiskt! Ska försöka sova nu, börjar ju skolan på måndag och måste få in dygnsrytmen! Sommaren har gått riktig fort :(

min äldsta vän, vaggan till graven <3
vi får se hur det blir med gymnasiet, annars 6 år tillsammans i grundskolan


utgång

nu ska jag ut, vi hörs sen, later

min favorit låt som jag aldrig tröttnar på!


Jag älskar cara ändå!


Puhuuu! Snart börjar skolan :'(












hejhej

Nu springer jag till Bussen, uppdaterar hos Izabelle ! puss

it wont happend



Jag slutar lyssna på musik, tar bort alla musik program på datorn, slänger min ipod och börjar bli intresserad av mina 2 kaktusar som står i mitt fönster. inser att jag lägger ner för lite tid på dem, de blir mitt nya intresse och jag  börjar '' föda upp'' kaktusar i olika raser, när de har vuxit klart ställer jag mitt på allé plan (trollbäckens c) utanför vivo och börjar sälja dem ordnar ett stånd och börjar skrika '' extra pris'' kaktus 2,50 bara 2,50 för en kaktus de är farliga, man kan använda de som vapen och mycket bekväma att ha i väska.

Annie får hem ett brev om att någoa forskare vill ha med henne i deras project som kallar sig vi ska få ''dvärgar att växa'', och då passade hon precis den lilla midget som hon är, de börjar gå igenom processen och annies bröst börjar krympa och hon får AA65 i Bh storlek, hon får även enorma fötter storlek 48. annie blir jätte ledsen över att hon har blivit så ful, håret i ansiktet slutar aldrig växa så hon isolerar sig hemma med sin katt som inte vågar vara med henne heller. några månader senare får hon ett samtal hem annie skulle gå och svara men hon kunde knappt komma igenom dörren hon slog i huvet minst 5 gånger , till sin förvåning hade annie inte märkt hur lång hon hade blivit,  och hon kommer med i guinness rekordbok som världens hårigaste och längsta människa

Cara inser att världen har så många problen, hon börjar hålla på med politik och för en gång skull lär sig var FN är.
hon gör stort intryck på fredrik rainfeldt (stavfel?) han blir mycket imponerad och cara får vara med i tv, svenska folket älskar henne i några månader tills en hemlig reporter lyckas få henne på bild med hennes största hemligehet då hon en solig dag låg och sola naken i sin tädgård, dagen efter på alla löpsedlad står det med stor fet text CARA THE SHEMALE.
det visar sig att cara har en snopp.

Emla inser hur vackert brandergen är, hon börjar gå till brb centrum varje dag saffar sig nya vänner även kallade '' brandbergens alkaida'' emla tycker att dem är mycket trevliga dissar vace och börjar umgås med dem, börjar lyssna på turkisk musik och går runt i mjukisbyxor och adidaströjor gör även dredlocks och börjar röka gräs varje dag. senare träffar hon en kille som är med i jugge maffian och blir super kriminell och hamnar på öster åker och hon får livstid för dråp, barnpornografi, narkotika och vapen innehav.

om det nu finns saker som ni tycker är kränkande så är det inte med mening jag har bara lite konstig fantasi :)

gölligöll

Hej bloggen! Igår så var jag issa & Bella på bio. De var riktigt mys, Vi såg på L.A Giggalo.. Den rekomenderas faktiskt! Lite mkt sex kanske. Men de gillar jag! Hah skoja, sen så va de ett helskummt slut. Helt plötsligt de e ju en komedi de ska va ett lyckligt slut! Inte den dumma får tjejen. Den snälla ska få tjejen:) Visst eller snälla och snälla, menar den snygga!

Idag iaf så gick jag upp vid 2 tiden och drog till bella och käka en god frukost. Sen drog jag och issa hit igen. (Jag och bella bor nästan grannar) Sen drog vi oss mot kanelgränd. Men Pontus och Ping va så jävla sega för dom skulle äta innan. Så vi åkte till centrum och tog ut pengar och gick till vitlöksgränd och mötte dom sen gick vi till kanelgränd och tog bussen hem issa hem till sig, jag hem till mig, Och bella hem till sig. Bella ska bara vara hemma ikväll typ, Hoppas issa får gå ut då :) (Om man själv orkar dårå haha) Jag ska äta gott ikväll woho! Fläskfile med goda potatisar och beranneise sås eller hur i helvete de stavas. Aja nu ska jag gå puss!


tillbaka

Nu är jag tillbaka ! Nu ska jag plocka undan i mitt rum och fixa mig lite mer. När vi var i Haninge så fick jag tillochmed mig en klänning till mig själv *glad*

Men vad tror ni att jag köpte till min babe Izabelle ?


17.25

Sååå, nu har jag duschat, ätit och fixat mig lite halvt. Nu ska jag bara vänta på mamsi som inte är riktigt klar än. Sen bär det av till Handen. Det var typ evigheter sen jag var där faktiskt, alltså inne i Haninge centrum. Utanför har man ju väntat på bussar och köpt manliga strippor. 




 se på fan annie ! En ego-bild *hihi* och där bak ser ni mitt skavsår av mina monster heels

Svar på komentar!


Hej! Tack så mycket :)! Den kommer från Monki love annie


(i)

Nu har jag nördat klart mig känner jag. Så nu ska jag hoppa in i duschen så jag är klar tills middagen. Tror det skulle bli korvstrånganoff (har absolut ingen aning om hur det stavas) mums, hoppas verkligen att dom har köpt hem ketchup. Aja efter middagen så ska jag och mamma till Haninge centrum och FLIPPA SÖNDER, hihi skoja. Eller vi ska dit, men vi ska nog vara rätt lugna (a) Sen ska jag hem och packa mina saker, ´sen där efter så ska jag hem till Izabelle i Rotvik. En timmes bussresa *kul* Det är bara att sätta iPoden på laddning redan nu.

och bara helt random så .. man tjänar absolut ingenting på att vara falsk och elak, tänk på det dumsnutar Ü

PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS PÅ ER ! / EMLIS

Igår

Igår så skrev jag ju att vi var ute på Raksta, hemma hos Stefan. Och att några andra skulle komma och hämta oss. Det var Mikko, Sandin och Hansson, mobbade men snälla människor. Haha, dom skjutsade oss till Alléplan, eller rättaresagt till Kinaresturangen lite längre ner. Lill' v bor ju där så vi försökte få ner henne, men hon var för seg på att svara så vi gick upp till bussen och åkte hem istället. När vi kom hem så satte vi oss i vardagsrummet (inte vanligt) och tittade på 2½ film tills vi somnade.

Izza fick väcka mig idag igen, men jaa.. Jag tycker om att sova, det är väl inge fel på det ? hoho. Men nu är Izabelle inte här längre, hon skulle iväg och köpe en mobil med sin far.

Det här blir ett för långt inlägg, så jag säger hejdå nu! Hejdå / Emlis

Morgon för mig/ Dagens låt för er


To do


1. Ta min moppe kör kort på torsdag, har tagit mig 4 månader har inte orkat haha!
2. köpa nytt smink, någon som var hon cara tog min fonda så lämna gärna tillbaka den för jag  har ingen annan!
3. Träna regelbundet och sola
4. Gå på julias ''samling'' på torsdag kl 17.00

VACE TALAR





jag har världens bästa pojkvän


Han är det bästa jag vet och det finns verkligen ingen bättre!

kvällens låt


00.30

Hej alla kära bloggläsare , kom hem för en liten stund sen, som ni alla vet så träffade jag  dennis, var ganska trevligt att träffa honom igen, vi kollade på halva baksmällan men jag tröttnade så då kom victor och sebban som hämtade oss, vi åkte till sickla och kollade på bio, vi såg Linje 1 2 3 kapad, den var ganska bra tycker jag, sen blev vi skjutsade till gullis då jag och sebban åka hem, var ett jävligt bra tag sen jag  träffade dem pojkarna så det var roligt. men nu ska jag gå och lägga mig hörs imorn!

hoho raksta

Ja, här skulle vi sitta och umgås lite med Stefan,  men han blev typ akutsjuk så snart kommer några kompisar och hämtar mig och Izabelle så stackarn ska få krya på sig lite. Nu har vi absolut ingen aning om vad vi ska göra, vi får ju se vart kvällen tar oss. Vi kansek bara åker hem och tar det lugnt bara jag och Izza istället, vi får se. Uppdaterar senare !

Svar på komentar!


Hej där!
Jag har inte fixat mina tänder. Jag har inte haft tandställning, blekt eller ngt liknande. Min balklänning beställde ja faktiskt hem från Nelly.com. Märket heter Jones and jones. Jag tror inte den finns att få tag på nu eftersom ja köpte den i början av sommaren.
Fortsätt gärna med komentarerna, jätte gulligt! love annie

Känner mig bättre

Svullnaden i halsen har gått ner så tänkte att de skulle va kul och ringa till girlsen och höra vad som har hänt medans ja vart borta!

Ringde först Emla. Hon berättade att hon hade köpt skor och att Frida Flakstad har för stora fötter! (håller med!, sry Frida) Hon berättade även att hon stod och sminkade sig bara för att (?)
Sen blev hon tråkig och ville inte prata mer med mig så ringde Vikkan för att kolla hur det gick/går(?) med Dennis men hennes telefon va avstängd så hon kanske har jätte kuk? *kul
Ringde iaf Paulina, hon sa bara snabbt "gumman ja ringer upp dig snart" så rolig va ja liksom..
Cara, Issa och Bella är på bio så dom kan man inte nå heller.
Så ja ringde ja min boyfriend men han vill inte heller prata med mig.. Han är upptagen med sin poker eller film kan jag tippa på.

åh va kul det är att kunna komma tillbaka till verkligheten när man legat i koma i fyra dagar


Hammarby sjöstad

Nu ska jag  till sjöstaden, ska träffa dennis, later

mog1

jag måste vara barnvakt till min malliga lillebror som precis har lärt sig att rita runda ringa och ett strek, har ingen aning om vad det ska föreställa, men stolt är han. Och jag som har planer med izabelle ikväll. Hon kommer cutta mig upp och ner, kors och tvärs och ut och in.

haha, vi hade tråkigt


Lite bilder från Grekland!

den där klippan var min död. Trodde en haj skulle äta upp mig på vägen så långt var det!

"den lilla" klippan var stor

geek bild

underbart att bara sitta där på kvällarna och titta ut.

systeryster solar

världens sötaste kisse, mimmi!

 lika som bär?

Fransmännen va lite mysko :S

bästa stället om man bara ville ta det lugnt en kväll. Blev mycket mat ist haha

Challe i poolen

världens bästa syster!

mer bilder kommer, lovar!

Tisdag

Godmorgon bloggen. Vaknade nyss. Izabelle har tydligen blivit morgonpigg efter att hon jobbade i 2 veckor.. Haha, klockan är iof ganska mycket,, men inte för min del. Så nu är jag mer död än levande känns det som *sömntuta*

Ikväll får vi se vad som händer. Antligen så ska jag hitta på någonting med Izabelle eller så ska jag bara vara med far min, vi får se. Pusspuss ! / Emla

DÖDLIG TANDVERK!

Jag kommer snart ta livet av mig, jag har så snuskigt ont i tanden, har ju vart hos tandläkaren och dem har suttit och ränsat bort min nerv, rot fyllning u know, ni vill inte vara med om det, sitta med sågar i munnen INTE ok, ska tillbaka dit igen :( later


02.30

Hejhopp, nu sitter jag och Izabelle i min säng. Idag har vi inte gjort så mycket, bara legat hemma hos mig och kikat på Tv typ. FUCK OFF ATT MICHEL DOG I PB ! Då skvätte vi lite tårar ,, Sen vart det flumm så va träffade Mikko, Sandin och Viktor en snabbis.

Juste, jag har dödat 2 trollsländor idag. Ganska läskigt, men dom hade in VIP i mitt sovrum och dom var inte ens inbjudna hit, så slängde ut dom med rumpan först tillochmed.

Imorgon så ska jag träffa Mikkos pappa som jag träffade på Match.com, ska bli väldigt trevligt ! Puss / Emlis

Lite bilder ifrån ikväll, enjoy !




10 dagar kvar ..

.. Sen börjar bi gymnasiumet, fy vad jag inte är taggad på det alltså ! Nejnejnej.

Men det var inte det jag tänkte skriva egentligen, det bara kom upp. Haha, nu ska jag börja fixa mig lite. Ska till Tyresö och möta Izabelle. Hon kanske ska sova hos mig ikväll, myspys.

godmorgon

Pizza som frukost ? Fy, inte så fräscht. Men nu är jag iallafall törstig så ska springa coh hämta någonting att dricka snart.

Igår så gick jag i mina älskade monster heels, som inte längre är så älskade utav mig. Ni ska se mina skavsår jag har fått efter dragkedjan ! Fybubblan, det gör något ont ska ni veta !


hur dåligt kan man må

jag är pissigt äckligt jävla sjuk. Nu vet alla det...

godnatt

Nu har jag läst alla bloggar jag tycker om, och inte tycker om men läser iallafall (?) Knäppt. Sen så har jag lyssnat på ''dissar låtar'' på Youtube, fråga mig inte varför. Där hittade jag iallafall en ganska rolig låt jag ska visa mina vänner imorgon, är inte så taggad på att lägga upp den här :) hihi, nyfikna ?

Men nu ska jag försöka sova, nattinatti ! / Emlis


@ micke



Haha, fjortisar ? Hade glömt bort helt att vi hade tagit den här bilden.
Kalasful, men den bjuder vi på. (saknar min phonie!)

läggdags

hoppla, nu är jag hemma. Som sagt så var jag och VIkks hemma hos Fredrik som är hemma från lumpan föt tillfället. Det var ganska segt ibörjan men lite senare på kvällen så blev det hyffsat. Där träffade jag föresten Caroline,  jätte mysigt att träffa henne igen ! Men vid 3 kanske så började vi röra oss hemåt, jag satt och väntade på min buss i nästan en timme *kul* sen så mötte jag Isabelle och Cara, (oj vad ni babbla) hihi.

Men nu är jag hemma, och det finns ingenting att titta på på Tv .. Så sitter och kikar på något tramsigt program på Tv4+.
Fast ska nog sätta på en film istället. Pussgurka ! / Emlis

dagens bild



Haha, visst är den härlig ?

<3

''Gå hellre med tusen vita möss än 4 stora svarta råttor'' Ett uttryck min papsi brukade använda mot mig förut. Eftersom det har hänt så mycket i Tyresö nu på sista tiden så ville jag bara skriva att jag älskar mina vänner. så, jag älskar mina vänner ! Ni är mina möss ! Puss


Blixten

Idag var jag snabb, är nästan klar ! Ganska ballt. Ska bara platta håret lite till, för när det är nytvättar så vägrar det bli rakt (iallafall på mig) Men innan vi kan gå så måste vi vänta på min far som ska komma hit med mina monster heels, han funderar på att ha rast snart så då kommer han. Tycker lite synd om stackarn som jobbar så mycket! / Emlis

Söndag

Nu är klockan 19.53, k00lt. Lill' v är på väg till mig, och Annie är sjuk.. Ikväll så ska jag och Vikks åka hem till Fredrik och umgås med några Haningebarn, ovanligt (?) Haha nja, men innan Vikks hinner komma hit så kanske jag ska ha fönat och plattat håret iallafall. Så .. puss på er ! / Emlis


Bad day

Idag är en dålig dag, kommer inte uppdatera, är intepå humör PÖ v

you know ill be there


Krya på dig älskling

Väldens underbaraste människa, med sån utstrålning och glädje, varje gång man ser dig så kommer du med ett sånt vackert leende på läpparna, du är älskad och omtyckt av alla, krya på dig älskling

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5621018.ab


Inte okej!

helt seriöst men jag  tycker att våran blogg ser ut som en stor katastrof, så min fråga är om det finns någon som är bra på desings osv kan ju gära höra av sig om den skulle vilja hjälpa oss med en NY design? PÖ v

No turning back

Otur som jag  faktiskt har idag är att jag tänkte ladda upp lite bilder från igår när vi myste lite hos cara, så är det självklart att jag  ska lägga över dem i en mapp på datorn de läggs över sen tar jag bort allt från kameran gå in på mappen som finns på datan och självklart så sparades det inte, så jag  har inga bilder kvar, im so not lucky! är på pissigt humör nu och jag vill hitta på något roligt med någon rolig människa, later!

Med detta säger jag godmorgon


coola grabbs

När ska Ian få gästblogga igen?!

hemma hos min twin


Vikkan, Bella, Cara, Alex, Sebb, Adam och Tim är här! Nu ska vi grilla, cozy!

så det så


nagellack

Snart ska jag måla om mina naglar, lite bra att veta sisåär ? Haha, har iallafall legat och pratat med mamma ett bra tag. Visste ni att man får böter i Spanien om man är under 15 och bär på alkohol ? Vilket brott (?) njaa, tur att man är lite äldre än det.

knaskalas, hej !


I want this just nu





Gud jag dör, så sygga, på bilden är Danny K & Elia från Dolce & Gabbana Fashion show summer  2010

Dagens


Träningen går inte bra

Åh nu får jag ångest över allt festande som har pågått detta lov, när jag kom hem tänkte jag  börja träna och äta nyttigt men det gick ju knappast bra, jag måste seriöst börja träna sist jag  träna var förra veckan och det är inte direkt bra att träna 1 gång i veckan och sen hälla i sig massa läsk och onyttig mat, Skärpning! om inte jag åker och tränar imorn så är jag  den mest oplanerade och oansvariga människan på denna planet, OK?

fredag!

Hej vänner! Förlåt för dplig uppdatering från min sida har haft fullt upp hela dagarna känns det som. I onsdags va jag och älskling på bio, såg den där "Sommaren med Göran" ganska rolig men inte mer. Igår åkte jag in till stan träffade Paulina sen åkte jag och Vikkan till Cara där hela Vace satt ute på Caras altan, lovely. Efter det sussade ja hemma hos min boy.

Idag ska Cara ha middag hemma hos sig så vi tjejer ska dit och grilla (?) Sen får vi se vad som händer efter det. Puss på er


TGI Fridays

Ja som ni  alla vet så är det fredag idag, så skönt! dagarna går så fort förbi och snart börjar skolan, ja det där med frågestunden ska vi försöka svara på så fort vi alla är samlade kanske ikväll? Ja ikväll ska vi grilla/ äta middag hos cara det blir hela vace, bella, tim, adam, alex berglund och lillsebb sen tror jag att izabelle persson också ska komma dit sen? ja ja ska nog börja fixa mig lite måsta springa till affären och sola om jag  hinner det, later !


Gårdagen's


Annie och Paulina i slussen efter tacobar

Mina nya skor, vad tycks?

cheerleading

Nu har jag nördat mig ett bra tag bakom youtube klipp av cheerleadning. Snart så är det dags igen, det är bra. För annars skulle min mage växa och bli lika stor som mammas .. ( Ta inte illa upp mamsi, du är ju trots allt på smällen ) Sen så har jag lurat en pojke på Facebook att jag är kär i honom också, stackars liten .. (6) / e

snyggt



Tycker inte ni att min väska matchar Olivers kappa ? Han kanske borde börja bära den åt mig lite oftare, eller hur ?

ungefär

hejhopp, emelie här (som vanligt) hihi, tycker ni att vi ska skärpa oss med uppdateringen eller ska vi fortsätta uppdatera lika segt som Vikkan väljer BH ? *fniss*

Jaja, kom hem från Cara för en liten stund sen. Har hunnit tvätta bort det lilla som fanns kvar av dagens sminkning, borsta tänderna, byta om, satt på Tv och datan (missuppfatta mig inte) Ni vet sånt där som man gör innan man går och lägger sig.

Inga bilder från kvällen eftersom Erik har min kamera. Inte för att det har funnits så mycket att fota, vi har mest suttit på Caras altan och myst, och kikat på en film med lite chips, ni kan ju föreställa er själva hur det såg ut. Men ska försöka fixa tillbaka den tills imorgon !  Puss på er

hångelkalas @ caras place

Nej hemma fick man inte ligga, cara känner sig lite ensam så måste åka dit och göra henne sällis. Snäll som jag är så tänker jag kolla min buss nu, packa med mig någonting skönt att lunka runt i och min mobil laddare för den håller på att dö men jag orkar inte ladda den =) =) =) =) =) =) =) =)

en man utan koll, är en lycklig man (hihi) / ew 

blöö

 Nu ligger jag trött och sliten i min sköna säng. Mår rätt illa så ska ligga här ett tag också, sen lite senare ikväll får vi ju se vad som händer. Orkar inte ens skriva mer, puss på er "

05.05

Det fick bli Confessions Of A Shopaholic istället. Och nu har klockan redan hunnit bli 05.05 och jag är inte ett dugg trött .. Inte så smart att sova borta hela dagen kanske. Får väl skylla mig själv. Menmen, får väl sätta på en till film och försöka bli trött medans jag kikar på den eller någonting. Vi hörs lite senare älsklingar. PUSSSS

Hannah montana



Det blev inga avsnitt utav Paradise hotel, utan tittade på hannah monata the movie. Ganska bra faktiskt ! Nu funderar jag på om jag ska titta lite på Desperate Housewives eller Lipstick Jungle, tror faktiskt att det blir lipstick ! pussseseseses

Paradise hotel

Inatt hade jag tänkt att sitta och nörda mig bakom paradise hotel tills jag inte orkade hålla ögonen öppna. Men nu kom jag på att jag ska med min mamsi på ulta ljud imorgon vid 10. Hoppas på lite shopping efter så det är klart jag följer med. Hihi, sen så var det ganska coolt att se ultra´ljuds bilderna sist så det ska bli roligt att se hur mycket skillnad det är nu. Så nu ska jag ut och kika på vädret en sista gång sen tvätta ansiktet och sen titta på 2 avsnitt av Paradise hotel Ü / emla


Hej

Första inlägget för dagen för mig. Tror inte att gud var på min sida idag, för fy vad illa jag har mått. Fast jag typ sovit hela dagen. Men iallafall, igår var jag och Vikkan hemma hos Christian (?) Trevlig pojke, Trevligt häng i jordbro. Haha. Vikkan förlorade biljard mot Vandal (stavfel?) Som jag har på min kontakt lista med nummer 112. Kanske ska ta och smsa honom nu, puss på er !



Vandal (dressARN) och Vikkan babe

liten då

Idag var jag med Summer till veterinären. Hon ska ju snart få sina bebisar så man måste dit och ta blodprover och vacinera henne. Nu springer hon runt här hemma med ett litet bandage, finns fan ingen sötare katt. Love u bebiis!


Water skiing

Nu ska jag byta om sen gå ner till stranden ska nog prova på att åka vattenskidor! Fast ´jag vet inte, Det e iof varmare i vattnet idag. Men jag håller mnig nog till ringen. Bara de att man får så ont i arslet av de! Haha

Idag kommer bellabästavän hit ut! Så jag får mig en svennekompis. ååh<3 Ne skoja, Men de e faktiskt skönt o snacka svenska i bland också eller hur? Trodde inte hon skulle vilja för hon åkte hem från issas land IDAG och ska ut till mitt lan IDAG lixom haha.  Nä nu ska jag byta om sen ska jag hämta bella på dalarö sen uppdaterar jag nog. Puss på er!


Idag

Eftersom de blev lite sent igår, Och de typ brann. Men ingen trodde på mig. Att de lukta brännt och allt. så jag sprang runt i huset och till andra huset och kolla, alla sa bara gå o lägg dig blöööööö.. Så jag tänkte äh alla får väll brinnna upp då. sen gick jag o la mig. Sen lite senare kommer Mamma&Pappa in o sa de brann visst. Vilken tur att du sa för annars kunde de hänt mkt mer. Grrr.... Tänk om dom skulle trott mig från första början :) Fan va ägda dom blev! Annars så vakna jag runt 3 tiden idag gick upp och käka mina knäckebrödsmackor och sedan såg jag hur min hund typ låg död ute i solen jag tyckte synd om henne så jag och min syster gick ner till sjön med henne så hon kunde ta sig ett dopp då blev hon genast mkt piggare! Hon e så gullig!


Igår så firade vi Mamma

Blev lite mkt igår kankse. Iaf så käkade vi middag ungefär runt 9 tiden. Grillad oxfile, Men potatis och massa annat. Asgott! Sen satt jag och min kusin uppe med dom vuxna ett bra tag. Sen fortsatte vi lite till när vi kom in till vår stuga med dom andra kusinerna också. Wooohoo. Visade hur dom svenska flickorna såg ut här i sverige. Tydligen mkt snyggare än i england. Alla e svart håriga typ och bleka där sa dom.. I sverige e man alltid brun, ljusa ögon, Ljust hår och allt! Sen kom vi fram till att de e många som ser riktigt fejkade ut och allt. Haha! Aja, skit it här har ni lite bilder också!



Jag är fast


Det finns bara en som verkligen förstår

snygga grabbar


klart bröderna Lindblad ska få vara med i coola bloggen!


Nu så..

.. Har jag varit vid hemträsket som de kallas, De är bara en vanlig sjö, Det va 21 grader sp jag fick mig iaf ett dopp! Haha, Nu ska vi till Kymendö, Och köpa lite stuff. Sen hem och fira min moder och äta gott!



Dance wiv me



How U doin?

God morgon, vaknade för en liten stund sedan, igår var jag i jordbro med henkan och några det var ganska roligt och ikväll är det sista dagen de kör där för fredrik åker in igen(lumpen) så dit ska man kanske åka ikväll, får se med mina kära vänner vad de tycker det är typ precis bredvid peggy om ni undrar vart det är (emla & annie). Vill Gratulera Jennifer Borgström på födelsedagen hoppas du får en bra dag.  Nu orkar jag  inte skriva med later!



mosters barn



Kolla va söt hon är ! Lillen ligger brevid mig och sover. Hur cute som helst !

Hallå snyggingar

Jag och Emla jiddrar på msn, Tkr de e lite fittigt av henne att hon har sandin som visningbild och jag lixom inte fick va med? Hallå, va e de för stil? Då ba börjar hon jiddra om att mitt löshår e med på alla mina bilder?! De dom ju fan inte hallå?


Vågar jag?



Dom här blir det i morgon, (Vattenskidor om ni inte visste) Haha blö jag kommer bli blööt!

Dagis

Som liten så gick jag på dagiset paletten. Och nu är det en tjej som har addat mig på facebook för att hon kände igen mig ? Ser jag fortfarande ut som jag gjorde när jag var .. 4-5 år ? schysst, tack för den Elina ! Haha. Nejmen, det är väl rätt roligt att hon kommer ihåg mig. Kanske var lika busig då som jag är nu ? Hihi *blink*


Grattis Mamma!

Träffade ju mina engelska kusiner igår! De va trevligt, Men jag råkade somna i soffan runt 10-11 tiden pågrund av att jag inte sov mkt i förrigår som jag kanske skrev. Så jag gick upp vid halv 12 idag. Väldigt bra faktiskt. Då käkade jag en anabbfrukost och sedan gick vi ner till våran båt. Och åkte sån här ring efter båten ni vet haha de va askul! Hade först inte tänkt o åka för de va för kallt i vatten. Men jag e ju skillad så jag ramla inte i! Mihi, Sen får jag ju inte glömma att mamma fyller år idag. Grattis! Puss,

Här har ni lite bilder

Detta va igår.

Min söta hund smög upp brevid morfar. Haha!

Coola jag dårå

Haha, och David höll på att flyga ur!


moster

Godmorgon folket ! glad gubbe
Min moster är här på besök. Det var ett bra tag sen jag träffade henne faktiskt. HOn ha rmed sig sitt lilla barn också. Har aldrig träffat den lilla tösen. Jätte söt är hon iallafall ! Och min lillebror har blivit jätte lång, om det var någon som undrade. Hihi.

Snart är det dags för mat här borta också. Mamma håller på med någonting vi kan fylla magen med. Här får man allt på silverfat alltså, har saknat det. (jag är inte bortskämd) Egentligen så skulle jag till Annie och färga hennes hår, men så fick det ju inte bli eftersom jag måste vara lite trevlig mot moster och vara med henne lite nu när hon ändå är här.

aja, uppdaterar lite senare ! Puss puss / emlis

give!

Älsklingen sov här inatt så har inte uppdaterat så bra. Idag ska jag in till stan sen direkt till hagsätra, beror på om ja får tag på la familja. Nu blire duschen sen frulle på dirren.


Toppen!



Paradise hotel fick det bli ! (y)

Tvdax

jaja nu ska jag leta efter någonting bra på Tv som man kan somna till kanske, om ett tag iallafall för nu är jag inte ett dugg trött ... Så annie bunnie honey, vi får ju se om jag kommer upp itid för att hinna med dig till stockholms city ba. Men det är bara att ringa hem till mig när du är påväg från pojken din. Men nu ska jag som sagt smutta lite på det goda jag har tagit fram (citronvatten, gröna oliver och lite choklad) och kika på tvn har någonting bra att erbjuda inatt ! Dröm sött / emelie


haha ?

Vad hände med frågestunden ? ;p

snyft

Blev faktiskt jätte ledsen över att jag missade Prisonbreak .. Det är det enda programet jag verkligen följer, och har typ gjort det sen det började. Får väl vara lite busig och bryta mot reglerna och ladda ner det avsnittet. Det var väl tillochmed sesongsavslutning idag ? </3

spanien grejs

Tillbaka, men min bror pratar fortfarande i telefon .. så syselsatte mig med att fota lite grejer jag fick från mamma och erik som dom köpte till mig i spanien.




och lite mer, men det får bli en hemlighet, eller någonting åt det hållet (hihi) kramis !

;o

Min bror låg och pratade i sin telefon så han sa åt mig att gå ut och kika på vädret en snabbis och sen komma tillbaka och se om han hade lagt på eller inte, så det är väl det jag får ta och göra. Vi alldeles strax, eftersom jag har så tråkigt så kommer jag antagligen bomba bloggen ganska bra (men det gillar ni va ? mmmhhhh ! ) hihi puss !



Kommer nog frysa lite, men .. strunt samma ! Nu far jag och min iPod iväg.

nattbloggning på G !

Hej alla ni som är vakna, och självklart ni som kommer vakna lite senare också ! Klockan börjar närma sig halv 4, och jag är inte så värst trött. Det kan ju bero på att jag sov till 11 .. Jaja, nu får jag väl ''ta natten som den kommer'' haha. Med det är ganska jobbigt att inte ha en mobil alltså .. Glömde ju laddaren hemma hos Cara och hon är på landet och firas sin mor som fylle rår idag (Grattis Jennifer!) och kommer inte hem för än på Torsdag. Men nu ska jag springa till bror min och låna hans telefon som jag ska sätta in mitt minneskort i och kika om jag har fått några sms. Puss på er ! / emlis

!@%#&

MOGET ATT JAG VAKNAR NU, PRECIS NÄR PRISONBREAK SLUTAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nacka forum

hej  alla efter att jag  gjorde  nytt legg så åkte vi till forum och shoppa lite fick med mig lite roliga saker.
   
  
och lite till
later!

jag är trött

Har knappt sovit ett dugg idag. Åkte hemifrån Cara med 7 bussen tror jag. Så åkte jag till Tyresö och var med Emelie oxh Izabelle som städade i granängsringen. Jag var faktiskt ganska snäll. Jag hjälpte faktiskt till att plocka fimpar med en sån där roliga plockepinn-grej. Ganska kul, sisådär ibörjan iallafall, men inte efter ett tag så Erik fick komma och hämta mig där. Och när jag kom hem var det bara att somna och då var väl klockan 1 kanske. Så sov jag till 6 och sen var det middag, och nu ska jag nog sova lite till innan Prisonbreak börjar ! PUSS

high heels, red dress


con gratz



På 16 årsdagen, Synd att inte jag och Issa kunde komma. Eftersom vi var dom ända igentligen du ville skulle komma! Mihihhi, PÖSS

Måndag

Förlåt för dålig uppdatering vänner!

Igår så hade jag middag hemma hos mig, Jätte mysigt. De va jag Emla, Izza, Bella, Issa, Annie, Vikkan, Tim & Adam. Efter vi suttit ute och haft de kul, så går vi in igen, och kör roliga lekar. och ahh, Det blev iaf väldigt sent för min del, Eller kanske tidigt? Eftersom jag la mig ju på morgonen.

Idag åker jag ut till landet eftersom mina engelskakusiner kommer dit. Dom har jag inte träffat på 2 år. Så de ska bli trevlans! Och i morgon fyller Mamma år, JAg och min syster har faktistk köpt en present till henne. Men jag kan inte säga va de är för hon läser min blogg hela tiden! HEJ MAMMA!

höm ..

Nu börjar jag faktiskt bli lite överdriven med hur bra jag har lyckats vända på dygnet .. Har liksom precis ätit frukost ? Jaja, det är sommarlov. Men nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite, klä på mig och sen tramsa med mitt utseénde som alla andra töntiga flickor gör. Sen så ska jag springa (host, gå) till alléplan där jag ska möta Vikks. Sen får vi se vart kvällen tar oss, men när mamsi ringer och säger ''jag är hemma nu'' så flyger jag på dunts till henne ;D *g33k* PUSS

im so lonly

hej  alla kära läsare! nu  sitter helt själv mina päron och min syster är i motala och fixar med hennes lägenhet eftersom att hon ska flytta dit väldigt snart, idag har jag  ingen aning om vad som händer för jag  antar att mina vänner sover,
 hör av er när ni  ser det här! för jag har jätte tråkigt men nu orkar jag  inte skriva, later!

små ?


06.01

Japp sådär ja ! Nu har jag lagt in lite låtar på min brors iPod så jag har någonting att lyssna på (eftersom varken han eller pappa använde den så hamnade den hos mig, det var ju någon jäkel som snodde min *arg gubbe*) Det blev inte så många låtar men var tvungen att vara olaglig och ladda ner och greja så det tog ju sin stund och nu har klockan redan hunnit bli 6 på morgonen liksom ? Dags för mig att somna kanske ? Fast nu är jag så trött att jag inte ens är trött .. Haha, låter helt fel, men ni fattar va ? Eller alla som gick i kunskap förstår mig iallafall för det är ju bara dom som är smarta ,, höm, nja.  

Tänkte precis skriva *Här får ni lite bilder ifrån kvällen, men jag tror inte det va. Haha, eller vad tycker mina vänner ? Kanske ska lägga ut ''se seriös ut!''-bilderna ? Aa fast nä, men nu ska jag nog gå och lägga mig. Låter det som en bra plan kanske ? EFTERSOM MIN MAMMA KOMMER HEM IDAG SÅ MÅSTE JAG JU KOMMA UPP ITID KOM JAG PÅ *o-gubbe'' !

smile

Hur mysigt ser inte det här ut ?


Middagsplace


Och efterrätt

lördagsmys

Hej ni, nu håller mina vänner på med maten. Vi ska äta på Caras altan. Det kommer nog bli kalas mysigt ! Idag så har jag bara legat här och tagit det lugnt, medans Issa, Bella och Cara åkte och handlade frukost, middag och godis för 800kr (?) shiieeet. Haha, sen så gick Izza, Cara och Bella tilll Djurgårdsplan och köpte pizza. Tjockisdag, igen .. Haha ! Men nu ska jag fortsätta med att ladda ner iTunes på Caras data. puss på er !


RSS 2.0