00,55

Nu bränner mina ögon lite .. Varför undrar ni säkert då, svaret är för att jag är sjuk het! Eller .. så kan det vara för att jag börjar bli lagom trött, precis som min telefon som nyss berättade för mig att den bara har 10% batteri kvar .. Nä, mitt liv är inte alltid så här jobbigt. Men det sitter aldrig fel med lite medlidande "blinkblink"

Lagom lata

Heeeello ! Just nu ligger jag Annelie issa och cara i min säng och kollar på tv. Jag ska strax börja på min klänning jag ska ha på mig på nyår, mamma har ganska bråttom som ska sy både min och Annelies klänning och jag har lite grejer som jag ska ha på min klänning som vi inte ens har köpt än (känner mig lagom stressad) Aja ska vara lite social nu , love !

hehej

Idag har jag handlat julklappar till alla förutom min bror, har ingen aning om vad jag ska köpa till honom! Några tips om vad man kan köpa till en 19 årig alko-pojk? Inte ? Nä..

Men nu sitter jag och väntar på min lille vän Izabelle som jag inte har lekt med på evigheter, ska bli kul att sno henne en stund ifrån hennes pojkvän Daniel!



Annie, jag och trixie för länge sen


skolhäääng

Sitter i en datasal och hänger med min såkallade beundrare annelie ek. Har som vanligt håltimme från halv11 till typ 2 då bilden börjar så jag ragga upp en av våra medie lärare som fick låsa upp en datasal så vi kan skriva klart lite rester, blev nyss klar med offentlighetsprincipen och ska börja på min analys nu! Ciao / Emlis

Grattis papo <3


FREEEEDAG!

Just nu är jag på värsta festen med vääldigt mycket roligt folk och massa goda drinkar! Eller ? Nää.. Sanningen är att jag sitter hemma helt själv ( inte ens pappa eller bror är hemma ) och kollar på HIMYM dvs. How I met your mother, och dricker vatten.. Så ser min fredags kväll hur, hur ser din ut ?



Love u Em


3 lektioner

.. kvar , sen är det helg för mig del. s to the könt! Sitter iallafall och tittar på disney channel, rasten är på - bästa.

& Strax är det dax för att börja gå mot bussen, fast det är mörkt ute .. eller rättare sagt: det är svart ute. Det är verkligen sjuuuuu-u-u-u-u-u-ukt mörkt nu för tiden.

00.23

"Du ljuger som mest när du ljuger för dig själv"

öööööööööööö

Om jag inte kommer till skolan imorgon så är det nog så att jag har blivit brutalt mördad pågrund av att ha stört folks sömn (ho sebbes st)
Då vill jag också ha sagt att mina älskade vänner tyvärr inte ärver någonting ifrån mig, egot tog över och jag la alla mina pengar på min egna begravning - kändes skönt att gravas ner flott liksom. R.I.P. Emelie Anna Theresa Wetterholm.


onsdag

jaaaaaaaaa, va ska jag säga ? Idag har varit en väääldigt lång dag så vi drar en snabb version av den:

*möte i skolan
*Åkte till stan och köpte tyg till min nyårs klänning
*ToysRus, julklappar till knoddarna!
*Sushi på heron
*Farsta och handla lite kläder
*Fick besök av annelie och issa när jag kom hem
*Träning

Ja, typ så ja. Nu sitter jag i pappas soffa och håller på att hosta ut mina inälvor, kul liv hej! Nämen hejsan! Och är jag trött ? Nä för det är jag inte.. & Självklart börjar jag 08.15 imorgon också, folk kommer komma fram och säga att det inte är halloween .. (kommer se ut som en zombie)


äntligen fredag

"Cha cha bloggen!"
Sitter och halvt stressdricker min latte, ska strax slänga på mig det första bästa jag ser i garderoben och sen springa iväg till bussen. Har bara en lektion idag så 12.20, skönt ! Vi får se vad jag hittar på då, love / E


RSS 2.0