hihi

Nej mitt rum blev aldrig städat, verkar inte som om det blir det heller så jag ska röra mig mot tyresö nu.


hö-hö

Jag är så påväg att städa mitt rum, heltaggad! Eller kanske inte. Sitter och raderar händelser på ansiktsboken och drömmer om att vara lika skicklig med tangenterna och skriva lika fort som "micke" och "Lisbeth" i män som hatar kvinnor, eller kanske som han gummikillen i fantastic four men jag menar man får ju inte allt man drömmer om så jag får väl fortsätta drömma. Idag ska jag städa mitt rum som sagt, fixa det sista som behövs fixas innan jag ska välkomna det nya året! Ingen aning om vart jag hamnar på nyår än men det får vi se. Ser ut som en tjejmiddag at my place sen något annat som jag inte bestämt än, ser också ut som om vi kommer splittras allihopa vilket är lite mindre kul men man vill ju inte alltid samma saker tyvärr. Mitt rum ser så förjävligt ut att tom jag mår dåligt av att befinna mig i det och dom som känner mig kan föreställa sig hur det ser ut då ju.
Aja hittade den här, jag och A har sjukt skön humor! (Helt ok om ni inte fattar)

"Vrider huvudet och ser röran som jag nu ska ägna säkert flera timmar till att fixa.." inte najs.


jag tycker om idol...

...darin & erik


Dom här 2 rösterna kan man INTE få nog av


lifehouse - youandme

har tagit ut mina högtalare till vardagsrummet, så sitter här och stör grannarna med basen i väntan på att Bella ska ha nördat klart bubble struggle och ska iväg och sola med mig. Snart kommer väl grannen högst upp och gnäller, det är nog det värsta med att bo i lägenhet - gnälliga grannar!

Men iallafall, ikväll så har tjejerna planer på att åka hela vägen till sickla för att gå på discobowling. Vi får se om jag följer med eller stannar hemma med Izabelle. Puss / e



Jag och lillmartin efter förra SM


lill lördag

Hej bloggen !
Igår så  var vi på tjejmiddag hemma hos lillmarr, hur mysigt som helt! Som vanligt så var det kyckling och potatisklyftor på menyn, hihi. Efteråt så bjöds det på glögg, bullar, musik, prat och mögelost (?) fast den höll jag mig borta ifrån! Men det var iallafall en mysig start på jul lovet, love / e

Blev inga bilder ifrån kvällen, men det här hade jag på mig:


Juluppvisning


tudliluu

nu ska jag försöka sova, godnatt ! :) / emla



jobbigt att vara så här omtyckt ibland ..


wiiiieieee



och självklart ett STORT GRATTIS till vår söta lagmedlem emma som också fyllde år idag!


lallalalallaa

HEJ BLOGGEN, klockan tickar snart över till veckans lill lördag.
Men iallafall, lite kort om min dag:
Det började med skola, sen så åkte jag och cara hem till lill marr och åt en kladdkaka vi köpte med oss och kikade på film. Sen efter ett tag så åkte jag in till sjukan med Izza och träffade min mor och min nya lillebror, jätte cute ! Där hängde vi väl i en timme innan vi åkte till centrum där jag köpte en ***** till lottvinsten på söndag. Sen var det bara marspannkaka till träningen, sen träna *nääähää* sen efter träningen så mötte jag upp Sandra och snackade lika mycket trams som vanligt och nu ligger jag här. Jaa det var min dag " LOVE / e


15 dec

grattis hjärtegull !


vecka

måndag:
skola, träning
tisdag:
skola, träning
onsdag:
skola, nacka forum
torsdag:
skola, kungsan och rädda radion (SE DARIN)
fredag:
skola, träning
lördag:
chill, krusa håret
söndag:
juluppvisning

ja, man kanske kan säga att jag är lite över p den här veckan (?)
''hehe'' + att jag ska försöka uppdatera mycket bättre också! love / e


emla wetterholmo



Min profilbild på facebook, snygg ! Eller ?


01.17

Lite om min dag:
skola
stan med issa & izza
shoppa
BK *tjockis*
hem (mamma)
träffa bella
film
hem (pappa)


orkar inte skriva en lång och tråkig text så det fick bli en lista istället!
Har iallafall precis trixat lite med mina naglar, blev ganska snyggt brollor!
(men kan inte ta någon bild eftersom Annie har min kamera, ta med den
till din jäkla skola imorgon och ge den till Vikkan din pissmyra!)

Love / e


23.36

lalala, titta på en läskigfilm som handlar om döda människor i ett gammalt tomt hus är ingen bra idé när man är ensam hemma i ett hus inte! Sitter här och gömmer mig med Darin i ena örat och väntar på att pappa ska skynda sig hem från gullmars, medans min kanin låter och skrämmer mig, men det är ok (?!)

arthur

Idag efter skolan tog jag mig en liten tripp till st eriksplan eftersom att det inte alls var i närheten för att få håret avklippt av broshan nattis. I salongen träffade jag också jessies söte kung arthur, liten då! Kan ju säga att 20% utan överdrift är bortklippt men det behövdes, jag är ju snygg ändå! Nu ska jag på träning snart, pappa jobbar sent så det blir bussen för min del. Sitter och dricker kamomillete som har som nykomling kommit in och snott förstaplatsen från vaniljtet. Aja man ska väl ta reda på vart man har alla grejer och sen dra sig mot träning!

En snurre, sol och värme skulle ju inte sitta helt fel


01.22

Hej bloggen !
Det känns som om det var evigheter sen jag bloggade (?) Har inte så värst mycket att skriva egentligen, och min kamera ligger hos Annie så inga bilder blir det heller. Ska försöka få en snabb dejt med henne imorgon efter skolan så jag kan plocka upp lite saker hos henne som jag glömde där ihelgen.

Idag så har jag först varit i skolan, blötråkigt typ. Sen var det bara att åka hem och städa och tjäna lite pengar, sen åka hem till Bellamus, och sen på träning och sen på fika hos mamma eftersom min lilla mormor fyller år idag! (love you tanti!) och sen bada och nu ska jag somna till shrek2, LOVE /E

Nyvaken

Idag när jag nyss vaknade upp så insåg jag att jag hade försovit mig, sen när jag kollade på min mobil så insåg jag annat, att den enda läraren jag har idag är sjuk så alltså att jag är ledig vilket aldrig är fel. Ska vakna lite sen plugga dumdumdum.. no.. -.- Sen åka och möta ischi som jag inte träffat på länge sen åka och plugga igen. aja ciaoo!

bella <3 combo

Dagens kombination: nkboken i högsta hugg, intstuderingsfrågorna, sushi och cola. Så jävla najs! lite soya på pappret men det är lugnt. Slapp dag i skolan efter blev de stress och nu ännu mer stress prov på torsdag så ska fortsätta nu! TJAA! haha emla nu kom "i feel it in my fingers" på spoti, trycker in en tanke på dig då! (Jag skapade härligaste stämningen på styrkan på träningen idag)

Hah efter, jag och ida har helskön humor!


girlsen n' boysen

Nu ska jag aldeless snart åka hem till annie på middag med cara emelie och annie, myse! Efter det ska jag in till stan på bio med mina grappar! Det blir typ jag, simon, sebbe, nicke och högye. Min papa upptäckte spotify idag när jag visaded det, vi kan säga att han var som en liten unge som nyss fårr en ny leksak och skulle utforska den. Så medans jag och duscha tog han sig friheten att sitta och lyssna jättehögt på stockholms negrer. Nu ska jag snart till burken, måste ringa brollan som har baxat mitt kort! TJA!

Helful bild, håret inte klarlockat så man ser löshåret, haha gammal men tanken är att jag saknar dig lillepjuck!

öhh



Jag vet redan att alla tycker om mig rumpa, eller ? 8)
'' & dom som skriver nej är bara avensjuka! ''
(bry er inte om Isabell dumie Wihlborg, orkade bara inte ta bort det)


fredag

Varit sjuk sen i måndag, och vad är grejen med det ? Är fortfarande snuvig som en liten knodd, men kan iallafall svälja nu - yey. & nu springer Martin runt och fnittrar som en liten .. 2åring, jätte gölli!

Ikväll så är det träning, får väl försöka att inte snora ner hela laget & sen så dör jag antagligen av utmattning i någon säng eller så tvingas jag ut på äventyr, typ. kram :$ / e



HÖHÖ, seriuos ?!


trevligt

Idag när min pappa kom in och sa att klockan var sju, insåg jag att jag hade försovit mig - men bara en timme. Senare insåg jag också att min mobil låg i sängen och inte längre på skrivbordet vilket betyder att jag har, mycket flitigt i sömnen gått till mitt skrivbord, stängt av alarmet och sen tagit med mig telefonen och lagt mig i sängen igen, underbart. Men 20 minuter att göra sig iordning på är ingen match för en superkvinna som mig. Nu har jag svenska men är klar med allt så jag hänger på fb.
TJA!

My husband som sitter bredvid mig och skriver om sin älskade golfhall and I


bloggar

Varför läser vi bloggar egentligen? Ingen aning, men här top 5 av mina favoriter:

 Malinwesten.blogg.se
 Kenzas.se
 Dessee.blogg.se
 Annielindblad.blogg.se
och självklart vår egna blogg-
 Vace.blogg.se

(står dock inte i ordning)

/  emla


urs

Jag hatar att vara sjuk, det är nog det värsta som finns (efter våldtäcksmän, mördare och myttomaner) jag orkar inte göra någonting, inte ens att krypa under sängen och hämta min mobil som hamnade där på något vänster. Och jag är hungrig och törstig, men jag kan inte dricka eller äta för att min hals gör för taska ont! Sova kan jag inte heller göra, och ingen är vaken så jag är helt lonely </3

Missar för mycket i skolan gör jag också, vi har matteprov imorgon som jag inte kommer kunna vara med på, så det är mitt 3dje matteprov jag failar. Fy! Ska iallafall förbi skolan imorgon och hämta matteboken, The wave vi läser i engelskan och SH-trams.

Jaja,`hejdå bibel nr2 nu ska jag väl fortsätta med mitt nya liv - OTH. Love / e

hum

Igår låg jag uppe för länge och läste eclipse så idag är jag trött men jag försökte pigga upp mig lite med att dricka c-vitamin, ont i halsen har jag också. Jag älskar när man kan slå ihop nöje med läxor, jag menar vi ska läsa en bok på engelska och jag läser en av världens bästa böcker så det skadar inte. Jag har läst i två dagar och 230 sidor, bara 400 kvar typ. Naturkunskapen fick däremot ta stryk av detta så jag ska plåga mig själv med den mer idag efter skolan. Som jag måste börja göra mig iordning för att åka till. Jag är slut i hela kroppen och hela huvudet men dä ä lungan. Aja Nu: klä på mig and platta some hår. Sen: skohohola.

Min klass tihi <3<33<3< pus på e


RSS 2.0