2009 soooon !

Fan va skönt, ÄNTLIGEN nyår! Som Vace har längtat! Har ni några planer inför nästa år?
Det ända jag har är att inte dricka så mycket, Trappa ner på rökningen, Träna för fullt så kroppen blir fin till
BEACH 09, & Skaffa pojkvän!  Vi har inte helt klart för oss om vart vi ska ikväll, Tjejerna ska äta middag hos Annie med att börja med iallafall, Sedan drar vi oss vidare till nått tryggt place med sina vänner (a) ! Nej men nu ska jag till affären och handla lite grejer som jag ska ta med mig hem till Annies place. Ska möta henne och Bella prick kl 13.00 i tyresö centrum! Men bella sover tror jag hon har både stängt av mobilen och vägrar svara på hem telefonen! ILLA,  kanske de bara blir jag och annie som möts då. Vi får se om hon dyker upp! Bilder från våra outfits och middagen kanske kommer ut ikväll om inte Annies data cpar sig! Puss på er allihopa, thihi! / Cara

Tre likadana bilder fårn i lördags!

Bilder i från i måndags:


Cara, Frida, Lina & Annie

Lina & Annie

Cara, Strike a pose!

Frida, Lina & Annie Grr

Matte & Frida

en resumé av 2008

hej vänner, eftersom jag inte har mycket tid över i morgon så tänkte jag kasta in en resume av året som gått vad som har hänt och vad som gjort mig lycklig och motsattsen till den.

Tidigt förra året när skolan började igen blev jag osams med mina nuvarande tjejpolares hatobjekt och jag började vara allt mer med Annelie. Annelie förvandlade mig från High Fashion till en fjortis. Jag hade klippt av mig håret men det fick nu vara uppsatt i en stram bulle mitt på huvudet.


I februari om jag inte minns fel så fick jag min bebis som jag hade väntat på så länge, älskar dig Sum


I all röra så blev jag vän med tjejpatrullen, vace blandannat och började umgås med dom muskitörerna.

Jag fick ingen jätte bra start med Issa då hon var som största barnrumpan, iaf då vi var på the voice eller ngt i den stilen. Kommer ni ihåg Bella och Cara?

Jag har blivit friad. Eller hur fan man säger, Giacomo. Mi ti amo? Aja, en rolig resa jag Cara och Issa var på. Tur att han bor så pass många mil ifrån annars hade jag säkert redan varit gift så som han såg ut.

Min far flyttade till Stockholm och jag fick riktigt bra kontakt med honom. Har inte haft det på flera år men det fungerade bra en stund.

Jag har lärt mig av mina misstag och aldrig göra om det jag gjorde. Kan dessvärre inte tas upp i bloggen.

Jag tog hål i tungan och blev av med min oskuld, berättar dessvärre inte vem det var med.

Jag har haft ett förhållande som jag verkligen ångrar. VERKLIGEN, hur kunde jag vara så dum? Haha

Haft dunderfester och allt har blivit kalasknas.

Haft sex med en gammal bästavän samtidigt som jag var på "g" med hans bästa kompis.

Haft den bästa tiden i mitt liv, självklart tillsammans med mina brudar VACE. Samt startat denna blogg inte illa.

Färgat håret blont. Lite av en spontan grej, ångrade mig då men nu trivs jag väldigt bra i det :)



Resumén fortsätter senare, ni får ha ett gott nytt år om vi inte hörs tills dess. Puss och kram


Första bilden är på mig och nina förra nyår, den andra är nytagen. Man ser att jag har förändrats en hel del på ett år. Framförallt fejkbrännan och luggen just på dessa bilder! :)


I <3 SOMMAR




Nu börjar jag bli sjukt trött på vintern, börjar få rikigt ont i halsen så där perfekt inför nyår INTE OK Jag vill kunna gå ut utan jacka och inte behöva frysa så fort man sticker ut näsan i vädret. VIsst att vissa stunder under vintern kan vara mysiga, men efter ett tag blir det bara för mycket.  Jag emelie älskar sommar och sol, och gå i korta kjolar och markolioo!

mjo

Jag hatar att skriva rubriker, vad ska man ''döpa'' inlägget liksom? blö jaja, nu fick rubriken en egen mening och ingenting & det räcker. Jag skrev ju i mitt sista inlägg att jag skulle ta det lugnt igår, men så blev det icke. Först var vi hemma hos vår väns jobbarkamrat och 'parta'' lite, världens drag var det ju inte men ja, det var innomhus och det var varmt! sen efter ett tag så vandrade vace vidare till Tyresö hallen och hejjade på några vänner som spelade st cupen, och där befann vi oss enda till en stund efter två, eftersom HSK's sista match började halv 2. (den matcehn slutade 1-1) Undra hur slitna dom som spelade den matchen måste varit när dom kom hem (?) /



och sen så en bild på gårdagens outfit, i bakgrunden så ser ni min söta lilla dator som jag fick av min far i julklapp, jag bara älskar den, för den är ju så liten och praktiskt! & bilden togs med min nya digital kamera som jag fick av min mor i julklapp. & jag måste bara komentera mina hårtoppar på bilden, tycker det ser lite halvt roligt ut när dom sticker ut åt höger sida sisådär *fniss* / e

städning

hej vänner,
håller på att städa förfullt inför morgondagen då jag bjudit över tjejerna på middag. Är snart klar men det är fortfarande en del att göra. Annars har dagen varit ganska intensiv på sina håll då jag kännt mig som en jojjo som färdats mellan tyresö centrum och hemmet. Morgondagen känns fortfarande lite oklar eftersom jag inte förstår hur tiden ska gå ihop med mig men det ska nog lösa sig, hoppas jag! Och som ni förstår ska jag spendera den sista kvällen på året med mina älsklingstjejer VACE

Pussen

videoinlägg

Lite uppdate från igår, blev lite knas med att lägga in den men här är den, vace första videoblogg :)



emluttsis

Ögonen är fastklistrade på tv5 där high school musical är på, killen är ju bara så snygg! Men nu är det paus så jag passar på att skriva ett kort litet gulligt inlägg. Idag skulle jag igentligen passa min lillebror, men min mamma har blivit en surpuppa så det kan hon glömma *smile* så idag så ska vi som sagt ha möte med goalajnen, sen är allt packat och klart inför nyår, skönt! efter det så ska jag och cara bara mysa (för första gången på lovet) om jag förstod allt rätt igår.

save the papparkakor! PUSS / e

familjen


Det snurrar i min skalle, familjen <3

en ny dag, en ny vecka

Jag har verkligen ingen koll på varken datum eller tid. kolckan är redan halv 2 och jag har precis kräkat frulle. om alltså 2 timmar ska jag och annie till gymmet och  vad händer sen ? inte den blekaste...
Det ända jag har gjort den här morgonen är att jag först kolla på någon konstig film men en dvärg i som vad döden osv. och sen har jag bara letat lite låtar till mig söta bebis ( min telefon ) blev lite pryda, lite john dahlbäck  sebastian ingrosso och några till. Nu ska det verkligen inte vara någon depp musik här eftersom att jag känner mig lite nere på grund av en viss person som jag absolut inte förstår mig på men men life goes on, ska inte grubbla över det. Ska ta och prata med carisen när hon kommit in efter att hon; jag gissar? ''kikat på vädret'' för jag hörde lite skvaller om att vace har ett möte med goalajnen idag vet inte om det stämmer men vi får väl se?
jo och yesterday så var vi på bio med några killar och vi såg ju den sämsta filmen också den var så dålig så att det skriker om den. Helt meningslös film inga toasters på den! vad hette den hmm.. typ the day the earth stood still eller nått sånt fyfan, men trevligt sällskap fick vi iallafall plus i kanten, men nu ska jag nog ta och leta vidare på lite sköna låtar.
pussar och kramar / viktoria

 

no guys

fyfan va jag hatar mig själv sometimes. Jag ska bli lesbisk, inga killar för min del. Jag har ju trots allt en relation med Issa på facebook. Issa är du på, raaw!


bilder

jag ska hem till cara idag, jag har inte varit där på evigheter så lite senare idag så kommer massa bilder som jag har lovat att lägga in, höhö

trött

jag är trött, och vill sola men jag vill inte sola ensam så det blir nog inte av idag eller vi får se. Än så länge har jag bara chillat i soffan, för jag orkar verkligen inte göra någonting är super sliten. Men klockan är ju bara 3 så jag kommer nog tagga till till kvällen, javisst! och jag måste bara säga att jag diggar mina lösnaglar för dom har lite blommor och sånt på franskmanikyren och är inte så tråkigt vanliga. kramis / e

remembaah ?



Gamla goda tider va de.

viktoria is back!

Ursäkta mig kära vänner, har verkligen inte orkar blogga men nu ska jag  börja igen! nu sitter jag här framför datan och undara vad jag  ska göra idag ska ta en dusch väldigt snart och sedan ringa mina babes!
Det annie menar att du får oss att tagga till det märks när du är borta för då är det inte lika kul ^^, känn dig c00l brollan!
nu har jag ju typ utegångs förbud eller jag ska vara hemma klockan 9 -.-
är så trött på det här men jag  börjar få mamma att ändra sig lite tror jag.
Jag  kommer alltid på 100000000 anledningar när jag vill ha något eller något som jag  behöver.
OBS! jag  börjar bli så arg på folk som ringer mig när jag sover ni får lägga ner med den skiten klickar jag  bort er så ska ni ta mig fan inte ringa igen , IDIOTER!
Morgonens låt är: slide - go go dolls
orkar inte skriva mer, PUSS!

emelie säger:

att idag har vace + i varit hemma hos Ted och haft trevlig, Ted har precis köpt nya as balla högtalare som fick hela kvarteret att dunka wiiiiee ! sen drog vi till nyboda hallen och skulle träffa micke och några men dom lodade ju på nyboda gården som vi fick dra oss emot, men in kom vi inte. och JUSTE fucking blö hellman kastade en smällare på Cara så den fastnade i hennes jacka så hennes hår typ brann och och hon fick 11 brännmärken på tuttarna, jävla unge kasta upp 700 kr fortfort! vem är så DUM att man kastar smällare på människor, det kunde gått värre liksom (?!)

och anniebunnie, hah vadå ''det märks att emelie har kommit tillbaka'' ? thih kyss

blööö

hej jag heter Gabriel wetterholm och jag har en dotter som heter Emelie wetterholm, hon är en liten snorúnge som jag tycker ska sitta hemma hela tiden för annars vet inte jag vad hon gör, igentligen vill jag inte veta vad hon gör men envis som jag är så måste jag ju göra det! Men hennes bror därimot, han är sååå himla underbar så han gör vad han vill, när han vill och hur han vill för han är ju oskyldig iallafall! I love my sebbe! / GABRIEL


Lördag

Hej vänner,
ska snart börja fixa iordning mig och dra mig mot Cara. Vi ska spela gh och singstar, galet. Sen blir det utgång ikväll, det märks att emla is back! Hörs senare! Pussen

grr


gäsp



eftersom pappas säng är sö(höhö)nder så fick han sleepa i min säng *snällt gjort emelie* thih! själv fick man då sova i soffan, men det är ju så att jag älskar att somna i min älskade fotölj så det var nemas problemas för mig SMILE

och jag lider med min vän amanda bamse wikström som fortfarande inte har fått åka hem till ljuva sthlm ännu, utan sitter fortfarande fast i småland.. stackarn, men imorn kommer hon hem. Undrar om hon kommer bli lika glad över att se skylten där det står STOCKHOLMS LÄN på, eller att se självaste globen som jag blev. fniss / e

wiiiie

hejhopp, jag kom nyss hem från micke (sprang nästan hela vägen från bollmora hem) där vi har varit med några vänner och firat hans bror Martin GRATTIS! hoppas du hade det lite roligare an vad jag hade, visst det var trevligt men man har ju haft roligare. Jag kom ju hem från Hellefors idag, jag visade direkt huset för pappa eftersom jag hade varit här med några vänner under tiden han redan var i hellefors med farfar oc. och han ville se att det var helt. Allt var i topp förutom hans säng som hade gått söder och en tavla som hade åkt ner i marken och sen sprang jag och ut åkte till annie och cara och följde med dom upp till micke dåra. och jag säger bara en sak, förhålladen ska man inte ha PUSSIS / e

nacka

god morgon,
har precis vaknat och ska snart börja fixa i ordning mig inför dagen. Jag, Cara, Vikkan och Bella ska till nacka och shoppa. Vi får se om jag hittar ngt, behöver iof hitta ngt till nyår! Känner hur panikien kommer allt närmre. Nu ska jag upp och kolla på våran nya tv som mamma köpt i morse. Stor och fin :)
Puss


sleep tight

Godnatt vänner, blev ganska sent ikväll igen. I morgon ska jag in till stan med tjejerna och vi har bestämt att vi ska röra oss in i hyfsad tid så det är väl dags att slagga. Har även hunnit med att vidioblogga ikväll! Gick dock inte att lägga ut men det ska nog lösa sig tills i morgon, lovely!


ingen utgång!

nemen tja
just nu sitter jag ensam hemma, helt ensam faktiskt. Vikkan, Issa och Cara har varit här. Vikkan gick precis och Issa och Cara drog till statoil för att möta Bella och dra en fränshii. Dom kommer nog tillbaka. Annans har jag under dagen varit med släkten sisådär, cara följde med mig en snabbis också. Nu ska jag springa ner och öppna porten. Puss puss


Emelie, Summer, Issa & Cara


javisst


 

har fortfarande inte hittat någon fin nyårsklänning, börjar få riktig panik faktiskt! så kikade lite i CHIC-tidningen. Men där hittade jag inte heller någon party dress, men massa skvaller! t ex. att Jennifer Aniston (stjärnan från vänner) har svårt att bli gravid, kanske inte så jätte roligt för henne (?) hon vill så gärna bli mamma att hon har slutat dricka alkohol  och håller en strikt diet för att kroppen ska må prima óch enklare bli gravid tillsammans med John Mayer som är nästan 10 år yngre än henne. Hon är ockå väldigt avensjuk på Angelina Jolie som stal hennes äkta make Brad Pit för 4 år sedan som Angelina nu har 6 barn tillsammans med. (rykterna säger att hon kanske väntar sitt 7de barn?) fyfan, så många barn är bara överdrivet, eller vad tycker ni (?) puss / e

i <3 vace



jag har bara varit borta i 3 dagar nu, men jag saknar er så himla mycket tjejer!

STOCKHOLM


ja jag älskar stockholm, är man stockholmare så trivs man inte ute mitt i ingenstans ska jag säga ! jag saknar mitt homeplace! buhu, speciellt mina vänner.. jag hotar min pappa med att inte äta eftersom han vägrar åka hem innan det 27de, så haha envis som jag är har jag inte ätit sen iförregår klockan 6, men han vägrar fortfarande! BLÖ för dig pappa, eftersom jag vet att du läser våran blogg fast du har sagt att du inte ska göra det, jävla cp! Nu kom anniken hem, hon är sjuk trevlig. henne tycker vi om! thih, jag var nere i ''stan'' idag, och jag såg inte en enda riktigt NORMAL människa, komiskt (?) kisses / e

och annie honey, jag får inte tag på dig har inte ens kunnat säga god jul än .. så ring mig när du ser det här! missmissmiss

den 25 smäller det

hej vänner,
gårdagen var jobbig jobbig jobbig. Min släkt går inte riktigt ihop och det kan lätt leda till irriterande små tjafs osv. I dag ska jag till trollbäcken igen och träffa min bror och hans flickvän. Senare under kvällen ska jag möta upp brudarna för utgång. Eller brudarna och brudarna blir väl jag och Cara haha!

Puss, annie

gås crew, vart är ni?

födelsedag @ julafton

det låter faktiskt ganska tråkigt att  fylla år på julafton men ja, grattis farfar! Jag är ju med honom hans flickvän pappa och bror min i Hellefors för tillfället, och jag kan säga en ganska hmm.. uppenbar sak - jag vill hem! Det enda jag kan göra är typ att gå ut med hunden på promenixer, sitta vid datan, kolla på när pappa och sebbe håller på med sina bilar och mopeder och gå ut och smygröka med farfars flickvän (38år typ) hah, det är nog det roligaste faktisk.. men jag förstår typ bara hälften av vad hon säger eftersom hon pratar norska.

nog med klagande nu! jag ligger i pappas säng under hans barbie lakan (hihi) och lyssnar på Ne-Yo So Sick - Female Version som inte alls är lika bra som när killen självaste Ne-Yo sjunger! menmen, nu funderar jag på att gå ut och kika på vädret och ringa till mina vänner! Juste det är snö här, kom och ha snöbollskrig med mig ? *blink* / e 


merry x-mas



Allihopa! har fått en DVD & 1000 kr den här morgonen och lite godis, Rätt nöjd ändå framför allt med pengarna (a) Ååååh va jag längtar till efter all julmat och allt diskande! Då e de julklapparna som gäller, Mihi! Efter julklapparna ska jag dra mig till tyresö för att träffa Annie! Mysigt. Det tråkiga i år är bara att alla mina kusiner e bortresta och flyttat o grejer, Så nu måste jag sitta med det gamla folket och min lilla syster lixom hur kul är de på en skala 1 -10 därför hoppas jag att dagen, maten, diskandet ska gå fort!


Godjul & Gott nytt år!

24 december!

GOD JUL ALLIHOPPA!

hemma hos cara

hej vänner,
sitter hemma hos min kära vän Cara med Issa och försöker hitta lite julstämning. Går inte så bra. Hitils har vi ätit pizza kollat på GROGG och livet enligt rosa. Kollar just nu på Elf, verkar inte vara sådär skitbra, haha. I morgon är det julafton och jag ska vara med tjocka släkten och familjen i Trollbäcken. Senare ska jag möta upp Cara och Issa och fira vidare. Nu blire tjejsnack, puss


fy satan

Hej vänner, fyfan för i dag alltså. Mår inte så jävla bra efter gårkvällen...
Ska pallra mig mot stan med vikks och cara, åh helvete vad mycket folk det kommer vara och med mitt huvud känner jag på mig att det kanske inte kommer bli så lyckat. Annars ska jag bara ta det lungt i dag, aa u name it!


rest in peace !

Bön vid minnet av våra avlidna Det förefaller som om vi ger dem tillbaka till dig, Gud,
du som gav dem till oss.
Men lika litet som du förlorade dem
när du gav dem, förlorar vi dem
när de vänder åter till dig.
Du ger inte så som världen ger,
du som älskar varje människa.
Vad du ger, tar du inte bort,
ty det som är ditt är också vårt,
om vi är dina.
Och livet är evigt
och kärleken är odödlig,
och döden är endast en horisont,
och en horisont är inget annat än
gränsen för vår syn.
Lyft oss upp, du Guds starka Son,
så att vi kan se längre.
Rena våra ögon, så att vi kan se klarare.
Dra oss närmare dig själv,
så att vi vet oss vara närmare våra kära som är hos dig.
Och medan du bereder plats för oss,
bered oss också för denna saliga plats,
så att, där du är, vi också skall vara för alltid.





vi kommer alltid att minnas dig kommer alltid o älska dig. Vila i frid

Bilder från tjejmiddagen 19/12


Middagen

V & A så söta så!

 Sedan vare utgång mot masten

tvungen..

Jag hr absolut ingen lust o skriva just nu men känner mig tvungen just nu, I morgon är de ju jul afton Tjihooo! idag måste jag bara till stan o köpa de sista julklapparna, :) Känner på mig att de kommer va proppfullt inne i stan. :( och köerna komma va oändligt långa. Aja vad ska man köpa åt pappa ? Nånting från dressman kanske? eller nej eller jo. Eller jag vete fabian. Typ strumpor eller nånting liknande får de bli. För de ända han önskar sig är att jag ska vara snäll, Men de kommer ju aldrig o inträffa ? haha,

puss / c



Skolavslutning middagen! Thankyou issa,

Grinpelle



 * sudda sudda sudda bort din sura min*

VACE

fuck blogg paus's snacket. Det kanske inte kommer bli lika många inlägg nu under lovet, men sluta blogga helt tycker jag nog inte att vi ska göra, eller (?) så jag tycker att vi återupplivar bloggen precis lika bra som doktorerna återupplivade ni vet vems mor/farfar PEACE!

igår så var vi iallafall hemma hos mig med haninge folket och några enstaka från tyresö, haha jag kanske inte var så himla glad hela tiden. Men om ni någon gång kommer hem till mig så håll kläderna på och cigaretterna utomhus, okej ? hah annars hade jag väl roligt, kul att träffa vissa personer som vi alltid umgicks med förut som man har tappat kontakten lite med! ojuste, jag kom på att jag igentligen behöver åka dit och städa snart men mitt huvud är inte på mitt lag idag så det där städandet tar jag lite senare ..
kisses / e

bilder från igår kommer när bamse har lagt in dom på datan.

Twilight

Fy fan vilken sjukt bra film, jag skulle seriöst kunna kolla på den igen och igen och igen and so on. Ni som inte har sett den, måste bara säga att den är så sjukt jävla bra och att ni seriöst missar något om ni inte ser den.
Hade ju roligt sällskap av isabell och isabelle, så kallade de tre handikappen på stan. Men den filmen var så jukt bra
/ viktoria

Srry guys !


Skulle jag vilja tro, Kommer nått inlägg då&då, Men de har blivit lite knas, Men Vace hälsar förlåt till läsarna! :)

V <3 TWINI

Ibland inser jag inte hur mycket folk betyder för mig och er två klarar jag mig inte utan helt enkelt . men e du gör mig hel och jag vill aldrig aldrig aldrig att du ska försvinna ut ur mitt liv! nu under gårdagen insåg jag hur mycket du betyder för mig, jag är lycklig när jag är med dig och jag är glad över att du fortfarande finns kvar
jag älskar dig twini


det snurrar

hej vänner,
Fick precis reda på att jag kommer vara ensam hemma över nyår, riktigt RIKTIGT nice! Vi får se hur det blir men största partyt hittar ni hos mig! thihi :)

jag kommer nu ta en bloggpaus därmed ändrande förhållande i vace. Känner mig just nu väldigt nere och kanske inte sådär skitbra. Till er vill jag bara säga att jag är ledsen att det blev såhär, jag vet att jag får skylla mig själv och att ni är sura/besvikna på mig. Men ni kommer alltid ha en plats hos mig vad som än händer. Vace tiden har varit den bästa och jag har aldrig haft så jävla kul som jag haft med er.  Jag hoppas ni förlåter mig och inser att jag är jävligt ledsen över det som hänt. Hoppas ni förstår att det inte finns mycket mer jag kan göra. Jag hoppas ni läser, förlåt.


Helg

Helg igen, Kanske kommer nått inlägg under helgen, Men vi är så upptagna under helgerna och brukar inte ha nå ork till att skriva inläggen.

/ Cara


goodmorning julavslutning!

Nu har vi fucking klart en hel termin kanske inte med dom bästa betygen men då har vi nått att kämpa för nästa termin.
Fyfan vad sköönt börjar kl 10 ska nog börja fixa mig, och om ni ska hitta på något kul ikväll så är det bara att höra av sig till mig på nummer, 0735054566 eller 0762938239
see ya suckers
love viktoria


Cara

i inläggen lite längre ner ser ni ju vad vi gjort under dagen,
Istan köpte jag 3 nya pennkjolar. Jätte söta! men efter vi varit stan, så åkte vi till nacka forum.
Köpte bara lösnaglar där, men gud så stort de är där! har aldrig varit där förut men när jag såg de i dag jag blev helt paff trodde nästan att jag kommit till himmlen! det fanns alla olika affärer som de finns i stan, Fast allting ligger inomhus! måste åka dit med alla brudsen på lördag elelr nånting liknande. Men iaf , Efter att vi varit i Nacka forum åkte vi till Centrum för att Annie skulle köpa ett par nya pumps där, Som hennes Mor skulle betala. Men de är klart efter att ha varit inne i skoaffären i en halv timme, och Annie har beslutsångest så hade hennes mamma glömt plånboken på jobbet haha, fyfan!


Här är en bild på mig och kevin från i lördags! Nya bilder kommer i morgon natt, eller på lördag!
puss på er / C

<|8o)

jag är mätt mätt och mätt, så ni vet. mhm, och nu ska jag igentligen springa upp till allé och möta issa och sen åka hem till min mamma och göra ingenting. Rätt bra att vi ska dit igentligen, för då slipper jag åka dit efter skolavslutningen och hämta min dress som jag ska ha på min imorn kväll. Men jag måste smälta maten innan jag går en meter! plus att jag måste ta ut allt som ligger i min väska också, tvångstanke. Men nej nu kan jag inte låta henne vänta längre, PUSS! / e


vikkans mobil verkar häftig (?!)

FUCKING SKOLAVSLUTNING IMORN!

Sååååå skönt men jullov imorn! idag var vi i staden med klassen men skönt att vi inte behövde vara med dem.
 Efter att vi var i stan drog vi och fika på espresso house i väntan på Goalajnen som skulle köpa godsaker till oss. Tack till han förrutom att hanh tog en cider av mig :@
Nu har jag gaaalet mycket energi och är jätte taggad på fest men det får jag lägga undan till imorn och nu funderar jag på att dra ut och springa en runda runt trollbäcken i kylan men det är skönt och bra men det tråkiga är att jag har ingen kompis somj jag kan spring med men då får det bli musiken. Jag kommer nås på mobien om ni vill något, 0762938239 comviq så klart hihi.
ses och hörs,
 puss på er gullisar / viktoria



18 december



Dagens outfit:
Tjocka Tights
Rosa Converse
Vitt linne
Grå Kofta
Canada goose väst

torsdag

Godmorgon!
Har precis klivit upp och jag kan meddela att jag är helt död. Ska snart ringa Cara och fråga om hon ska med till stan annars så orkar jag inte dra dit. Är jävligt sugen på att dra ut och kolla på det undebara vädret en snabbis. Fad fasiken ska man ha på sig i dag då? Shit, aa nu blev det lite brådis. Vi hörs!

/Puss annie

haha fyfan ? Söta va? Sajk!


???



Fasiken

jag vill ha den här klänningen iaf nånting liknande Men jag bill inte ha i röd fär riktigt. Det ser så julit ut och jag har redan en klänning till nyår. Alla Carastl börjar ta slut nu så alla dom finaste klänningarna finns inte i rätt stl längre! Attans, Jag som så gärna ville ha en Lila från www.Stylebystars.se Men tyvär så e den HELT slut och den finns inte på lager eller nånting! Puhu, 

Ny Design

Nu är hela designen ny, Får se om dom andra i VACE tycker om den. Men ååh, Jag hatar när texten cpar sig typ som längre ner i bloggen e det bara stora bokstäver vi kan inte göra nått åt saken för tillfället. Men ju mer inlägg vi skriver desto fortare försvinner det. Puss på er

Tötisarna


 


God jul!

 



Ja snartär det julafton, WOHO! Eller de enda jag längtar med de är ju såklart julklapparna dårå. Allt annat kan ju dra åt skogen, Visst kanske lite mysigt. Men alla mina kusiner e fan bortresta o grejer. Så vad ska jag göra lixom va med lillesyrran? Nej tack. Nyår däremot de längtar jag nog mest av allt till. Eller först fredag för då är de Julavslutning, Sen Julafton, SEEEN NEW YEAR! 
Känns som att lovet kommer bli så jävla nice, förutom middagarna med släkten iof :)
 
Bilden e på mig och Martina Från år 2002. Söta va? hih


Vart tar min tid vägen?

Fasen va jag börjar bli trött. Blir oftast så att jag fastnar vid datorn senare mot kvällskvisten och inte hinner med att fixa viktigare saker än att snacka runt på fejjan och msn. I morgon ska vi på vandring i stan med skolan. Hm, vad ska man säga. Känner på mig att det hela kan bli mycket misslyckat. Aja börjar iaf halv 11 så det är inte helt fel. Sen ska jag traska förbi och köpa min jacka. Sen ska jag och Carisen till gymmet. Ni får ha det bra vänner så hörs vi i morgon.

Puss, kram, godnatt! /annie

Doggystyle

Hej allihopa, Sitter nu i skanstull en än gång, och tar hand om dom söta. Värsta juluppvisningen jag sätt i skolan idag faktiskt puh! haha, fyfan! Som sagt var jag i stan i dag med brudsen fika lite & Köpte lite små saker!

I morgon ska vi in till stan med skolan typ gå på julmarknad och grejer, får väll se om jag orkar följa med dit ? Ska iaf in till stan med brudsen lite senare och kolla lite festkläder till nyår o sådär. Stanna o ta ett fika o få upp energin och sedan shoppa lite till. Måste hitta nånting åt Pappa & Mary (lillesyster) också, Vafan ska jag köpa åt dom? Ingen aning. Efter de ska jag dra mig till Gymmet. Efter Gympasset ska vi äta våran goda sallad! Yumyum! Juste Saft blir tomorrow ocksa, TACK GOA! För de måste jag också ha tid med i morgon ju kom jag på! Shiat. Om man ska hinna med gymmet får man väll dra från stan i noggurlunda tid. Tyvär Annie du hinner inte vara med din vän. :) vi kommer ju va i stan till typ 4-5 tiden. Sen Gym i en timme sen käka sen hämta saft? Mihi, Srry!

Dagens grejor från stan:

En ny BH Från H&M
2 par nya trosor Från H&M
En present till mamma, Från M...
Lösögonfransar Från H&M
Armband Från Gina tricot
Ett vitt linne från H&M

concealer från makeupstore


frågetecken

varför fuckar våran text hela tiden ? ''jätte'' fint med stora bokstäver i början av alla ord

jag saknar mitt hår, som inte var slitet. dybubblan för mig som har färgat sönder det. dum emelie!



och bullen jag har på den här bilden undrar jag med ett stort frågetecken hur jag lyckades få till.
Det ser nästan ut som löshår, men det har jag då aldrig använt (bilden är nått år gammal)

onsdag

torsdag - FREDAG, fysatan va jag längtar alltså! som många nadra är jag sjukt skoltrött just nu, eller ja.. det kanske jag alltid är men iallafall (a) tycker inte jag behöver skriva någonting om dagen eftersom jag faktiskt tror att du har förstått vad som har hänt, haha men jag tror faktiskt att ni inte vet att vi hade juluppvisning i skolan idag. eller inte vi men åttorna hade, haha det såg ut som en julbegravning eller något! tror ingen log förutom annies vän (som log bara för att annie nästan skrattade livet ur sig) aykut var nog den som gjorde det hela roligt för mig. hah, har en bild på begravningen men den kommer upp någon gång när jag har varit hos cara och kunnat lägga upp mina bilder. Då ska ni allt få se våra c00lingar i 8an! kisses / e

You like

hej alla underbara,
ligger i soffan och kollar på 2 ½ men, riktigt nice. I dag har jag som Viktoria skrivit i tidigare inlägg varit i stan och fikat med vännerna. I dag var sista skoldagen så jävla skönt! Känner mig så jävla skoltrött, hm undra hur nästa termin blir. Har hittat min underbara päls nu! ME LIKE! Den är så min i morgon minminmin! Snart kommer mamma hem med mina pumps också. Kan inte bli så mycket bättre. Har hunnit med att fixa naglarna också! Fan va man hinner med allting. Blev långa och rosa, tjingeling!/annie


Så här fin färg har mina naglar nu <3

wiiiie jag är frille!

WOHO jag är typ frisk, var i skolan idag ingen höjdare såklar men det funkar. efter att vi slutade så drog dom jätte tuffa KSAB barnen till stan och shoppa lite och fikade på espresso house det var väldigt mysigt och som ni alla vet så är det alltid jag  som raggar på allt som rör sig så jag la in en och en annan flört på killen som jobba där och jag skrämde typ skiten ur han också för det var fel på emlas varma choklad så jag fick gå och klaga. rawr vad han sket på sig haha! sedan rullade vi vidare och nu är jag ganska irriterad på en viss person...
jag har köpt lite nya underwear och cara likadana det är så kul för jag  och cara har jämt likadana underkläder hihi.
men nu ska jag gå och äta hörs senare biatches! / viktoria



!

sjuklingen kommer till skolan idag! :D

vikks min vän, svik mig aldrig igen! </3 thih/ e

papsi

min pappa är nog fått hjärnskakning eller något, för han är typ ALLTID trevlig nu för tiden. Kanske julsjukan? thih, aja det är ju roligt att man gör annat än bara bråkar med honom iallafall. Men nog om papsi nu, det är bara 2 dagar kvar nu sen är det fucking skolavslutning!!!!!!!!!!! vad ska ni göra då? någon som hittar på någonting roligt så är det bara att säga till *blink* och sen är det jul och då åker jag bort i HELA FYRA DAGAR till ute i ingenstans BUHU, fyfan alltså. Nu säger pappa att det fins vargar där också, urs va läskigt! sånna där läskiga figurer vill man ju inte stöta på.. hah, får hålla mig inne.

issa snodde min sko idag föresten, så nu plaskar jag runt i en sko som är typ gryyyyyyyyymt för stor. inte najs! jaja, nu okar jag inte skriva mer, ha en trevlig kväll KRAMIS! / e


Små och oskyldiga





Sötnos, älskar dig


NÄ NU!


Jävla bajs sak! DHW är slut .. fick reda på det idag och det krossade mitt hjärta ! </3 Jag och caras tv kväll går ju ut på vänner och ugly betty och dhw, men nej inte längre inte. aja, vi får väl fortsätta traditoinen utan dhw då. Men vi komme sakna er era desperata hemmafruar! vi ses nästa sesong. / e

DET DÄR VAR DROPPEN!

JA jag har damp, jag har inte vart ute och kikat på värdet i en och en halv dag, jag har suttit hemma och inte gjort något alls, så tjatar folk hela tiden som om jag hade en bandspelare bredvid mig som hade hakat upp sig och sa samma sak om och om igen. om jag  säger att jag  ska fixa det så gör jag väl det men nej  just dom här bilderna är sååå viktiga så man måste göra så att jag flippar ur! ingen har någonsinn tjatat så mycket om ett par bilder som på dessa! förstår inte vad det är folk inte fattar? men nu läggger jag  väl ut alla dessa bilder på annie!!!!!!!!!



om jag  nu  ser att en enda bild är borttagen som du inte tycker om så blir det synd om dig!
love/v


hej då

ja hej då bella, gå du bara! gör så, perfekt tajming bara för att issa typ sover och leia (caras hund) äter upp våran smälta glass och jag vågar itne säga nåt eftersom hon morrar så gulligt då.. hah, tror nog att hon kommer få ont i magen! Nu roppar hela huset på henne för att hon ska gå härifrån men det vill hon inte lyssna på & issa drar täcket över huvudet så jag är kvar ensam i denna förfärliga kris! STACKARS MIG! men nu fick jag ett mail från fejjan så måste kika vad det var, pussssssssssssssssssssss / E


16 December



Inget gym idag inte, blir lite less på mig själv. Snart om nån timme eller två ska vi börja kolla på uglybetty och svulla lite Jag Emelie & Issa MYS!, I morgon ska vi dra oss in till stan och kika lite köpa julklappar till både familj & vänner. Sen stannar vi väll upp nånstans på ett fik o laddar upp kroppen igen. Senare ska jag till Skanstull o ta hand om hundarna, Mina poofiesar (a) Då blire mkt blogg, Alltid när jag är där så bloggar jag typ 1000 inlägg och de är då man får mkt besökare ju eller ? Puss på er


Den där bruden

hej sötnosar,
har sovit i 2 timmar nu sen vi sluta skolan helt sjukt eftersom jag aldrig gör det. Man känner sig as seg och jag som ska till stallet också, fan.Vikkan sitter och dampar som vanligt på mig på fejjan, lite överdriven om jag får säga mitt. Hon la ut en bild från våran film vi gjorde i skolan där jag ser förjävlig ut och då menar jag det. Så frågar jag henne varför hon lägger ut sånna bilder och inte lite bilder från helgen, då börjas det. Dampbruden är igång i gen. Akta er vänner, den galna tofskvinnan är i farten! Ska iaf komma ihåg en sak till helgen, MIN kamera eftersom mina vänner är snåla på pix. Vi hörs alla underbara puss Annie


hemma dag!

Fortfarande sjuk inte kul. Morgonen började med att jag drog på tvn och kolla på america's next topmodel fanns inget bättre på tv. När jag väl ligger där under täcket och myser så får man sms av emla och dom ska göra lite bus så dom fråga min om ett nummer ,kanske ditt ?
Haha igår hade jag  riktigt mycket damp för att jag  hatar att sitta hemma och jag hatar när 5 pers tjatar om ett par fucking bilder då får man ju damp. Annie du börjar lika mina päron om att jag  ska göra si och så och du vet vad jag  svara på det? MHM.. och du  vet vad det betyder jag  gör allt i  min egna takt då jag känner för det, tänkt blocka upp dig sen men då  hade du loggat ut tihihih:) love ya pudding!
Jag undara vad  jag ska hitta på för skoj under dagen får väl ladda ner nårga filmer eller något liknande,
nu  ska jag  fixa några saker, skriver mer sen,

kisses/ viktoria



Skolan

Brandlarmet gick för en liten stund sen. Låg o sov i issas knä i rast utrymmet, sen hörde jag henne skrika o då stod jag på fötter, Dom flesta eleverna sprang ut utan strumpor till och med HELT barfota. Ursh va äckligt, så nu går hälften av alla elever barfota åtminstonde en fjärdedel av dom.

Puss på er


16 december

Godmorgon bloggläsare!
Har precis plattat håret och käkat lite frukost. Ska snart traska ner mot bussen. Känns inte riktigt som min dag i dag i tanke på att jag är sjukt j*vla trött. Gick ju inte till skolan i går så jag sov ut till kanske 11 då jag ställt klockan. Så i dag blire andra tag, åh fyfan.

Vi hörs senare puss Annie

16 December

Jag är nog allt ifrån morgonpigg nu förtiden, Ursh då. Hatar tidiga morgonar! Framför allt när man ska till skolan och göra absolut ingeting? Fast iof ska jag bara red. steg 18 typ ekvationer handlar de om. sen ska jag och annie dra & gymma/sola. Sen till henne, fixa oss lite sen tillbaka till skolan hih, Busiga som vi är dårå :)
Jag kom på ´några saker som jag verkligen önskar mig i julklapp:

Pengar
Ipod
Kamera
Dvd
Mobil
Kläder

Nu måste jag dra mig till skolan puss på er alla! <3

Lite sena bilder







Ska börja dra mig mot sängen, hörs i morgon alla underbara
puss och kram Annie

Veckan



[X]
Mån - Simma, Sola.
[    ] Tis   - Kvällsrutin med Emelie, DH & Uglybetty
[    ] Ons - Hundvakt åt småttingarna i skanstull
[    ] Tors- Gymma, Fixa en viss grej (får inte nämnas)
[    ] Fre  - Julavslutning, Lunch med brudarna? Party!
[    ] Lör  - Party ?
[   ] Sön - ta de luuugnt.

rubrik

pepparkakor, vatten och 2½ men <3 mig !
- varför har jag aldrig träffat en man som dig ?
- jo för, men som mig är .. aldrig ute
thihi, klockren! jag älskar det där tönt programmet alltså! sitter och kikar på det just nu, samtidigt om jag undrar vad min mamma och pappa igentligen pratar om. Dom pratar aldrig (om det inte är helg) och nu helt plötsligt så är dom ute och går tillsammans, föräldrar alltså haha. igentligen så skulle jag också vara ute och gå med sandra just nu, men hon har hittat så ''monga'' killar som hon ger telefonen till när jag ringer. jag - ''ge telen till sandra!'' coolkille- ''hon är upptagen''. jag- ''ge telen till carro då'' coolkille-''nej men alltså, hon är också upptagen.. dom gick nyss in i skogen och bajsa tillsammans'' sen fick man ett gulligt klick i örat. gaah, hatar sånt! thih, det är ok när jag gör det, men inte när andra gör det mot mig (a) kramis / e

Dresses

Åh vad jag älskar klänningar! Stackars pojkar som inte får använda sådana, Eller dom får ju men de e inte lika snyggt på dom kanske ;) Mamma kom hem för några dagar sen med en ny klänning, Så på julfotot fick de bli;

Klänning - NK
Skor - H&M (som inte syns på just dessa bilder)


 haha vet att de va snygga poser haha!


den där vikks

Jag säger:

detva ju iknte alla bvilder

vikks säger:

men det var inte många bilder

Jag säger:

JO

Jag säger:

skärp dig

vikks säger:

och dom flesta ser likadana ut

vikks säger:

NEJ

Jag säger:

ja men kan du lägga ut alla i bloggen då?

vikks säger:

TROR DU JAG ORKAR GÖRA DET ??????????????????????

Jag säger:

nehe men lägg ut alla på dejjan då

vikks säger:

men nej för alla blev inte braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Jag säger:

nej på dig kanske

Jag säger:

snåla inte med pixen nu va

vikks säger:

MEN JAG ORKAR INTE KJAG ÄR FUCKING SJUK OCH HAR INTE ORK SÅ JAG FIXAR DET NÄR JAG PALLAR VAD ÄR DET D INTE FATTAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag säger:

cara vill också att du ska lägga ut dom

Jag säger:

emelie tvaa

vikks säger:

jag bryr mig inte

vikks säger:

gör det skjälv

Jag säger:

kaxigt

vikks säger:

JAG

Jag säger:

ja hur då?

vikks säger:

MEN ÅH HEJ DÅ

Jag säger:

men

vikks säger:

MEN VAAAAD

Jag säger:

hur ska vi göra med bilderna då?

vikks säger:

ÄTA UPP DOM, KÖRA UPP DOM I RÖVEN VAD FAN DU VILL MENB JAG ORKAR ITNE NUUUU

Sen blev jag blockad, älskar dig bebis<3/annie


monday

Hallå där alla friska människor!
Jag är typ sjuuuk inte mysigt så jag  ska vara hemma imorn och kanske onsdag inte kul..
Idag drog jag hem efter halva dagen i skolan orkade inte och efter det åkte jag  in till stan och köpte ett par nya skor,
 hel svarta converse blev det och sedan gick vi runt och kika på klockor.
 Hon har lovat mig en så nu sitter jag och tänker på vilken jag  vil ha har 6 stycken att välja mellan,
det blir ett svårt val tror jag men dom som jag  vill ha är iallafall
1 D&G
1 DKNY
och 4 GUESS
jag  vet itne riktigt vilken jag  vill ha, hmmm....
jag  orkar itne skriva så mycket mer och jag  har vart urusel på att uppdatera i bloggen,
förlåt sötisar men nu ska jag göra andra stuff.
PÖSSS/ viktoria


anka

tjinixen, idag så har jag varit hemma halva dagen och sen så trillade jag vidare till Tyresö och träffade cara och annie. Vi gick till tyresö simhall och simmade några längder och sen plaskade vi runt ett tag. Sen när vi hade tröttnat på det så bar det av sig till bastun CHILL. Kände mig lite halvt jätte blek när jag var med mina två nysolade vännner ;$ jävla ungar! aja, jag kommer ikapp snart, akta er! thihi, och nu så håller vi på att göra sallad hemma hos a-annie. eller ja, salladen är klar & kycklingen är kvar. Cara verkar inte kunna hålla sig från vårt eftersnacks eftersom hon sitter och kekar lite på våra chips, fniss. / e

15 december

Helgen, Alltid dåliga uppdateringar under helgerna, men fick ändå lagom många besökare. har inte gymmat sen i torsdags, gaah. Så idag ska jag till simhallen o simma med Emelie & Annie. Senare, ska jag ta julfoto med familjen. Blö, jobbigt! Men aja sånt är livet. lovade pappsen igår. Hihi! Aja ska kolla klart på den här filmen sen dra mig mot tyresö! Puss på er alla, <3

Bilder från lördagen, Av: www.Isabellheinonen.blogg.se


god morgon

TJ4BB4! annies fel att jag är vaken just nu, jävla unge.
hah, så nu sitter jag här med min lillebror och tittar på madagaskar medans mamma är ute med vovven. när hon kommer in är det nog dags för mig att gå ut och kika på vädret och sen hoppa in i duschen. tjollahopp nu kom mamma hem, så PUSSS / e


ALEXANDER GUMMI HALL

   
ett stort GRATTIS till världens sötaste gummi!

Till alla bloggare där ute

Skulle inte sitta fel med ett par snygga linser till jul/nyår. Om man har bloggat i över 2 månader så kan man skriva en liten text om dom. Företaget heter iaf http://www.fargadelinser.se/ och det står väldigt tydligt på hemsidan hur ni ska göra för att få hem linserna.

Så? Vilken färg skulle passa mig?
Blå, grön eller blå? //Annie


eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemla

väänner lever ni? vad händer med uppdateringen?
haha, har igentligen ingenting att skriva om men jag känner mig tvungen att uppdatera. så hej, jag heter emelie wetterholm, kallas för emla och har varit i stan idag. Jag och mina vänner viktoria och annie skulle fika men a-annie var hungrig så det blek donken. wiiihoo! Var tvungen att langa helg dressen idag eftersom mina uggs ligger hemma hos annie.. suck, så på en söndag sprang man runt i knästrumpor, klänning, och klackskor (som dessutom behövs klackas om) inte najs. PUSSSSSSSSSSSSSSS / E


söndag

hejhejhejhej och hej! man kan ju säga att det syns på uppdateringen att det har varit helg, förlåt föt det.
men iallafall, igår så var jag annie vikks och cara på en fest i vendelsö. Det var väl ganska kul, men eftersom jag hade utegångsförbud så var jag tvungen att dra rätt så tidigt.. bättre det än att vara hemma hela kvällen som min käre mor trodde att jag skulle göra. Men hon lämnade mig ensam hemma så hon får skylla sig själv att jag gick ut, visst (?) fniss, och nu sitter jag på vikorias mammas jobb och chillar vid datan medans hon städar, men hon är snart klar och då ska vi möta anniebunnie vid centralen och hitta ett mysigt place att fika på och sen så ska jag möta min vän izabelle och åka hem till hennes nya lägenhet, mysig och seg söndagkväll. kisses / e

tjoooollahopp

jag har sovit i mina lösögonfransar .. illa.
men iallafall igår så började vi parta lite hos ted och sen så åkte jag annie max och liffner till en fest på fridhemsplan medans vikkan åkte och träffade Mr. hemlig och cara åkte och träffade issa. Men aja, vi hade det kul, eller jag hade iallafall kul största delen utan kvällen. Men när vi skulle gå så jag kom bort från annie oc.. haha, klumpigt! oså kom jag kanske hem liiiite försent så min mor är inte så värst glad på mig.. BUHU! kommer vara tvungen att smöra gaalet mycket för att få gå ut ikväll, jag hatar att smöra. menmen det är sånt man behöver göra ibland.. kisses / e

VACE <3 LÖRDAG

hej vänner,
väntar på just nu på Cara itchi och Emla som är i blatteberg och kirrar saft, nice! Ikväll blir det utgång för min och brudsens del. Hoppas ni får en trevlig lördag så hörs vi i morgon. Kärlek, annnie

FRIDAY!

God eftermiddag kära bloggläsare. Äntligen fredag och jag  ska börja fixa mig lite smått och rulla vidare till anniebunnie!
Vi ska på en lokal fest ikväll har jag  för mig. men vi  får se hur det går.
Så skönt att vi slutade klockan 11 idag och  då  åkte jag  emla och annie till jensens södra och träffa natta ett litet tag sedan åkte vi in till stan och kika runt lite.
Men nu  måste jag  fortsätta fixa mig,
PUSS & KRAM FUCK YOU/ VIKKS




Partaaaaaaaaaajj



Redo för utgång, Ciao! <3

FREDAG

wihoo! nu är det fredag, peace til duktiga mig som fixade G i 3 ämnen idag *stor applåd* eftersom vi slutade 11 så drog vi till jensen gymnasium och hälsade på, men innan det så satt jag och vikkan kvar och drack våra varma choklader som jag fick av min vuxna fjortis lärare Therese, TACK terran! hah, men efter jensen så åkte vi till t-centralen och köpte lite nödvädiga säker till helgen och träffade på fablesse-grabbsen som kanske inte var så bra eftersom det blev lite knas. menmen sånt händer, hoppas det löser sig bara! sen åkte vi hem till annie och nu ligger jag i hennes säng och väntar på att få sällskap av henne, men jag tror nog att hennes hobby är att duscha, suck.. (a) Men nu ska jag ner och hämta mina 700kr av papsi som jag fick för att jag var SÅÅÅÅ duktig i skolan! hah, smile / e
p.s. tycker vi ska sluta skriva om jennifer, det räcker nu faktiskt nu

Cara

Oj va skönt, Nu har jag iaf inte IG i nått ämne, Betygen sätts idag. Nästa vecka behöver jag bara göra 18, 19 i Matte. Sen är aaaallting klart! Har jag för mig iaf! hihi, Ikväll vad händer då? Jag tror vi ska vara i Tyresö iallafall, Men vi får se. kanskek hittar nånting annat ju. VI blev utlåsta idag, I REGNET Vet ni hur kallt de va eller ?! trodde jag skulle dö av ilska.

<3

c ya

Ska börja fixa i ordning mig för att dra in till stan med vace. Så vi hörs lite senare, ha det bra!
PUSS!

uppdate från sängen

Godmorgon snyggingar,
fan jag har försovit mig, ganska mycket denna gång. Jag började 8:25 och slutar halv 11 i dag så det är ingen ide att jag äns anstränger mig och drar mig mot plugget. Annars så ligger jag bara i sängen och chillar galet med min laptop. I dag ska betygen sättas och jag är sjukt fucking nervös, aja tänk på nästa termin istället! Måste bara medge att du är lite av en mupp Jennifer. Du tror att du kan dyka upp i vår skola hur som helst men jag lovar dig, nästa gång blir det synd om dig.  AEL for life bitches!

Till alla er som är polare med Cara och dom och som håller med dom på allt, fatta bara en sak okej? För det första så bryr jag mig inte och sen, det är inte så många kvar på eran sida längre, dom flesta har fattat vilken idioti det ärni håller på med.

Jag undrar bara vilka det är som inte är på våran sida längre Jennifer?

Bus



Hihi hade lite tråkigt, så jag lekte lite med webbkameran! Men pyamasen på Gölligt! Puss, / C

*fniss*

Dam i paket Herre i paket

hahah! porrigt värre, eller vad säger ni ? visst är dom sjuk snygga ?! jag vet att ni inte har någnting att säga om saken och dom som nekar det är bara avensjuka! (6) kanske nån som vill ... jingle his bells ? thihi kisses/ e


tha skog!

som vanligt har man lika roligt i den där läskigt mörka skogen. Jag, bellasombliräcklad, blowbella, och hångelorren sandra hade dagens flumm tillsammans. Blowbella är faktiskt ganska bra på att rocka! thih, skoja inte om jag fick ont i magen av allt skrattande!
Men nog om det, som ni såg i Caras inlägg så har vi för första gången fått över 100 besökare i våran blogg! *bigbigsmile* & det ska vi allt fira imorn, DINGDINGDING!!!! Men nu så ska jag gå och hämta en bulle som mamma har bakat, ta ett glas av min kära oboy och ta det lugnt ett tag och sen så är det dags för mig att nanna kudde. Man måste ju kirra krafter inför helgen, men vi slutar ju iochförsig klockan 11 imorn SKÖNT efter det så ska jag kanske till jensen gymnasium och träffa sötisen nathalie och sen ska vace trilla runt lite i stan, man kanske hittar någonting fint ? alltid bäst att vara på den säkra sidan, right (?) mennu! HEJDÅ och god natt söta besökare. / e

Cara





sen bjuder jag på en bild, Jag & Söta vincent

Woho, det går bara bättre & bättre

Vi får fler o fler besökare för varje dag som går, 92 hela besökare idag och klockan är änsålänge bara 20.18 det kommer flera!

Hundvakt

Hej nu sitter jag hundvakt nu igen i skanstull. Alltid lika mysigt med sötnosarna Pelle och vincent. Så söta så, Tror att jag ska slå mig ned snart o sätta på en film och mysa med doggysarna. Innan jag kom hit var jag med Vace +Issa minus vikks, vi käkade på pizzahut tjocka som vi är. Nej men de va trevligt faktiskt, Efter de gick vi till Hötorget för att träffa Felix & Krook. De gick snabb, sen drog jag mig vidatill skanstull och nu siter jag här alone med doggysarna! Voff på er alla!

Bild för dagen, Ge mig ett gott skratt!


11 December

Fortfarande trött, Gick upp för ca en timme sedan, I vanliga fall brukar jag gå upp halv 8. Men då kommer jag alltid försent framför allt när man dushar på morgonen också, Ursh så trött jag är känns verkligen inte som att jag kommer orka en helskol dag. Men funtar faktiskt på o dra med mig någon på lunch o äta sushie. Någon frivillig? hihi, Nä nu måste jag boresta tänderna o gå till skolan Puss/C!


Älta kvällarna, miss !

11 december



Snart Snart Snart! Julafton, och när de snart är julafton så är det jätte snart NYÅR , Fan vad jag längtar! Enda planerade hittils att de blir champange vid 12 slaget, nyårskyss, Och en Lila klänning! Ingen annan som e sugen?i just löve it, Vace kommer ha de bäst! Hare gött gott folk!


Hat.

ursh vilket hat jag har fått, hatar bara fler o fler och bara mer och mer. Gamla vänner som inte nämns blir jag bara så irreterad på o vill döda, för att dom har blivit som dom blivit och URSH, Vad håller dom på med igentligen?
Jag kan själv inte säga att jag inte förendrats häller. Men har så mycket ilska i min kropp just nu som behöver släppas ut, på någon. Haha konstigt, den första som hoppa upp i hjärnan var *PIP* haha, nej nej, nu över driver jag! men det skulle igentligen bra behövas *PIP* behöver en läxa igentligen.
Jag förstår inte riktigt de här med att vi plötsligt blivit fjortisar som gamla vänner kallar oss? Vi skaffade en blogg tillsammans lite skvaller hit & dit, men ingeitng personligt om folk förutom jennifer brown dårå, men de kan tyvär inte hjälpas.. Det finns nog många som håller med, Men endå många som inte gör de, men om ni hade suttit i min sits så hade ni nog skrivet ett dussintal inlägg om hur mkt ni hatar henne. Nej men förlåt. Nej men gud vad skriver jag igentligen ? haha, aja de känns bättre redan nu och få skriva av sig lite. Puss på er alllaaa!



Länge sedan nu, miss that time! VACE <3

skvaller

jag älskar skvaller, och man bor ju i Tyresö så man får ju alltid höra någonting!
och ikväll har jag fått reda på rätt mycket. kärlek, sex, otrohet & break ups.
det är naaaaiiijzsz! T ex izabelle persson som är nyförälskad i thai niklas (kärlek suger)
''ellebazi säger:

Ja ja Ellebazi <3 Thainiklas''
HAH, förlåt hjärtat jag var bara tvungen *blink*

& på fredag lär man ju få höra en del historier eftersom halva vår krets ska vara med en var sin pojke imorn.
Själv så får man väl åka hem och plugga, fredag är ju sista dagen. PEACE
/ e


1,2,3,4 cara är en party myra

Vet inte varför, har inte varit såhär på länge! Plötsligt längtar jag till helgen, hoppas på att få träffa nytt folk!
och hoppar verkligen de blir på de stället jag mest hoppas på, woho!
Gud va knasigt allting har varit idag, Datorerna i skolan har inte funkat på 2 dagar, och de går inte o plugga utan datorer i våran sär skola såkallad kunskapsskolan. och blev knas med morsan, knas med lilla vixtrix hihi! och knas med snön, URSH! gud vad jag fryser om tossingarna, följde bara emla 100 meter till bussen och är dyngblöt! Blä säger jag bara.. fast en sak som är bra, är att jag har faktiskt gymmat 3 dagar på rad nu och solat. Så nu är jag brun o fin till helgen. ska köra en till omgång på gymmet på fredag också sååå sköönt vi slutar kl 11 då, härligt!
Imorgon däremot ska jag ta hand o jyckisarna igen, så söta! Men innan så ska jag ta en sväng på stan med min PUFF även kallad Emla dårå! Mysigt! Förutom slasket dårå, som de säkert kommer va i morgon. Man får väll hoppas på de bästa helt enkelt.

P.S förlåt för den dåliga uppdateringen av mig men känns som att tiden bara har runnit iväg samtidigt som jag igentliegn har haft all tid i världen på o blogga. nej nu får de bli skärpning!

Puss på er alla glada! / C


en bild från halloween bjuder jag också på!

annie <3 bonde söker

Hej vänner,
i dag har jag varit med mina kära vänner (vace + issa) vi var hemma hos Cara och kollade film sen åkte jag i väg med mammsen och shoppade lite. Blev lite av varje :) Just nu sitter jag och kollar på bonde söker fru med hårfärg i hela håret. Ska snart tvättas ur, hoppas för fan att det blir bra, önska mig lycka till! /pussen annie


VIKTIGT MEDELANDE!

Igår när jag och chrille satt och kolla på film så insåg jag hur ful Charlie Hunnam var förut.
Det trodde jag aldrig. 
ful han var men nu är så sexig!
Visst inte ens vem han var tills chrille sa det så ful var han. 
   

Skillnad?
Kyss /V

ajajaj viktoria

Nämen hej snäckan är du här igen, men det var ju trevligt!
Idag har dagen vart riktigt knaaaaaas haha! 
Ni ska bara  veta men det får ni  inte mihi.
Ja men iaf jag hatar kunskapsskolan för ingen jävla data har fungerat
 i 2 dagar och  vi har typ 300 datorer så ingen har kunnat skriva ut nått arbete
som man måste redovia och våra betyg sätts på fredga. moget!
Efterskolan stack vi till gymmet och  sen drog vi till centrum och  det var där allt skoj hände hihi.
Men  nu  orkar jag inte skriva mer,
pussar och  kramar/ viktoria


turkiet 07, såååå mys


tv tv tv

hejhopp, nu sitter jag cara och issa @ caras place.
Vi har tittat på house of wax, super skojj att titta på skräckisar med issa! Hon bli fan rädd för allt *asg*
Och nu sitter vi och kikar på high school musical 2. thih, idag så har vi varit i skolan en tag sen fick alla andra förutom jag åka hem för att datorerna inte funkade bara för att min lärare verkligen har koll på vår skola (blöö) men jag åkte iallafall, oså drog jag och issa med vikks annie och cara när dom skulle gymma och höll dom sällskap ett tag sen så åkte vi till centrum och sätte oss på EH och kikade lite. myyys! Sen hamnade våran vän i ''trubbel'' men det löste sig och nu sitter vi här - men nu ska jag fortsätta titta på filmen
PUUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSSSSSSSS

goodmorning sunshine

Hej sötisar, jag erkänner jag  har vart extremt dårlig på att uppdatera,
 men jag har varken ork eller tid för det lägger jag på andra saker.
Gårdagen var skön fick sluta tidigare för att inte en enda dator i skolan fungerade så drog vi och grymma efter det åkte jag  hem och duscha sen träffa chrille. På kvällen var det tv dags. Tisdagar är tv dagar.
Men nu börjar jag få lite brottom och inte ens fixat mig och efter skolan drar vi till gymmet och efter det så vet jag itne riktigt men jag  skriver mer sen, kyss/ viktoria


tisdagkväll

Tisdagskväll, vår kväll!
mhm, det har varit så ett tag nu, att jag och cara sitter hemma hos henne och kikar på tv hela dagen. Slö och mysig tradition. Som vanligt åkte jag därifrån efter DH och kommer hem vid halv, och lägger mig direkt i sängen med datan iknät. MYYYYS, jag har igentligen ingenting att skriva om men eftersom mina kompisar har varit så himla dåliga på att uppdatera så kände jag mig tvungen. Men hejdå & godnatt nu / e


godmorgon

godmorgon folket, jag vaknade nyss av att det var alldeles för varmt under mitt stora rosa täcke.. tog en sväng i lägenheten och tänkte säga hej, men nej.. ingen var hemma inte. Men det kan vara skönt ändå. speciellt när man ska plugga och slipper mamma som kommer inte och gnäller eller är över social man vet aldrig vilken sida hon vaknar på ^^
blont eller brunt, vad tycker ni ? hah jag tycker nästan att hon ser ut som en transa i brunt hår, (men det kanske bara är på bilden) skulle vara lite roligt om man satte en före och efter bild av issa brevid den här bilden. Hon var ju lika blont och har nu färgat håret till möörkbrunt. Men hon passar lika bra i båda färgerna, bara det att thihi.. ''issa, brukar du vara så där blek?'' (a) *smile* dom flesta av mina kompisar har faktiskt varit blonda, naturligt eller inte. Jasmine, issa, izza, bella, sandra, bamse, cara, annelie, där fick ni några som har haft blont hår men har färgat det mörkt. kisses / e

MORMOR



yes, min mormor fyllde faktiskt hela 75 glada år för ca en timme sen. Jag älskar min mormor, hon är så himla gullig! Jag pratade med henne för första gången på jätte länge idag, och hon låter lika glad varje gång jag pratar med henne. Jag förstår inte hur man orkar vara så glad (!?) Om jag någonsin blir så gammal så hoppas jag att jag kommer ha hennes humör istället för att sitta och vara en fet sur kärring som lever sitt liv med sin katt. thihh, om det var någon som brydde sig (a)
kisses / eran emla

3 dagar

mhm, det är bara 3 dagar kvar tills våra betyg sätts.. och jag har så himla mycket kvar att göra! är så himla stressad, jag så att jag har suttit och läst en gammeldags bok hur länge som helst nu. urs, jag hatar den boken! & jag måste plugga satan imorn så att jag hinner med allt så min kära far ska sjukanmäla mig eftersom att jag aldrig går någonting gjort i skolan. grr att det alltid ska bli så här, i början av terminen lever man loppan och i slutet stressar man som en liten myra som inte vill bli mosad av en sko. Inte okej!

Men om man ser det posetivt så är det ju bara jullov snart, ett snäpp närmre nyår! Fy så jag längtar,
men det är en sak till jag är stressad över.. vad ska jag ha på mig då? tips, ja tack! Jag är rätt taggad på en lila klänning, men ändå inte för det är typ vad alla vill ha så .. jag får helt enkelt hitta någonting annat fint. Men jag vill inte ha svart på mig (inte hel svart iallafall) jag måste lära mig att variera lite faktiskt. Begravnings emelie ska begravas låååååååååångt ner i marken, thihi.

& nu sitter jag och pratar lite med min lill' piff, hon är jätte rädd stackarn. Hon har ju tittat på nån läskig film om läsiga barn som hon tror ska komma och ta henne *komiskt (?)* haha, så nu är hon tvungen att titta på någon rolig film så att hon börjar tänka på någonting annat. Allt det här bara för att hon inte följer Prison break.. för då skulle hon inte haft tid att kika på den där läsiga filmen! SKYLL DIG SJÄLV SÖTIS,




man dissar inte den här snyggingen för någon läskig film om läskiga barn,
icke sa emla!

titta vilka sötnosar jag hittade i mitt fotoalbum! Puss


Cara

Vilken dag 2 prov, på 1 timme, blä. Men de gick fan bra asså. Hm undra varför måste iallafall säga TACK BAMSE! en riktig vän.. idag har vi bara legat hemma o degat hos annie, lite senare framåt kvällen drog jag och annie och träna och emla o issa hemmåt tror jag iaf..

 Just nu ligger jag i min säng och chattar runt lite på msn, Länge sen jag snackade med Micke nu. Men de går sig ann, tror vi e vänner nu! (: ... I helgen, Längtar! Hoppas de blir som vi tänkt de. Visst ? Puss / C

''brownie brownie har blivit spräck i röven''

jadu jennifer brown, du kanske ska hålla dig i luleå och hålla dig borta från stockholm. För det verkar ju faktiskt inte som om så många tycker om dig, stackarn. Rubriken skrek några åt plutten på bussen, skvaller kommer fram till allt och alla i Tyresö.

hejhopp

HEJ den här måndagen har faktiskt varit ganska mysig tycker jag. Började med att gå upp och ta ett varmt skönt bad, välkomna dagen i skum. MYS, sen åkte jag hem till min far för att jag trodde att det var prov på morgonen men icke det var på eftermiddagen. Men iallafall, jag kommer dit och rostar en macka och kikar lite på disney house och håller på att somna om men det var inte okej så jag ställde mig upp och sätte på pappas stora vita tröja och trillade vidare till skolan, satte mig i ett litet rum med några och chillade galet, men sen var vi tvugna att plugga lite till provet.. ingen som var riktigt taggad på att göra det så vi smarta flickor kom på att Bamse skulle skicka alla svaren till oss eftersom att hon hade provet en halvtimme före oss, wiho och det gjorde hon TACK och bra gick det också eftersom min bg-lärare kommer till mig efter och säger ''ditt prov såg bra ut emelie!'' hah, ''jag vet, jag är smart'' IQ bäst! (a)
och nu ligger jag i annies säng med henne, issa och cara & minst och sist hennes katt som verkar tycka om musar. HAH, puss! / e


Bilder och annat skoj

Hemma nu, så jävla trött och sliten har jag inte kännt mig på länge. Känns som om jag måste fixa till mig. Hmm, funderar på att ringa martina så kanske hon kan färga mitt hår, yippie! Har tröttnat på det blonda och ska gå tillbaka till brunett nu! Men juste! Min mobil är knasigt urladdad så det går inte eftersom jag misstänker att laddaren stannat kvar hos en viss Fredrik från i Lördags, inte okej. Så vill ni få tag på mig så ring min home phonie :)

Bilder från i lördags,
1 och 2, jag och Jesper hade tävling om vem som hade tajtast ass, jag tror jag vann tss!^^
3. Roliga vänner, Issa och Bella
4. Snyggingen Jesper
5. Snygga ligan, Issa annie sebbe och jesper
6. Jesper och Annie


 







/PUSS ANNIE

Måndag, skolan

Hej vänner,
sitter i skolan och kollar  mitt miritvärde, fan vad jag har sjunkit den här terminen. Har 225 poäng. Så nu vet alla det, nice. Jag och Bella ska börja i Jensen södra, vi ska sååå komma in. Jag har faktiskt inte något andra hands val då jag och Bella som sagt ska komma in :)! Ska ta och leta upp mina vänner nu, undra vart tusan dom håller hus. Hörs sen! //A

Annie hjärta stylebystars

Godkväll, ligger just nu under täcket i sängen och messar med min sötnos. Funderar på att snart sova, känner mig jävligt trött alltså. Håller på att kikar runt bland alla klänningar till jul/nyår samt mitt sweet sixteen party. Tycker det ska bli ganska kul, det är klädkod rosa, lila eller babyblå. Så jag kan tänka mig att killarna trippr runt i babyblå eller rosa skjortor, gaaaaaaaaay! Jaja, här är iaf några jag inte skulle banga på :)



Klänningarna samt kjolarna hittar ni på Stylebystars.com //Puss annie

sängen!

tjollahopp, idag har jag varit med mitt livs kärlek SÄNGEN hela dagen. Love u babe! och jag åt nyss upp en bit av en kycklig med pommes, i sängen. en vanlig & slö söndag i sängen & imorn som annie berätta så har vi prov, som jag verkligen inte kan över huvudtaget.. i </3 prov. jag kommer sakna sängen! igår så träffade jag sängen runt klockan; sent. För jag råkade vänstra lite med Fredriks säng.. i'm sorry!  men början av kväll var trevlig faktiskt, sen hoppade jag av misstag på en gångande båt & lyckades bli åksjuk. Men jag fick sällskap av ett kärleks par som fick mig att bita ihop och lämna Fredriks säng och vara social med folket. Tack pussgurkor! thih,



kisses / e

Söndag

Hej vänner!
Dagen har varit så jävla seg, gårkvällen blev lite för sen. Kom hem till Emelie runt halv 4 inte nice. Annars var väl gårkvällen helt okej, saknade Felix som är Örebro. Han kommer hem i dag så det är inte hela världen. Kom precis på att jag har prov i morgon, shit jag har inte pluggat ett piss. Annars så ska jag bara ta det lungt den resterande dagen/kvällen. Skriver mer i kväll! Puss och kram, annie


Från Älta i fredags :)<3

helgen

Nu sitter jag  här framför datan på en söndags morgon och blickar tillbaka över helgen,
jag  har haft det ganska kul. Fredagen så var vi först hos emla och drog till älta.
 Igår(Lördag) var jag med martina i stan ni ska bara veta vad som hände henne jag  tror nog att jag aldrig har garvat så mycket med henne.
Sedan hittade jag en jätte läcker nyårsklänning fast jag  kan nog hitta en annan som inte kostar 1400 som jag typ kommer använda en gång?  lite onödigt... 
På kvällen drog vi till fredrik hade det lite kul.
 Idag  ska jag nog bara ta det lugnt orkar inte göra så mycket,
tihi skriver mer sen
Kyssar/ v

Grattis i efterskott!


Grattis supermodellen Tyra Banks som fyllde 25 i torsdags, grattis! /annie

6 December



vaknade för en stund sen, hemma hos issa. Så nu sitter jag här vid hennes data. Hon har låst in sig i sin stoooora garderob för att byta om, *tööööönt* säger jag bara, vi ska snart dra oss till Centrum för att köpa lösögnfransar och naglar till ikväll kanske nånting annat fint också vi får se.. Igår så somnade vi när vi satte på filmen, Annie dissade oss totalt även om hon lova o komma tillbaka. Aja första ska vi till C, Sen jag dra o sola sen ska jag nog hem, och efter de dra mig till Annie, OOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMM vi inte dissar henne som HON gjorde igår fan funtar på de asså TYYYP!

Måste bara säga ISSA E INLÅST I GARDEROBEN HAHAHAHHAHHA! hon kopmmer inte ut! HAHAH

hih

JAG ÄLSKAR ISABELL ISBERG  /  Cara

Kommer sakna dig

Hej sötnosar, har precis vaknat och jag kan ju säga att jag verkligen är trött som fan! Som i inlägget nedan så var nästan hela vace på fest i älta i går, riktigt lyckat om ni frågar mig! Jag skulle ju sova hemma hos Issa men eftersom jag skulle komma hem för sent+ att jag ville vara med Felix så bestämde jag mig för att sova hemma, skönt! Kommer sakna Felix eftersom han åker bort till sina släktingar och kommer hem på söndag. I dag är jag ensam hemma hela dagen+ kvällen så jävla skönt! Nu ska jag dra mig upp och kolla en film, ha det vänner! //Annie


Mjaou!

HEEEEEEEEEEEEEEJ LÖRDAG MORGON

thih hejhej! Jag kom nyss hem :) CHILL, vi har varit och festat i älta, om det var roligt alltså, träffade massa nytt folk som var jätte trevliga! vissa hade varit tillsammans med mina kompisar men jag hade aldrig hört talas om tjejerna och en var tillsammans med en bekant just nu, men henne hade jag inte heller hört talas om, hahah jätte roligt. allt är roligt just nu, thihi, jag träffade också  några som vi brukade festa med för några månader sen som vi inte har snackat med på hur längre som helst, och jag kan inte skriva så det här tog sin lilla stund, men jag är inte trött oxh izza har redan däckat och vi kom liksom hem för 5 min sen, hah trötis :) men nu ska jag väl  bädda ut och stackarn som sover i min fotölj.. bilder från kvälllen kommer lite senare eftersom de alltid  var någon som sprang runt med en kamera, ;) GOD NATT / E

Lite bilder från Falun 08


cara

Sitter här hos isabell, Vi två alone. Bella & Annie kommer snart också så ska vi sätta på en film och titta lite, mys!



Sötaste bilden på Issa! loooove u,

5 december

Var i skolan idag, inget gym blev de. Jag, Emla, Isabelle, Issa åkte hem till mig och kolla på Mamma mia! lite mys åt B&J o sådär. Ikväll ska jag nog inte göra nånting speciellt ska vara med Issa, Bella & Annie. Får se vad vi hittar på, man vet ju aldrig vad som händer. ska nog bara ta de lugnt hemma hos Issa tror jag typ se på film prata o svulla. Är så jävla trött så jag vet inte ens om jag orkar göra nånting ikväll tror inte de faktiskt. Det känns som en torsdag! vi får se helt enkelt. Men nu ska jag göra mig i ordning lite smått för att sedan dra mig och äta lite sushie med brudsen Puss! / C

skolan
Idag tror jag att jag kämpade med att komma in på min användare på datan nästan hela dagen, men det funkade fan aldrig, eller jo lite senare, eller ganska mycket senare, när det var ca 15 minuter kvar tills vi slutade DÅ kom jag in WOHO! men då hann jag inte skriva någonting för min 'underbara' lärare Therese drog sin vanliga kommentar sluta med det där emelie, då var det bara att logga ut och börja rita lite. Jag tycker inte om min BG, dom är så elaka mot mig </3 buhu, varför fick jag byta från Tommy Trög ? .. 

 
</3 / e

outfits

här får ni lite bilder från några outfits jag har hunnit fota den här veckan, enyo! / e




Tröja från gina tricot
hjärthalsband
armband från snö
& miss sixty jeans








Kofta *okänt märke* från stadium
vanligt vitt linne från HM
& jeans från gul&blå



 



kofta från hm
alldeles förs stort tub-linne från MQ
2 armband från snö
& 2 armband från något annat märke -
(kommer inte ihåg vilket)

SCHOOL

Sitter nu här i skolan o väntar på att de ska bli lunch. har inte pluggat idag , men vi har prov på måndag till EU4.Sen ska jag göra ett om prov till Trådkurs4 ursh kommer aldrig klara de här. sen msåte jag redovisa 3 steg i matte o 15 o 20 i engelska. Blöö!
Emelie 'Emla'  Wetterholm sitter bredvid mig o gnäller för att hon inte kommer in på portalen och om man inte kommer in på portalen så kan man inte blogga helt enkelt. så då får hon sitta där o gnälla. För livet suger just nu för henne, helt enkelt. hon har en vacker puma tröja på sig också som e lika stor som hela henne. Men hon e söt.


old memories never die


hårdträning

Gud vilken träningverk jag kommer få i morgon URSH! hatar o ha träningsverk. Har inte direkt några muskler på kroppen så gymma i en timme och simma i en timme idag, fysåjobbigt. o direkt efter så drar vi vidare till stan och går runt där frn kl 4 till kl 8 på kvällen, Men fick med mig lite nya saker hem iaf!

Lösögonfransar
Smycken
En kofta
Ett nattlinne
nytt löshår
toffsar

Lite ballt vaaaa`?
Puss / cara 'tight ass' borgström




trååkigt som vanligt.

om någon mer har tråkigt så lägg till [email protected] mihihi/ kyssar v





4 December

Godmorgon! Ska dra mig till skolan vilken sekund som helst, har kommit försent varje dag den här terminen 2 gånger har jag kommit i tid och de har snart gått en hel termin! Så ska försöka komma i tid idag, måste ringa martina också! vi lova varandra igår att åka med varandra, hon har varit sjuk varenda dag den här veckan stackarn, slår vad om att hennes röst är jävligt hes nu. för i telefonen har hon låtit väldig hest fast de va kanske för att jag väckte henne hela tiden o skulle se om hon skulle komma till skolan, men icke ska nicke! nej nu är kl 8 måste ringa Martina Puss! / C



3 december

 

i morrn e de hårdträning ska ni veta, första simning sen stryka på gymmet Nu har jag tjänat lite pengar av att passa jyckisarna  perfekt inför helgen! problemet är bara, Vad ska vi göra i helgen? På lördag kanske de skulle va nått som vår kompis känner, Men får se om jag ens drar dit. Tror inte det är inte särskilt taggad för det inte just där av alla ställen som finns. Vet inte riktigt va de är, vi går inte riktigt ihop hon och jag över en grej från i sommras.  ärsh får väll se vilka som e där så kanske jag kommer dit o umgås med andra i värsta fall!  men fredag då? vad händer då igentligen ? nej jag har ingenaning, får väll hära höra med Vace, om dom vet nånting för de vet inte jag hihi! eller jo de enda jag vet är att vi ska åka till stan efter skolan och köpanån dress till helgen och efter de dra o sola. men under kvällen har jag ingenaning. Nästa torsdag blir de hundvakt åt småttingarna igen Mys! Men i morrn iaf dåPuss/c 

Min dator är tillbaka!

Som ni vet har jag inte skrivit på ett tag då min dator gått sönder, men nu vänner är den fixad och allt fungerar som det ska, grejt! Som sagt i dag så har jag + hela vace varit i stan och shoppat i vanlig ordning. Cara var hudvakt . Ska kolla tvn sen slagg, puss och kram annie


natti natti

God kväll sötnosar, nu tänkte jag skriv ett sista inlägg för ikväll för att jag faktiskt inte orkar jag sitta vid datan längre så jag kilar till sängen och sätter på tvn istället wiiie.
 Puss och god natt/ vikksan

 


shoppinglista!


Söt kofta från H&M - Pris: 198 kr
En fin pennkjol från H&M - Pris: 198 kr
En kortärmad kofta från Gina tricot - Pris: 129 kr
En skön vit kofta från Gina tricot - Pris: 199 kr
/ puss c

...

Emla är inte oskuld!

perversa

jag har kommit på att min vän viktoria är ganska PERVERS av sig, det kom jag faktisk på idag när annie skulle testa sin baby kjol och vi satt utanför provrummet. Hennes favorit mening är nog ''har du fått lite snopp i stjärten?'' tror jag. thih sorry vikks men jag var bara tvungen att berätta det, men tänk posetivt! (grabbs tycker om flickor med ditt humör) *smile*

Cara är också ganska snuskig, hennes favorit meningar är ju ''PAANSAR PUUUNG!'' & ''TIIIGHT AS!'' & ''BAAAKSUUUG''
själv är man en ängel! (a) ajaj ojoj, love u giiirls! / e


  
till&med lite porriga på bild, grr (?)

new header

Så vad tycker ni om headern då? Puss!

emeliebäst

hej det är jag som är emeliebäst, och jag är bäst.
och idag har emeliebäst varit i stan med cara, vikkan och anniebunnie tha fucking VACE! *daah*
och så träffade vi sandra carro och sebbe och carros kusin en snabbis som kirrade cigg till oss av några gamla turkar som dom var tvugna att sitta och vara sociala med i ca 15 minuter efter, hah lite kul faktiskt. Men iallafall, jag kom hem med några smycken, ett gulligt sien linne och 2 koftor. i´m stolt.

men nu ska jag julpynta lite med min far och sen så ska vi åka och köpa kina mat, jag älskar kina mat *mums*
Bilder på mina nya saker kommer förmodligen imorn. kisses / e

I want i want i want!



Black Exclusive Dress - Pris: 599,00 kr Style by Rachel Bilson / from Styledbystars
French Connection Mini Prom With Tu-Tu - Pris: I dont know / from Asos
Violet Puff Dress - Pris: 449,00 kr Style by Lauren Conrad / from Styledbystars

Måste bara ha en av dom här klänningarna till julen även snyggt sen på nyår också! Puss/c


Doggyvakt

Sitter här och är hundvakt i skanstull, lite mysigt faktiskt. Va i stan en snabbis också med mina vänner.

Måste bara säga att dom här två små hundarna e så söta i love them!
jag har ju också en hund men lixom en stl större, därför e de lite mysigt
o ha två små hundar o ta hand om lite ibland Pelle & Vincent heter dom!  här har vi två bilder på jyckisarna! söta va?


skolan

De är 40 min kvar tills svenskan börjar jag orkar verkligen inte plugga är jätte trött från gåradgen gick o la mig vid 2 tiden. som vanligt helt enkelt. Idag ska vi in till stan och fika lite, sedan måste jag vidare till skanstull för o ta hand om småjyckisarna så gulliga så! får inte glömma o mata dom vid sextiden! Nu kommer Strige o gör oss sällskap samtidigt som han säger att Emelie är keff! Nej nu orkar jag inte blogga mer ska nog läsa andras bloggar nu istället puss!

tråkigt




snoppmätar tävling

kände mig bara tvungen o sätta in den här från förra året, gud så pinsamt!
vi gick runt o fråga hela skolan nästan om hur stora paket dom hade. Titta bara! :)


onsdag

god morgon sötisar! jag har precis klarat av dagens höjd punkt! att lämna min bästis *sängen* man är då inte varm på morgonen har jag märkt. nix, och alla mina familjemedlemmar ligger fortfarande och nannar kudde, lyxigt (!) men snart så måste jg upp och väcka papppa, för igentligen så är det han som ska vara vaken nu eftersom det var hans nya väckarklocka som väckte mig! helvete vad den låter, att papsi bara kan vända sig om och fortsätta sova .. söntuta.
men nu är det nog dags för att väcka honom, puspuspuspus! / e

HEJ!

hah är man cool eller är man cool?! man sitter ju här med pappas fru (datan) i knät för första gången på evigheter! WOHO, men .. jag min bror hann tydligen före mig eftersom det stod hans mail inskrivet när jag skulle logga in på fejjan, attans!

och jag hoppas att alla som läser det här tycker synd om min käre far, för han sa nyss att det var hål i hans strumpa.. stackarn. ojuste! nu när jag skriver om min far så kom jag på att han faktiskt inte har tjatat om skolan under den här halvtimmen jag har varit hemma, det enda han har sagt är att jag har varit duktig den här veckan. Är inte det lite ballt? eftersom det brukar vara att man vaknar av att han pratar om att jag måste plugga mer och somnar av precis samma samtalsämne så jag tycker att vi ger honom en STOR applåd och njuter av kvällen.
& eftersom han har varit trevligt än så länge så tycker jag att jag ska följa den nya trenden och lida lite med honom och hans hål i strumpan.
asg & pussar / e


2 december

Vi har våran tisdags rutin vi, Ugly betty & Desperate house wife äger allt o alla verlkligen! .
på bilden ser man skillnaden från tvserien och hur hon ser ut normalt. Titta bara hur ful man kan göra sig till jag förstår inte! Fast de va ju samma sak med vårat project på vår film från bilden, ursh då!



Idag har jag bara suttit hemma, men har ju haft lite besök! Emla, Vikkan, Annie & Issa följde med mig hem från skolan, efter ett tag kom Felix också (Annies ragg) naw så söta dom va då! kom på att jag filmade med webbkameran när hon atteckera honom för att han inte skulle få se våran film från bilden! och vikkan sitter o gråter av garv! Gud så kul, Måste dra mig uppåt till den andra datan o se den ju! Måste sätt helt knas ut ju! I morgon är jag hundvakt åt dom små voffsisarna vid skanstull, Så söta så! Och åh shit, på torsdag e de simning med skolan på idrotten gud så pinamt, Efter de bara måste jag dra mig till gymmet inga ursäkter den här gången inte de får de inte bli! direkt efter simning GYM! 

tisdag kväll, vår kväll

nu sitter jag hemma hos cara som vanligt på en tidag, med henne och issa för annie och vikkan är på djurgårdsplan och köper lite godis och möter upp fellix i dagens hääääääääärliga väder!  min päls har blivit helt fuckt up efter allt regn.. R.I.P. min bebis </3



nu skriker cara att maten är klart (hah) så jag måste springa ner nu! PUSS

SEX SEX SEX

Synonymer för (att ha) analsex:

Grädda baguetten
Knulla röv
Packa bajs
Parkera bussen i pastejköket
Rövknulla
Roten i röven
Balken i sätet
Praktisera hos Pastejköket
Besöka pastejgrottan
Andra december (Lucka två)
Dajma
Skruva in den i krysset
Påhälsning i kanelen
Tarmligg
Bomba i prutten
Dra i sketan
Trycka i prutten
göra skitgörat
plugga daimkrysset
ta bakvägen
analysera
pruttjucka
Stock i Prutten 
 
Kondomer
Avanti är latexfri, dyr
Black Jack är svart
Cho-San är tunn och extra stor
Durex Thins är inte så dum, lite kort. Höhö.
Mamba är trång
Näcken är knottrig
Profil är kondomernas Volvo

synonymer för oralsex.

På kvinnor:

Gå till fiskaffären
Käka fisk
Lapa djungeljuice
Slicka fitta
Tryna
Äta skäggbiff
dricka ur skäggkoppen
Äta sushi
Något som ni kanske skulle behöva veta, jag  fick iaf veta lite saker idag,
kyss/ Annie

fyskäms

känner att jag inte har uppdaterat bloggen så mycket på sista tiden, men jag har faktiskt en bra bortförklarning (a) alltså den här veckan är jag hemma hos min far och där har ena våran bärbara data gått sönder och den andra har min bror tagit hem till mamma *suck* (men igentligen så är det ganska bra att han har gjort det för att min data har knarkat virus och den vår bärbara hos vår mor gick sönder för någon helg sen) men aa iallafall, så den sista datan hemma hos pappa är hans jobbardata och man kan nästan säga att det är pappas fru för att den sitter alltid i hans knä. DÄRFÖR har jag inte kunnat skriva! KISSES / E

cara

Jajja, Nu har telefonen slutat ringa också. Skönt! Var i stan i dag den enda jag köpte var ett hårspänne , de va faksitkt ett gulligt hårspänne ju! efter stan drog jag mig hemåt och träffa Fredrik kollade på film o sådär , lite mysigt. Nu ska jag ladda ner en film som jag kan somna till hoppas de inte blir lika sent som dom de brukar bli. vi får väll se! jag orkar faktiskt inte skriva mer nu kanske gör de lite senare Puss!



Jag hatar att jag älskar dig

Jag hatar dig, jag hatar det du gjort mot mig. Jag hatar att du är som du är. Jag förstår inte hur du kunnat bete dig på ett sånt oansvarligt sätt. Jag vill inte ha med dig och göra. Tack!

Trött som alltid vid den här tiden på vardagar

Ååh varför sover jag inte för ? Det blir alltid såhär fandå! Blir lack. kommer bli så trött i morgon o somna som jag alltid gör i skolan och då får jag ingeting gjort! får väll köpa nån energi dricka när jag ändå ska fylla på mitt comviq kontant i morgon bitti! nej de här funkar itne känner jag! men måste bara skriva ett inlägg, Imorgon ska vi göra vårat Filmmanus / Bildmanus och synoppsisen va de nu är för något fattar nada, Efter skolan måste jag sitta kvar en timme för att jag måste ha Ph, Efter de o jag hinner ska jag in till stan en stund o kika runt lite. Sen ska jag vara med Fredrik. Och efter de måste jag pallra mig till gymmet med annie, man vill ju hålla sig i form! (inte för att jag lyckas men man måste försöka!)

Men nu måste jag bara sova Good night and sweet dreams!
 

RSS 2.0