Angelina Jolie vs. Megan Fox


med sitt mörka hår tatuerade kropp dem snygga läpparna och kyliga attityd har Megan Fox blivit omskriven som ''den nya Angelina Jolie'' - en jämförelse som hon har tröttnat på rejält. ( taget fån min startsida) haha
vem av dessa 2 tycker ni mest om?

joho

Nu var det så här att jag glömde min lilla data hemma hos mamma så det är därför det inte blev några natt inlägg eller godmorgon inlägg heller. Eller det här kan vara mit godmorgon inlägg tycker jag nog, eftersom jag precis har ätit frukost baa. Haha, jag kanske är en sengångare som min bror säger, eller ett nattdjur med en 'pannlampa'' som msp säger (?) harkel, men nu ska jag börja arbeta lite här hemma så jag får pengar till ikväll. kisses / emla

oplanerad resa (!)

Hej vänner!
Om 30 min åker jag och mamma till sundsvall. Ska jobba där över helgen. Lite oplanerat men jag behöver pengarna så det va bara bra! Fast hade önskat att de inte va den här helgen eftersom ja va jätte taggad på att dra ut med mina babes och självklart träffa min twin som vart borta allt för länge!! Eller ja, hm 3-4 veckor tror ja vi har vart ifrån varandra!!
Vi ses på lördag eller söndag. Lite oklart fortfarande, love


mami

hejhopp, nu sitter jag och isabelle och isabell hemma hos min mor. VI håller på att göra kyckling med pommes, men nu funderar isabell på att beställa hem pizza istället för det är ju ''fettodag'' idag (?) haha, dom har lovat varandra att inte äta snabbmat eller äta godis på 2 månader, men isabell köpte godis för 340kr igårkväll som vi har väldigt mycket kvar utav. Haha konstigt va ? Så dom bestämde sig för att ta det där förbudet någon annan gång. (nån annan gång=aldrig) HEJ !

VÅGEN

tjooohoo ! Inatt kommer min älskling hem.




vi hörs senare!

Drar iväg med mamsen nu. Ikväll ska jag till Hagsätra och träffa min familj!

godmorgon!

Hej vänner! Har precis kommit ut ur duschen ligger och hänger lite i min rosa dress. Känner mig som Issa Persson!!!! Haha, nej men Issa ta inte illa upp! We all love u! Idag ska jag och mammi ut och shoppa. Hon är i Trollbäcken just nu men kommer om typ 1-2 h så ska sätta fart nu och börja fixa mig! C u lovers!

Jag saknar dig


gäsp

Nu ska jag nog göra en nattmacka, sen titta lite på Tv och sen försöka sova. Fredrik tycker ju att jag är för liten för att vara vaken vid 4 så kanske bara ska gå och lägga mig. Eftersom jag är en såndär ni vet .. tönt, som gör vad alla andra säger åt mig att göra. Buhu, jag vågar inte säga ifrån .. <///3 hihi kanske inte, jag har tråkigt, om ni undra. Cool är jag också, funderar på att ha ett Cool-partaj uppe på mitt rum snart ? Bara Coola är inbjudna, så om du är Cool (med stort C ) så kasta en kotta på mitt fönster så släpper jag in dig ! tjatja


haha

Ja juste, när jag kom hem till min mamsi idag så hade jag lovat min bror att plocka undan efter honom. Enligt honom så var det bara 3 burkar, då tänker jag ju självklart på coca cola eller någonting åt det hållet ( eftersom det är han som är det duktiga barnet i familjen ) Men nejnej, det var alkoholburkar det. Så där hade min bror och några utav hans kompisar suttit och druckit alkohol och bäddrat i Slitz och Moore tillsammans, hur mysigt låter inte det ? *avis* Haha men iallafallm, så jag mobbade honom lite och vet ni vad han kommer med för ursäkt ? '' Det är bra artiklar i dom tidningarna '' Hah, dagens. Jaja, jätte onödigt inlägg egentligen, men jag sa att jag skulle skriva om det här i bloggen och sagt är sagt. Eller hur `?

dagens



Eftersom vi inte skulle göra någonting speciellt idag så satte jag på mig någonting enkelt, med andra ord så slängde jag väl på mig det första bästa jag hittade. (Inte som Annie som typ sätter på sig partydressen för att ligga hemma och titta på film ? Din tönt. ) Jappjapp, sen har jag ju kvar det fina klottret efter mitt 16års kalas, vacker va ? ( Inte så fult som mitt ansikte på den här bilden då, men egentligen är jag bara sååå snygg, daah *i know u love me* HAHA )

hej

hej - hej ! Klev nyss in i tha house in tha trollis ! Ikväll så har vi som sagt bara legat och degat hemma hos min mor. Där kollade vi på världens bästa film, skoja inte. Jag kan typ hela filmen utan till, men ändå är den lika bra som första gången jag såg den!

Ja, det var väl inte så mycket mer än det faktiskt.
pusspuss ! / emla

Nu drar jag!


Ska möta Emla i trollbäcken c, hörs mer i morgon. Puss och kram! Facelook

planer

Ikväll så blir det nog inget partande för min och annies del, vi har planerat att sitta hemma hos mor min och äta lite godis samt snacka massa skit. Hur mysigt låter inte det ? Jag tror att jag börjar bli en riktig soffpotatis, men snart börjar cheerleadingen igen. Och då ni, då kommer jag börja röra på mig igen ( och då menar jag längre än från soffan till kylskåpet och tillbaka )

Art Garfunkel - what a wonderful word



Jätte dålig låt som jag har blivit helt förälskad i,
precis som alla andra av hans låtar / *mobbad*

Jag vill tillbaka till mitt paradis


cupcake

Jag vet att min min bror Alexanders flickvän läser vår blogg så tänkte passa på att ge lite creed till hennes nya tatto som blev riktigt snygg faktiskt!

Storebror Niklas som gjorde den :)

nu e jag klar!





så där ja

Nu har jag dushat, av mig allt klor och sololja som jag haft på mig hela dagen. Så de e skönt och va ren nu och ny insmörjd med bodylotion. Jag har redan plockat fram de jag ska ha på mig. Så jag ska klä på mig nu, Sen så ska vi ut och käka på min favorit resturang här i spanien som ligger i havia, (Vette fabian hur de stavas) Så vi hörs snart igen när jag e klar så kommer de ut en bild! Juste först ska vi förbi shopping centret och köpa ett linne som jag bara måste ha! De e skit snyggt!

suck

suck, suck Ü

lillebror



Undra hur mycket sötinosen har växt på en månad ?

jahajajajajaja

Posetiva Cara är steppar in i bilden, haha. Du skulle nog vara lika uttråkad om du var jag kära lilla vän, hihi. Men snart är du hemma, och snart är min mamma hemma ! *HAPPYFACE*

lill lördag baa

Jag har otaggade vänner, tänkte bara börja med inlägget så (hihi) Idag så sov jag inte så värst länge, vaknade vid 12 faktiskt. Ganska ballt. Men ändå så har jag bara legat i soffan och dagat, eller jag har ätit också så jag är kalas mätt just nu alltså. Känns som om jag är en av dom oversize i programet ''oversize vs superskinny'' eller vad det nu heter. Kanske ska bli som den ökända Desiree Nilsson och börja tro att man blir smal om man inte äter på en vecka och i veckans slut äta på donken (?) nja.. kanske inte.


busy day

hej  alla vace lovers! nu  ska jag  åka till nacka polisen för att göra ett nytt id-kort eftersom att jag tappade bort det på stan förut, efter det ska jag till ikea men min mor och syster köpa massa nya saker om man hittar något :)
men vi hörs sen och jag lever trotts den dåliga uppdateringen! later

If Today Was Your Last Day


Nu ska jag ut igen och schteeka! Ciao. Ni i sverige får ha det så gött!


Vad fasiken?!



Detta e inte alls de sämsta loveet. :) Alla andra lov har vi bara suttit inne och ruttnat och sovit på dagarna bara på nätterna som vi satt hos bella och käka mos och va med haninge barnen. uppe hela nätterna, snyskade oss och blää.  De här lovet iaf i början så va vi ju mkt på alby och kröka på alby, Sen så blev de lite hemma fester vi varit på också lärt känna massa nytt folk. Vi har varit med om våra värsta fyllor! (Ok de e ingenbra sak)Festat med nytt folk, Haft lugna kvällar och blivit bättre kompisar med päronen. Nu får vi göra mkt mer än förra sommaren och allting :) .. Du har bara haft tråkigt den här veckan för att din älskling inte e hemma (Jag alltså) & att du inte varit  ispanien iår. Så dom sista veckorna på sommarlovet kommer va GRYMMA! Viiiiissst?!

WOho!

Igår var jag på terra mitika! Det var grymt nice. vi kom dit runt fyra tiden, och åkte hema runt 11 tiden ungefär. Så de va fulls ös hela dagen! Fan va snygga killar de va där och alla går utan tröja, puuh jag typ dog!

Idag gick jag upp 11 har legat o solat sen dess och nu känner jag mig yr igen så de e dags för en liten paus från solen. ta några glas vatten  och sen dra ut igen. Måste börja packa också. Hoppas verkligen allting får plats nu. Annars vet jag inte vad jag ska ta mig till för jag får bara checka in en väska och ta med mig en väska som handbagage. I värsta fall måste jag köpa en större väska.. Då ska den va rosa har jag bestämt.. Nej jag får ångest jag måste bli brunare nu! Jag har ju sovit bort alla dagar så jag har inte hunnit sola och jag har varit för skinkig och tckt att de e för varmt hela tiden. Men nu jävlar idag ska jag sola hela dagen, OCh i morgon enda tills vi ska åka hem. Vet inte riktigt vilken tid vi åker med vi kommer iaf hem nångång på natten. Så på fredag e de paaaaaaarty! E taggad till tusen nu tjejer, Eller iaf emelie du måste tagga till asså! ;)


ett stort ..

grattis till Niklas som fyllde arton igår !

Niklas Sjöberg

och ett lika stort grattis till Nathalie som fyller 17 idag !


woilla

Idag har jag varit ganska seg, har precis ätit upp min frukost/lunch/mellis (?) Haha, men för mig spelar det ingen roll om jag sover borta hela dagarna, det är ju knappast fint väder, och vi hittar inte på någonting förns sent på kvällen. Det här sommarlovet har nog varit det mest långtråkiga sommarlovet jag har haft alltså, vi har inte hittat på ett piss, blä är vad jag säger om den saken !

Alexander

Godmorgon vänner! Vaknade för en stund sen, har bara legat och degat framför tvn ett tag. Idag fyller min kära bror år. Ingenanig om hur gammal han blir. 23-25(?) haha bra koll..

Annars ska vi hem till han och gratulera han med dagen. Ikväll får jag träffa min älskling som vart fast i hemmet med sinskånska kusin. Krilles bff! Haha!
grattis bror!
 

k00l

Fuck you, fuck you very very muuuuuuuch


blööö

säger jag bara. Annie har redan somnat så jag ska nog försöka med det jag med. Här har ni iallfall en sweetie bild på ann. puss på er !


Shopping

Ååh, Jag saknar min emelie också! På fredag då jävlar emelie, då ska vi åka o plinga på hela tyresö! 
Har inte uppdaterat så mycket idag på grund av att jag har varit och shoppat hela dagen! Wohoo, hitta ett par affärer som va precis min stil. Billig va de ju också eftersom de e sommarrea ääven i spanien, så alla plagg kosta väll upp till 100 - 150 kr. Så de va riktigt nice. Men jag hittade tyvär ingen väska så de ska jag försöka hitta när jag kommer till sverige.

Det blev,

2 oversize linnen
1 kjol
1 jacka
2 koftor
1 par jeans


'




Moraira

Går dagen va nice, Först så åkte vi o käkade i moraira eller hur de stavas, de utalas så iaf. Sen gick vi runt o kolla på marknaden och lite sånt vid 9 tiden så börja vi åka upp mot berget där det va fiesta med fyrverkerier och allting. Så vi va där o chillade och dansade till kl slog 3 då åkte vi hem igen och alla somna på en gång i sina sängar.




jabgogoeögneknejkgbejgn

På Torsdag natt så börjar alla samlas igen. Det kommer nog kännas skönt att det kasnke kommer bli som vanligt igen. Hoppas på det iallafall, För på Torsdag natt kommer sista pusselbiten hem, Lilla cara landar helskinnad på Arlanda. Jag kommer icke låta henne sova bort hela fredagen, jag kommer stå som en tok och plinga på hos henne *fniss* ( om jag då kommer upp itid ) höhö .. men nu ska jag ta någonting att äta, och sen börja fixa mig inför kvällen. Ciao

måndag

Eftersom jag tydligen bara har tråkiga kompisar som bara vill spendera sin tid i Haninge här i Stockholm, och min älskade Tyresö-lover är i Spanien, så ska jag umgås med Natta ikväll. Det var en tag sen jag umgicks med henne faktiskt. Vi hoppas på att det blir super kul. Vi kommer hålla hus runt krusboda/fårdala. Lägger redan i minneskortet i kameran och kameran i väskan nu, så lite bilder kanske det blir tonight.                           hihi               höhöh,              hejrå


jag saknar min bebbä


skojsigt

Just nu hänger mina vänner i Hammarby sjöstad. Jag har hört lite rykten om att det massvis med ''mindre söta'' människor där som går runt och säger '' jag börjar bli lite berusad nu *fniss* '' med en WB snobb - dialekt. Det var också någon som skvallrade om en sjukt het brud dom var där borta, hon hade skinnbyxor med kedjor och ett antal fickor på *avis*

Jag skulle följt med ! fa-an.

fniss



Jag blonderar mitt hår till platina och skaffar en ny favoritfärg - rosa ! Rosa är nu det ändå som jag går runt i, och skulle aldrig lämna mitt ljusrosa läppstift ur syne, aldrig. Jag dissar också Tyresö och hänger numera utanför Sturegallerian tillsammans med min lilla hund som har fått ett nytt diamant-halsband (fejkat)

Annie tappar partysuget och är för mesta dels hemma och stickar tillsammans med henne nya bästavän, Inger (hennes mor) Hon sitter hemma i en månad för att sticka en väldigt färgglad tröja hon ska gå med första dagen i hennes nya skola Jensen.

Vikks slutar använda urringade tröjor som visar mer eller mindre hela tuttarna, hon slutar inte bara använda dom utan hon slänger dom tillochmed ! Iställer går hon till Myrorna och fyndar en massa nun-tröjor. Hon börjar också gå till kyrkan varje söndag för att be om förlåtelse för alla hennes synder hon har. (Dit går hon utan sin mobil eftersom hon inte hör av sig till omvärlden längre.)

Cara är inte rädd för att åka moppe längre, utan hon blir en MC-brud och stylar utanför mc donalds på onsdagar i en snygg läderdräckt. Hon har också börjat på Cross och turnerar bra mycket för att bli världens bästa. Hon har precis lärt sig att surra ett helt varv och landa perfekt ! (efter 2års träning och massvis med brutna ben)

o.O,

Tjatja !  Erkänn att jag är k00l.
Nu sitter jag hemma och festar med mig själv och datan. Fredag hela veckan ba, fast inte för lilla Izabelle eftersom hon ska springa runt i gula (fula) byxor tillsammans med Emelie och plocka ogräs som dom kanske har lust att ge varandra i sisådär 9 dagar tror jag att det var en fågel som berättade. När jag får reda på vart dom gömmer sig någonstans så kommer jag dit på dunts med min vän Kameran och klickar en massa bilder ! (med minneskortet i som jag hade råkat glömma i datan ihelgen så bilderna från min kamera kommer tyvärr inte komma ut eftersom jag inte har en kamera-sladd *klantig*)  Tjatja ! Erkänn att jag är k00l. / Emla

mmhmmhmh

Jag och isabelle är fortfarande hemma hos henne, hon håller på att fixa sig och jag lyssnar på musik som hon hatar (synd för henne) Idag har jag lust att mobbas, ska nog ringa sandra. För det blir inget festande för mig ikväll inte. (dvs för att pappa har en skruv lös någonstans) Nejmen, annars blir det en lonley-kväll för mig ikväll *ledsen gubbe* PUSSSSSHEJ

hos bella

Hej alla vace lovers!
Är hemma hos Bella nu med Issa, Izza och Emla. Vi håller på att fixa oss för kvällen. Vi ska till sjöstaden och festa ikväll. Har inte så mycket mer att skriva. Ni andra får ha det så bra. Puss på stjärten

så här ser man ut ist för de förra


Nu så..

... Har jag iaf klätt på mig inför kvällen, Annies klänning och ett par klackskor. Problemet e bara om jag ska ha löshåret i eller inte hmm, För om jag inte har löshåret så måste jag ha bulle. Och om jag ska ha löshåret så måste jag platta hela håret.. Grr, svår att bestämma sig! Puss,



Sköndag!

Hej allesammans! Idag vaknade jag runt 12 nån gång, Var fortfarande astrött o ville bara fortsätta sova, så jag låg o vred mig i ungefär en kvart, sen gick jag ut o la mig i solen, sen somna jag som vanligt i heettan sen vaknar man upp helt yr i skallen. Hatar det, Dubbelt så värre en sin första nikkokick!

Nu har jag iaf precis dushat o rakat benen, o allt! Och har smörjt in mig.. Ikväll så ska vi föra till Maraijra haha vettefabian hur de stavas. Tror vi ska äta middag där o grejer och gå runt o kolla i olika affärer och såklart köpa om vi hittar något, Sen ska vi på fieeesta där vi va i typ förrigår, och parta lite. mouaha! Aja, nu ska jag gå puss på er!


Frågestunden fortsätter!

fortsätt ställa frågor, massor med frågor / vace

Den dagen från heron city, om ni kommer ihåg?



Sköönt!

Nu har jag precis badat det var skitskönt, Ska så småningom upp till dom andra och kolla på tv eller film eller nånting liknande om jag inte somnar dårå. Faktiskt inte sovit under dagen idag så jag hoppas på att somna tidigt eftersom jag inte fick många timmar till sömn häller.

kvällens



Nu springer jag iväg, tjatja !

Dirty Diana


älskar´t ♥

Vace

Saknar redan sverige, även om jag bara varit här i tre dagar! Eller rättare sagt saknar alla människor i sverige, Inte direkt vädret! Urshursh! föredrar bikininoch tunna klänningar



fan va fort håret bleks!

lill v

tänkte bara säga att jag  lever och att jag inte orkar blogga, later!

Hur ska detta gå?

Det tror att det är en brud som ska börja i min klass som jag grovhatar. Ursh! Känner inte bruden, Men snackar en jävla massa skit så man inte ens behöver känna den fan va jag  hatar henne. Så äckligt ful! Kan hon inte bara dö eller något? Haha de e iaf att de e många som tkr som jag iaf! PUSS


de har bara gått 2 dagar

Ja vill tillbaka, tillbaka till allting. Jag saknar allt. Stranden, poolen, huset, almerida, ja verkligen allting. Känns konstigt att vara hemma. Finns verkligen ingenting att göra här.

Aja, snart kommer Natta hit! Har inte träffat henne på år så det ska bli cozy. Vädret är ju skit men senare ikväll kommer Emla. Vi får se vad vi hittar på :) Hare gr8 vace lovers!


tjo bre

jag har egentligen ingenting att att skriva om, tänkte bara säga hej. hejhej

Äntligen!

Nu har solen kommit fram igen! Och gästerna har kommit, Sitter och dricker ett glas. Grillning på g där ute och jag har precis blandat ihop en sås hoppas folket tkr om den! Haha helt skumma grejer typ philladelpia (stavfel?) sweet chilli peppar och allting. Tror faktiskt att maten är klar snart så jag bör nog gå ut igen! Byebye


Detta fält måste fyllas i

Idag ska jag va trevlig, Ska sitta o va social mot alla gäster. Käka gott, sen ska jag fanimej bada även om de e tråk sj. Men måste dra ut lite på tiden idag. Imorgon är de ännu en festival, Så de blir nice. Då jävlar! ;) Och på måndag tror jag att vi ska till stranden sen käka på nån resturang, Tisdag terra miticka (stavfel?) Som e ett fyra gånger så stort tivoli än grönan, sen onsdag SOLA SOLA SOLA, Inte röra mig ur fläcken från solen! för vi ska hem på torsdagen sen!
Tub linne, Gina tricot
Shorts (gamla) Gina tricot

Sen bara en bulle på huvudet!

FAN!

Vaknade för typ en timme sen ju, Och så ba ska man gå ut o titta vädret sen byta om til bikini och sen soooola! Eftersomm att gästerna kommer om typ en timme. Men nae de kan man ju inte?! Visst de är varmt ute med ingen sol! Det är helt molnigt nu bli jag lällen.. Hoppas solen kommer fram snart, Vad ska jag annars göra bada?! nej inte utan vänner. Puhuu!


spain!

Igår va vi ju på stranden och nån festival typ.. Festivalen var asrolig, Förutom lite läskiga spanjorer och en jävla masssa smällare.. Ni kanske vet att jag är livrädd för smällare? Nehe men jag är iaf de. För nångång runt nyår så fick jag en smällare mellan tuttarna så nu har jag massa fula ärr, På tuttarna lixom hur snygg e de? :/

Inattt som vanligt kunde jag inte sova.. Satt o snacka med Hultman om att han borde sluta dricka och börja sköta sig, Eftersom att han blir helt dum i huvet när han dricker och blir alltid tagen till slut av polisen.. Så jag tyckte att han ska skaffa en nice flickvän och va med henne ist för att va ute o kröka, ´Då ba Men jag vill inte ha flickvän när jag dricker sa han typ hela tiden. SEG, Flickvän, No drinks, Sex, No drinks!! Haha!

Igår innan stranden

Igår på festivalen


TITTA LITEN SUMMER


Det finns ...

Det finns verkligen helt störda människor alltså, typ på msn och grejer. Framför allt folk man inte känner, jag ty fråga en snubbe vem de va o grejer plötsligt ba ska vi cama jag då säger jag nej såklart.. sen ba helt plötsligt från ingestans ba vill du se min mage jag ba eh okej xD sen typ spänner sig han asmkt, Sen ba va den fin? man ba wh00t ? XD Hahahaha
Men de roligaste är när dom e så lättlurade!!! Hahaha

(Jag den svarta texten, Han den gröna)


Nu ska jag ut! CIAO

Hemma från stranden!! Har dushat och allting nu, Bort med all sand!! Har fått lite färg idag också,  Somnar alltid i solen. Men blir så trött av den framför allt om jag inte dricker tillräckligt med vatten sen typ däckar jag.. Fast de e iof fett skönt eftersom att de e långtråkigt o sola! Men jag e  iaf brunast av alla här. Men de e inte så svårt. Syrran och Kusinen e vitare än vitast. Nu  har jag fixat mig också, För vi ska ut ett tag.. Ni får ha de så bra där i sverige! Utan solen! Mouahah!


blöö

jobbigt, nu har jag tränings cyklat i lite mer än en halvtimme typ. Dax för duschen, wollis. Det var allt för länge sen jag tränade alltså, har inte blivit anfådd på hela lovet typ , Förutom när jag och Viktoria sprang till ca 100 meter till bussen (om ens det) och då höll jag på att dö. Kanske dax att börja träna lite innan cheerleadningen börjar igen.


per lilja

Kunskaps skolans största matte snille skakar rumpan på 9ornas bal, Mjao (?)


simpsons

Ligger inrullad i mitt stora rosa täcke i soffan och tittar på Simpsons, självklart har jag datan i knät och g33kar mig lite (ovanligt va?) höhö.. Isabell sitter och tjatar på mig om att jag ska komma hem till Isabelle, hmm.. undra vad dom har i tankarna. Största busfröna ever så man vågar väl inte, dessutom är det långt. Tar väl en hel kvart, 20 minuter för mig att komma dit, palla int ba. GRGR 7emla

Så där ja

Fan kunde inte sova i natt häller. Kollar alltid på typ tusen filmer och sen stänger igen data för att jag känner mig trött men då får jag alltid ont nånstans, Eller igentligen bara ryggen.. De e säkert sängen som är för hård eller nånting.Hade iaf satt på väckar klockan på 10 men de vakna jag inte av som vanligt.

Nu ska vi i allafall till stranden, De blir nice! Hoppas på lite färg. Vill ju vara brunast när jag kommer hem, Fast lite fusk Annie va ju borta i två hela veckor. Och jag bara en, Får ävl använda sololja, Fast då kanske jag blir röd ist så de kanske inte är någon bra ide. Aja... Fast könner mig rätt dålig på de här med solande, För Jag tkr alltid att de e för varmt så ajg går alltid in och tar ''pauser'' och sätter mig vid datan.. Shit måste rusa dom andra väntar byebye!


the city!

God morgon alla kära läsare!vaknade nyss eller blev veckt av annie som ringde mig, idag ska vi åka in till stan för jag behöver ''pimpa'' min garderob efter det vet jag  inte henkan vill att jag ska komma till honom sen men vi får se hur det går.  nu ska jag göra lite frukost later!


:)

Hannah Montana på Disney channel ! Strax tillbaka, hej.

Fredag!

Hela veckan ? Haha, god morgon på er. Vaknade nyss, förstår inte riktigt varför jag inte försöker somna om för det kommer jag göra senare iallafall, menmen .. Idag så kommer Izabelle hem från Göteborg, där hon har suttit på hotellet med en överdos idomin och rosa mjukisdress medans hon har suttit och sneglat på snygga boys med 96jeans och balla frisyrer ! Hur kul låter inte det ? / emla

Haha, något jätte mobbad bild. Men den bjuder vi på ! :


God Natt!

Sista inlägget innan jag går och lägger mig, kom precis hem, jag och emla har vart hos stefan och tagit det ganska lugnt, det har spöregnat som ni säkert alla vet, träffade annie också, den där svartingen, hon var sjukt brun och hon berättade också om allt roligt som har hänt i grekland kul var det iaf. imorgon ska jag och annie in till stan, någon mer som vill följa med? men det får ni inte.. vi hörs imorn, GOD NATT!
och ge fan i att ringa mig nu!
later!


Ny tidning har kommit ut,



Eller de står iaf Premiär för ny tidning på framsidan.. Det är en ny blogg tidning, På flygplatsen när vi skulle hit så kunde jag inte motstå att köpa den, Det står hur man börjar tjäna pengar på sin blogg, och om olika designer, och man lär sig maassa knep för att få besökare och mkt mer! Jag har inte börjat läsa den än, har inte riktigt haft tid..

Ni vet när man ligger ute i solen då vill man bara lyssna på musik och typ läsa en tidning eller bok.. Men de e typ för varmt att ha hörlurarna på sig så man känner sig bara äcklig, Och när man har mobilen ute så känns de som den ska smälta. Och läsa? Nej de e för varmt så ögonen klarar typ inte av kisa så mkt. Så man blir bara yr. Spelar inge roll hur mkt vatten man druckit. Men om man sitter på trappen av polen och sitter halft i.. Då går de faktiskt mkt bättre,, Hmm, Weard!!

ji

Nu ska jag ut och sopa lite på parkeringen så jag får matpengar av papsen, han har ju fått något konstigt ryck om att jag måste tjäna ihop mina pengar (?!) 40 års kris kanske ? Hoppas inte att det håller för länge bara. Aja, tjatja ! / emlis

Today's song


Nu kör vi!


Back from the gym

hej alla, det var skit skönt att få träna igen ska börja göra det lite oftare! ska äta nu later!

jahaja

Nu så har jag fixat mig överdrivet länge men inte alls kommit långt. Eller jo, jag har ju sminkat mig och valt tröja och plattat håret, men jag har inte riktigt bestämt mig om jag ska ha jeans eller strumpbyxor (?) hjälp, haha. Snart så ska jag hem till ANNNIIIEIEIIEI ! wie, *pirr i magen* / emlis



Fast sen så dissar ju annie mig (ledsen gubbe) så då blir det twini kväll igen, (hoppas den blir bättre än igår, höhö..)

Yummieyummie!

Jag hat funnit mina nya favorit godisar, Eller dom ligger tre på listan.

1. Melongodisar
2. Blåa ögon
3. SMARTIES!



jag håller inte med



Con gratz!



Vi måste ju säga grattis till, Harry potter! Vetefan va han heter på riktigt men, Han fyller iallafall 20 år idag. Han ser ju fan inte ut o va 20 eller va tkr ni?

ninis

sisådär ja, nu har jaf klippt min ninis naglar, inte najs. Trodde jag skulle klippa i ''blodådrorna'' eller vad der nu är längst ner i  djurs naglar. Men som tur är så gjorde jag inte det. Och jag tror att jag ska fixa hennes utebur idag, om jag hinner göra det innan annie kommer hem. pussis!




hur sötnosig som helst, eller hur ? / emla

nu blir det gymmet


hej då  nu ska jag  till gymmet, och jag  vet att jag  behöver det tja!

mitt nya skrivbord


ursäkta den dåliga bilden, men den är tagen med mobilkamera eftersom att min kamera är urladdad kan inte heller hitta sladden till laddaren :@

Nu fick jag en ide!

Jag ska nog gå en sån här powerwalk sen när det inte är lika varmt ute! De e bra motion sen går man bara i ett bar shorts och bikiniöverdel så får man färg på traven också. Problemet e bara jag glömde mina gympa dojjer. :/ Skulle va skönare o gå i sånna än Gladiator sandaler! Aja pusspuss



Bella när du läser detta så har jag lånat dina glajjer,. Glöömde sätta ner dom i påsen, så jag tog med mig dom ist. Hihi´, såååru vet. Baybay!

Yeppyepp!

Så jävla skönt! Jag älskar det här. Gå upp ut o sola, Maten serverad, Man får motion av att simma. Solade i typ tio minuter och redan fått färg. Livet är härligt! Nu ska jag ut och läsa min frida tidning. Och smörja in mig med olja. Pusspuss!



Vet att jag ser helt sär ut, Men de e så tråkigt med inlägg utan bilder, Visst?

gomorn

Nyvaken emelie här, har precis varit ute och kikat på vädret och sett min bror gå förbi ett antal gånger med en låda full med tegel (eller vad man säger) han håller på att riva väggar och grejer nere i källaren. När det är klart så ska dom fixa ett färscht badrum där nere och sen en bastu, tjingeling. Nu saknas bara poolen ba. Haha, Men nu ploppade min frukost, puss på er !

snart är du min baby


jag  tycker den här telefonen är riktigt bra så jag ska ha dig

bara emla förstår


den här låten var det då lammi och resten av grabbarna åkte förbi hahaha

kan du, kan jag. kan zlatan, kan alla.


Detta visste ni inte.

Min största idol är fan Sid i Ice age. De finns ingen skönare seriöst, Jag älskar honom. Jag har ju alltid sagt att Måns är det. Men de finns en liten varelse som faktiskt klår honom och de är Sid. Tänk om han va på riktigt. Och ingen Data animerad figur. Tänk om han skulle trappa förbi en på stan. Jag vete fabian vad jag skulle ta mig till, Jag hade sprungit fram o typ 10 snabba frågor. Sen blivit värsta homien med honom. Han och jag, Vi skulle bli ett bra par faktiskt!


Jag vill också emelie!

Jag har jätte tråkigt. Jag har ju ställt om dygnet helt! Blir galen, Min syster och kusin sover dom har typ sovit sen halv tolv, då va jag också astrött och skulle kunnat somna på 3 sek. Men ist tkr jag att jag ska se klart filmen då blir jag aspigg, Och sätter på en ny när den är slut. Vrf sov jag inte bara när jag va trött??! Trodde faktiskt de skulle va lätt att sova i natt för att jag gick ju upp kl 11 i morse. men ist sover jag typ hela vägen till spanien. :( Aja får väll skylla mig själv. Ska iaf upp kl 9 i morgon, då solen e framme och sola enda till kl 4 på eftermiddagen, Plus ett par dopp i polen. Och min dagliga träning jag ska göra nu här i spanien 150 längder i polen! De e ett måste ska ni veta! Nu ska jag väll försöka sova.. Puss på er sötizar!

Juste, Felix wallin har fått en hundvalp! Måste bara träffa den :o


snuttan,

Jag tycker att våran pinklady ska få en länk eftersom ingen har frågat några frågor än på hennes frågesstund!

http://Lifeaboutellebazi.blogg.se

dissa sthlm



Idag så åker gullisarna Frida och Lina till Malta där dom hade tänkt att sola och parta i 2 veckor tror jag att det var (?) Så nu är dom i Malta, Annie i grekland, Bella och Issa på landet, Danne, Jonte oc i Tylöstrand, Izabelle i göteborg och Cara i Spanien. Största dissarna alltså, tro inte att Stockholm kommer välkomna er med öppna armar när ni vill komma hem igen alltså. / En avensjuk Emelie som inte får åka till Spanien iår.

(i)

Juste, jag såg en räv på vägen hem ! Värsta grejen. Fast min vovve är mycket sötare än den där röda saken, eller hur ? gulligullgull Pysen.


gullis

Den här mobilen springer jag runt med nu eftersom
 min älskade mobil fick ben och sprang ifrån mig ..



Vad tycker ni ? Visst är den FETT HET ?!

blöö

Bara för att jag har dupertråkigt och inte alls är trött så lägger jag in en dålig bild på vad jag hade på mig ikväll -


oups


fniss

Sitter och smsat med 2 fyllesvin. Vad har hänt med dagens ungdomar ? Handlar allt bara om alkohol ? .. suck, tänk på levern folket, TÄNK!

wohooo

Lite senare idag så kommer min bunniehoney hem, OM jag har saknat henne. NI ska bara veta. Så imorgon ska jag krama henne till döds, sen återuppliva henne och efter det umgås med henne hela kvällen/natten, vet inte riktigt vad vi ska göra än eftersom jag vet inte hur trött hon kommer vara efter resan. Om du hinner läsa det här innan du hoppar på planet Annie så .. SOV PÅ PLANET, SOVSOVSOV. hihi, hejdå.


01.40

jollabahoo, nu är jag hemma. Tänkte berätta lite om gårdagens händelser, så får vikks berätta om den här kvällen (för det vill inte jag, hhi) Men iallafall, igår så började min kväll hos Wette, där satt bara vi 4 och pratade strunt. Men efter ett tag så vandrade vi vidare till John, och där var det musik och lite mer människor, chillpill. Fast vi stannde inte så länge eftersom vi skulle till Farsta med pissis oc. Hah, sen efter det så åkte dom andra flickorna hem och jag och pojkarna drog vidare till Gräääälleeh, där vi bara .. gjorde ingenting baaa. Haha, sen åkte jag och mötte Sandra (som är borta för tillfället, liten Sandra efterlyst. Ring om ni hittar henne) och sen åkte jag hem. Punkt slut hej!


kaxigt (vart försvann ögonen?)


Kimmys outfit baa


*inga paparatziiss*


Han kämpade med ögonskuggan, blev det inte lite fint ? *smile*


Och bara för att pojkarna inte ville vara med i våran ökända blogg så
lägger jag inte lite sötis bilder på dom. (Cara krökar dessutom fett på sin fanta)



PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

twinie kväll

Nu ska jag ut och möta Sandra för att få tillbaka mitt busskort, sen så ska jag åka till allé och möta upp vikkan som jag ska spendera min kväll med *happyface* hejhej ! / emlis


Framme!

Jag fick igång internetet, Fast de e sjuuukt segt. Men skit i de! Kom fram för en timme sen ungefär! Och har nyss ätit. Det är fortfarande 30 grader varmt utomhus. Helt sjukt. Kl halv tio på kvällen så e de fortfarande varmare än i sverige. Skulle varit fett taggad på att gå ut o sola. Men solen e ju nere redan. Men Min syster och kusin ska bada nu.. Kanske ska joina? Nej. Det pallar jag nog inte. Hmm, Köpte en tidning idag om bloggning. Lite kul ? o läsa den. Om hur man fixar designer och massa annat. Sen frida tidningen dårå..

Jag har iaf laddat ner filmen Prey! Den e baserad på en verklig händelse.. Då det är en familj ute på safari, När lejon och grejer e inblandat i allting. Den ska jag se om jag vågar göra det själv! Bella och Mary gör mig nog sällskap

Nu ska jag ut och glutta på när dom andra badar och känna på vattnet. Tjarååå!

Outfiten var riktigt snygg!


Sen ladda vi upp med godis!

Sen var de dags att gå på planet

Äntligen framme!



 


det är väldigt synd om mig!

som ni läste på rubriken så är det synd om mig, vi kommer vill akuten och dem säger att vänte tiden är 2 timmar så jag och mammi drar till nk i nån timme och sedan åker tillbaka då säger dem att det är ca 1 och en halv timma kvar, så drog vi och åt lite sushi skit gott var det, kommer till akuten igen och då hade jag precis missat mit tur, men som tur var att jag fick gå nästa, fick reda på att jag behöver göra en rotfyllning, så den började hela grejen med att bedöva mitt ansikte så jag  är fortfarande helt sne, sen när mit tandläkare är tillbaka från semestern så kommer dem typ dra ut nerven och grejer ski ont sa mamma att det gör men jaja, nu orkar jag  inte skriva, LATER!

Akut tandvård!

I natt kunde jag inte sova för att jag har så ont på höger sida av munnen om inte jag tror fel så kommr jag få rycka ut tänder idag, feel bad for me, and wish me luck, later!


En vecka, Sol&Bad


Nu drar jag! Vi hörs antingen på datan eller på telefon! Jag har bara comviq med mig, Nret är 0739776325.

jollabaahoo

TJA, jag orkar inte skriva, tränkte bara säga hej så .. HEJ. Vi hörs lite senare idag. pussen "

BAYBAY SVERIGE i morgon....

Nu Sitter jag hemma, sov hos Bella i natt. Så gikc upp vid typ halv 12och åkte till Farsta centrum. Såjävla nice med sommarrea, Jag älskar det! Förutom att de e lite knas med stl o så där. Men de fixade sig. Fick med mig 4 nya påsar med kläder i tror jag, och sammalagt kosta väll allting typ 400 , och de va minst 2 plagg i varje påse också. Ganska skillat va? Sen åkte vi till Farmor och käka lunch sen hem. Ikväll ska jag ut med Emla och Ellebazi, Kanske Vikkan också?  hoppas de. För då får jag träffa dom tre innan jag åker till spanien.. Eftersom att jag åker till spanien i morgon om ni inte kommer ihåg det.

För de verka Issa & Bella glömma :( Blev lite lällen i ögat. När jag skulle gå det enda dom jiddra om va deras kläder jag skulle sätta ut på altanen. Puuuhu, Inte ens ett hejdå :'( *SNyft* NOOOOOOOOooooG med de! min buss går 39 så jag behöver inte om fören typ 5 minuter.

Såhär ser jag ut, Facelook

emla <3 annie



Hon börjar få ångest, och jag börjar längta satan. I miss you *brysh*

tjoho

nu så har jag varit ute och krattat ett tag. Kratta när det är blött är ingen bra ide alltså, fybubblan va jobbigt det var ! *lat* haha, men vad gör man inte för pengar ? hihi .. ja, och imorgon så åker Izabelle till Göteborg, Cara till Spanien, och typ Isabelle och Isabell till landet (?) Så det är bara jag och Viktoria kvar här, så det där med att du ska börja vara med dina gamla vänner nu Vikks, är en dålig plan ! En riiktigt dålig plan.

Men nu sitter jag iallafall och tittar lite på Disneychannel innan jag ska börja fixa mig inför kvällen.
Ingen kan säga att Disneychannel är en dålig kanal. tjotjo. / emla

heeeej sverige!!

Vaknade tidigt imorse av Emmas larm på mobilen. Så vi gick upp och tog moppen ner till stranden och solade hela dagen, As nice. Igår kväll va vi nere i platanja(?) gick på några as roliga klubbar. Träffade Kenza och min syrras kompisar på en klubb. As kul va det iaf. Ikväll vet ja inte riktigt vad som händer. Får nästan ångest över att de är så några dagar kvar nu :( vi ses på torsdag friends!


nu skulle det inte sitta fel med cola

nu är jag så grovt sugen på cola, men jag orkar inte gå upp till allé och köpa det, håller iaf på och städar mitt rum, ska få mitt nya skriv bord idag, lycklig*
vi får se om jag orkar gå ut idag men annars ska jag nog möta linnea och vi lär hitta på något, vill också träffa cara idag eftersom att hon åker till spanien? jaja orkar inte skriva, later!

sängdax



Nu ska jag faktist ge Izabelle sällskap i soffan sen ska vi nog
försöka sova, kanske, vi får se, liksom. Det är ju creek någonting
på Tv4+ nu, känns lite som om man måste se klart på det.
Och kanske det som är efter, vem vet ? *nörd* Men.. vi får icke
sova bort hela dagen imorgon, så  ää ,, kanske ska sätta på
väckarklockan, det var ett tag sen. FAKTISKT. hejhej / emlahah

gäsp

Kom precis in från en lååång ''nattpromenad'' med Izabelle, vi skulle egentligen plocka upp Orscar också men vi skrev in fel nummer så vi kunde inte få tag på honom, men vi var utanför hans hus typ 2 gånger utan att veta om det. Lyckat va ? nja inte direkt.. Men han får följa med och gå nästa gång (bara för att jag är så snäll som jag är) *fniss* egentligen så skulle vi möta en full Robin också, men han ja .. var lite borta, så så blev det inte. Kanske borde kolla om hán fortfarande lever .. (?) Japp det ska jag göra nu, sen ska jag titta på denna kärleks film Izabelle har hittat på Tvn, och  jiddra lite med Oscar om vem som är dissARN. Han eller jag ? (han såklart ? *daah*) / emla

Hahah

Här är flickan med svininfluensan .. ser ni inte hur mycket hon lider ? </3


:)

NU ÄR JAG HEMMA! Med izabelle, hon häller upp glass till oss (det lät jobbigt så jag orkade inte) höhö.. och nu sitter jag och chattar fett med en tönt som är sjuk, men hon tror att hon har svininfluensan.. visst är hon en riktig g33k ? Men nu kommer glassen! Hörs lite senare friends.

kvällens


utgång

hej  alla, ska dra ut nu träffa julia och bettan, det var jävligt länge sen jag  var med dem, underbara tjejer det där, når på mobilen ,
kraaaaaaaaaaaaaaam / v

bajs

Billigaste resan tur och retur till spanien ligger på 5.194 SEK så vi får ju se hur det blir med spanien för min del ..

Bella i's the niggah in the hood




Bella är neger, bilder kommer sen, Hoppas hon blir blek när jag e i spanien så att jag kan bli brunare Grr.. MÅSTE köpa sololja! Jag ska bli brunare om jag så ska få canser på cupen!
Cara vs Bella!

Harry pottah

Nu har jag bestämt mig, Jag vill vara med min Trio ikväll. Orkar inte dra ut, och träffa folk. Får bara ångest för jag hatar att vara borta från vännerna en längre tid. Får typ abstinens. Men de blir skönt o umgås med sin trio eftersom, att de e ju dom jag kommer sakna mest och vace dårå! Men Vace - a, Får jag träffa i morgon.

Iaf back to triogrejen. Vi ska på bio ikväll på heron city. Så först ska vi äta o grejer och sedan kolla på vår älskade Harry potter! Mouaha, Fast alla säger att den inte e så bra. och att de inte händer så mycket i den. Aja hoppas på att jag tycker att den är bra iaf!! :)

PUSS!



Först satte jag på mig värsta kläderna, Så de såg ut att jag skulle på fest. Sen satte jag på mig det här! Bekvämt!

trrött

hej alla, vakna för en liten stund sen har precis ätit frukost, och har en fråga till alla där ute, vad händer idag?
det var allt ifrån mig / v

yoyoyo

Nu sprang isabell och isabelle iväg och köpte hårfärg till isabelle som ska göra lite ljusa slingor i sitt solblekta hår. Kommer säkert på kalasporrig *morr* hihi, så nu sitter jag iallafall helt lonely hemma hos isabelle och knarkar ''use somebody'' på hennes spot. Men nu fick det bli ''be easy'' yeah.

Ikväll så ska jag och izabelle bara sitta hemma hos min mor och kolla på Prison break (som hon blev lite väldigt intreserad utav när vi såg reprisen miss i nassen (hihi)  och sen så ska vi självklart se på Lipstick jungle.

Jag flagnar, igen .. hejdå / emla

Good movies?

Shit.. Tänk om inte mitt internet funkar när jag åker till spanien, på onsdag? Morfar kan ju inte svenska datorer och Mamma & Pappa ska inte med. För sist jag va i spanien i vintras så fick vi aldrig i gång de. Nu måste jag ladda ner filmer, Har ni några ideer? Kanske ska ladda ner alla harry potters, Ska ju se den idag på Bio. Så hmm, aja jag kollar på topplistorna. Hah puss!


Blöhh trött Cara

Gick ju o la mig så jävla sent igår, Så jag har igentligen bara velat sova hela dagen. Men mamma väckte mig halv 3 taskig som hon är. Idag har jag städat mitt rum, sorterat upp mina och Issas kläder, Så jag inte får med mig nått av hennes till Spanien, Eftersom jag åker till spanien på onsdag, Visste ni de? Nej typ inte. Sen har jag packat alla kläder förutom kläderna som e i tväätten dårå, Sen måste jag ta fram en stor nnässesär, ( HAHA hur fan stavas det?) Till alla småstuff jag ska ha med mig. Fan jag måste köpa sololja, Vi bor ju inte nära stranden så jag kan inte bara springa ner och köpa.. Då måste jag vänta tills Vi ska iväg typ på kvällen eller nått på resturang. Aja vi får se hur de blir med oljan

Jag skulle igentligen nyss klippt gräset, Men så skulle mamma bara klippa kanterna. Då tar såklart bensinen slut. Men åh, Jag måste ju klippe gräset ju! Annars får jag inga pengar. Får väll dra med den till statoil o tanka, Ne skoja.. Men iaf, Vad händer ikväll? Isabell & Isabelle ska gå på bio, Men jag vet inte om jag vill det. Kanske vill ut o träffa folk? Hm jag venne, får väll se framåt kvällen.

Pusspuss!


Kommer drömma mardrömmar

FYFAN, Issa somnade!! Så jag satt uppe helt själv och kolla på en skräckfilm. Den va riktigt jäva äcklig fyfan.. Sen e fönstret öppet så man hör vinden men parsiennerna nerdragna så de e e fortfarande mörkt, Gaah hur ska jag kunna sova nu? :O E väll uppe ett tag till...

Den heter Sams lake.



Hmm,

Igår orkar jag inte skriva om, Ni kan fråga om ni vill veta. Inte direkt intressant förutom att vi fick iaf träffa Kemo! Hihi, Bus va?

Idag vaknade jag och Issa vid halv fyra så våran dag var ju redan förstörd, Men inte kvällen inte! Ja, Issa Bbella och vikkan åkte till bansjön och träffa Pontus ping & Robin. Dom satt och chilla där, Sen va de några tjejer där också som drog när vi kom nästan. Sen åkte vi hem till Issa o kolla på a Cinderella story, Efter att vi gjort de så ska vi hem till Martina, Där hon har lite folk. Så vi va där ett tag och va sociala och kom på lite deals med Sebbe och Niklas.. Har film på de dom sa iaf, Så dom kan inte neka det!!! Sen runt 2 tiden så drog vi hem, För Martinas pojkvän och hon skulle ha de fett me mys! haha skoja,

nej men nu ska jag och issa sova eller kolla på en till film vi får se, Pusspuss Juste föresten Jag har fått träffa bella idag också :D!



Jag, Issa & Vikkan igår, PÖSS

happyface

Den här söndagsfilmen är nog den längsta jag någonsin har sett ! 2 timmar och ca 40 minuter, undrar hur lång tid det kan ha tagit att spela in filmen (?) jaja, nog om det. Nu ska jag äta lite glass och fortsätta titta på Tvn medans jag väntar på att Sandra ska börja pallra sig hemåt så vi kan mötas lite snabbt, vi ska ju somsagt fortsätta snacka skit, och nu när hon har varit hos en pojke så lär det ju finnas en del att skvallras om, *fniss* / emlahaha


jasså minsann



Träffade precis den här filuren, och fick reda på en massa grejer ska ni veta. T ex. att hon hade haft pojkvänn i 2 veckor men sen dumpat honom och gått tillbaka till en gammal flamma, satt där som ett stort frågetecken. Hihi, ska träffa henne lite senare igen och fortsätta snacka skit, men nu är det söndagsfilm på G ''walk the line'' puss på rumpan / e

goooonne ??



nu så kirrar pojkarna i familjen mat, och jag ligger här och surar (höhö..)
dom grillar, och fixar med tzatsiki och grejer. Låter som om det kommer
bli en riktigt middag här ikväll, inget ungkarls käk man brukar få av min fader
(inte för att hon är ung, utan kanske bara lat liksom?) fniss.

Men iallafall, jag undrar var alla mina armband har tagit vägen ?
jag har 2 stycken på mig, ett har jag gett till Korre, men dom andra
då ? Hallåhallå, har dom sprungit iväg och gömt sig med mina
miss sixty jeans kanske ? Emelie efterlyser dessa saker, emelie efterlyser..

jag har inte tråkigt (?)

någon som kanske är taggad på att komma hit och läsa lite världs historia med mig ? jag kirrar böckerna, du kirrar snääkset. tjo !


miss u darling!

ojojoj säger ja bara, mitt hår är riktigt jävla blekt. Ser ut som bilderna från Frida tiden alltså! Ikväll ska vi ner till en bar våran kompis har hyrt som fyller 20. Ni ska se hur grekerna firar sin födelsedag de är verkligen helt sjukt. Men riktgt roligt är det iaf! Saknar min tremlis måste ta och ringa henne! pusspuss

mitt hår INTE okej!!

bilder

lite smakprov ifrån igår, pusspuss


låten säger allt


nu har du slösat 4 min av ditt värdelösa lilla liv på att sätta på den här låten och läsa våran jätte coola blogg!

todays!


skjorta - gina
klocka - guess

without you, im nothing!

du som alltis finns där när jag behöver dig, får mig att må bra, jag älskar dig så sjukt mycket, så mycket som du har ställt upp för mig, hjälp mig genom dem dagarna som bara suger, gör mig lugn, är jag  inte med dig så blir jag  våldsam,
tack för att du finns älskling!

bilden tagen på älskling imorse, han höll mig sällskap tills mammi kom

Sunday bloody Sunday

hej hopp! kom nyss hem har vart och köpt ett nytt skrivbord som antagligen kommer på tisdag för att det var slut! nu ska jag duscha och sedan åka och jobba, måste svänga förbi daniel också eftersom att hantyp åker imorn?? inte okej... ska vara med isabell och cara ikväll vad jag vet, men nu måste jag börja kila vidare, och gårdagen var så sjukt rolig, later!

my ears love you


blog from kreeeta

Vaknade klockan 9 ikväll., Gårdagen va heeeelt sjuk säger jag bara. Började med middag ute sen gick vi vidare och festade på baren till klockan 6 på morgonen. När vi kom hem va klockan 10 och vi tog ett morgondopp i poolen och grisade oss med käk. De är fan riktigt ballt att gå ut  och klubba på kvällen när de är svalt och sen gå hem med brännande sol.

Annars ligger ja i sängen med hunden som sällskap. Emma är ute på världens beatch party med Patrik och päronen ligger i sovrummet och kollar film. I morgon är det söndag vilket betyder heeelg. Alla greker är lediga på söndagar och de betyder paaaartyy. Nu ska ja kolla film, ville bara säga att ja lever, utan lever. Haha.

Riktigt snygg bikini linje.......

Saknar alla där hemma, hoppas ni har riktigt skit väder medans ja ligger och schteeker


kvällens låt


todays outfitt




ursäkta röran i garderoben, men tänkte inte på det hihi

Igår/Idag

Igår så åkte ju jag och in på det där hemliga mötet.. Det gick jätte bra förutom att de va lite knas i början, Efter de så åkte vi och käkade subway, Suuuuper gott! Sen åkte vi hem igen då kom issa och vikkan dit och vi började fixa oss inför kvällen sen drog vi till centrum för att möta zeb, Sen till lidl för att möta Johan sen tillbaka till centrum för att möta zeb igen. Sen drog vi till Danne K och chillade där ett tag först va vikkan med men hon drog rätt tidigt. Så jag och Issa stanna kvar. På hem vägen var vi tvugna att hjälpa en viss zeb, Men sen sjutsade Issa hem honom medans jag väntade vid bussen. Tur att vi hade moppe! Drack faktiskt inte en enda droppe, Duktigt va? Jag ska bli nykterist hihi!

Sen ikväll blir de utgång igen, Nu ska jag åka till Farsta centrum och möta min kusin Monica, så vi ska fika och prata ut lite och grejer. De blir mys! Efter de ska vi till min farmor och hälsa på. Sen ska jag vidare hemmåt för att fixa mig inför kvällen, Ska va hemma 17.00 Kom ihåg de Isabell! Sen ska vi dra oss mot kanelgränd och träffa Ping för han har ju fyllt år.

Såhär ser jag ut just nu, (Förjävlig i ansiktet så de får ni inte se)

tonight's gonna be a good night


man får aldrig sova ifred

godmorgon, vakna precis av att någon gick in i mitt rum och typ kolla om jag låg och sov och sen drog den så nu är det bara jag hemma? (som vanligt) igår så var vi hemma hon daniel k och chilla lite, sen drog jag vid typ 12 och åka och träffa peggy och nårga som var vid solsätra eller var fan det nu kallas, långsjön iaf, sen var det denise alex och nån mer kom på en liten jolle och höll oss sällskap, sen drog vi hem och det var så skönt att lägga sig tidigt!idag funderar jag på att åka och träna eftersom att min träningsverk har lagt sig lite, vi hörs! later

palla intä

blogg torka overhere, vi hörs imorgon !


Just nu...

... Är jag med Emlalala, Hon kom till mig mitt i nattten och skulle sova här. Så de gjorde hon, Nu ska jag på ett läskigt möte. Men de får inte veta vad de handlar om, Mouahah sådeså!

Idag ska jag träffa Issa och hon ska bo hos mig i helgen, hihi. Busigt va? Nej men de blir kul. Ikväll har vi ingenaning om vad vi ska göra, men i morgon ska vi fira ping. Vi ska ta moppen då, Fett skönt då slipper man hålla reda på bussar o bara tänka på tiden ist. Men oj nu måste jag rusa byebye!


tråkigt med fet träningsverk inte okej!


Cause when I'm with him, I am thinking of you


Ryssland


på stranden

huset

våran häst
mer bilder kommer sen för nu är min dator inte min vän!

you dont think about it you just dream about it


världens träningsverk från gårdagens träning!

jag känner mig som ett riktigt handikapp för jag har så ont i hela kroppen speciellt i rumpan, jag kan helt seriöst knappt röra mig för att det gör så ont! inte okej, men jag vaknade iaf nyss, jag sover så himlans dåligt, jag kan inte sova jag  vet inte hur man gör så kan någon lära mig tack? gårdagen spenderade vi hos daniel hade det mysigt och tog ett kvälls dopp. men nu ska jag göra lite frukost till mig, och jag är hemma nu btw, later

nu så..

Nu har jag laddat ner dessa tre filmer.. Hoppas dom är bra för jag e inte ett dugg trött!

Finding Amanda

Fired up!

Van Wilder Freshman

Hemma!

E hemma nu, har precis kollat på ett avsnitt av sex and the city.
Som jag sa förut så skulla jag åka o möta Issa på alleplan, Men hon va ju lite seg så jag stod med Sandra och hennes kompis ett litet tag och snacka lite. Sen åkte dom, då kom Issa, Då åkte vi ner till ''rökbänkarna'' som de kallas o satt där och hängde ett litet tag o snacka lite. Sen kom Robin och Luciano dit, Så coola som vi e så hängde vi med dom. Efter ett tag blev de lite lång tråkigt. Så jag och issa tog moppen till centrum och träffa den coola Ping! Vi jagade en igelkotte i typ två timmar eller nått. De va kul, Sen kom robin och Luciano dit ett tag.. Sen åkte jag hem. Haha inte så mkt kul som hänt direkt. Höjdpunktet va iaf igelkotten! Den va så söööööööt! Jag dör :D Fast de va kanske mer den som ''dog'', Eftersom den måste varit vättskrämd.





yeppyepp!

Nu har jag precis ätit, Ris med kycklingcurry. Jag och issa har bestämt dejt på alleplan.. Sen får vi se vart kvällen drar oss någonstans, Yeppyepp! Vi får se! Puss

Just nu...

... Sitter jag i min säng och kollar på Toon Disney. Haha har precis suttit och pratat med Mamma ett tag om allt som händer, Jag sov hos Issa igår. Vi spelade monopol med Robin till typ kl 4 på natten och sen satte vi på en film. En knarkar film, Den var jätte läskig! Men Issa somnade och jag va tvungen att se klart den. Den av iaf jätte bra tycker jag! Men kom inte ihåg va den hette så kan inte tipsa om den.. Orkar inte häller skriva om va den handlar om. Nånting om att dom åkte till Mexico och sen köpte massa knark, och killens bästa kompis fick överdos och dog. OCh han stal massa pengar av dom som dom köpte knarket av så dom sköt honom också. Och flickvännen va med också men hon fick reda på allting, efter att hans bästa kompis dog och blablabla.

Sen sov vi till typ halv 3 nu på dagen, Och då gick vi upp käka frukost klädde på oss, Sen fick jag sjuts hem av Issas pappa och hon åkte vidare till Farsta centrum och köpte en ny mobil. Sen efter hon varit där så kommer Issa hit, Och Izza också. Så jag fick lite sällskap av dom här ett tag, Sen skulle båda hem. Ikväll ska jag nog antingen bara sitta hemma, Eller så ska jag ut o vara med Issa ett tag och sen hem. Vi får se, Ska till ''hemligtställe'' i morgon så måste gå o lägga mig i tid så jag e pigg o glad när jag kommer dit. Nu ska jag logga in på facebook och kolla lite. VI hörs senare byebye! <3



Verkar som dessa sommar dagar e på väg tbx! :) iaf på vädret!


.

som vanligt lyckas Mr. Wetterholm få mig på dåligt humör, tack

hot stuff going out tonight ?


happy face

Pratade nyss med pajasen Erik (mammas sambo) har inte pratat med honom sen dom åkte, inte med mamma heller men hon åkte bil så hon kunde inte prata med mig =( För i spanien måste man verkligen vara helt inne i trafiken, annars dör man. Haha.

och sen så skriver jag med min älskling bunniehuney på msn! Min dag börjar bra. HEJ


go morn'

Godmorgon folket. Igår så skulle vi ju träffa daniel och dom när dom kom hem, men så blev det icke för vikkan gick hem, johannes gick hem och daniel drog till krogen. Så jag och izabelle åkte till staoil och köpte korv som vi var hur sugna som helst på. Tror inte att jag har visat mig ute så ugly som jag var igår altså, jätte pinsamt när det började komma folk.. hihi. Sen missade vi vår sista buss och vi orkade inte ta nattbussen genom älta och skarpnäck och hela den grejen så vi gick hem, ganska trevlig nattpromenad :D

<3



du har ett hjärta av guld, kom hem nu jag saknar dig !

a fast nä

pappa säger att han klår mig på snake, och jag typ ''öööh'' ? skulle inte tro det va.

21.24

yoyoy0 ! hemma nu, tidigt för min del. hehe, ikväll så ska jag och izabelle bara ta det lugnt här hemma nästan hela kvällen. Vi har bestämt att tvinga med pappa till svampen så vi kan köpa lite godis och hyra en film. Sen när Daniel och co kommer hem från filmen så ska vi kanske träffa dom, vi får ju se hur pigga dom är efter bion. Dom ska iallafall se på brüno, någon som har sett den ? puss ! / emla

tjarå

Nu sitter jag här med min vän filip, Ikväll ska vi fira ping eller va de va. Fast först ska jag till centrum. Nu orkar jag itne skriva hejdå!


Saknar dig älskling

hej vänner! Har legat vid poolen hela dagen. Känner mig lite bränd så man får ta det lugnt med solandet här nere. Ska snart äta sen ikväll ska jag och Emma ut tror jag :) Vi får se vad som händer helt enkelt.

amagaadh

Förlåt för den dåliga uppdateringen igår, Vi hade de nice hos danne i förrigår och igår låg vi bara hemma hela dagen. Bara för att jag va typ sjuk och kunde knappt röra mig puuuhuh! Längesen jag mådde sådär. Just nu är alla mina vänner antingen i grekland eller på bio och kollar harry potter. SKulle igentligen följt med men känner mig fortfarande lite dålig. Men de känns redan bättre efter en varm dush.

Nu ska jag sitta här vid datan ett tag, eftersom deras bio börjar om 1 minut. så jag lär ju få vänta ganska länge på dom, Jag har iaf städat huset efter att Issa&Izza tyckte att dom skulle sätta madrasser inne i vardagsrummet och kolla på film hela natten. Haha störda! Nu orkar jag inte skriva pusspuss!


popopopopotter

nu springer jag och möter mina vänner på söder ! Harrypotter dags, hörs sen.. Pussar

jasså

det är 16 grader ute

ffltftf

hejni, nu sitter jag och några hemma hos daniel. Vi har ganska najs, men nu skulle dom upp och prata.. hoppas verkligen att båda kommer ner med happy humör efter ! haha, annars får jag väl sitta här själv .. hihi, fast nä. Då lär ju jag  gå hem, men vi får ju se. Tänkte bara säga hej, och att jag har fått myggbett idag. HEJ

HOME AGAIN!

Nu e vi hemma igen ska nog laga lite pyttepanna sen ska vi sova, GOD NATT!


Såhär ser vi ut just nu (ser exakt lika dana ut känns de som) haha!



vi är snygga




ill call u soon mum and dad!

Nu håller jag issa och Izza på o göra i ordning oss! Det är jätte varmt i mitt data rum, Puhh! :O Men jag e redan klar de e ju inte dom andra där nere såklart. Vi ska hem till danne och chilla lite. Vikkan kommer ju hem i dag, så hon kommer dit också när hon kommer hem och honkomm dit typ vid tolv! :o DAAH! jag e lite extra fin i håret idag för innan issa skulle till göteborg så lockade hon hela sitt löshår, så jag lånar hennes och hon lånar mitt! hihi, bus? Visst? I know! Tjarå på er, bilder kommer innan vi drar.

 

Puss på er!


PUSSS

Nu har vi precis käkat pizza höhö! Jag izza och Issa gick upp till djurgårdsplan och köpte det och cola! Nu är alla proppmätta så vi hänkar på bazi ut på altanen. if you understand what i mean?? Issa tycker att jag skulle ta kort på hennes rumpa  och sätta ut i bloggen, såklar så gjorde jag  de! HaHA pus på er, skriver sen!

SEXY MATHA FAKKA

ahlåååhaa

känner mig rätt cool just ´nu, Venne varför asså jag e bara riktigt ball! Juste igår prata jag om att mitt riktiga hår var ljusare än löshåret, Man ser nog det lite grann på bilden eller så e de typ bara jag som inbillar mig eller någonting, en sak e säker att jag börjar bli blek! Så nu kan jag inte bara smeta på mig mascara när jag ska ut, nu måste jag sminka mig! Och jag har ju inget smink! Vad sk ajag ta mig till nu då? :o



HAHA JAG SER UT SOM EN EMO PÅ BILDEN TILL HÖGER!

Home

Nu e jag hemma igen, Va ju  på landet igår med Issa & Izza. De va faktiskt jätte mysigt! Förutom att vi hade för lite igelkottar! Haha, Jag e avis på Bella och Annie! dom har sol och värme, Vi har sol och knappt nå värme! :( Inte så man kan ligga på stranden iaf. Jag och Issa ska iaf till solarieöarna i morgon eller något. De blir nog hääärligt!

Idag har jag kört våran båt, JAg börjar faktiskt bli riktigt skillad! SNart kan jag köra själv (6) Mouahaha, och jag har fått en ny mobil också hihi LOVE U MAMMA O PAPPA! :)

så nu har jag tbx mitt gamla nr igen också.. Har ju fortfarande kvar mitt comviq ju! som alltid. Nej men nu måste jag föna håret o grejer pusspuss!

livet leker

heeeeeeeej!!
Älskar att gå in på datan och läsa om vad ni busar håller på med thiihihi. Igår var jag och sis ute och parta. Skit roligt men blev lite mycket dricka och sen hemgång så mitt huvud är inte på min sida idag, ursch! Annars har vi legat vid polen och tagit det lugnt idag. Ikväll ska vi ner till ett as mysigt ställe och chilla. Inget röj idag inte! Hoppas ni har det bra hemma! Saknar alla som fan, pussis!


bella



hihi, sitter och chattar fett med min vän isabelle. Den jäveln är i grekland och schteeker. Men vadå ? det är väl kalasbra väder här också ? Jag blir inte ett dugg avensjuk. Ska ju faktiskt ner till stranden snart, ska bara hitta solkrämen först, så att jag inte bränner mig liksom .. (a) haha, eller inte dirket så va. Men när bella kommer hem så kanske jag åker till spanien, och då kommer inte vi träffa varanda på för länge eftersom när jag kommer hem så börjar vi typ skolan, och vi ska tyvärr inte börja i samma .. Men vi får kirra det där på något sett, eftersom du kommer hem på natten, och jag åker på dagens så kan vi ju bestämma date på natten bella ? visste ? höhö ..

måndag

Godmorgon, har precis vaknat och sitter och tittar på disney channel. Det är en posetiv grej med att sova hos min fader, dirkekt när man vaknar så är det bara att klicka fram det. Hemma hos mamma får man ju leta efter någonting bra att se på på morgonen.. Hah, vilket problem va ?

nehe ?!

Imorgon så kommer jag varken få någon oboy eller få se på Prison break och inte heller se på lipstick jungle. För nu är jag hemma min padre i trollis igen, och här finns det aldrig oboy. (och då menar jag aldrig) och sen på kvällen så jahfhaåf, hihi. Och jag undrar vart min kamera är, för imorgon ska det klickas ! oja, det ska låta *klick klick klick, lee råå ! KLICK* hela tiden, eller nåt sånt.

I LOVE IT!

Den här hår grejen e så jävla bra! Har letat efter bra sådana här grejer länge, men ingen e så bra som den här jag lovar. Ni måste prova den! Jag älskar den, mitt hår mår jätte bra nu efter jag fönat håret och plattat de de e inte strävt på grund av de slitna eller nånting. My love!


Haha skön blogg!

Den va fan najs ju, jag hatar igentligen sånna där bloggar. Men den här var ju bra skriven och allt. Vem e de som skriver?

Läs den iaf!
www.Devetmanaldrig.blogg.se

Grr

Jag hatar, när man har en färg på håret och den har förendrats lite i solen o grejer.. Men passar fortfarande löshåret, Sen ska man färga utväxten till exempelt och då råkar färgen glida lite ut i topparna, Sen när man skäljer ut o fönar det man bli nöjd med färgen sen löshåret?! Det matchar ju inte :o fan då! Hallå?! WTF!? Nu blir jag sur Grr...

Ja jag vet att de ser lite gul/grönt ut på bilden, men aja tacka min kamera!





Så de så!


Gissa vad?

Woho! Nu får jag två kompisar som kommer hit Izza & Issa. De blir lite skoj, Jag har massor o berätta hihi (a) Hoppas dom också har de eftersom jag inte varit med dom på läääänge! Så jag ska köra båt in till dalarö och hämta dom, alla vet ju att jag äger på att köra båt? Iaf alla som åkt med mig. De e bara köra lixom FKB! Hah, Nu ska jag hoppa in idushen så småning om och vi får väll se hur håret blir höhö, Pusspuss!



Och dom här kläderna har jag på mig just nu! PUSS!

Jag färgar mitt hår!

Nu sitteer jag här med hårfärgen i håret o ringer Issa. Hon ska komma hit tror jag! hoppas de iallafall, Jag saknar min ischi..

Idag har jag bara suttit här ute, Och suttit vid datan och kollat lite TV. Ikväll ska vi grilla, och i morgon ska jag till stockholm igen. Vetefan vad som händer då? Issa e ju tbx.. Så whooo knows?  bio kanske? Måns tjatar iaf om det. haha! Aja nu ska jag fortsätta titta på filmen sen skälja ur mitt hår och sedan noppa ögonbryn. Sen ringa issa igen! Hihi, Pusspuss


Jag har en påse på huvudet så att färgen blir bättre. Om ni undrar va de är!


jag älskar dig

cara

comviq

nu sitter jag och lyssnar på något comviq medelande om någonting ganska jätte onödigt men det var någonting som lät bra som lät ungefär såhär ''registera ditt nummer hos oss så om du på något sett skulle förlora ditt kontakntkort så har du möjligheten att få tillbaka ditt nummer'' eftersom jag är drottning på att tappa min mobil och byta nummer hela tiden så tyckte jag att det lät som en bra plan. Men det orkar jag tyvärr inte göra nu, så det får bli någon annan gång *smile*

<3


rullandes till spain

Godmorgon alla morgonpigga människor ! Nu så är mamsi och dom påväg till spanien. Man såg verklgien hur taggade dom var, ni vet det där lilla pirret man får när man ska göra spännande saker ? När jag såg hur taggade dom var på att rulla ner till spanien på 4 hjul så blev jag väldigt taggad på att åka ner dit sovandes i ett vitt plan. Men sen så tänkte jag efter, vad ska jag göra där med mamma erik och hans föräldrar ? det låter inte som någon höjdare, men jag vill verkligen kunna gå ner till stranden, poolen, stan aa vart som helst i sommarkläder på sommarn (det tycker jag låter som en självklarhet, men nää). Jobbigt val faktiskt. Ingen som vill åka ner med mig ? =)

dags att sova

nuså, ska jag bara se klart på den här filmen som visas på tv3 och sen ska jag försöka sova. Imorgon är jag ju tvungen att äta frukost och så med mamma och dom som ska till spanien sen packa mina grejer och åka hem till mi padre.Nu ska jag lägga mig bekvämt för filmen är igång igen. Önska mig lycka till eftersom jag har ont överallt efter igår.. pussen ! / emla

nýtt nr

mitt nya nummer (ja, jag vet att jag byter nummer för ofta) är fett skumt, det börjar på 072 (?) eller är det vanligt ?

mhm !



inte jättejättenajs då ? *fniss*

pics

Jag och frida


blondies


haha!


frida och cara

update

hello, idag så skulle jag och min mor åka till älta (där vi var igår) och kolla om min väska låg i porten (som frida hade sagt) men porten var låst, så vi skrev en lapp och tejpade fast på dörren. Men vi gjorde allt detta i onödan, för påvägen hem så ringer bella och säger ''du vet väl att din väska ligger här ? jag sitter vid din data , hihi'' och då blev jag glad. Men när hon ringde så tänkte jag lite mer ''jäkla groda, kunde du inte ringt lite tidigare..'' nejmen, jag blev faktiskt glad. Nu är det enda som fattas min mobil, och mina skor (?) ..


?!?!??!?!?

vad hände igår ? jag har verkligenn inget minne. min mobil är borta, min väska är borta, och min data log där i. och jag kommer inte ihåg någonting från typ 11 tills jag kom hem? och ingen är hemma så jag kan inte fråga hur jag kom hem helller. vad i helvete. vänner som jag var med igår, ring mig hem snälle.

Uppdate from greece!

heeeej !! Ar som ni vet i greklan just nu. Sa javla skont vader! Har legat vid poolen hela dagen i dag och blivit brun och fin. Pappa haller pa att grilla och vi andra tar det bara lugnt. Ikvall ska vi alla ut far se vad som hander. Hur ar vadret dar hemma?? Hoppas ni alla mar bra iaf, saknar mina vanner och speciellt min pojkvan. Puss och kram! :)

busted



jag tror att det är denna filur som har snott alla mina saker som har försvunnit med åren..

blööö

och jätte tråkiga vänner har jag också, izza och bella ligger och sover (onödigt1), issa är på landet (onödigt2), annie är påväg till grekland (bajsonödigt3) vikkan som har chillat gaaal1 i ryssland i 4veckor (det går inte ens att beskriva hur onödigt det är.)

så nu sitter jag här med en snarkande izabelle i bakgrunden och är allmänt onödig .. hejrå

förlåt Ann

jag är en dålig människa, dumma mig.

FAN!

Fan då jag hade ju satt kl på 9 i morse, Sen smsa jag Emla och då skulle vi åka om typ en timme så vi fick sova lite till så jag skulle väcka henne halv 11 då satte jag kl på 10, och sen vettefan vad som hände? måste stängt av den i sömnen. För mary kommer sedan in vid 12 å ba kl e över tolv vi ska till farsta snart. Jag ba va va sa du ? hur mkt e kl? så kollade jag på klockan.. jag har missat min Annie :( Fan då..

Aja nu sitter jag här i stortjocktröja jeanstights o så, Ska till farsta nu.. o hälsa på farmisen! haha :) Sen ska jag fanimej möta paulinaaaa..... aja vi hörs om några timmar hejdå nu blev jag sur.

Grekland!

Vi ses om 2 veckor! Fick inte tag på någon! Ni sussar skönt i sängen
kommer sakna mina närmsta och ni vet vilka ni är, vi genom allt!

shit va jag kommer sakna dig älskling!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

hihi

yoyoyo ! nu ska jag och isabelle gå och lägge oss, jag ska då bara sova i en timme eftersom jag ska upp tidigt och säga hejdå till min bebis annie som dissar oss för greklan (elak jävel den där annie alltså) önska mig lycka till att hinna somna och sen komma upp också så att jag hinner med bussen som går 11.04 härifrån ! pussen / emlu



jag är väl inte så mycket blekare än vad annie är ? :$


pea

kolla min peaw, jag har gjort om min press. Titta förbi där! Emla @
Nu ska jag ellebazi och belu ut på äventyr här i haninge, ganska läskigt.
(och annorlunda för mig, som inte brukar hänga med bella och hennes kent. Se bild nedför)
Puss ! / emla



Kent fick egentligen inte vara med här i bloggen, men jag är busig ikväll. *fniss*

walla

 spola till 4.34 så kanske ni får ett gott skratt. (det fick iallafall jag, förlåt annie men du såg lite gölli ut Ü )


stökigt (?)

tjA ! är fortfarande hemma hos isabelle. Jag och bella sitter här vid datan och chilllllar fett, medans städfreaket springer unt och skrattar. Var ett tag sen jag skrattade så mycket åt ett rum (?) ''Nemen en till pizzakartong!'' jag som trodde att jag hade stökigt  hemma.. hihi.

Nu ser man golvet och det klias lite i min snok, hejdå



jag behöver en tidsmaskin!

Shit va trött jag är. "Sov" ju hos Paulina inatt med Amir. Vi sov ingenting alls kan jag ju säga.. Gick och la mig halv 11 på morgonen när ja kommit hem. Vaknade 5 och drog till jobbet 6. Kom hem för kanske en timme sen. Ursch säger jag bara. MEEN!

Imorgon mina vänner då drar jag! :D Grekland med Emmsi, hur mycket bättre kan det bli? Kommer ha tillgång till dator där nere så lite uppdate från min sida kan ni räkna med. 2 veckor är jag borta iaf. Kommer sakna alla vännerna såklart med speciellt min hun som ja inte kommer träffa på as länge! Mina babes kommer iaf i morgon bitti och säger hejdå. Snyft!!


HAHAH

puss

Just nu sitter jag Bella, Emla & Bazi hos Bella.. Vet inte riktigt vad vi ska göra, vi ska iaf ladda ner nån film som Emla tjatar på. Sen får vi väll se om den e så bra som hon säger! Haha, :) Jag sover hemma iaf. För i morgon ska jag till farsta, till farmor fast innan traska runt i farsta c och titta om man hittar något. Nu ska jag va social med dom andra byebye! PUSSSS


Fräcsh , Hur stavas de (?)

Älskar att vara nydushad! Nu ska jag föna håret och klä på mig, för vi ska på lorina eller va resturangen heter uppe i vendelsömalm. Så nu måste jag snynda mig lite för att sedan hoppa på mamma och pappas buss! Pusspuss


Svar på tal



Postat av: cornelia

Höhö :p går ni kvar på cheerleading förresten? =)

Ja det gör vi, Det är bara det att vi har sommarledigt, För alla åker ju bort hela tiden och grejer och cheerleading är ju en riktiglag sport så det börjar igen någongång i augusti!


pussgurkor

Igår så va vi hos en kompis på myggdalsvägen, Satt där under kvällen.. sen drog ju där i från runt halv1, och mötte upp Bella. Vi ville absolut inte gå hem o sova så vi gick o mötte upp Lucas & Hans vän. Sedan kolla vi på film sen käka två knääckisar och sen Pang bom SOVA!

Idag blev jag hämtad runt tolv av min far, Vi åkte först till ica maxi, För att köpa lite grejer. Jag köpte min älskade cola och mina älskade chips, Vet ni vilka jag menar? Ni vet dom här Estrella, 50 % less fat, sour cream and onion! Så jäkla goda! Sen åkte vi hem till Farmor och spenderade dagen hos henne. Jag och min Syster ska dit i morgon igen, För först ska vi till farsta c och hon bor precis där så vi ska dit och hälsa på.. Nu ska jag upp och dusha sen äta middag med min lillesyster eftersom att mina föreldrar är ute och åker luftballong (?) haha! Aja puss på er


min nya pojkvän


Nej, men saknar min Richard. Hur ska detta gå älskling!!

Bilder från Krilles place

Krille, Paulina och Annie!

Festfolk

Krille ville visa upp sin bränna..

Jag och min lilla söta, Happy face!

Byebye see ya soon!

Sitter nu och väntar på bussen, Ska åkte till Tyresö och träffa Jeffa och Frida, Sen ska jag till skanstull och möta hemlig. Och sen ska jag fanimej träffa födelsedags barnet! Puss på er alla och ha en trevlig kväll för de kommer iaf jag ha! Byebye


Lite bilder från igår!

Amir sötnosen!

Blondies!

Micke och sötaste Isabell

vacelover annelie


skitungeh






 Dagens diss :

 Förnamn: Annelie
 Melllannamn : Monica
 Efternamn : Ek
 
Denna unga dam lurade mig att skolan började igen om 13 dagar , alltså det 20de juli & dum som jag är så gick jag ju självklart på det. Tänkte på att jag inte skulle hinna utomlands och tänkte på hur lite jag hade hunnit göra den här sommarn. Vill tom en klump i magen, för jag vill inte börja i Gymnasiumet. Jag vill inte.

<:o)

- Seså, nu har jag ätit frukost/lunch/mellis (?) haha. Som sagt så fyller martina år idag så vi ska nog fira henne ikväll, eller jag har faktiskt ingen aning. Kanske ska kolla vad hon vill ha för sig ikväll innan vi gör upp massa planer. Men träffa henne är faktiskt ett måste, har inte träffat Liten på hela sommarn känns det som. Eller jo, jag har varit hemma hos henne EN gång på hela lovet, inte okej. Men jag hoppas att hon får en riktigt bra födelsedag ! puss puss

godmorgon tisdag!

Hej vacelovers! Åker till Kräääkland på torsdag och håller just nu att packa för fullt! Igår kväll var vi hemma hos Micke med lite trevligt folk. Mina skor blev dock snodda (VEM FAN SNOR ETT PAR SKOR(??)) Aja dom va snygga som fan så kanske därför, skk. Annars idag ska jag bara packa, fixa rummet och åka till nacka med mamma.


Idag är det Martinas födelsedag! Glöm nu inte att gratta henne på 16 årsdagen ♥

tjo bre

Åkte till Alle förut och mötte Emla och Bella och förberedde lite för början av kvällen, Chips o godis och grejer. Nu har vi nyss kollat på lipstick jungle, Nu tvingar jag mina kompisar att fucking fixa sigförfan! vi ska hem till Micke i trollbäcken. Wohooooooo! Sen ska jag sova hos Emla hihi! Pöözzzz


Ü

hejhoppgummisnopp ! bara för att jag skrev sådär så började jag tänka på vår vän gummi som jag inte har pratat med på för länge.. men ja, iallafall; nu sitter jag bella issa och cara hemma hos bella i vårt homeplace tha brb 136 jaao. höhö.. vi har precis kollat klart på EM i cheerleading, våra coola typer från HCE var med, kalas duktiga! Dom kom 2a, stort grattis till dom !

Nu har lipstick jungle börjat, men jag får inte se på det för dom andra vill se på den där konstiga skidskor filmen .. Kanske kan titta här inne i bellas rum, men vet inte riktigt hur man byter från data till tv, hmm .. får klura ut det där nu! pussis ! / Emla

i want i want, dosnt get!


Jag har tråkigt!

Jag har super tråkigt som sagt, haha lyssnar på ricky martin och chattar runt lite på facebook. Småpojkarna är fortfarande kvar. Nu leker dom frisör typ (?) Ikväll ska jag äta min favoriträtt, Spaghetti och köttfärssås! Sen ska jag över till Emla och kolla på lipstick jungle och prisonbreak. Har aldrig sätt nån av programmen, Hehe! Men jag gör henne sällskap iaf! Sen ska jag nog hem igen och sova, Om jag inte sover kvar hos henne.

Nu ska jag iaf fortsätta fixa naglarna, och håret. Eftersom att jag klippte ju mig idag och topparna lixom vill inte va raka så dom lixom svängen in så löshåret ser jätte oäkta ut! så jag måste ha toffs. Aja skit i det, Spelaroll. Jag e väll snygg iaf.. Haha skoja!

p.s Jag börjar fundera på en frågastund kanske? Eller vad tycker ni i vace? Puss/ C

'







haha!


Jo men visst. Krille nu gick du lite för långt kanske..

martin2år

han ville också sminka sig, hihi.



Dagens outfit;



tröja - HM
kjol - miss sixty


Barnvakt

Jag vaknade runt kl 11 idag. Då gick jag upp och åt frukost och sedan åkte jag och Mamma och panta massa flaskor. de va så många flaskor så vi fick 150 kr, Lixom på bara pant! Ni kan tänka er hur många flaskor det var? Efter att vi gjort de så åkte vi till Haninge centrum o gick runt o kollade lite, Jag hittade en plattång och ett par shorts bara. Inget annat, Tänkte köpa en mjukis dräkt på bikbok men byxorna va helt utsvängda så jag köpte inte dom. Sen gick både vi till frisören och klippte oss. Det behövdes verkligen för mitt hår. De va så himla slitet. Så nu e det bara ner till axlarna! Men som tur e så har jag ju mitt älskade löshår!

Påväg hem så köpte vi Subway och åkte hem o käkade det, och vi är barnvakt också! Dom ska tydligen klä ut sig till ett rockband och sedan sjunga 'hardrock hallelulja'' haha, Jätte söta!

Wille & Felix



Och såhär ser jag ut, Fast ska byta om nu! (a)

<3

det har varit vi ett bra tag nu, jag tycker att det ska fortsätta vara så också !
 love you guys.


suck




alltså vart försvann sommarvädret ? jag blir faktiskt ledsen.
Saknar att hänga på alby och få lite fin sommarbränna ..
Kommer inte solen tillbaka snart så kommer ju hela sthlm
vara lika bleka som Isabell utan smink ?! ( hihi, ''skb'' )

Rubrik:

Schones (stavning?) och oboy, sicken frukost ! Jadu annie, jag orkar och vill möta upp dig efter 3 *smile* efter det så ska jag nog möta upp min lila cara. Hon och jag har bestämt oss för att ligga hemma hos min papi från 20- 23 för att se på ''momas boy'' lipstick jungle'' och ''prison break'' sen efter det har vi en liten plan om att kanske möta upp bröderna bad. Men vi får ju se om våra planer för kvällen håller (?) puss ! / emla


godmorgon!

Vaknade precis. Idag ska jag möta upp Emla? (?) om hon orkar och vill. Sen ska jag bara ta det lugnt under dagen. Ikväll ska jag på bio med min älskling, cozy!

girlfriend

is comming over ! wiiee.


tv

Imorgon så börjar prison break och lipstick jungle, jag kommer sitta inne varje måndagskväll framöver kära vänninor.


the end

ååh, jätte söt film. Wimbledon, chips och ett glas fanta. Det enda som fattas är väl min flickvän cara. Men henne sitter jag och smsar med istället. Vi har ju varit borta från varnadra i jag vet inte hur många timmar .. (hehe)

statoil

Suck, nu måste jag tralla ner till statoil och lämna mammas kort så hon ska kunna handla lite grejer till mig. Det låter ju bara för tääskigt ! filmen kommer jag inte hinna se klart på heller .. menmen, vem har sagt att livet alltid ska vara rättvist ? hihi (a) vi hörs lite senare tönt ligor !



here i come ! *fniss* / emla

smile

hejhej, nyvaken emelie här. jag bara älskar att sova, det är nog min hobby. hihi. men nu sitter jag med en kvällsmacka (frukost?) och ska se på söndags filmen Wimbledon. Jag har sett den för något år sen och har för mig att den var bra (?) någon annan som ska se den ? PUSS !



Haha, lite sena videobloggar!




bilder







khkhkhkkh

Men igår iallafall, så var vi ju hemma hos micke. Där befann det sig folk skönt folk från olika kanter av Tyresö bryyyssh. Själv kom man från tha gettho (?) hihi. Annie ska lägga upp lite bilder från kvällen också. Har inte sett en enda bild så det kommer bli lite skoj att se *smile*

Söndag

hej, jag är arg och jag mår illa. hejdå Ü

Ska börja fixa mig nu

Snyggve man blir när plattisen gått sönder, fuck. Vi ska iaf på fest i trollbäcken hos Micke. C u party people!


Wihlborg

hejhej, nu sitter jag hemma hos isabelle med helvnakna isabell som nyss kom ut ur duschen. Hihi, blir ni avis pojkar ? *smile* Dom ska till tyresö snart och möta ökända ping och sen ska dom vidare på bio. Så då får jag väl åka hem och fixa mig och sen åka vidare och träffa min vän cara eller nåt. Och jag har bestämt mig för att inte sitta hemma idag, vi ska ut ! happyface ! / emla



HAHA, fett smäx ?

happyface

Godmorgon nattmänniskor som vaknar vid den här tiden .. hihi! Har precis ätit upp min frukost och sitter och pratar lite med Flakis på msn. Hon säger att hon kanske inte får gå ut ikväll, så det spelar ingen roll om du hade lovat henne annie ! *fniss* Men jag har ju bara förjävla ont i min mage så jag kanske också stannar inne ikväll. Vi får se, puss ! / e

Baby one more time

Godmorgon vänner!
Kom hem från min babe för ett tag sen. Ska hoppa in i duschen och käka sen hoppas på att mina vänner vaknat så vi kan dra ut i det fina vädret! Ikväll ska vi brudar ut, lovade Frida igår. Nu blir det Britney mysik och en cigg på balkongen. Se u guys


!@%#&

suck, jag har börjat flagna mellan mina såkallade ''tuttar'' (hehe..) tyck synd om mig ?

Min


godnatt

Seså, nu har jag pratat med Lina och nu var allt okej igen *puuhh* hihi, så nu ska jag väl försöka somna. Önska mig lycka till eftersom det börjar bli ganska ljust ute redan nu. pussis ! / emla


gäsp

För typ 2 timmar sen så var jag ute och mötte Isabell och Isabelle utanför min port, och då satt jag och gäspa hela tiden och var sådär lagom sliten. Direkt när jag kom in så ville jag bara somna, men jag var tvungen att se klart på en jätte dålig svensk film som visades ¨på Kanal5 först. Och under den tiden så ringde lina & frida mig ett antal gånger och hade hamnat i lite trubbel så dom satt jag och oroade mig för, eller ja gör fortfarande. Frida är iallafall hemma, det är en bra grej. Men den där lina alltså, hon ska ringa mig när hon har kommit hem till Sebbe, och innan dess kommer inte jag kunna somna eftersom hon typ liftade eller vad hon nu höll på med innan vi la på (?) Ska nog ta och smsa henne nu faktiskt. puss ! / emla


muuu

HallåHallå, har precis ätit middag. Kyckling och spagetti, ganska gott faktiskt. Men var egentligen inte alls sugen på mat. Och nu skryter Hannes om att han ska till krogen, för han är ju faktiskt ''stor'' men just nu blir jag faktiskt inte avis, för idag är en sån dag man inte har lust att göra någonting alls förutom attt ligga i sängen och bara ta det lugnt. Och det är vad jag ska göra ikväll ! Cara kanske kommer hit och ger mig sällskap efter att hon har ätit.


Vi har också vart små och söta

Har fixat mig klart nu! Jag och Frida ska iväg och käka sen ska jag hem till min Richard

ca. 2 år sen nu


Bloggggg

Sitter nu hos Annie och kollar på tv, Med Emla, Annie och Frida.  Vaknade kvart över fyra idag!! asskönt. Pappa ska komma och hämta mig och Emelie snart. Vi får se vad som händer ikväll ska nog bara sitta hemma med mina föreldrar kanske kolla film eller nånting. Jag venne riktigt. God middag blir det iaf hemma ikväll. Det är ju ett plus!



Saknar vår Vikks, Dags att komma hem!

mitt riktiga jag?

Jag har nog gått och blivit en riktig nörd. Kom hem från min boy för ett tag sen. Efter det har jag duschat, plockat i rummet, satt på diskmaskinen (hoppas jag gjorde rätt!!), städat hela köket. Ja, städmamma eller nörd bestäm själv.

Skulle iaf träffa Paulina idag, får inte tag på henne så vi får se vad som händer. Ring mig när du ser detta!

YES

HEMMA KVÄLL!

Pussgurkor




V-ikks A-nnie C-ara E-mla

Idag

Så har jag ätit lunch på Pizza hut med min mamma, jag älskar deras sallad! ''mumms'' hihi, efter det så åkte vi och hämtade Cara och sen åkte vi vidare till Alby där vi som vanligt stekte fett ! (a) Men efter ett tag så åkte vi till Stan och mötte upp Ian och Gustav, trevliga pojkar det där. Och nu är vi här, hemma hos annie. Vi ska nog börja lagat någonting att äta snart och sen börja fixa oss för kvällen. kramis! / emla


igår

1ag har f-rst-rt 05n data så n5 2ans2e 5nte f-rstår så 0yc2et 4tav det 1ag s2r5ver 0en 1ag 36var att s2r5va 60 05n 2vä33  506rg6n när 1ag 2an s5tta v5d 05n andra data, *4ss ! 7 e03a

bertyder :

Jag har förstört min data så ni kanske inte förstår så mycket utav det jag skriver men jag lovar att skriva om min kväll imorgon när jag kan sitta vid min andra dara, puss ! / emla


haha, men ja. Igår så kom Felix och Sebastian och hämtade mig för vi skulle hitta på någonting kul. Men vi kom inte på någonting så vi åkte direkt och hämtade Frida hemma hos henne som var väldigt pinsamt eftersom hela hennes släkt typ stod utanför henne när vi stannade där med kanske lite för hög musik på, hihi. Men när hon efter en för lång tid hade lyft sin rumpa och kommit ut till oss så åkte vi till raset vid Mc donalds i Tyresö och sen till Sköndal. När vi började tycka att det blev långtråkigt så åkte vi till Tyresö brygga ute på Brevik och hade världens finaste utsik (bild kommer senare). Där satt vi ett bra tag och pratade. Pojkarna och Frida hade väldigt kul med en luftpistol också, men jag höll mig på avstånd från den *smile* det var väl det, för efter det så åkte jag hem.. PUSSSS !


day and night

Godmorgon på er! Igår kväll drog jag med mig min vän Cara till Krille där Paulina redan var. Senare under kvällen hamnade vi ute i sigtuna. Jag och Paulina kom hem till mig runt halv 7 imorse så idag är man bara sliten.

Hemma hos Krille

Jag, Paulina och Amir

så där ja,

Nu känner jag mig fräsh, Nyrakade & Insmörjda ben och nytvättat hår, Brun och sommar e det också! Juste får ju inte glömma mitt ny städade rum också, Det ända som fattas nu e väll pengar. Jag e urpank verkligen! Jävla sommar! haha..

Nu e det dax för mig att dra mig till Tyresö min buss går om 30 minuter, Sen får man hoppas på att bussen går lite snabbare så att jag hinner med bussen 14.57 direkt ner hela vägen till alby, så man slipper gå så långt. Efter att vi solat och badat så ska vi till stan jag och Emla. Käka lite på donken och sen möta upp en ''vän'' Sen får vi väll se vad som händer! What happens with cara stays with cara. Haha nej va tråkig jag är. haha tjarå!!



Jag kör på denna sommriga klänning idag. Puss!

StädARN

Äntligen klar. Det tog ungefär en timme för mig att städa rummet, och mitt rum är jätte litet! Inte för att jag behöver större rum eller nånting men ju mindre de är desto stökigare ser det ut. Kan lixom komma ett klädes plagg på golvet och det ser redan jätte stökigt ut och nej jag trivs inte med att de va så stökigt. Det skönaste som finns e ju när man kommit hem från en kall utekväll och sängen e nybäddad med nya lakan och överkast och allting är jätte rent! Det älskar jag, Men de blir bara så rent när mamma städar tyvär! hihi

1.   2.


3.


Bomb

Nu har jag varit uppe ett bra tag, Har ätit frukost och ah, pratat i telefon. Det är det enda jag gjort. Borde igentligen gjort mer grejer under denna tid typ dusha och sånt! Men nej, Cara är seg idag helt enkelt. Skulle va skönt om det regna eller någonting också. För då skulle man kunna ligga inne hela dagen/kvällen utan att få ångest av det fina vädret. Nu har jag iaf ångest över hur mitt rum ser ut. Det ser ut som ett jävla bombnedslag. Så innan jag går ut idag så får jag väl fixa det! Vi hörs efter åt så får ni se resultatet. Puss!

Jag just nu




och sedan KADABOOOM!!



Varmt,

Godmorgon allesammans! I går var Jag, Annie & Paulina med Amir och co: hos Krille. Eller de va Krille va? Men sen blev det hemdags för Cara så dom andra fortsatte vidare på fest LÅNGT åt helvete typ längre bort en arlanda?! Fyfan säger jag bara. Så jag åkte till Alleplan ist och mötte upp Bella och Issa och snackade lite med dom. Efter typ 40 min, så skulle jag igentligen ha mött Micke och Alex, Men eftersom att dom va så jävla sega på att svara på sms. Så åkte jag hem, och då ringer dom ba vi e på gullmars kom vart e du? haha. Bra där! När jag kom hem hade mamma lagat mat åt mig så jag käkade lite sen gick jag och la mig i sängen och prata i telefon med en full mikael.

ps. Jag gick runt med kort klänning barbent hela kvällen också de va inte ett dugg kallt ju! :O

Idag ska vi nog till Alby tror jag ska nog va där hela kvällen och sen hem till Annie och sova hos henne. Om hon inte ska sova hos hennes pojkvän dårå. Men de får vi se, Nu ska jag äta frukost och sen ringa Micke. Puss!



(bilder kommer)

baaaa1s

1ag har f-rst-rt 05n data så n5 2ans2e 5nte f-rstår så 0yc2et 4tav det 1ag s2r5ver 0en 1ag 36var att s2r5va 60 05n 2vä33  506rg6n när 1ag 2an s5tta v5d 05n andra data, *4ss ! 7 e03a


tjolli

Hejdär ! Mina vänner åkte in till stan där dom skulle möta upp Amir och Kissie, men det var inte jag alls taggad på så´jag åkte hem istället. Om ett tag så ska jag duscha och fixa iordning mig för att träffa Felix och hans vän adam, det kommer antaligen vara roligt. Kanske tar lite bilder, vi får ju se. Puss ! / emla


haha, jävlarns!

Igår va vi här hos Annie och chillade. Jag, Emla, Annie! Sen kom Ian & Richard över också. Satt och prata lyssna på musik och andra busiga grejer. Nej men aa! Va iaf här hela kvällen typ och aah nee finns inte så mkt o säga. Eller rättare sagt man inte vill säga haha!

Idag iaf så vet inte jag vad jag ska göra riktigt stannar väll kvar här hos annie några timmar till tills man blir utskickad. För hon ska iväg och dissa oss. Nej, Det enda jag vet att jag nog ska ta det rätt lugnt ikväll iaf.










RSS 2.0