BRASA

haha jag ska få se en brasa! wie, vi ska ner till fornudden om någon timme, där lär man ju träffa massa folk man inte har sätt på evigheter, är ganska jätte taggad på det! just, nu så sitter jag cara annie izza lina issa vikkan och cara *självklart* hemma hos cara och spelar neger och president (det är inte jag som har döpt spelet, okej ? ) höhö, vi är duktigta, så föräldrar, ni litar på oss va? *smile* och sen så måste man ju skrika GRATTIS DENNIS idag eftersom han fyller gammal idag (18) hihi hoppas du kommer ha en kalas bra dag vönnen! / emla


hihi

ni måste bara få veta att jag fick plats att skriva ''valborg <3'' på min spegel nyss ! men nu ska jag kila och träffa små flickorna izabelle och mikaela, får man kalla dom för små flickorna när båda är äldre än mig (?) hmm, JA klart man får. PUSS .

jaha ?

svennebanan svennebanan svennebanan , vi älskar carola, sicken låt.

tjillivipipipipen

själv så sitter man i sin älskade fotölj med en kopp te och pumpar musik från ztv hit mix samtidigt som man kikar på cheer klipp från dm i min ensamhet, jag startar min dag perfekt med sol utomhus, jag ska också avsluta min dag perfekt med regn, eller hur var det ? skulle det börja regna idag ? Vi får väl hålla tummarna på att det icke kommer bli så, var snälla mot spindlarna idag vänner. puss på kiden *fniss* / emla


24 maj

mindre än en månad kvar tjejer, vilka ska vinna sm ?


VALBORG

wie, jag älskar valborg. (och idag annelie, kommer mitt liv bli intressant!) mihi, hoppas jag iallafall. Idag är ksab lediga från skolan, hur skönt är inte det? typ jätte skönt När mamma har vaknat från sin 'skönhetsdröm' så ska vi åka och handla skor till mig, om inte jag får mina älskade lila klackisar så kommer jag gå och köpa ett rep (efter valborg). och ikväll ska jag bannemig se en jävla brasa. HEJ! / emla



jag sökte på ''majbrasa i tyresö'' och då ploppade denna fram? det är icke en sånt jag vill se. utan en sån här:



snart valborg!

jag  har ingen aning om vad jag ska ha på mig på valborg, jag vet inte vart jag  ska vara eller göra, har ni förslag så fram med dem!

jahapp då var man pank igen

hej där! mår ni bra idag?  det gör typ inte jag. min plånbok känns tom eftersom att jag  köpte ett par gladiator sandaler dem är sjukt sköna och efter att jag  hade vart i stan så skulle jag mött issa för att jag skulle klippa mig och hon skulle slinga håret men självklart glömmer hennes mamma härgen och saxen så det blir imorgon. jag har också jätt ont i huvet och är kätte trött så jag  ska gå och lägga mig framför tvn alldeles strax. imorgon har jag hemstudiedag bara så ni vet. puss n' later


något i den stilen fast mina är mycket snyggare

dagen i bilder


Försov mig i morse och vandrade mot centrum för att träffa tjejerna och sedan dra mot plugget.

Sen missa vi bussen och bytte i alle. (fråga fan inte vad jag håller på med...)

Efter skolan drog jag med Issa till Haninge c och shoppa lite

Issa köpte skorna, snygga som fan. Kände mig ganska liten..

Ska snart dra till stallet, vi hörs ikväll pussen

hitta skolan.

Nu ska jag till skolan! Sen möta Issa, hörs kanske i skolan. Puss på er!

blogg bakgrund 2

cheer elite were the blue and white

Ja vad ska man göra idag då?

Efterskolan får ja väll dra hem till mig med att börja med, kanske hoppa lite studsmatta? hihi! Sen middag sen träning. Jag är fan taggad inför träningen idag. Snart är det SM också jag kommer dö! Eller så kommer jag förstöra allting! Nej så får man inte tänka vi kommer va bäst! Visst?!



på väg hem till Bella!


Skorna jag köpte igår




(Bilderna lite suddiga och snörena lite knöggliga)


?

Fy nu är magen full efter frukosten. Hoppades faktiskt på en sovmorgon eftersom att jag ska med Isabell till vårdcentralen kl 10.00 men nepp det fick jag icke! har min goda capuccino breve mig också. En sak jag måste göra för att hålla mig vaken i skolan de är att dricka en kaffe på morgonen. Blir alltid pigg & alert när jag druckit en kopp.


v

hej  där, lill vikks här, jag orkar typ inte skriva i bloggen längre för att jag  knappt har någon ork till att göra saker och ting. måste göra några tester på internet för aatt få mitt jävla moppelörkort , gaah sug jag pallar inte göra dem varför kan jag  inte få det bara!? jaja skitsamma. idag tisdag ska åka och hämta isabell för hon vill inte ta bussen. och jag  vill köpa ettt par sandaler idag det är typ ingen utav mina vänner som tycker om sånna men det struntar jag i, no grupptryck här inte jag ska ha dem, punkt slut. ja och sen har jag  jätte mycket panik men balen och en outfitt till valborg?
till balen har jag  hittat ett par sjukt snygga d&g skor som jag ska ha klänningen vet jag inte måste hitta tyg det är en sak som är säker. får väl åka in till stan idag efter skolan eller nått men nu ska jag  fixa migg puss n' later. ge tips på vart man kan hitta sjukt snygga klänningar som typ ingen annan har!


VACE

Jag förstår inte riktigt varför läsarna håller sig kvar vi e säääääääääääämst på att uppdatera. Men konstigt nog så höjs det på en gång när vi väll börjar igen. Så kom igen nu VACE!



Grr..

Filmen var faktiskt lite skum som om den var för trögfattade människor. Okej jag e lite trögfattad med  inte soctant trögfattad! 


Abolut inte lika bra som dom andra leagally blond filmerna absolut inte
!

tummen upp eller ner?


Nu ska jag kolla vidare på filmen som jag kolla på med Bella skriver efter eller i morgon om hur den var. hittils verkar den iaf bra! Puss

måndag

Kom till skolan runt 11-halv tolv för jag och Issa käkade lite i centrum och träffa Vinne osv. När vi kom till skolan körde vi en omgång på neger o president. Jo vem blir president jo de är klart att JAG blir det! nej skoja bara. Efter skolan så hade jag och Isabelle PH så vi satt kvar med våran handledare och snacka om kristendom, judendom osv. Fast igentligen så blev de mest annat prat om andra grejer t.ex balen och när vi e lediga osv.

Efter skolan så åkte vi in till stan först och främst driver vi med folket som stor i stånden ni vet på hötorget som säljer jordgubbar, ALLA sålde ju för fan jordgubbarna 2 paket för 30, efter lite drivande så drog vi till donken o käka liet sen så kikade runt på lite kläder o sådär träffade också Paulina där (paow) en gammalvän.. och så dessie dårå.... så Bella och Issa stod o snackade med dom ett tag medans jag igentligen bara ville komma iväg till tyresö så jag kunde köpa mina skor,  tillslut åkte vi till tyresö fikade först på B&J sen gick vi iväg o köpte skorna. köpte lite andra saker också. Kanske tar kort på det i morgon om jag har ork dårå. Som jag inte brukar ha.

Efter centrum så åkte jag och Bella hem till mig chilla lite läste lite bloggar sen drog vi ut o hoppa studsmatta för igentligen skulle vi dra ut o springa men om man nhoppar i 20 min så e det som att blablabla nåtning kommer inte ihåg va de va.. sen in käka middag o sen film.

...

Postat av: Anonym

Vad tänker man när man sätter in brunt löshår när man är blondin?

jo för att jag tröttnar väldigt lätt på min hårfärg, och vågar inte färga och trixa med det nu (nu när de e så slitet) så smart som jag e satte  jag i brunt löshår för att de skulle se ut som bruna slingor.


bara vikkan fattar när det är riktigt kul

Gullmars,

Vikkan: Jag vill ha en liten kantarell tralala
Annie: hahaha
Vikkan: Jag vill ha en lite champinjon tralalal
Annie: Haha, Vikkan vart har du fått det där ifrån?
Vikkan: Jag vet inte, jag var sugen på svamp


isabell(e)



det kan ju inte bara vara jag som älskar den här bilden ?

kimmmmmmmmmmmpaaahahahah



du anar inte hur glad jag blev när jag äntligen fick träffa dig hjärtat,
men du försvann igen innan man ens hade förtstått att du äntigen var hemma.
var var det, 7 veckor till ? fy, jag som redan saknar dig..

spikmatta

hej alla glada. jag är inte glad, så jag sa inte hej till mig själv nyss. höhö, jag är strandsatt i haninge medans alla mina vänner är i stan eller i tyresö. Den enda som vill göra mig sällskap är Milow, eller vem vet om han vill eller inte, han är bara tvungen. I <3 youtube, mihi. Ska försöka komma på något sätt att komma härifrån men det är ju ingen hemma som kan hjälpa mig heller, *stackars mig*

 

jag har gått på friidrott, och jag var grym mihih (a) kramis / emla

måndag

medans alla ni andra är i skolan så sitter jag fortfarande i pyamas och ska snart gå ut och sätta mig på balkongen som mamma tyckte att jag ska göra eftersom det är så fint väder ute. Men här har ni lite bilder från helgen nyponsoppor. / emlahahah



alla bilder är iof från bellas 16-års kalas, men på lördagen gjorde vi ingenting speciellt utan vi satt bara hemma hos mig några stycxken. tjingeling!


VALBORG

Snart e det valborg Wohoo ! vad ska ni göra då?

lite lätt sisådär


Måndag

Nu sitter jag här med en kopp latte igen. Ska snart till doktorn, får sjuts av min vän Isabell dit också sköönt.. Sen när jag kommer till skolan så har typ alla språkklasser nationella prov eller va de e? Alla förutom jag vikkan och Issa för vi går i Elevensval (Särspanksa) haha! fast de e chill då slipper vi prov den här veckan. Efter skolan vet jag inte riktigt vad som händer vi får se helt enkelt så skriver jag mer då!

bellas day tomorrow

Sitter nu här och dricker Kaffe helt själv och tänker på sorgliga saker som hänt. Nej men dom andra två busfröna står på annie balkong och röker, vi sover här ikväll.. Det var väll de jag skulle säga!

JUSTE BELLAS DAY I MORRN GLÖM INTE GRATTA HENNE!

Isabellewihlborg.blogg.se ''den seriösa bloggen''







jag är ett litet åskmoln

Är piss lack. Bara så ni läsare vet.


Haha tjejer kommer ni ihåg bilderna. Känns som evigheter sen. Blir faktiskt på bättre humör!


its true

Vad är ditt problem. Du är så jävla dum och ibland hatar jag verkligen dig för det du gör mot mig.

kunskapsskolan

Det är så sjukt att ni tycker att ni är "coola" för att ni inte pluggar. Det gör er bara ännu mer pantade..

Haha det må vara den roligaste komentaren vi någonsin fått i våran blogg. Alla ksab lovers kan förstå. Det bästa med kunskap är att man jobbar i sin egna takt. För att förklara detta bättre,  vill man plugga så pluggar man, vill man inte så står man över. Nu i slutet av nian har man inte mycket till val. Det är plugg plugg plugg. Sen är det klart att man inte kan prestera på topp alla dagar. Men din patetiska brud. Du kan kalla oss mycket men att vi är pantade för att vi tydligen inte pluggar är helt fel. Du har ingen aning om hur jag eller vi presterar i skolan? Håll bara käft


come inside



Vad har jag gjort idag förutom att lyssnat på tönt-låten miljoner gånger? Nja, ingenting.

vänner

hej du! hm, har precis ätit middag så nu är jag knas mätt, jag lyckas alltid äta för mycket (kanske är därför jag ser ut som jag gör, hih) jaja, idag så har jag inte gjort så mycket. Först var vi i skolan, duktiga som vi är, nöff´& efter att vi hade slutat så drog jag cara annie och izza upp till EH i tyresö centrum och fikade lite, ganska mysigt men ändå inte. haha, efter det åkte jag och izza till rotvik och gick ut med hennes hund tillsammans med lina som vi mötte upp vid busesn, ja det var väl det. Jag säger ju att jag lever ett intresant liv! K00l fisk! / emla


fuck u

Fan vad sur jag är på min bror. Jag har fortfarande inte fått tillbaka min kamra som han lånade när han jobbade i London. Men nu är han ju liksom tillbaka?! Jag skyller på brorsan när det gäller våran blogg och bilder. På torsdag ska jag försöka få tillbaka den. Nu då? Skooolan sen vara barnvakt till 7. En otroligt rolig onsdag med andra ord.

PUSSEN


I LOVE SUMMER!

Retro solbrille svart (Jamaica)

Dom här ska jag beställa hem iaf!
Hittade en hemsida där man kan hitta grymma solbrillor

http://coolshop.no/solbriller


22.22

YEs, jag missade inte 22.22 för en gångs skull! (intresseklubben antecknar va?) aja, kom hem från träningen för ett tag sen och nu ska jag duscha, eller inte nu för nu har jag fullt upp med att skriva detta inlägg men ja, ni förstår.  

idag så.. har jag varit i skolan *k00l katt* sen i centrum, träffade en gammal vän, ganska n4js liks0m höhö.. sen drog jag hem till cara med henne och svulla köttbullar och spagettii, (tror ni att jag blev mätt ?) hihi, sen hem sen träning. Mina dagar är alltid så intressanta!

WIIIE, jag fick nyss köra issas bortförklarning ''kan inte, ska duscha'' nöff / emla

tjenixen

hej vänner. Vaknade på tog för sent idag. Så jag pluggar hemifrån idag. Känner rätt stabilt eftersom jag vet att jag inte får mycket gjort i skolan och mer här hemma. Så nu pluggar jag på instuderingsfrågerna från förra kursen eftersom jag inte gjort mitt prov än. Jätte intressant! Puss

?

vem har denna korvkläning som är min min min ?


jag, arg? nej nej

lyf ditt långfinger och låt det tala för sig själv, bögjävel.

fingersafari

Idag träffade jag lillmarri. Har inte sett henne på säkert två veckor. Har saknat henne men nu är hon tillbaka. Rykterna säger att hon och Bella skulle på derbyt idag. Hoppas hon överlevde trodds hennes storlek, thihi! Har iaf haft en rätt nice kväll hemma i min lya med Cara och Emla. Riktigt så nice var det inte då en propp gick?! Hur fan fixar man sånt liksom? Aja, slutade med kortspel, tända ljus och chips. Mys på den ni!

på torsdag vänner, vänta bara!


pussgurka

vem skrev detta inlägg ? hmm..

måndag

ny vecka nu, bara 5 dagar tills helg. höhö.. men god morgon på er ! nu sitter jag i soffan och har precis målat klart mina naglar med ett superdåligt nagellack från spanien samtidigt som jag tittar/lyssnar på ztv. Idag så får jag gå till skolan för pappa har redan åkt till jobbet, så jag tänker skippa morgon bgn som redan har varit i ..  20 minuter *smile* (som en liten hämnd mot martina som har låtit mig sitta själv i 2 veckor, nu är det allt din tur! mihi) men nu ska jag packa lite, efter det får det bära av till ksab. pusseN! / emla

godnatt folket!


stay the night?

Södagar är alltid söndagar. Man har liksom tid för allting men inte riktigt orkar. Ja, så kan det låta för mig iaf. Ligger just nu i sängen och tar det lugnt. Tänkte dra på en film snart, skulle inte sitta fel med lite sällskap. Imorgon har jag fullt upp i vanlig ordning. Vet inte hur länge till jag kommer orka hålla på som jag gör. Måste lära mig att varva ner på vardagarna och få mer sömn. Låter somen bra veckolöfte, haha!

.


19 april



grattis vännen !

20.07

Idag har jag bara tagit det lungt. Skulle egentligen på middag i trollbäcken men jag sket i det och käka hemma istället. Drog med Issa och Cara och sola för några timmar sen. Efter det drog vi en glass och lekte i parken. Eller ja, det var väl Cara som lekte. Vi andra spela med. Skönt att träffa dom faktiskt. Då vet man att dom överlevde helgen på landet.


dagens låt


den är så grym


hemmafru?

Hemmafru eller vad? mammi är i ryssland min syster är någonstans i sverige och söker till folkhögskolor so wish her good lyck och im am stuck here med min pappa som är gone just nu, ja idag vaknade jag upp och märtke att jag  hade tagit sönder ett glas i sömnen men iaf åkte in till söder som nästan varje söndag. var tvungen att gå och handla eftersom att min pappa inte har någon koll på vad vi behöver som jag har? nu sitter jag  här och tänker om jag  ska åka till cara eller om jag  ska sitta och plugga. Ska faktiskt göra mitt slutprov till moppekörkortet imorn och så har jag  ryska boooooooring! skriver mer sen puss n' later


wiiieieiee

- våran lilla martina is back in sweden!

ups

fick precis ett litet surt samtal av min vän isabelle wihlborg, hon sa *du är ju dum i huvä!' förlåt belu, ''krossat hjärta''


hce

nej, det blir ingen träning för mig heller. För det känns inte som om det är en bra plan att hoppa, hjula, skutta, rulla, bära, springa och ja allt sånt som man gör när man går på cheer i mitt tillstånd, skulle inte speglar finnas så skulle jag tro att mitt huvud var lika stor som en luftballong. Inte så kul.. menmen, jag får skylla mig själv. nöff



Men vi syns på tisdag flickor!

Laaaaaandet

I lördags åkte jag issa, Sandin & Micke till mitt land. För att Micke och Sandin skulle jobba för min far medans vi låg o sov under dagen. Medans vi ligger o sover så kommer dom ju självklart in och väcker oss. Grr, frammåt kvällen satt vi väll inne i våran lilla stuga o socialiserade oss och kolla på skräckfilmer osv. Det är ju läskigast att sitta mitt ute i en skog och kolla på skräckis? ursh.. Tyvär så blev det inga bilder, glömde bort o ta. Så de får bli nästa gång eftersom att dom ska jobba där fler gånger.

Nu är vi iaf hemma, och nästa helg är redan planerad. NAJS! så då har man någonting o längta till. Bella fyller ju också :)
Snart ska jag hoppa in i dushen, så fort min vän Isabell blir klar. Ska inte träna idag häller har både ont i halsen och kroppen. Får väll träna lite på movesen här hemma till dansen som jag ska kunna helt utan till på tisdag.
Nu ska jag kolla på min budget som jag har gjort för att mitt barnbidrag ska hålla hela månaden för en gångsskull. i vanliga fall brukar den ta slut innan månaden ens har börjat.

en sakn till jag älskar issa

Vi hörs lite senare puss!

söndag

Nu börjar den här vecka rulla mot sitt slut, sen är det bara att längta efter att det ska bli helg igen.
men igår, jag, mickis, vikkan, johannes, annie och daniel satt hemma hos daniel och umgick, det var väldans mysigt! men efter ett tag så kom hans far och en kompis hem, haha sköna filurer, alkohol är kul. hah, så då gick jag mickis och johannes vidare hem till Linus där vi satt ett tag sen gick johannes, och lite senare så gick mickis också. Jag skulle igentligen sova där men det blev jordbävning så jag gick hem *smile*


idag krattade jag löv, vad gjorde du?

hallå där, det var ett bra tag sen, har ni saknat mig? lite?  men iallafall åke jag  till centrum idag och mötte izza och jakob skulle köpa ett par brilór sen fick jag  lite tråkigt och ringde emla som stod och kratta löv haha! men iaf tog jag 819 hem till emla och fick en egen kratta jätte gulligt så då står vi där i några timmar i think och kratta och belöningen blev mc donalds hihi.
idag ska vi nog sitta ute och grilla det är iaf jag  och emla super taggade på, men vi får se skriver mer sen, puss n' later!

du borde verkligen tänka på vad du säger

Ursch vad trött jag är. Cara och Issa sov här inatt, trevligt! Dessvärre väcker dom mig klockan 10 för att dom ska iväg till landet. Så nu sitter dom och käkar frulle i köket, ska väl umgås lite innan dom sticker sen lägga mig framför tvn och somna om.Jag banga på landet idag så vi får se vad jag ska göra idag. Emlalala vill du leeekaa??! :D


lördag

Hello alla glada! klockan är inte ens 10 och jag är vaken på en lördag, kommer antagligen lägga och och titta på disney chanel och sen somna om. ojojoj va skönt det där lät.

igår så skulle jag, annie och cara igentligen till några klippor i fornudden, men vi tappade bort oss och när vi äntligen var på rätt väg så var alla påväg därifrån, så vi gick till alléplan och skulle ta bussen mot tyresö hållet. På allé så stod fullt med människor, en polisbil och en ambulans utanför tobaksbutiken så vi gick dit för att se vad som hade hänt, och det var tydligen någon som hade lyckats bli misshandlad.. *stoppa gatuvåldet*
vi mötte upp daniel och sen så gick vi ner till dom gamla ''rökbänkarna'' och det var väl där vi satt resten utan kvällen och umgicks lite. pusspuss! / EMLA


lonely night

Jag har världens underbaraste vänner. Dom är det bästa som finns när man känner sig ensam och ledsen. Klockan är över halv 10 och jag sitter helt ofixad men vi ska ut! Älskar er, ni vet vilka ni är

bästis



12 år tillsammans, jag älskar dig padda!

jasså?

igår fick jag reda på att jag är en ganska upptagen person, men de känns verkligen verkligen inte som det. själv tycker jag att jag har hur mycket tid som helst över som jag kan göra vad som helst på. men igår så skulle jag och en kompis bestämma en dag som vi skulle träffas på, och första dagen som jag kunde på kunde inte han, så på onsdag fick det bli, och det är fredag idag ? hmm, ofta liksom. *stort frågetecken*

  

är ni också en sån som har ganska mycket bestämt ? pussis / emla

hellman



här har vi mitt hjärtegull på bild också, är hon inte söt?

FREDAG

kom nyss hem från skolan, äntligen är det helg! denna helg är det planerat att jag ska spendera båda dagarna med mitt hjärtegull sandra, hoppas att det bli så nu också, för jag saknar henne, sjukt mycket! 

dagens planer:
äta
möta annie i c-
samt köpa lite saker
cheerleading
fixa mig
möta upp sandra
kalas
hem
sova ?

vad fan håller jag på med

jag är bara dum i huvet.

isabell lilly isberg

Det kan ju inte ärligt bara vara jag som tycker att hon liknar en groda lite grann ? (a)




hihi, jag älskar dig bästis!

kisses

- nu tror jag att jag ska läsa en blogg till och sen gå och lägga mig, är ju väldigt sliten efter denna 'stressiga' dag, höhö.. eller inte, men trött är jag iallafall ! *gäsp* det jobbiga är ju (som jag alltid klagar på) att jag inte har någon tv i mitt sovrum.. *stackars mig* så får väl hitta något offer på min kontaktlista som ska få bli mitt offer att smsa med mig tills jag somnar, fniss / emla


nöff

säger grisen, jag la precis på av ett samtal från izabelle min vän. Det började bli lite för lång tråkigt så jag sa ''nu vill jag inte prata längre, puss'' så nu vet ni det. KALASBRA!!

idag har jag iallafall varit i skolan, vi hade som sagt NP i matte, det gick bra (jag är bra) höhö, sen hade jag, cara och robin såkallat svenska pass med Henrik, men som vanligt blir det mer snack om saker man igentligen inte ska prata med lärare om, men som vi alltid har så hade vi kul.
Efter skolan så hänger vi FETT i centrum, för vi skulle möta sarah men det gjorde vi inte.. *suck* istället gick vi upp till isabell uppe på myggan och fixade oss lite, vi skulle på match i trollbäcken. När vi kom till trollis så var det lite mer folk där än vad vi hade tänkt oss så vi sätter oss lite längre bort, blyga som vi är. Men efter ett tag gick vi fram till befolkningen. Dom som spelade matchen verkade inte tycka om mig, för dom sköt en boll på mig.. 'ledsen min' hihi, våra vänner förlorade med 1-0 tror jag.. så det blev inget firande utan jag och viktoria gick hem till Den blåa friggan och umgicks lite med Linus och Daniel, och nu är jag hemma. Nu vet ni vad jag har haft för mig idag, skojj va ? kramis / emla

vikkan är en vikks

Jag har länge undrat vad min vän Vikks gör på kvällarna. Mina vänner umgås tillsammans i flock på kvällarna. Oftast brukar dom lata sig hemma hos Cara eller vara ute på hanjackt. Jag själv är en sån som skiljer sig från flocken. Jag är en " jag gör vad jag känner för dagen" tjej. Vikkan är aldrig med i flocken. Hon är knappt med under helgerna då hon tar ca 5 timmar på sig att välja en outfit. Hon kommer ut när vi andra är på efterfesten. Vad ska man säga? Vikkan är en Vikkan. Jag trodde hon var en sån tjej som satt hemma på vardagarna. Typ måla naglarna, plugga eller valde kläder och smink hon ska bära i skolan under veckan. Men icke.

Westlund ´ säger (21:56):

ska du vara med och spela cs med mig och vikkan ?

annie säger (21:56):

nu?

Westlund ´ säger (21:57):

pcw om en halvtimme


busted lill v


Skolan/NP

Igår va tisdags träningen rätt jobbig hoppade hela tiden så idag under dagen så kommer nog träningsverken tränga sig fram. idag e det nationella, sen ska jag möta sara, sen ska jag möta bbella sen ska jag hem SHIT måste springa till buss CIAO <3

CARA

Jag kommer bara ha tid att fixa ditt hår imorgon kväll! Jobbar, stan, träffa la familja innan dom åker tillbaka till grekland. Det var bara det, puss godnatt vi hörs imorgon!

Busskväll

Ja vad ska man säga. Mamma kunde inte hämta mig från stallet. Helena är en buse som man inte ska lita på när det gäller busstider. Precis när jag går från stallet ser jag bussen. Antingen sitter jag här i 20 min eller hoppar av vid centrum och knatar hem ihopp om att ingen jag känner ser mig i mina fina ridbyxor. Sen känner jag att någon springer efter mig, Issa. Fyfan va hon garva. Hennes komentar "Haha annie! Jag har aldrig sett dig såhär" Hon tyckte jag var söt, blink :D


hur snygg får man va

hihi

hej vänner! kom nyss hem från 3 timmars träning UH, jobbigt jobbigt.
idag så.. har jag bara varit hemma och pluggat till NP i matte, eller nej.. jag kom till skolan men märkte att jag var mobbad för alla var på matte pass förutom jag, och jag hade ingen i min grupp så jag åkte hem istället, helt ensam.. *sorgligt* nöff. Sen pluggpluggplugg, jag kan nästan säga att jag har skrivit ut mattepapper till alla skolor i fattiga delen av afrika, ballt? ja jag vet. Efter allt detta slit så var det träningträningträning, nu eftersom jag är hos pappa så är det tjatjattjat BLÖBLÖBLÖ, hejdå!

tiisdag

weei tisdag idag. Ska dra till stallet om nån timma. Annars är Isabell och Cara hemma hos mig och chillar. Vi ska ner till c och träffa några polare snart. Issa största fjorren sminkar om sig som vanligt hon ser ut som en liten kaka i fejjan, nice! Men kanske skriver mer när jag kommit hem ikväll. Puss!

Tisdag







Outfit
Tröja/Kofta - Ginatricot
Linne - Bikbok
Chinos - Zara 





Idag ere bara o dra sig till skolan vakna upp med ett kasst humör men fort man fått i sig lite koffein så är allting på topp igen, satt och sjöng för mig själv i mitt rum. Så kommer pappa ner, haha skit mobbad sitter där själv och sjunger jag trodde att jag va ensam hemma med Leia ju! Efter skolan ska jag o möta Sara i centrum sen dra mig till solariet med Annie. Och sen hem o käka sen bär det av till träningen. 3 timmars träning idag.. Kan jag dansen? Nej! Men sorry bella de va ju ditt ansvar! Mouhaha..















thats right!


back in track, elelr vafan man säger haha

Lovet har varit jääääääääävligt najs faktiskt. inte en enda dag o inte ha nånting o göra de har varit fullfart hela lovet. Känns som man varit på olika place också där man inte brukar va, Jordbro, Farsta, Östermalm, Handen. hm vad mer? ne kommer inte ihåg. juste första dagen på lovet va jag ju i norge. Har inte ens berättat om trysil resan för att jag varit så lat. Har verkligen inte orkar blogga. Men i morgon så lovar jag att de kommer ut lite bilder från trysil på mig martina, lollo och bella!  Ha det bra nu ska jag sova så jag kommer upp till den underbara vardagsrutinen igen FYYY! Aja puss på er


14 april

GRATTIS ÄLSKLING !


löööövli



Jag smsar med världens bästa kim! första gången på en evighet, och denna sötis kommer till helgen! *dunder glad*
jag saknar ju honom så jääääkla mycket.

rubrik

idag så har jag bara legat i isabelles soffa och säng och tittat på en film, och ännu en film, en till film, och en film till, sen ja.. film. KANON KUL, naat. Men ibland så ska man ha sina lata dagar, fast vi hade en igår också så man blev ju lite jätte rastlös i slutet så jag och isabelle gick till brb centrum och hängde fett med största babben, morr. Sen var det bara marspannkaka till en gräsplätt och ha picknick utan mat, trevlans! Vi satt där och hängde lite mer, vi hade fest. Jag, isabelle, musiken, igelkottarna och gräset. Det var så najs alltså! Men vi blev utslängda efter ett tag och då hjulade vi vidare till skogen och lekte gorillor. KYSS!  / emlalallalalalla


baby when the lights go out

hej vänner, idag är jag sjukt trött. Somna vid halv 6 imorse usch säger jag bara.. Ikväll kommer mina bröder över på middag tillsammans med sina tjejer, trevligt trevligt.
veckans planer,
tisdag, skola stallet
onsdag, barnvakt
torsdag, stan (Emma?)
fredag, party
låter hyfsat stabilt


PUSS


tjejkväll at

tjejkväll hos mig (viktoria) blir det idag ska bara få iväg min syster så blir allt suuuper skiver mer sen puss n' later

idag är det min dag!

nu sitter vi hos annie jag får lite servis med mitt hår annie lockar det åt mig :) vi ska till danne/stefan och fira mig wiiie
seee ya puss!!!


Ü



idag kommer jag få träffa min snyggve *lycklig*

vad säger hunden`?

voff


brumM!

idag fyller sötaste viktoria y. sundell år! asballt, nu är hon straffmyndig och får ha sex. (nu behöver du inte smyga med det längre liten!) nöff. jag älskar dig, och idag ska vi ha kul, fast vi kanske är tvugna att gosa med dom utrotade isbjörnarna nordpolen.


20.00

tja, ligger i min säng och har precis fixat mig lite. våran buss mot liten går om 25 minuter och izabelle har inte ens valt kläder. dundundun, kommer vi hinna med bussen ? önska oss lycka till, för det lär vi ju behöva. Hemma hos liten ska vi träffa små pojkar med dubbla blöjor, ska bli ganska mysigt. Ikväll får vi tillochmed sitta i ett HUS, ett RIKTIGT hus! wie, puss! / emla

PUSS!



blinded by the lights, hjärta


tja

har jag uppdaterat dåligt ? nä, inte jag. jag är bäst. höhö, igår var vi iallafall som vanligt i en liten frigga ute på raksta, trevligt som vanligt men tycker nog att mickis och klabbe dissade oss lite för tiidigt (?) inte ok. nej. Men där satt vi tills klockan slog 01.02 och då tyckte jag att det var dags att gå. izabelle trallade i en klackis i storlek 39 och en 38, så det tog ju sin stund.. tror nog att vi missade bussen om den inte bara var väääldigt fösenad, så vi bestämde oss för att promenera lite mer i det fina regnvädret tills bussen kom och vi var tvu´gna att jogga lite så att bussen stannade och plockade upp oss *smile* lite senare så kliver några vänner på bussen, och då hade jag bara lust att gömma mig under sätet så som jag såg ut :$

(jag vet massa skvaller, nöff)

hihi, och jag fick se saras tato igår, super fin hjärtat!


fint väder och uppkörning

ja nu är jag  hemma och kolla på rädda willy men jag måste strax börja gå mot bussen eftersom att jag hade uppkörning 14.40 hihi såg lite fel på mitt schema, efter det ska jag  in till stan och köpa lite saker! puss n' later

slänger inte en jätte snygg bild på vägen! =)

20 över 8 & jag har börjat fixa mig

hej där vakna för en liten stund sen ringde andre så att han inte heller skulle missa kursen men han hade inte gått och lagt sig än... slutar 12 idag ska nog fika med danne och sen måste jag  köpa lite saker och sedan har jag uppkörning 20 i 6 tror jag det var. kuul. Sen har vi fredag, imorn alltså då fyller jag år hihihi, ser fram emot en bra födelse dag och om någon gör mig en gnutta sur så kommer jag slå den personen och sen får inte vara med och fira mig sen! thats how it works, puss n' later!


congratz


Höll helt på att glömma, grattis din gammla skojjare!
/VACE

sötnos

Jag får lite extra sällskap idag


segt

hej vänner, fuck jag är så genom trött. Kom hem rätt sent igår och jag har passat kidzen sen 8 imorse. Fyfan ingen utgång för min del ikväll! Kommer vara hemma runt 19 ikvä

tisdagen

godmorgon snyggingar, jag är jätte trött men måste upp ändå för jag ska iväg på min moppe kurs igen -.-
ja gårdagen spenderande jag med bella och isabell vi var i stan sen var jag  tvungen jag springa till banken och till polisen osv eftersom att jag blev av med min plånbok i måndags. vi får väl se vad som händer idag kommer antagligen ringa mina vänner efter kursen men nu  måste jag fixa mig, puss n'later!


påsklov


Bild tagen av Malin Westen

Mitt liv SUGER!

hej alla människor som har ett bra liv jag har nyss märkt att mitt suger pga gårdagen på väg in till stan spyr en kille ner hela bussen senare ''lägger'' annie ner min hörlurar i min väska men nej dem låg inte där när jag  började leta efter dem ja men då tappar jag  självklart min plånbok för 6-700 och pengar i den också moget! nu på morgonen uptäcker jag att jag  inte heller har något headsett att det också är borta! moget visst?!


Hej jag lever i en rosa värld och ger er krafter att bli lika kända som mig..

Ska man skratta eller gråta? Fattar inte vad bruden håller på med seriöst. Hennes inlägg om "Rosa på läpparna är faktiskt inte fjortis" eller "Sen när blev det här fjortis? Jag är inte fjortis? Jag började med rosa läppar?!" Tjejen väx upp!

♥ Nobody is perfect, but I'm real damn close
♥ Jag skriver så jäkla bra, ni älskar mitt sett att agera!
♥ Jag ger er så fina tips, och ni tar så klart efter. Vem vill inte vara som mig?
♥ Jag ger er kraften att vilja bli lika känd som mig!
♥ Jag är en förebild för vissa, jag är stark, modig, envis, snygg & självklart blondin!
♥ Jag visar er vilken färg som är bäst, ROSA!
♥ Jag ger er ett liv, att läsa min blogg!



töntigt

Hej vänner. Har inte gjort ngt speciellt idag. Bara suttit hemma med pojken och tagit det lugnt. Mötte upp Cara för en liten stund sen. Vi ska antingen ut eller så ska vi ta det lugnt. Hoppas ni haft en bra dag, puss!


SNYGGASTE BILDEN PÅ ÅR, haha hitta den på datan!
Diggar fridas sug i blicken och caras porr min, jag ser bara allmänt töntig ut


looovolovlvolvov

idag är första dagen på lovet, igentligen eller hur ? möhö, jag har ju fått en syster också. Izabelle persson, hon ska vara min syster hela denna vecka, ganska ballt ''systern jag aldrig fick'' jag är k00l, och igår fick vi ballt sällskap vid 12-1 av per och  peter ''patrik'' wie, trevligt trevligt. Dom fick dela på min 90säng som stor inne i gästrummet, undra om det gick hett til ? puss

Allas Anna

   
 
lite bilder på våran söta anna från helgen

Idag är det jeffas dag!

Grattis på födelsedagen jennipher ''jeffa'' nordberg

/ vace


vad är problemet?

Har varit på bio ikväll med underbara vännerna Bella, Cara och Issa. Trevligt, trevligt! Såg filmen dumpad eller vad den nu hette. Filmen sög helt klart men någonting jag blev jävligt störd på var att tjejen i filmen fick rå damp för hennes kille rökte? Vad är grejen liksom? Samma sak som i ett satc avsnitt jag såg här om dagen? Ska man bli dumpad för att man röker, nej nu världen. Ser ingenting negativt i det hela förutom lukten och risken i att få sjukdomar och dö i förtid. Men ska man verkligen ge upp ens kärlek för detta. Riktigt onödig text men jag var tvungen att skriva av mig.

helt ok


fuck

jag är såå bränd

lovlovlov

godmorgon bloggen. Blev en rätt störd kväll igår. Issa och Cara sov här också. Nu sitter jag och Issa och kollar film, har precis käkat våfflor mjums! Efter filmen ska vi solasolasola!! :D


sötis Isabell

cara är hemma :D

hej älsklingar, är hemma hos lillvikks. Vi har fixat oss klart snart och nska ta bussen mot tyresö. Vi hörs imorgon, puss

tjollahopp

tänk på miljön, duscha med en vän!

09.25

god morgon bästisar! som vanligt så vaknar jag vid 9 och kommer somna om vid 12 ..hmm, men idag tror jag icke att jag kommer kunna somna om eftersom loppan izabelle sover hos mig, vi delade på min 90 säng *morr?* hihi, och nu tittar jag på bög femman, nöff.

hejigen

a tja, läget ? höhö.. vågade inte riktigt tjata på izabelle för hennes humör är inte riktigt på topp efter denna ''fattiga'' tv som tar såå (ironisk) stor plats i hennes sovrum, så nu sitter jag i hennes säng och lyssnar på maskinen - segertåget istället tillsammans med lina dåraaah! möhö. Izabelle ska sova hos mig ikväll *superglad, jag behöver ickegå hem helt solo ikväll!* puss / emla

kimmmmmmm

jag som hoppade på att du skulle komma idag, men nej.. miss u vännen

sängtårta ?

nejmen tja! är du här igen ? k00lt! jag är iallafall hemma hos izabelle just nu, lina är också här och joinar oss. Ikväll ska vi antligen till en vän på tjejmiddag eller hem till msp som gamla goda tider eller åka till raksta men det är vi inte riktigt taggade på eftersom det är sjukt långt (enligt oss) att gå till bussen sen, mihi. Men nu ska jag tjata lite på izabelle, hon är sjukt sssssssssssssseg! puss / emla


Boring Friday

Jag och min älskade vän isabell har tråkigt och vi vet itne vad vi kan göra ikväll någon som har något förslag på vad man kna göra på en fredag kväll som är roligt? för vi har tomt på nya ideer! nu har vi iallafall ätit på min balkong lite mysigt men sen blev det lite kyligt så vi gick in igen, och isabell vill titta på tv så tråkig som hon är men vad ska vi göra det finns ingenting! jag får d-a-m-p! men nu ska jag  ragga lite på någon som vill vara med oss ikväll puss n' later
slänger in en gryymt gammal bild



jasså?

just nu - ligger i soffan, data i knät, house på tv. mys! det är härligt svalt inne hos mig också, är sugen på att stanna här i min halvkalla soffa tills man kan sätta sin fot utanför huset utan att vilja strippahaha, men ändå vill jag promenixa till en strand och mysa där.. men jag har redan planer för dagen så inget utav det där kommer bli av idag, för idag ska jag :

kika klart på house-
(han kanske dör på tisdag kl21.00)
duscha
klä på mig
fylla magen
åka hem till izabelle
busbusbus
åka hem (typ?)
sova


PUSS / emla


jag älskar helger

ingen skola för mig idag. Älsklingen sov här, kan man börja lovet bättre? Inte nog med det får jag sovsällskap även inatt. Isabell ska sova hos mig, me like! Jag har fortfarande ingen kamra eftersom bror fick låna den när han va i London. Undra när jag ska få tillbaka den, hmm

älskar dig

FREEEEDDAAAGAHAHAHA

- i <3 weedends! nu är det äntligen lov, *applåder* mihi, och idag så lämnade min far mig ensam hemma, buhu så jag måste GÅ till skolan, HELT själv, UTAN musik, (tycker synd om mig själv) jag tycker synd om mig själv ganska ofta verkar det som ? huh.. idag så ska jag hem till mor min och hämta min kamera så vi äntligen ska kunna lågga in lite nya bilder här. kanonkul va ? men nu tillbaka till top model 4 , kramis  / emla



hmm, ska vi inviga starten på lovet med godis kanske ?

VÄX



hihi, hehe, höhö, haha, ser vi inte jätte oskyldiga ut på denna bild ? PUSS

1h 54m + några sek

kvar tills det är fredag, vååågen! höhö.. funderar på att gå och lägga mig ganska tidigt idag så man har superkrafter man kan showa för alla imorgon när partymänniskorna vaknar till liv. Största problemet i mitt liv just nu är faktiskt.. att jag inte har någon tv i mitt sovrum, och jag tycker att det är väldigt svårt att somna utan att kika på tv-skärmen först.. FAN *jag kommääh flippaa!* det kanske är någon som har lust att komma hit och vara min tv ? för en riktig tv lär jag ju aldrig få eftersom allt i detta hus råkar gå sönder när jag har vänner här.. fy er vänner, skärpning nu! nöff ? / emla


blöhöhööh

- hopphopp, kom nyss innanför dörren, slängde mig direkt i soffan och tycker synd om mig själv (jag har jätte ont i fössingarna!) . Idag så dissade jag och annie d&g skorna och fiket vid stureplan, och sattsade på att vara lite B för en dag. Vi hamnade på notholmen med några roliga filuren som satt och drack någonting som jag aldrig hade sett förut, någonting såkallat ''busig-dricka'' förstod inte riktigt vad dom mena men jag struntade i det och sjöng vidare, fåglarna bara flög iväg, har ingen aning om varför ? .. Men nu är jag hemma och tycker fortfarande synd om mig själv och tänker göra det ett bra tag framåt, hejdå! / Emla

H to the E to the L to the G!

nu ska jag  kila iväg till tvn och checka criminal minds med mammi och sen ska jag sova hörs imorn, och då det är  frr-ree-eed-daa-ag!
vad ska ni göra i helgen btw? jag har iaf inga planer än!  puss n' later


one week left..

Ja som ni alla säkert vet så fyller jag lill vikks år nästa fredag den 10 april så ni får absolut inte glömma att gratta men jag är fortfarande lite osäker på var jag vill ha vill nog inte ha något speciellt typ pengar och ett halsband och kanske en ny väska im not sure, men slänger in en bild på mitt halsband, kom gärna med förslag på vad man kan önska sig?





lite av det goda!


Någon mer än jag som tycker om klubborna från Massimo Gammacurta? Sug på den ni!

i live 4 music


2 good 4 you



spring!

ett riktigt vår väder slår till och allas humör blir jätte bra, så hej då vinter jackan och fram men ballerina!

ja må hon leva..

Idag är det en speciell dag, för idag fyller min mammi år så jag hoppas att hon får en bra födelse dag, love her!
Grattis!


Detta lär troligtvis inte inträffa

* Cara väljer att satsa på skidåkningen och bestämmer sig för att flytta till trysil med sin familj..
* Annie åker tillbaka till Italien och gifter sig med Giacomo
* Emelie träffar en backslick snubbe och hon flyttar in i hans underbara lägenhet på söder.
* Vikkan är så skoltrött och bestämmer sig för att skita i gymnasiet och göra lumpen i Ryssland.

fotaj

jag har ont i mina kära fötter.. buhu. hihi höhö haha, har sprungit runt i isabells höga klackar för länge, som dessutom är för stora.. dumma mig & jag har ätit en bj-glass idag, inte en sån där vanlig utan en typ handglass eller vad man säger *blink* och jag har ingenting att skriva om, okej ? hajja. hejdå

Nu har ni chansen!

Kära blggläsare, vi har en fråga till er vad tycker ni om den här bloggen, nu kan ni påverka oss och säga till vad ni tycker, vad vi kan ändra, göra bättre osv! så kom gärna med förslag, puss/ vace

en ovanlig tisdag!

jag isabell och emla fick sluta lite tidigare pga mitt besök hos *hemlig* sedan var vi väl i centum ett tag till tills jag bestämde mig för att åka in till stan och köpa en present till min mammi 1000 kr på nk blev det. jag och hon kollade runt lite och min mor fick beslutsångest om en ny plånbok, tyckte att hon kunde få den lite tidigare när vi väl var på nk och hon tappa hakan när hon såg summan, för ni vet jag  brukar vara ganska snål  men nu kände jag  att det var dagt att ge till baka istället för att ta hela tiden! nu är jag  hur trött som hellst ska nog gå och vila lite och i natt komer min syster hem som har vart i  linköping. skiver mer sen puss n' later

hate to say i told you so!

det är så över, vem vill ha en brud som är 15 år äldre än sig själv? nej tack men nu är det so over mellan dem nu! ha-ha


you spin my head right round

ja som jag trodde igår så är jag hemma från skolan i dag. Känner mig som en skolkis i tanke på att jag egentligen är frisk som en ärta. Men det är huvudet som ställer till det en aning. Idag ska jag iaf sitta barnvakt sen kanske hem till älsklingen. Vi hörs senare, puss


undra vad mina kära vänner i skolan har för sig

onsdag

sådärja, nu är jag klar att springa iväg till skolan. Idag var jag super snabb ju ? höhö.. så nu blir det bara mys i soffan med ögonen klistrade mot tvn som visar MTV tills pappa blir klar och kan skjutsa mig till skolan

än så länge så vet jag inte vad som händer idag, anniebunniehoney vill till the big city, (uteserveringen öppnar idag) men vi får se om min far tillåter mig att vandra ut eftersom att jag inte lyssnade på honom igår.. hmm, annars ska jag väl bara gå i skolan och sen hem, urs va tråkigt det låter, när det är så här pass fint väder vill man absolut inte sitta inne, blööö / emlalala


 2 dagar kvar, sen är det ...(dundundun) LOOOV!

RSS 2.0