TÖÖNG BRORSAN


Står för updaten dårå

Träningen gick fan asbra ändå! Så ni vet det. Torvalla Allstars!
Izza ligger i min säng, jag har suttit och spelat facebookspel, dum jag är.. Snart kommer Emlatremla hit. Jag äter godis för första gången sen i typ söndags. Ska man köra på att söndagar är en sockerdag eller? Mitt förbud har ju några luckor för det är vissa saker jag inte kan klara mig utan;
Cola på fredagsträningarna, godis på lördagen eller söndagen. Förutom det ska jag inte äta någon pizza/donken eller ätagodis/dricka läsk. Jag har lyckats! Izza dricker just nu pepsi och jag ramlösa vilket är minst lika gott! Dutti tjäj.
Nu ska jag vara social, ät bajs hörrni!

Heheh, gammal biiild töt sej


tjaaaaaaaaaaaaa

Igår var vi några stycken hos mig, det var ganska trevligt. Idag ska jag på träning sen ska jag hem och mysa med izza. Jag mår toppen, lovar, jättetoppen. Inte trött, har sovit massor, elleeeeeeeeeer?

lördag

Hejhoppsan! Nu är jag nästan klar för utgång, ska bara vänta på att mina naglar ska torka. Ikväll så .. regnar det, inte ok. Menmen, vi ser det posetivt eftersom att det betyder att - SNÖN SMÄLTER, det börjar äntligen bli vår! Blablabla, och bla. Nu ska jag fråga mor min om jag får låna deras minneskort eftersom mitt är sönder. PUSS /E

Ellebazi Bazi Persson

Heej alla sötnosar just nu sitter jag hemma hos min mamma & väntar på min kära vän Cara vi ska fixa oss och så här inför kvällen nice. Igår var det fredag och då var jag Karro Matte & Lina lite överallt sen sov jag hos en kompis.


in my mind you're all retards anyhow

Jag vaknade för ganska länge sen, eller.. Typ halv tio eller något.. Jag har ätit frukost eller aa macka sen typ halv elva, eller kanske 20 i.. Snart ska jag åka och träffa några grappar, snart skiter jag i min frukost, jättejobbig att äta ju. Vi skiter i den, vi kör på youghurt istället. Jag typ pratar med mig själv, mongo..
Jag ska träna idag, wiiiie! Har inte tränat på hela veckan så jag har typ myror i braxorna. Hatar att bara sitta still flera dagar i rad, jag skulle fan inte kunna sluta på cheerleading.. Vad ska jag göra då? Ha ett liv? Va? Näääe? Nej.
Nuuuu ska jag äta youghurt sen packa träningskläder.

Saaaknar min klass! (HAHAHAH Fredde, jag kan inte sluta garva åt den här bilden)


skoolan

Sitter på mediaproduktion och håller på med Adobe illustrator. De e typ som photoshop fast ändå inte! Efter den här lektionen har jag lunch och sen naturkunskap. Eftersom att jag är klar så ska jag nog plugga lite NK. Eftersom att vi har läxförhör sen efter lunch. Ikväll har jag träning i 3 timmar. E alltid helt slut på fredagar så ska bara hem och sova eller till nån kompis och slappa. Fan va skööönt!

Juste förresten efter nk lektionen är de sportlov jippie!!!

.


- I think love will come towards me
like a warm summerbreeze
I got my head among the clouds


måste bara

"Postat av: Julia
Vad skönt att du förstår Bellut, kommer sakna alla er, men fan mest dig bruden!! Kommer komma och hälsa på en massa, sen joinar jag er på studenten! ;)Puss!
2010-02-25 @ 21:47:37"

PUUUUUUUCKO, du kommer inte kunna sakna mig, jag kommer vara som en mygga i ditt öra en sommarnatt när du ska försöka sova.. Typ!

Helt snygga!

GILLAR

Veeeeeem ansvarar för designen? Jag gillare!


brevik next

tjohotjohej! nu har jag ätit (godis) i stora lass, big mama kropp nu *check* Ska ut till brevik och promenixa med emelie och cara, eftersom det inte är så värst kallt ute så det bli mys! Emelie skrev precis att det bara var en minus ute så, niz. Men ska börja fixa lite nu, pussen! / Emla



Pings chamigaste pose, sexiii


Lycklig

Pratade precis med papi, han har tydligen redan lagt undan 7000 till min USA resa. Älskar honom! Great man den där ibland!


tjollsa

Har precis ätit. Pratade med Julia för ett tag sen. Helt plötsligt ska hon hoppa av gymnasiet men jag förstår henne, stötting to 100 %. Mitt hår är smutsigt, myse! Kommit på för ett tag sen att jag ska langa godis/skräpmatsförbud till mig själv, för att se om jag kan hålla det bara. För jag har hört att man kan om man vill och jag har hört att det är sommar snart. Funderar på att städa mitt rum, hårinpacka mitt hår men.. Näe. Istället ska jag plugga.
Lyssnar på Matisyahu - Jerusalem, tööng. Nä nu blire plugg!

Snygga tjäjer 08, mitt hår ser ju inte lite tunt och slitet ut eller? (villa ha sommmmmar)


nutten då

Stackars lille pysen, har inga bollar kvar.


love theeeeeem


Asså Georgia allstars är så grymma!
Första vidoen: ljudeffekteeeeeeeer! 00:25 toppen längst ut till vänster, så grym. dansen "oh my god" volter, allt!
Andra: men? SLUTET? allt

Skolan & shopping

Hej en dålig & en bra onsdag, vad kul när jag skulle åka till skolan imorse att jag fick vänta på bussen i 50minuter jag har nog aldrig frysit så mycket. Sen när jag kommer till skolan blev allting bara ännu värre & jag tar inte upp vad!

Sen efter skolan åkte jag & Cara till centrum och mötte upp Annie och Frida och vi fikade sen gick jag & shoppa lite med min syster mys!


Snygga människor


Jag och Simon i lördags


Hela världen är så underbar om man är korkad, tom och glad

Sen vaknar man, då är världen inte lika underbar, då är det bara en massa man måste göra.

tja tjarå

Hej alla! Idag så ska jag till skolan, Efter skolan ska med frida och möta upp Annieoch ta en fika eller nått. Sen ska jag hem kanske plugga lite och va med seani. wiiee! Nej men aja tjaråpuss

haha rotat i min gamla blogg

Och hittade:


Haha fett kuul, vet att du tycker det! Nutte dåå


Tjoho, Bella har en åsikt

Skoja bara.


Tisdag

Hej snyggingar kom hem för ett tag sen har varit i skolan & i centrum och shoppat lite med mamma. Så nu ska jag börja städa mitt rum & sen kanske C kommer. Men vi hörs senare puss!

Jag behöver hjälp, min mamma fyller år imorgon men jag har ingen anning om vad jag ska köpa. Några förslag?


Kavaj & smycken fråm Hm!


skratta med mig!

Två små fjortisar, 95:or också. Jag vet att jag inte borde klaga på småttisar men dom påstår att Jonna är ful. Titta på dom?


Juste dom tycker inte att dom är fjortisar heller (ahahhaha) Skratta med eller?
http://lillieobelluu.blogg.se/


Skoldags snart

Träningen gick bra igår förutom att halva laget inte kom pga av tågen inte gick vilket va lite synd. Annars så va allting bra. Ikväll e de träning igen då hoppas jag alla kommer. Kirra sjuts förfan! De hade jag lugnt gjort så här dags innan DM lixom. Aja

Såhär ser jag ut idag
 
Hm, Dags att sola? hihiih


Är hos Hanna nu

Hej alla söta sitter hemma hos Hanna nu & hon badar så jag hade lite tråkigt, som ni kanske ser på korten där neranför.Men nu ska vi laga hamburgare! vi hörs!


En utråkad Bazi just nu!





rastlös

Idag har jag ju bara vart hemma för att vila, jag blir så rastlös då. Ska nog lägga mig och kolla på antingen tingeling eller prinsessan och grodan. Jag är mycket oglad på Emelie W.

Min bebbbbbbbis


ey0

Sitter och försöker äta lite, vindruvor i detta fallet men det är svårt.. Men jag är hungrig så, har soppa hemma, ska jag nog äta lite senare. Tugga är ju ett problem..

Så här såg jag ut igår kväll, svullnaden går inte ner. Fast det är på den "normala" sidan som det gör ont i käken när jag tuggar.. annorlunda


Bilder lånade av fridaflakstad.blogg.se



haha partyhatten på?:D

Sexy biatches

Ronnnie eller y hah

Haha yber ful  (?)


Godmorgon måndag



Godmorgon måndag och 23- grader, sitter i min säng just nu & plattar mitt hår och lyssnar på darin. Jag börar 09.30idag så jag måste åka hemifrån 08.30, så just nu har jag lite bråttom men här kommer en bild på dagens dresscode!


Dagens planer:

Gå till skolan 14:00
Möta Hanna
Sova hos Hanna


Helgen

Hejsan alle glada! Helgen har varit riktigt skön, I fredags åkte jag bara hem till sean och kolla film o sov. Sen på lördag morgon så åkte jag och min family till länna och köpte lite grejer. Jag köpte nya sportbhar och en mössa. Sen åkte jag hem till mig igen, Sen kom tjejerna över så jag bjöd på lite middag och singstar! Wiie, senare mot kvällen run 1 tiden så åkte vi mot tyresö koriandergränd, sen åkte jag till sean och sov. Igår så mötte jag upp Emla och Emelie vid torvalla emla skullelämna in lappen om aatt hon ska börja i Senior A och åka med till USA. Efter de åkte vi till handen käka donken sen så gick vå på vår egna träning. Träningen gick iaf asbra Ikväll så ska jag också träna inget mer. wiie! Puss på er alla


Gammal bild på nån tjej middag vihade för lite mer än ett år sen ? Hihi


Helgen

                         



Hello sötisar jag hinner/orkar inte blogga på helgerna, så därför gör jag ett inlägg nu så ni får veta vad jag har gjort hela helgen.

 Fredag; I fredags firade jag Lina & Emla min syster som fyllde 21år i torsdags, sen åkte vi vidare!
 Lördag; Först kollade vi på melodifestivalen & sen åkte vi till koriandegränd
 Söndag; Har jag bara varit hemma, orkar inte gå ut!



Jag Emla & Lina i fredags!


"men nu kan inte vi pussas ju"

Jag har ont, jätteont. Jag har precis gått igenom min längsta och jobbigaste måltid. Idag har jag: Vaknat upp hos Martina, åkt hem, åkt på träning, fått en smäll, suttit och väntat på sjukhuset i 4 timmar, fått hjärnskakning, fått ont i käken så jag inte kan gapa eller bita ihop. Livet är hårt. Så nu ska jag sova bort smärtan så jag mår bra igen. Tyck synd om mig. Hejdå

bild från igår lite random sådär


Förlåt Emla

Förlåt för igår Emla, hoppas du inte e arg du kan ju ringa eller smsa mig när du ser det här. Älskar dig!


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA


martinas första enkelsnurr, hon har inte utvecklats alls...

AHAHAHAHAHAHAH


fjorren själv 08

samtal med issa

(Vi pratar om kändisfrisören Bobby efter att ha kollat i Kissies blogg)

Issa:
Det kostar typ 990 kronor att klippa sig hos honom
Jag: Aha, ofta..
Issa: Aa och han tar in en ny kund per vecka typ
Jag: Okej hur vet du det?
Issa: Har kollat lite i hans blogg, så jävla kul att kolla i
Jag: Okej vill du klippa dig hos honom eller?
Issa: Nä min mamma klipper mig plus att jag vill inte ha någon jävla bög som står och taffsar i mitt hår!

Jag och Issa är bevis på att man kan funka även fast man är varandras motsatser dvs. Jag tycker folk som är homofober är korkade, Issa är homofob. Men jag står ut med henne ändå!


Vi är gangsters


Listen hot stuff


happyhappyhappyhappy! Vet inte varför men har this good feeling!


godnatt

Hola !
Har precis fikat med mor och mormor (+ martin och marcus) Kaffe latte och semlor, mums! Fast borde egentligen lägga av med allt fikande och godis ätade, det är ju snart sommar! Hehe .. Jaja, nu ska jag iallafall försöka sova, godnatt / emla


torsdag

Tjohotjohej!
Sitter och lyssnar på Ke$ha och tokio hotel och har inget liv, skulle det varit varmt så skulle jag gårr ut och promenerat nu, men nej.

Men iallafall, innan jag gick i ide så var jag i Tyresö centrum och handlade lite med mamma (tog kort på alla, men märkte att mitt minneskort var sönder, så dom bilderna är det bara jag i hela världen som kommer se *coolt*) Fick iallafall med mig: underkläder, smycken, en klocka och ramar.

sen flippa jag gal1 med bella en JÄTTE LITEN stund

Love / emla

Äkta pälsjacka

Tja snyggingar kom hem från min pappa för ett tag sen, har varit där & firat min syster som fyller 21år idag grattis. Sen åkte jag och mamma med min min mormor ett tag och hon gav mig en äkta pälsjacka, är det rätt eller fel och han en äkta pälsjacka? jag tycker att det e sjukt fint men jag vet verkligen inte med den här.


Hiss eller diss? på min jacka jag vet verkligen inte själv hjäääälp mig!!


Kommentera & skriv vad ni tycker!


E NI TAGGADE BRUDAR


Florida miami

Spanien

Gotland


tjo

Igår va jag i skolan sluta 20 över 1 sen drog jag hem med dom tuffa bryyyydsen o kolla på några p-rullar sen drog jag till sean sov där åkte hem åkte och köpte kläder. nice va?


Bild från i sommras, Så jävla snygga! hah


swallow me then spit me out

Skolan idag gick väl bra, matten gick bra förmförallt. Jag har typ blivit Einstein eller hur han nu stavas. Grym på ekvationer är jag iaf!
Idag vet jag inte vad jag ska göra, känner för något kul inte bara ligga hemma och kolla på film. Jag vill göra något oförutsägbart, något helt knäppt. Hmm, jag ska ringa Emla.
Såg nu att jag bara hade målat samanlagd 4 naglar - snyggt. Fixar det när jag skrivt klart det här igentligen helt meningslösa inlägget. Ha igår när jag skrev det sista på min uppsats märkte jag hur djup jag blir på natten kring läggdags, deep shit må jag säga. PUSS!

vi kör på ännu en sommarbild! Snygg ljushårig brud med Julias handgrej i början av gymnasiet typ, coolt.


Its ellebazi bitch!

Ellebazi här nu kommer jag börja blogga här kul va? jag vet hihi. Idag gick jag upp vid 06:30 & började göra mig iordning och nu  e jag klar och ska snart springa iväg till bussen och åka till min älskade skola, vi hörs när jag kommer hem ikväll, puss

Mina planer för idag:

Gå till skolan till 14:10
Träffa Cara
Fira min syster, grattis December 21år!



Såhär ser jag ut idag!


godnatt



Helt oredigerad bild! Det är inte mitt fel att jag är så snygg (?) och om ni säger någonting annat så är ni bara avensjuka små läsare till min stora kändis blogg! I know u love me, xoxo / the one and only, Emla!

He-he .. Skulle jag kunna bli en kändis-bloggare ? ;$


& Hon har redan gjort klart sin historiauppgift

Vi får ju se hur den bedöms men jag menar ett G eller VG- lär ju inte sänka mig särskillt mycket så kör bara. Sl33pmode!
Helt osamanhängande: hatar när folk ska kritisera varenda liten rörelse jag gör.

SOMMMMMMMMAR


This is gonna be a looong night

Kom nyss hem från träningen, så jävla skönt med styrka i slutet. Ha vi hoppade hopprep. Nu sitter jag här och luktar ofräscht. Jag skulle ringa min papa om spain men han låg och sov så det tar vi imorgon istället. Gissa vad jag ska göra nu? PLUGGA! Imorgon ska jag på polisförhör klockan 12.15 (nej det är inte jag som gjort något, jag ska vittna). Jag har aldrig vart på förhör förut! LÄSKIGT. Har ju några host vana vänner att fråga om råd haha. Ne nu ska jag plugga history sen duschen sen sängen.
PUSS på er!

Stor bild ja. Nej men jag längtar inte till sommaren, vad får er att tro det? - Jag och mami gotland typ 08


Zara - Lost


onsdag

Hallå! Kom nyss hem från Cara, där har jag väl .. ätit, och ätit så jag mår mer än illa just nu. När jag kom hem så fick jag lite smycken av min mamsi som en försenad alla hjärtans dag present, sweet! Ska strax färga mitt hår, mörkare.

(trot Bella har varit lite för lite med mig, det är därför hon är TPL)
2 bilder för att sukta henne lite mer, hihi ! / emla


The rush is worth the price i pay

Idag gick jag i skolan från 8.50 till 9.35, aldrig fel. Efter det åkte jag till donken med Nicke Micke Viktor och David. Måste sluta äta sånt skit eller sluta klaga på min kropp, fett dum brud som klagar över min kropp men ändå trycker i mig sån skit? Så gott är den inte ens.
Jag är inte på så bra humör, det är pisskallt överallt och jag tinar inte och tror inte att jag kommer göra det förns i sommar typ. Har kommit in i någon mongofas, jag pluggar mycket och lägger mig tidigt, är trött hela tiden. Igår var en bra dag, idag blev jag typ zombie igen - fan då för? Vi gör som vanligt och skyller på vintern. Ändå så har jag en historiainlämning imorgon som är jättejobbig, jag förtjänar ett lov, och en resa utomlands. Sverige är nog inte riktigt min typ av land, förutom på sommarn. Nej nu ska jag fortsätta plugga sen träning (zombie). JAG VILL ATT DET SKA BLI VARMT!
Ke$ha – Your Love Is My Drug
Ke$ha make mig happieeer.

Låt det bli så varmt som det var här, låt mig bli lika brun och lika glad och ful! Spontant färga håret, gå ut och möta emla i slingmössan som ett jävla fån. Låt mig kunna ringa typ simon när vi inte träffats på länge när jag är på väg hem från issas land och han vart på gotland så han åker och möter mig på gullmars och sen åker vi och träffar sebbe och äter kebab på alleplan. Spontana kokogrejer med issa, gangsterbilder, anden i glaset på issas land, sommarmiddagar ute på caras veranda, möta emla i skogen utan att frysa arslet av sig, mysa utomhus med martina, mysa vid vattnet på kvällen, sitta vid vitlöksgränd med issa och ping, sakna sönder cara när vi åkte otajmat till grekland/spanien, träna utomhus, aldrig behöva sminka sig ett dugg förutom mascara på kvällen när man ska ut. GE MIG SOMMAR VAFAN?


godnatt

Såja, nu ligger jag nerbäddad hemma hos mami i Haninge. Har precis ätit ett äpple och druckit lite äppeljuice, haha. Ska strax stänga av datan och kika på något program som är på 3an innan jag somnar, ska försöka stöta bort mina smsg33ks också ^^, Love / e


veckans planer typ?

oj kass uppdatering från min sida. Har inte riktigt haft orken, Men iaf.. I lördags hade jag lite folk här hemma hos mig, Sen söndags hade jag träning och sen var de ju alla hjärtans dag så jag var med seaanii fick blommor av honom. Jätte gullig :) ! Sen så i går så var jag med Emla, vi firade våran ett årsdag med chips och godis. Sen drog vi på träning och juste fick G+ på mitt matte prov också. Sen idag så har jag varit i skolan sen legat hemma heeeela dagen ocht yp halvsovit. E så jävla trött. måste börja sova bättre.

I morgon så slutar jag iaf 20 över 1 riktigt skönt! Bara för att vår lärare ska på nån friendsgrejsimojs. Sen e jag väll med lite vänner, Sen senare mot kvällen ska jag va med sean. Och på tors e vi leeeeeeeeeeeediga jippie!


Sandra!!!!!


HAHAHA Sandra!


tisdag

Hej bloggen!
Efter skolan idag så ska jag åka hem och packa, skulle ju egentligen hem till mamsi igår men .. ja. Efter det är det nog matdags och sen träning, en helt vanligt Tisdag helt enkelt.

Men nu ska jag trött, irriterad, kall och försenad börja röra mig mot skolan. Love / Emlis


gz

Till min bästis Ruben som blev storebror idag!
Idag har jag tränat för omväxlingens skull elleR? Sitter och river av mina nagelband - skitdum.
 Jag ska typ sova snart, jag orkar inte skola, jag hatar vintern och att jag har så jävla lockigt hår. Skolan kan ju alla förstå att man ogillar, vintern också den är kall mörk och suger helt enkelt, det där jävla håret jag har är skitjobbigt för att jag får ju slitet hår när jag plattar det och det vill jag inte ha så då måste jag klippa det, och om det är kort måste jag platta det, om det hade vart långt hade det fan fått hänga bara. ARG. Känner att snart måste jag fan skriva "PMSvarning" i min panna. Så att folk bara chillar med livet och förstår att jag är irriterad, stressad och ångestfull. Nej nu ska jag sova tidigt och hoppas på att vakna på bra humör imorgon.

Bra låt typ

There's a place I know
If you're looking for a show.
Where they go hardcore
And there's glitter on the floor.


alla hjärtans dag

Idag har jag tränat och sen kom niklas hit. Han hade med sig en fin blomma till mig jättegullig! Sen kollade vi på en annan del av köping som han sagt hela tiden att det suger men ändå så skrattade han massa. Annorlunda pojke. Sen kollade vi typ på halva prinsessan och grodan. Sen åkte han hem för att han inte vågade sova kvar här och hänga med min mamma imorgon (jag börjar 8 och han 10 imorgon) så aa. Nu ska jag väl sussa typ.
Jag vill inte till skolan imorgoooooooooooon.
GOD NATT!


godmorgon lördag



ikväll så ska jag umgås med dom gamla vanliga, eller nja - lite blandat kanske. Men kul kommer det absolut bli! (eller ja .. får vi hoppas ) Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig än, så det är väl dagens problem .. Jag har ett jobbigt liv </3 emla


Ranbdom

Sådärja, Nu har nästan hela dagen gått. Träningen gick helt okej, Va lixom i tre timmar så man palla inte så mkt på slutet dära. Men de va avslut med en låååång stretch och lite snack o sådär. Sen åkte jag med första bussen till brb med issa annelie och emla och böt sedan buss. Sen när jag kom hem käka jag lite middag o så där sen sjöng jag lite singstar med my family. Och nu funderar jag på om jag ska till Bella där tjockisarna är eller stanna hemma och chilla galet.. Hmmmm Vad tycks (?)


Här är två av chockizarna


fredag

Hoppla, ska strax springa upp till allé där jag ska möta upp lill'v som ska ge mig sällskap till träningen. Ska först packa ner lite myskläder till efter träningen om man skulle hamna hos en sötitös efter med massvis med godisssss. (jag kommer bli smäll fet) Jaja, måste sätta igång nu! LOVE / EMLA

Whos the best? Im the best.

Igår efterskolan åkte jag hem med Bella, Issa och Emla. Vi hade lite svulltime at my place med pizzaa chips godis och allting! Senare så busade vi lite med Sean när han kom hit. Fan va kul trodde jag skulle dö av garv. Sen drog tjejerna. Då kolla han och jag på alla fast and furios filmerna. Sen somna vi, Gick inte till skolan idag häller. Vaknade för undefär 40 minuter sedan. De va asnice, Och om några timmar ska jag på träning. Vi ska träna i tre hela timmar idag. Shit! Hoppas de inte blir nån styrka nu asså. Men ska ändå inte göra nånting efter ska hem och äta middag med mig syster för hon fyller 15 år idag. Grattis syster! Så jag och familjen ska fira henne lite granna. Sen ska jag väll träffa nån kompis eller nått och ta de lugnt! Så vi hörs senare babes hejdå!


nyss haft svenskaprov

Sitter i skolan med kostymnissen nicke, så stekig! Kommer in på svenskan så sitter både nicke och micke i kostymer och solgasögon steeekiga människor. Sen vare prov och alla körde på känsla typ inklusive jag, dä ä nääjs. Nu ska jag spela bubble struggle! TJA!

Ska träna idag och den här sötsaken till vänster är inblandad!


lkhkhöh

Hej nolifers!
Kom hem för en liten stund sen, har legat hemma hos cara sen isabelle och kikat på lite filmer och svullat. (rullade i största del hem)

När jag kom hem så tvättade jag bort sminket och borstade tänderna och när jag kommer in i sovrummet igen så har jag fått sms från 2 töser som tydligen har spytt ravioli och den andra behövde toa papper från sin mami, riktiga tokungar dom där! / e 

00.07

Tjo blä! Vi kom nyss hem från bion, den var kalaskul! (för oss med torr humor) Och gratis bio sitter ju aldrig fel. Nu är Izabelle i duschen så jag ska bädda om min säng så hon kan somna och låta mig vara, hehe skoja (lite)

Om någon kan komma hit och bädda åt mig och massera mina fötter så skulle jag bli väldans glad, ingen ? näe, men jag vill ändå inte *men jaaag vill inte..*

men nu kallar sängen, svejs! / e



facelook for the night


pluggm0de snart

Länge sen jag pluggade sist känner jag. Så vi kör en pluggdag fram till träningen, ska sitta bänkad framför svenskaboken eftersom att jag har prov i övermorgon - på fredag (åååh fredag)! Längtar till fredag men inte till provet. Det är så mycket i skolan just nu, jag önskar bara att jag hade en sån där fjärris som han click har fast som spolar just då inte alla såna stunder, och som har slow motion.
Possetivt idag var att: min engelska lärare kom fram till mig och sa "Gud vilken bra uppsats du skrev bella! MVG, den var jättebra, jättebra grammatik!" då blev jag glad.
Negativt idag var: klassbråk, pallaaaaaaa. Får så ont i magen när alla är så arga :(
Dagens tyngd på axlarna: Individuella valen, vad väljer man liksom kinesiska? gaaaah

så här ser mitt badrum ut och så här såg jag ut idag - schleetet
PS. caras hiss/diss var grym! dissen var bäst (riktar mig till en speciell människa) börjar han på N kanske? elleeer?

sötisar!



ons

yoyoyo och YO (?!) Solen skiner ute, hur härligt som helst! Men det lär ju inte vara lika härligt när man går ut (kallt) fast ska snart ta det steget, att gå ut i kylan för att röra mig mot skolan .. Skulle hellre vilja träna, ganska taggad, fast vi har haft träning 3 dagar i rad nu.

Jaja, efter skolan ska jag hem och fixa mig lite inför förhandsvisningen. Eller ja, först kommer jag nog sova lite för bion börjar inte för en 21.00 MEN, ja, typ, hej, då, kanske, eller, bye.


bilder

ja, vad ska man säga ?


strike a pose izabelle


smile (?)


JIHA, emelie och emelie lix


sötiZ beluW


peace-cara!


just, ha-ha.


drägg


tråkigblajja

gårdagens:


dagens:


Dagens



SOVA!

Så där ja, äntligen nästan klar. Hinner inte med halv 8 bussen så tar 8 bussen. Jag kommer säkert sova hela dagen i skolan är verkligen skitskitskit trött! Har en stor svart tjocktröja på mig. Riktigt sexigt, Nat! Hämta min jacka at annelies place igår och fick tbx ipoden av frida. Så nu ska jag börja lyssna igen on  my way too school. Najs va? Nu e de bara kameran som fattas som Bella my homie har.. Idag efter skolan ska jag hem o sovasovasova! Gud va skönt, Känns som jag inte sovit på år o dar. Behöver verkligen sova! vill bara gosa mig ner i sängen nu asså...


sommar o sol o vi har korta kjol

Ligger just nu i sängen, Ramsan e klar. Förutom en liten rörelse, Ska kunna den perfekt när jag kommer till träningen på fredag! De blir nog lätt, kan den redan i huvet så nu e de bara kroppen som ska hänga med! Men de ordnar sig. Hade prov idag, De gick hyffsat bra faktiskt. Eller tror jag iaf, För alltid när jag gjort ett prov så tror jag alltid att jag typ ska få mvg sen får man tbx proven med ett IG- Eller ett G- KUL! nej inte direkt.... Vill ha helg nu bara orkar inte skola ju! Eller nej förresteen jag vill inte bara ha helg, Jag vill ha sommmar!!!!!


Hiss o diss



Gamla videosar, så jävla kul o se! Måste börja filma oftare, så jävla kul o kolla på senare i livet. Hahaha!

lll

 





Killar som spelar! Vad mer behöver jag säga?


mongoklubben

Vi har nördat oss och fotat utomhus snygga, skitkallt. Har numera typ min första seriösa proffebild på fejjan:


cool tjej! människan bredvid fick inte hänga med mig på proffebilden :(
Men nu ska vi göra annat.
närmare bestämt ta massa fula bilder (vi har inget liv nej)

myser hos murrahett


jonna & jag nyss, sjukt snygga! Mössan är k00l

Sätta på en byssss.

Sitter här nu, Är färdig för skolan. Bussen drar i väg från om busshållplats ca kl 07.38 och då måste jag sitta på den. Hoppas fan att Emla är vaken nu och hoppar på den. I dont like att åka ensam ju! Ne skoja, Igår hade vi träning. De va en riktigt kort träning. Tränade på våra platser typ, För att alla fått nya. Idag ska vi bara mata programet hela träningen riktigt nice! Hoppas fan att alla kommer annars mördar jag hela bunten som inte kommer. Grr hatar när folk e så respektlösa o inte kommer på träningarna (Annelie nu menar jag inte dig haha) Nej men helt seriöst så mycket som vårat lag har skolkat har jag knappt nej jag venne vad! Aja skit it. Nu blev jag sur av att skriva helt plötsligt, Ska dricka upp mitt caffe borsta tänderna knyta dom jobbiga röda skorna och sedan sätta mig på bussen. Så Tjaaaaaråååå läsare!



läggdax!

Ska strax hoppa in i duschen och sen nanna kudde till Ladder49, kommer aldrig kunna somna till den filimen - den är förjävla bra. Men innan allt det där så ska jag skicka helgens bilder till Emelie (lägger upp dom här imorgon för blogg.se fuckar ju uruururururur just nu så man kan inte lägga upp några bilder alls, *ledsengubbe*) och bädda sängen så den är redo för mig när jag kommer, hehe. Love / emla


veckan

måndag: skola, träning
tisdag: skola, träning
onsdag, skola förhandsvisning av Farsan
torsdag: skola, chiiilllllpillll
fredag: skola, träning, ta det lugnt
lördag: bushus
söndag:träning

love / emla


måndagar är aldrig high-tech

ser ut såsom så här idag (värsta modebloggarn!)

heheheh, osminkat, bulle på huvet, tröja och jeanstights - modebloggARN? HA har börjat byta om (därav sportbhn). Nu till bubble struggle ett tag!


heheehehe

Jag skriver också i den här skitbloggen! ey. Helgen var.. annorlunda. Vi säger inte så mycket mer än så. Däremot så blev jag igår anklagad för att yo y mi homies ska ska ha snott saker från ett hus i krusboda. Tror inte att den där killen var så high på att förstå att vi inte hade tagit något så en polisanmälan skulle tydligen göras, då föreslog jag att polisanmäla luften också för den är minst lika skyldig. Ibland så undrar man ju vad grejen är. En ipod tydligen, nu kör vi en dessie "jag har faktist råd min en egen ipod, man är ju inte fattig". Nej men jag skule känna att jag förolämpade mig själv om jag tog något på en fest, jag menar det är ju någon annans grejer, inte mitt problem att vissa inte lärt sig "mitt&ditt" regeln. Jag har aldrig i mitt liv tagit något från en fest så jag blev faktist djupt förargad på människan. Mest för att han råanklagade oss, ingen fråga utan "det måste vart ni blablabla". Men de kan ju polisanmäla hur mycket dom vill för jag har inget att dölja så kör på bara!
hehehe, idag har jag vart i skolan och ska snart på träning

lördags, vet ej vart mina ögon flytt men dom är där någonstans. TJA!


Min helg!

Helgen har varit helt okej, I fredags efterträningen åkte jag och martina till dennis och träffa lite folk. De ve nice, Har inte träffat dom människorna på jättelänge så de a kul o dra upp gamla minnen. I Lördags börjar jag kvällen hos Annelie då hon fyllt år och ska firas! Hon bjuder på middag, Vi bjuder på sällskap. Haha! Nej men framåt kvällen delades vi upp, Hälften av gänget drog till krusboda och andra hälften till Johan. Jag drog till johan. Va lite lame där i bärjan av kvällen men blev roligare under kvällens gång. När kvällen va slut åkte jag hem till Sean och sov. Söndags så gick jag upp tidigt blev hämtad av Mamma för att sedan dra till länna och köpa lite grejer, Köpte mjukisbyxor, Röda converse, och en mysig tröja. K00l, Söndagen avslutades också med träning.

Träning idag också från halv 9 till 10. Verkligen överdriva tiden lixom, Alltid så sena träningar. Men vad gör man om man vill vinna dm? Jo precis man tränar..

hej emla

Det här har jag på mig :


men nu ska jag springa ner och göra frukost, ungsbröd och kaffe står på menyn för moi and papi! Love / e


lördag

Ja, jag undrar också varför jag egentligen är vaken vid den här tiden på en Lördag. Är redan fixad och klar också! Men det är för att pappas halvbror kommer på besök idag, varken jag eller pappa har träffat honom så vi är lite halvnervösa, speciellt papi (hihi jätte soet!)

Sen på eftermiddagen så ska pappa på 50års kalas och isabelll&izabelle kommer hit för att fixa sig för en utekväll. MYS / emla



& lite trams jag köpte igår:


fredag

Hejhopp! Nu har jag städat lite här hemma så nu har man pengar i fickan. Ska till centrum snart där ska jag möta Cara och köpa strumpbyxor samt någonting till Annelie. Efter det så tar vi direktbussen till träningen, sen får vi se vad som händer. Love / e


löparn

nu springer jag till bussen, pusshej!


freeeeeeeeeeeeeeeeeeeedag mannhen½!

Hello! Ska strax börja tralla mot bussen. Vi har bara MDK från 08.55 till 11.25 idag sen slutar vi, lite sisådär skönt. Har ingenting att skriva, skulle egentligen bara klottra in ett hej och ett hej då men nu blev det ju mer än så .. vad gör man då ?

lägger in dagens och säger hejdÅÅÅÅÅ! / gullis emelie


godnatt

Nu ska jag ligga och lyssna på musik i ca 20 min tills klockan slår över 00.00 så man måste skriva grattis till plutten Annelie som fyller 17år. k00lt, hoppas vi lyckas ge henne en lyckad låtsas födelsedag på Lördag! / e


extra film

Juste. Beställde hem lite bilder ifrån extrafilm.se för någon dag sen, och dom kom hem idag. Inte världens bästa kvallite ganska dålig faktiskt, men det duger. Ska iväg och handla med pappa på Lördag så då fixar vi hem lite ramar också. / e



men nu sitter mina babes fast tejpade brevid fönstret, gillart!


hemma

Hemma nu. Blev kanske inte en så lång promenad, men mysigt var det. Vi satte oss vid dagiset mellan våra hem och snacka massa bull , som vanligt. Sen ringde hennes mamma och sa att hon var en aphjärna och att det var dags att röra sig hem, så då sade vi adjö och gick åt skillda håll.. *hehe*

Men nu är jag som sagt hemma och ska fixa mig för läggdags, PUSS / emla



AHHAHAHA, bara för att mobba stackaren


21.04

hejhooo !
sorry för dålig uppdatering från min sida.
idag har jag iallafall bara legat hemma efter skolan, men nu ska jag ut och promenara lite med Sandra. Ska bli mysigt, för har inte umgåtts med henne på ett tag, så det lär ju komma massa skvaller också *fniss*

lite smått jag köpte igår:


men nu måste jag rusa! / emla


Bio ikväll!

Ikväll ska vi jag sean bella och niklas på bio. Vi ska se Daybreakers. Handlar om att alla blir vampyrer och grejer. Så ska in till stan om några timmar ta ut biljetterna sen käka lite sushiiii och sen se på filmen. Sen hem och läsa min bok och sova galet! Bye



Orkar inte

Va på Zita igår också, tråkigaste på lääääääänge! Seriöst, Efter de så va vi tvungna att hänga på gullmars eftersom de hände lite grejer. Läääääskigt!

Missade halv bussen, Så just nu sitter jag och väntar på att 8 bussen ska komma. orkar inte skolan. Asmånga som e lediga idag ? Varför fick inte jag va ledig :( Puhu.. Efterskolan ska jag hem igen , för jag har en mupp som ligger bakom mig och sover just nu ;)

Hörs senare bye!


träning

Ska på träning nu, skriver latero om min mindre coola dag. brååådis!

Ser inte riktigt ut så här, men om man byter up tröjan mot ett svart linne så.


Dagensssssssssss


cara loves zita !


I förrigår sov jag hos Sean därför jag inte upptaderat, och igår var jag på träning så inte riktigt haft tid. Men just nu sitter jag iaf hemma. Vi ska va utanför Zita kl 13. Med klassen för vi ska lyssna på nån föreläsnings grej. KUL! Inte alls. Har varit på en sån föreläsning förr med klassen och alla typ låg o sov. Men aja,

Ikväll ska jag kankse på bio med tjejerna. Men vet inte riktigt fall de blir så. Vill spara lite pengar till helgen till annelies present och grejer. Så jag ska nog inte med på bion, Så jag tare nog lugnt hemma ist och kollar på nån film :) Men vi hörs senare pusS!


FAN

FAN! Jävla jackie och patrik.. De va ju kristoffer och erika som skulle vinna fanfanfanfan!


ey

Min start på februari är inte lika bra som Caras. Har håret i en bulle, inge smink,  började klockan åtta hade matte men typ soov, sen skridskor och nu sitter jag här med en coke. Väntar på Julia, om hon hade vart snabb så hade jag hunnit äta innan min spanska men så är inte fallet med Julia, för Julia är inte ens lite snabb. Hon är seg. Idag ska jag sitta kvar i skolan och plugga sen träna 17.15, kanske ska kolla om A vill hänga lite innan också. Nä snart äre spanska, ciao!

Jag vill ha hej-hej sommar!


skol dags tyvärr!

En bra början på februari, Sovmorgon, Vaknade pigg, god frukost, och helt okej hårdag. Jippie! Älskar sådana morgonar. HAr samhällskunskap som första lektion också, men jag ska nog ta med mig min bok och läsa den istället. För vi ska ändå bara gå igenom alt man ska kunna på provet. Man får ändå ett papper i slutet så varför slösa en hel lektion när man kan läsa allting på 5 min? Dessutom e jag proffs på kriminalitet redan så jag behöver inte lyssna idag. De hjälper faktiskt o lyssna på lektionerna! ahha, men not today. Eller asså aaah fattar ni?
Annie kommer kanske till vår skola under lunch idag och hälsar på :) De va längesen känns de som. Hoppas hon tar med sig min ipod också. Lovar att hon inte fyllt på några låtar än. Då mördar jag henne, För hon lovade faktiskt. Grr..

Idag så ska jag efterskolan bara hem och kanske läsa lite haha g33k sen ikväll så ska jag va med Seaaaan och kolla paradise hotel jippie! Längtar redan haha.. Final lixom, Vilka hejjar ni på?


Haha dagens, haha ni skulle se mitt fejs haha. Helt seriös lixom haha!


Bazi gästbloggar

Tänkte bara säga till Cara kan du ta med dig mina skärp till skolan imorgon tack!


Gammal bild på mig & Cara sexy!


RSS 2.0