Alla vill vara som oss

Cara, en liten söt flicka. Stora boobies och löshår. Har ofta ont i huvudet under skoldagarna men så fort hon kommer hem kan hon knappt bärga sig till att svulla och kolla på The oc eller satc. Cara spenderar helgerna precis som vilken fjortis tjej i Haninge gör, PIP! Hon älskar att gå i höga klackar så att hon blir lika lång som sin högerhand Emla. Hon lyckas inte så bra *blink*

Emelie, en blatte från blatteberg, hennes svenska är sådär då hon ofta använder blattespråket till sin hjälp. Klagar ofta över sina vackra kärlekshandtag (då hon inte har några, smal som en pinne) Emelie älskar att tvätta fönster på vardagarna och på helgerna brukar hon, PIP! Hennes stil är hobbieturk då hon ofta går runt med sin palestinasjal och mjukisbrallor och leker. Hennes bästevän heter Martin och är en skit gullig prick som Emelie älskar att hänga med på helgerna.

Vikks, vart ska man börja? En rysk liten tös som bor i t-centralen. Hennes nya kärlek är lilleskutt som hon delar samma koja som. Han är en vit sak med snabba skutt och älskar morötter. Vikks älskar kebab, jag får ofta höra om hennes våta drömmar, badandes med lilleskutt i vit kebabsås. På vardagarna gillar hon att mysa i sin koja med lilleskutt eller gå runt på NK och loda. På helgerna brukar hon äta kebab och jaga lilleskutt.

Annie, den coola. Helt perfekt tjej. Bor i ett 9 mile palats ute på vischan. Annie brukar på vardagarna dricka champagne och äta ostron tillsammans med hennes drömprins. På helgerna brukar hon shoppa loss eller ta en exklusiv resa till Miami eller Paris då hon dansar på barerna med snygga fransmän.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0