Laaaaaandet

I lördags åkte jag issa, Sandin & Micke till mitt land. För att Micke och Sandin skulle jobba för min far medans vi låg o sov under dagen. Medans vi ligger o sover så kommer dom ju självklart in och väcker oss. Grr, frammåt kvällen satt vi väll inne i våran lilla stuga o socialiserade oss och kolla på skräckfilmer osv. Det är ju läskigast att sitta mitt ute i en skog och kolla på skräckis? ursh.. Tyvär så blev det inga bilder, glömde bort o ta. Så de får bli nästa gång eftersom att dom ska jobba där fler gånger.

Nu är vi iaf hemma, och nästa helg är redan planerad. NAJS! så då har man någonting o längta till. Bella fyller ju också :)
Snart ska jag hoppa in i dushen, så fort min vän Isabell blir klar. Ska inte träna idag häller har både ont i halsen och kroppen. Får väll träna lite på movesen här hemma till dansen som jag ska kunna helt utan till på tisdag.
Nu ska jag kolla på min budget som jag har gjort för att mitt barnbidrag ska hålla hela månaden för en gångsskull. i vanliga fall brukar den ta slut innan månaden ens har börjat.

en sakn till jag älskar issa

Vi hörs lite senare puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0