it wont happend



Jag slutar lyssna på musik, tar bort alla musik program på datorn, slänger min ipod och börjar bli intresserad av mina 2 kaktusar som står i mitt fönster. inser att jag lägger ner för lite tid på dem, de blir mitt nya intresse och jag  börjar '' föda upp'' kaktusar i olika raser, när de har vuxit klart ställer jag mitt på allé plan (trollbäckens c) utanför vivo och börjar sälja dem ordnar ett stånd och börjar skrika '' extra pris'' kaktus 2,50 bara 2,50 för en kaktus de är farliga, man kan använda de som vapen och mycket bekväma att ha i väska.

Annie får hem ett brev om att någoa forskare vill ha med henne i deras project som kallar sig vi ska få ''dvärgar att växa'', och då passade hon precis den lilla midget som hon är, de börjar gå igenom processen och annies bröst börjar krympa och hon får AA65 i Bh storlek, hon får även enorma fötter storlek 48. annie blir jätte ledsen över att hon har blivit så ful, håret i ansiktet slutar aldrig växa så hon isolerar sig hemma med sin katt som inte vågar vara med henne heller. några månader senare får hon ett samtal hem annie skulle gå och svara men hon kunde knappt komma igenom dörren hon slog i huvet minst 5 gånger , till sin förvåning hade annie inte märkt hur lång hon hade blivit,  och hon kommer med i guinness rekordbok som världens hårigaste och längsta människa

Cara inser att världen har så många problen, hon börjar hålla på med politik och för en gång skull lär sig var FN är.
hon gör stort intryck på fredrik rainfeldt (stavfel?) han blir mycket imponerad och cara får vara med i tv, svenska folket älskar henne i några månader tills en hemlig reporter lyckas få henne på bild med hennes största hemligehet då hon en solig dag låg och sola naken i sin tädgård, dagen efter på alla löpsedlad står det med stor fet text CARA THE SHEMALE.
det visar sig att cara har en snopp.

Emla inser hur vackert brandergen är, hon börjar gå till brb centrum varje dag saffar sig nya vänner även kallade '' brandbergens alkaida'' emla tycker att dem är mycket trevliga dissar vace och börjar umgås med dem, börjar lyssna på turkisk musik och går runt i mjukisbyxor och adidaströjor gör även dredlocks och börjar röka gräs varje dag. senare träffar hon en kille som är med i jugge maffian och blir super kriminell och hamnar på öster åker och hon får livstid för dråp, barnpornografi, narkotika och vapen innehav.

om det nu finns saker som ni tycker är kränkande så är det inte med mening jag har bara lite konstig fantasi :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0